Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κανονικα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε τάξη το πολύ 12 παιδιά, αλλά τι να κάνουμε το υπουργειο έτσι το θέλεισε, αλλά ο υπουργός μπήκε σε τάΞη με 20 και περισσότερα παιδιά να διδάξει μπόρει να κάνει το μάθημα του ΌΧΙ

εχεις δικιο σε αυτο αλλα τι να κανουμε!!θυμαμαι οταν ειμουν εγω δημοτικο ειμασταν 30 ατομα :shock::shock::shock:καποια προοδο την κανανε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαβάζω τα προηγούμενα ποστ σας.

Σοφία και Δώρα με το καλό την Δευτέρα να κάνετε την β' επιπέδου! Μετά θα χαλαρώσετε λιγάκι, είναι ένα άγχος όσο να πεις αλλά μετά ηρεμείς.

Νίκη εγώ δεν μπορώ να σου πω αν η τιμή είναι καλή. Αρχικά έτσι μου φάνηκε, μετά που έκανες ανάλυση των ποσών βλέπω πως πάνω κάτω σε χρεώνουν όσο και αν τα έπαιρνες μεμονωμένα. Σημασία έχει και τι πράγματα παίρνεις και τι ποιότητα. Πάντως για τα καρότσια peg perego έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, το μόνο αρνητικό που έχω ακουστά είναι πως είναι βαρύ καρότσι. Προσωπικά ήθελα αυτό να πάρω και τελικά επέλεξα το κίκο και το μετάνιωσα. Το δικό μας καρότσι είναι πορτοκαλί με γκρι και το δεύτερο λαχανί με γκρι. Το λαχανί όμορφο, για καλοκαίρι το πήρα αλλά λερώνεται πολύ εύκολα!! Το πορτοκαλί ωραίο, ουδέτερο, φωτεινό. Αν ήταν πιο σκούρα θα κρατούσε περισσότερο την λέρα βέβαια αλλά οκ δεν είναι φρικτό και ξεκουμπώνει εύκολα να πλύνεις τα αξεσουάρ όλα.

Η αλλαξιέρα που σου έδειξαν τα κορίτσια, η πλαστική, είναι σαν την δική μας μόνο που εμένα είχε 2 ράφια από κάτω και όχι μόνο 1. Με βόλεψε πάρα πολύ. Σχεδόν μέχρι 20 μηνών εκεί τον άλλαζα. Μετά την εγκατέλειψα μόνο και μόνο επειδή έμεινα έγκυος και δεν μπορούσα να τον σηκώνω να τον βγάζω εκεί πάνω και μόνος του δεν μπορεί να σκαρφαλώσει. Παρόλο που είναι βαρύς και ζωηρός και χόρευε πάνω στην αλλαξιέρα δεν χρειάστηκε ποτέ ούτε βίδα να ξαναβιδώσουμε, έχω μια της brevi. Πολύ χρήσιμη αγορά, στο κρεβάτι δεν θα μπορούσα με τίποτα να τον αλλάζω. Μερικές φορές που το επιχείρησα για αλλαγή με έπιασε η μέση μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εχεις δικιο σε αυτο αλλα τι να κανουμε!!θυμαμαι οταν ειμουν εγω δημοτικο ειμασταν 30 ατομα :shock::shock::shock:καποια προοδο την κανανε

έχεις δίκαιο..εμεις είμασταν 32! μετα στο γυμνάσιο αρχισαν να ριχνουν τον αριθμό και ήμασταν 27!ουαου:shock:

Στο Λύκειοο 23...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σου Ελευθερια! Διαβαζες τα προηγουμενα τοση ωρα, γιατι ειχα δει πως ησουν μεσα!

Όχι τώρα τα διαβάζω. Ήμουν μέσα από το πρωί που ήρθα αλλά δεν μπήκα εδώ. Μπαίνω και στις μανούλες Αυγούστου 2009, ξέρω τα κορίτσια πάνω από 2,5 χρόνια και με μερικές έχουμε βρεθεί και από κοντά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Διαβάζω τα προηγούμενα ποστ σας.

Σοφία και Δώρα με το καλό την Δευτέρα να κάνετε την β' επιπέδου! Μετά θα χαλαρώσετε λιγάκι, είναι ένα άγχος όσο να πεις αλλά μετά ηρεμείς.

