Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ωραια ειναι στην Αιδηψο, εχουμε παει.Μου αρεσει που εχει παρα πολλες επιλογες σε μαγαζια.Τοσα πολλα δεν εχουμε εμεις σε ολο το νησι που ειναι και μεγαλο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα εμεινα στο σπιτι ολη την ημερα γιατι εκανε πολυ ζεστη και προτιμησα την αυλη μου!Εχουν ερθει και πολυ Αγγλοι οπως και Ιταλοι και ειναι φοβος και τρομος η οδηγηση αυτον τον μηνα!Ασε μη παρω καμμια τρομαρα στο τιμονι!!:tongue:

Καλά δεν το συζητώ... Εμένα ο άντρας μου δεν με αφήνει να οδηγώ,φοβάται να μην γίνει τίποτα!!Σήμερα όμως που κατέβηκα για αποτρίχωση το πήρα και αυτός δίπλα μπάστακας!!!:D:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά δεν το συζητώ... Εμένα ο άντρας μου δεν με αφήνει να οδηγώ,φοβάται να μην γίνει τίποτα!!Σήμερα όμως που κατέβηκα για αποτρίχωση το πήρα και αυτός δίπλα μπάστακας!!!:D:D:D

εγω οδηγω ετσι κ αλλιως για να παω στη δουλεια-δεν εχω κ αλλη επιλογη αν κ δεν με ενοχλει! dolphin απο ποιο νησι εισαι?

BJVqp3.png

εγω οδηγω ετσι κ αλλιως για να παω στη δουλεια-δεν εχω κ αλλη επιλογη αν κ δεν με ενοχλει! dolphin απο ποιο νησι εισαι?

Απο Κεφαλοννια.Εσυ απο Αθηνα εισαι?

Διαφημίσεις

δεν εχω ερθει ποτε αν κ θαθελα! εγω απο Λαρισα

Αν δεν κανω λαθος ειναι ο Πλαταμωνας κοντα για μπανιο?Ειχα ερθει πριν 17 περιπου χρονια και δεν θυμαμαι καλα γιατι κατσαμε 2 μερες.Παντως ειναι ωραια και μεγαλη παραλια.

Αν δεν κανω λαθος ειναι ο Πλαταμωνας κοντα για μπανιο?Ειχα ερθει πριν 17 περιπου χρονια και δεν θυμαμαι καλα γιατι κατσαμε 2 μερες.Παντως ειναι ωραια και μεγαλη παραλια.

ναι πολυ κοντα ειναι αλλα εμεις παμε κυριως Αγιοκαμπο. ειναι παραλια του νομου μας , 35-40 λεπτα με το αυτοκινητο και ειναι τεραστια και πεντακαθαρη παραλια, γυρω στα 14 χιλ μηκος.αν καποια ειχε περασει οταν κλεισανε τα Τεμπη θα την ειχε δει,απο εκει ηταν η παρακαμψη

BJVqp3.png

να μου πειτε τη γνωμη σας?λεμε με τον αντρα μου αν τελικα παμε διακοπες την αλλη βδομαδα να παμε Αλοννησο. αλλα η μανα μου με εχει πρηξει οτι ειναι μακρια , θα ζαλιστω κ τετοια. ειναι 5 ωρες με το πλοιο. υπερβολικη δεν ειναι η μανα μου?

BJVqp3.png

Τζα! Αμα θα ερθετε Πλαταμωνα να κανονισουμε να βρεθουμε! Να σας κερασω ενα κρυο τσαι στα μερη μας!

Να σας πω τωρα τι επαθα...πηγα Χοντος προχθες κ ηθελα να παρω μια βαζελινη για την κοιλια να αρχισω σιγα σιγα να βαζω πανω μου...μου λεει η πωλητρια παρε αυτη, την παιρνουν ολες οι εγκυες, ειναι σε υγρη μορφη οποτε απορροφαται καλυτερα. Κανω το ντουζ πασαλειφομαι κ εδω κ 2 μερες εχω τρελη φαγουρα εχω πεταξει εξανθηματα σε ολο μου το σωμα, κυριως στηθος κ πισω απο γονατα. Ξυνομαι συνεχεια! Κ οταν ιδρωνω υποφερω! Πωπω αντε να περασει...!

