Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

το να είναι έτοιμος επειδή τους προχωράει ο αντρας σου δεν είναι και ότι καλύτερο....

Αυτο το εχω ακουσει απο πολλους και θα ακουσεις και εσυ ενα σωρο θεωριες, αλλα σε εμας δουλεψε πολυ αυτο με τον μεγαλο, γιατι μεσα στην ταξη οταν τα ηξερε συμμετυχε πιο πολυ.Ο μεγαλος μου εντομεταξυ πηγε μεγαλος σχολειο δλδ λιγο πριν τα 7 γιατι γεννηθηκε 2-01, και εχασε χρονια για 2 μερες..Εμεις σαν γονεις το θεωρουσαμε απαραδεκτο ενα παιδι σχεδον 7 χρονων να μη ξερει να διαβαζει και να γραφει, γι'αυτο και τον εμαθε. Ειδαμε οτι αυτο επιασε , ετσι το εκανε και στον μικρο.Δεν ξερω παντως εκει στην Κυπρο τι γινεται με τα σχολεια και τους δασκαλους, και αν αυτοι ασχολουνται καθολου με τα παιδια, αλλα εδω στην Ελλαδα αν περιμενεις απο το δασκαλο να μαθει το παιδι σου σωθηκες!

Ενα θα σου πω μονο, η μιση χρονια περιπου ειναι αργιες , γιορτες και απεργιες και μετα απο τη μεση της πρωτης χρονιας τα μαθηματα ειναι πολυ δυσκολα και οι δασκαλοι εχουν απαιτησεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο το εχω ακουσει απο πολλους και θα ακουσεις και εσυ ενα σωρο θεωριες, αλλα σε εμας δουλεψε πολυ αυτο με τον μεγαλο, γιατι μεσα στην ταξη οταν τα ηξερε συμμετυχε πιο πολυ.Ο μεγαλος μου εντομεταξυ πηγε μεγαλος σχολειο δλδ λιγο πριν τα 7 γιατι γεννηθηκε 2-01, και εχασε χρονια για 2 μερες..Εμεις σαν γονεις το θεωρουσαμε απαραδεκτο ενα παιδι σχεδον 7 χρονων να μη ξερει να διαβαζει και να γραφει, γι'αυτο και τον εμαθε. Ειδαμε οτι αυτο επιασε , ετσι το εκανε και στον μικρο.Δεν ξερω παντως εκει στην Κυπρο τι γινεται με τα σχολεια και τους δασκαλους, και αν αυτοι ασχολουνται καθολου με τα παιδια, αλλα εδω στην Ελλαδα αν περιμενεις απο το δασκαλο να μαθει το παιδι σου σωθηκες!

Ενα θα σου πω μονο, η μιση χρονια περιπου ειναι αργιες , γιορτες και απεργιες και μετα απο τη μεση της πρωτης χρονιας τα μαθηματα ειναι πολυ δυσκολα και οι δασκαλοι εχουν απαιτησεις.

Και εμάς ενα περίπου το ίδιο είναι με τους δασκάλους τι νόμισες; ξέρεις πόσους γνωστούς έχω που στέλνουν τα παιδιά τους σε δασκάλα το απογευμα απο την 1η τάξη;;

Το να είναι προχωρημένο το παιδί σου και εγω πιστεύω ότι είναι καλό

μέχρι ενα σημειο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πρώτη τάξη! τι καλα!! αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα του διαβάζω αμα η ώρα 530 μπαίνω σπίτι...

Έφη ο δικός σου πάει πρώτη;;:shock: νόμιζα ότι είναι 5 και πάει προδημοτική:rolleyes:

το νοεβριο κλεινουμε τα 6!!

Και εμεις εχουμε καλη δασκαλα, ειναι και μικρουλα, και η ιδια ειχε τον μεγαλο μου 2 χρονιες, περυσι και προπερσυ. Τους δινει για το σπιτι συνηθως 1 αντιγραφη, δλδ γραμματακια, και 1 ασκηση στο τετραδιο μαθηματικων.

Στο σχολειο κανουν τις ασκησεις που ειναι μεσα στο βιβλιο μαθηματικων, και κανουν και φωτοτυπιες.

Ο δικος μου ειναι ετοιμος, ξερει να διαβαζει και να γραφει, τους προχωραει πολυ ο αντρας μου.

εμενα ξερει να γραφει οχι να διαβαζει σιγα σιγα ομως αρχισε να μπαινει στο νοημα,η δασκαλα δεν θελει να τους προχωραμε στο σπιτι!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και εμάς ενα περίπου το ίδιο είναι με τους δασκάλους τι νόμισες; ξέρεις πόσους γνωστούς έχω που στέλνουν τα παιδιά τους σε δασκάλα το απογευμα απο την 1η τάξη;;

Το να είναι προχωρημένο το παιδί σου και εγω πιστεύω ότι είναι καλό

μέχρι ενα σημειο...