Νίκη εγώ δεν μπορώ να σου πω αν η τιμή είναι καλή. Αρχικά έτσι μου φάνηκε, μετά που έκανες ανάλυση των ποσών βλέπω πως πάνω κάτω σε χρεώνουν όσο και αν τα έπαιρνες μεμονωμένα. Σημασία έχει και τι πράγματα παίρνεις και τι ποιότητα. Πάντως για τα καρότσια peg perego έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, το μόνο αρνητικό που έχω ακουστά είναι πως είναι βαρύ καρότσι. Προσωπικά ήθελα αυτό να πάρω και τελικά επέλεξα το κίκο και το μετάνιωσα. Το δικό μας καρότσι είναι πορτοκαλί με γκρι και το δεύτερο λαχανί με γκρι. Το λαχανί όμορφο, για καλοκαίρι το πήρα αλλά λερώνεται πολύ εύκολα!! Το πορτοκαλί ωραίο, ουδέτερο, φωτεινό. Αν ήταν πιο σκούρα θα κρατούσε περισσότερο την λέρα βέβαια αλλά οκ δεν είναι φρικτό και ξεκουμπώνει εύκολα να πλύνεις τα αξεσουάρ όλα.

Η αλλαξιέρα που σου έδειξαν τα κορίτσια, η πλαστική, είναι σαν την δική μας μόνο που εμένα είχε 2 ράφια από κάτω και όχι μόνο 1. Με βόλεψε πάρα πολύ. Σχεδόν μέχρι 20 μηνών εκεί τον άλλαζα. Μετά την εγκατέλειψα μόνο και μόνο επειδή έμεινα έγκυος και δεν μπορούσα να τον σηκώνω να τον βγάζω εκεί πάνω και μόνος του δεν μπορεί να σκαρφαλώσει. Παρόλο που είναι βαρύς και ζωηρός και χόρευε πάνω στην αλλαξιέρα δεν χρειάστηκε ποτέ ούτε βίδα να ξαναβιδώσουμε, έχω μια της brevi. Πολύ χρήσιμη αγορά, στο κρεβάτι δεν θα μπορούσα με τίποτα να τον αλλάζω. Μερικές φορές που το επιχείρησα για αλλαγή με έπιασε η μέση μου!

Ειχα παρει καποια στιγμη και εγω ενα καροτσι της chicco για 2ο, αλλα δε με βολεψε καθολου ουτε στο κλεισιμο , ουτε το παιδι βολευοταν μεσα, ηταν σα μαζεμενο.

Ελευθερια ειδες τα ποστ μου επανω στη χθεσινη κουβεντα με την αναισθησια??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

έχεις δίκαιο..εμεις είμασταν 32! μετα στο γυμνάσιο αρχισαν να ριχνουν τον αριθμό και ήμασταν 27!ουαου:shock:

Στο Λύκειοο 23...

μια χαρα σας πηγαν εσας ,εμεις στο γυμνασιο παλι 30 και να φανταστεις υπηρχαν και 11 τμηματα!!στο λυκειο ειμασταν 26

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια καλημέρα!!!

Νίκη μου τα καρότσια επειδη τα έχω δει όλα απο κοντά θα σου πω οτι τα perego ειναι σουπερ,απλα το συγκεκριμενο που ειδες εσυ δεν γυρναει να βλεπεις το μωρο,κοιταει μονο τον δρόμο!!Αν δεν σε ενοχλει ολα οκ!!!Κλεινει και ευκολα και ειναι ελαφρυ! Τωρα το μπανακι αυτο το μεγαλο κι εμενα λογω χωρου δεν θα με βολευε.. Που να το βάλεις ρε παιδι μου αν εχεις μικρο σπιτι??Ειναι θεμα... Την ενδοεπικοινωνια εχω ξαναπει οτι την φοβαμαι λιγο διπλα στο μωρο,αλλα και παλι αν ειναι μικρο το σπιτι δεν χρειαζεται!