Οσο για το ματι, καλα ειναι να μην πιστευεις κ πολυ για να μην σε πιανει. Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το ειπα μολις εκλεισα τον 3ο. Επειδη ειχα προβληματα το ηξεραν μονο οι οικογενειες μας κ δεν ειπαν τπτ πουθενα. Τωρα το ειπα στους δικους μας παλι, αλλα τα πεθερικα μου αν κ ειπα να μην πουν, το ειπαν παντου. Οποτε δεν μπορουσα να κανω τπτ αλλο παρα να το λεω κ εγω. Ο αντρας μου βεβαια ηθελε να το πει παντου κ ειδικα οτι ερχεται ο διαδοχος. Λυσσα με το να κανουμε κ εναν γιο..τοσο που το θελει δε ξερω τι να τον κανω.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

να μου πειτε τη γνωμη σας?λεμε με τον αντρα μου αν τελικα παμε διακοπες την αλλη βδομαδα να παμε Αλοννησο. αλλα η μανα μου με εχει πρηξει οτι ειναι μακρια , θα ζαλιστω κ τετοια. ειναι 5 ωρες με το πλοιο. υπερβολικη δεν ειναι η μανα μου?

Καλα δεν εινα τπτ η αποσταση. Ουτε θα με προβληματιζε απο Λαρισα μεχρι εκει. Το μονο που θα σκεφτομουν ειναι οτι δεν εχει νοσοκομειο. Τωρα με τα παιδια το πρωτο που σκεφτομαι ειναι αυτο.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Καλα δεν εινα τπτ η αποσταση. Ουτε θα με προβληματιζε απο Λαρισα μεχρι εκει. Το μονο που θα σκεφτομουν ειναι οτι δεν εχει νοσοκομειο. Τωρα με τα παιδια το πρωτο που σκεφτομαι ειναι αυτο.

για νοσοκομειο δεν το σκεφτηκα! λεω τελικα να παω-αν βρουμε δωματιο βεβαια. απο Πλαταμωνα εισαι? σορι, δεν θυμαμαι ...

BJVqp3.png

Απο Κατερινη ειμαι!

Ναι βρε σιγα πηγαιντε. Αν νιωθεις καλα, τπτ δεν ειναι!Θα γεμισετε κ μπαταριες για τον χειμωνα. Εμεις λεμε να παμε Κερκυρα για 2ημερο, αλλα ακομη το σκεφτομαστε. Ειναι κ οι μικρες, που παρολο που κοιμουνται καποια βραδια στις γιαγιαδες δεν εχω φυγει ποτε τοσο καιρο κ τοσο μακρυα...

8GTIp3.png

Γωγώ κι εγώ θα έλεγα να σκεφτείς το νοσοκομείο.Καλά θα ήταν να πάς κάπου που να είσαι σίγουρη οτι αν κάτι χτύπα ξύλο γίνει να μπορείς να βοηθηθείς!!:P

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Απο Κατερινη ειμαι!

Ναι βρε σιγα πηγαιντε. Αν νιωθεις καλα, τπτ δεν ειναι!Θα γεμισετε κ μπαταριες για τον χειμωνα. Εμεις λεμε να παμε Κερκυρα για 2ημερο, αλλα ακομη το σκεφτομαστε. Ειναι κ οι μικρες, που παρολο που κοιμουνται καποια βραδια στις γιαγιαδες δεν εχω φυγει ποτε τοσο καιρο κ τοσο μακρυα...

εγω λεω να πας! αν κ παιδι ακομα δεν εχω κ εξω απο χορο πολλα τραγουδια λενε, πιστευω οτι αν αντεχουν οι γιαγιαδες ειναι καλο να ξεφευγεις με τον αντρα σου καπου καπου!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...