εγω αυτο το βρισκω υπερβολικο,να τον στειλω σε δασκαλα απο τωρα????δεν ξερω κοριτσια εμενα μια χαρα τα παει και απο οτι τον βλεπω μαθαινει,μεχρι τα χριστουγεννα θα ξερουν και να διαβαζουν και να γραφουν απο οτι μας ειπε η δασκαλα του!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγώ το λέω αυτό γιατι σπουδάζω νηπιαγωγός, στην κύπρο ναι υπάρχουν και δασκαλοι που δεν ασχολούνται απλά πηγαίνουν για να κάνουν τη δουλεία τους και να φύγουν αλλά υπάρχουν και αρκετά καλοί δάσκαλοι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

εμενα ξερει να γραφει οχι να διαβαζει σιγα σιγα ομως αρχισε να μπαινει στο νοημα,η δασκαλα δεν θελει να τους προχωραμε στο σπιτι!

Εμένα ο γιός μου προς το παρόν ξέρει να μετρά μέχρι το 10:tongue:

Ναι ρε και εγώ αυτό λέω.. είναι υπερβολή να στείλεις το μωρό σε δασκάλα από τώρα..εχτός φυσικά και αν έχει το παιδί μαθησιακά προβλήματα...μακρυά απο μας φυσικά... εγώ θυμάμαι η πρώτη φορά που πήγα φροντηστήριο ήταν όταν άρχισα τα αγγλικα που εκεί όλα τα παιδιά πάνε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Παει πολυ μικρος σχολειο !! Πιο μικρος απο τον δικο μου που τα εκλεισε εχθες!

Το οτι ξερει να γραφει ειναι πολυ καλο για την ηλικια του και μπραβο σου.Αυτο εχει σημασια να ειναι και λιγο υποψιασμενος, δεν ειπαμε να ξερει και τους χρονους! Αν ομως ξερει κατι και απο το σπιτι εχει ενα παραπανω κινητρο να συμμετεχει στην ταξη.

Και εδω αναγκαζεσαι να παρεις δασκαλο απο την 1η, εχουν δυσκολεψει πολυ απο τοτε που πηγαινα εγω.Το ξερω οτι ειναι υπερβολη αυτο αλλα αν ο γονιος δεν εχει το χρονο η δεν εχει τον τροπο να του τα δειξει??

Παει πολυ μικρος σχολειο !! Πιο μικρος απο τον δικο μου που τα εκλεισε εχθες!

Το οτι ξερει να γραφει ειναι πολυ καλο για την ηλικια του και μπραβο σου.Αυτο εχει σημασια να ειναι και λιγο υποψιασμενος, δεν ειπαμε να ξερει και τους χρονους! Αν ομως ξερει κατι και απο το σπιτι εχει ενα παραπανω κινητρο να συμμετεχει στην ταξη.

Και εδω αναγκαζεσαι να παρεις δασκαλο απο την 1η, εχουν δυσκολεψει πολυ απο τοτε που πηγαινα εγω.Το ξερω οτι ειναι υπερβολη αυτο αλλα αν ο γονιος δεν εχει το χρονο η δεν εχει τον τροπο να του τα δειξει??

εχεις δικιο σε αυτο!!το καλο ειναι οτι η δασκαλα μας εστειλε φυλαδιο για τον τροπο που θελει να διαβαζουμε στα παιδια και δειχνει να ασχολητε πολυ μαζι του!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εχεις δικιο σε αυτο!!το καλο ειναι οτι η δασκαλα μας εστειλε φυλαδιο για τον τροπο που θελει να διαβαζουμε στα παιδια και δειχνει να ασχολητε πολυ μαζι του!!!!

Οι ταξεις αποτελουνται απο πολλα παιδια?? Εμας στο σχολειο μας ειπαν οτι αν τα παιδια σε μια ταξη ειναι 25 τη σπανε σε 2 τμηματα.Ο μεγαλος μου ειναι 23 και ειναι ολα μαζι, πολλα ρε γμτ!!

Ο μικρος μου ειναι δυο τμηματα η 1η και ετσι ειναι 15 παιδια στην ταξη του.

Οι ταξεις αποτελουνται απο πολλα παιδια?? Εμας στο σχολειο μας ειπαν οτι αν τα παιδια σε μια ταξη ειναι 25 τη σπανε σε 2 τμηματα.Ο μεγαλος μου ειναι 23 και ειναι ολα μαζι, πολλα ρε γμτ!!

Ο μικρος μου ειναι δυο τμηματα η 1η και ετσι ειναι 15 παιδια στην ταξη του.

ειναι 22 παιδια,11 αγρορια και 11 κοριτσια!!δεν ειναι και λιγοι!!! και υπαρχουν δυο πρωτες ταξεις στο σχολειο που πηγαινει

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ειναι 22 παιδια,11 αγρορια και 11 κοριτσια!!δεν ειναι και λιγοι!!! και υπαρχουν δυο πρωτες ταξεις στο σχολειο που πηγαινει

κανονικα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε τάξη το πολύ 12 παιδιά, αλλά τι να κάνουμε το υπουργειο έτσι το θέλεισε, αλλά ο υπουργός μπήκε σε τάΞη με 20 και περισσότερα παιδιά να διδάξει μπόρει να κάνει το μάθημα του ΌΧΙ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

kante me k mena add sto facebook! stelno pm

Καλημερα Μαργαριτα! Μου φαινεται θα με κανετε και εμενα να το ενεργοποιησω!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Γεια σου Ελευθερια! Διαβαζες τα προηγουμενα τοση ωρα, γιατι ειχα δει πως ησουν μεσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...