Κοριτσια μου εσεις οι υπόλοιπες τι μου κάνετε?????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Με τον οφθαλμίατρο όλα καλά μόνο που ο μικρός δεν ήθελε να συνεργαστεί και φώναζε στην γιατρό 'φύγε κακή κοπέλα, νε σέλω'!!! Γέλοιο είχε. Τελικά τα κατάφερε και τον εξέτασε, όλα μια χαρά!

Κορίτσια να σας πωωωωωω!!! Χθες μπήκαμε πρενατάλ και κοίταξα τα βρεφικά κοριτσίστικα. Ηηηηηηη τι όμορφα ρουχαλάκια!!!! Βελουτέ φορμάκια, πλεκτά φορεματάκια, λευκά δαντελένια ζακετάκια!!!! Ενθουσιάστηκα. Αλλά μου φαίνονται πολύ ακριβά!!! 32 Ευρώ για ένα φορμάκι και 42 για ένα φορεματάκι τοσοδούλικο? Έχω κακομάθει που ψωνίζω απέξω μάλλον, σπάνια ψωνίζω κάτι από εδώ. Ακόμη και δώρα για ανίψια και βαφτιστήρια απέξω παίρνω αλλά ομολογώ πως ξετρελάθηκα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγω κουνουπιδι σημερα μαγειρεψε η μαμα,αλλα δεν μου πολυ αρεση:confused::confused:

Σκετο κουνουπιδι βρε εφακη? χωρις λιγο ψαρι? η κατι? ουτε εγω θα ενθουσιαζομουν...εμεις συνηθως σαλατα το τρωμε αλλα κ παλι σπανιως!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Ειχα παρει καποια στιγμη και εγω ενα καροτσι της chicco για 2ο, αλλα δε με βολεψε καθολου ουτε στο κλεισιμο , ουτε το παιδι βολευοταν μεσα, ηταν σα μαζεμενο.

Ελευθερια ειδες τα ποστ μου επανω στη χθεσινη κουβεντα με την αναισθησια??

Ναι ρε γμτ, πολύ στενόκωλο καρότσι!!! Γι'αυτό αναγκάστικα και πήρα και δεύτερο. Η ουσία είναι πως δεν το είχα παρατηρήσει όταν το είδα από κοντά, που να φανταστώ πως θα βγει και μεγάλο το παιδί και θα στριμωχτεί εκεί μέσα. Στο κλείσιμο οκ είναι το δικό μου αλλά σίγουρα δεν κλείνει με το ένα χέρι που κλείνουν άλλα.

Τα είδα τα ποστ. Τι να πω. Δεν έχω εμπειρία από καισαρική και μακάρι να μην αποκτήσω δηλαδή. Η αναισθησία στην απόξεση έγινε και σε εμένα ακριβώς όπως το λες. Προφανώς θα είναι μικρότερη η δόση του φαρμάκου. Εμένα μου είχε δώσει και χάπια και το μεγαλύτερο μέρος του εμβρύου είχε αποβληθεί, κάτι υπόλοιπα έμειναν και έκανα την αναισθησία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε κοριτσια τοσο ακριβα ειναι τα καροτσια? αυτο της peg perego ειναι οντως καλο? μη δωσουμε τωρα κ 700 για καροτσι για τα αλλα τι θα μεινει?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εμεις στο δημοτικό κάπου 30 ήμασταν.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Χθες έκανα εγώ μια γρήγορη σάλτσα με φρέσκα μανιτάρια, διάφορες πιπεριές και λιαστή ντομάτα. Σήμερα θα βράσω μακαρόνια όταν γυρίσω σπίτι να φάμε και λέω να πάρω ψάρι για αύριο. Και ψαρόσουπα καλή θα ήταν αλλά κάθε Κυριακή κάνω φασαριόζικο φαγητό και δεν μου βγαίνουν οι δουλειές.

Αχ έχει μια πολύ όμορφη βροχή έξω κορίτσια!! Να στείλω λίγη προς Κύπρο μεριά??:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μια χαρα σας πηγαν εσας ,εμεις στο γυμνασιο παλι 30 και να φανταστεις υπηρχαν και 11 τμηματα!!στο λυκειο ειμασταν 26

11 τμηματα για 1 ταξη??ουαου!!

Στην Αθηνα που ημουν εγω ηταν παντα 2 τμηματα προς το τελος του λυκειου ακουγα για 3!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...