Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το ειδα fouskitsa82 σου εστειλα.Εγω θα κανω καισαρικη γιατι εκανα και στον μικρο μου.

Σου έστειλα και εγω πμ.!Τσουπρες στειλτε και σε μενα πμ για fb να ειδωθούμε κιόλας!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το μωράκι μου ανοίγει τα ματάκια του τώρα σύμφωνα με το τικεράκι μου:)

Καλε εσυ ποτε πηγες 23 εβδομαδες??? Πιο πολυ εισαι απο μενα? Νομιζα λιγοτερο... ΠΗΤ τι εχεις?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλε εσυ ποτε πηγες 23 εβδομαδες??? Πιο πολυ εισαι απο μενα? Νομιζα λιγοτερο... ΠΗΤ τι εχεις?

Αμ πώς κοπελιά?? Σε περνάω εξαρχής:P

Πρώτη γεννάει η Αννίτα και ακολουθεί το Αναστασάκι και εγώ με 1 μέρα διαφορά!

19/01 έχω ΠΗΤ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αντωνια που χάθηκες?????? Ακομα προσπαθεις να καταλαβεις πιο χρωμα μαλλιων μου παει?? χα χα χα

Οχι ρε απλα παντα 10 λεπτα πριν σχολάσω κάποιος θα μου φέρει δουλεια:shock::shock:

Κλείνω κοπελιες και τα λέμε αύριο ετσι;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αμ πώς κοπελιά?? Σε περνάω εξαρχής:P

Πρώτη γεννάει η Αννίτα και ακολουθεί το Αναστασάκι και εγώ με 1 μέρα διαφορά!

19/01 έχω ΠΗΤ!

Καλα εχω καταμπερδευετι!!! Αντε να γεννησουμε να μην εχουμε τετοια να σκεφτομαστε... χα χα

Εσυ εχεις fb?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλα εχω καταμπερδευετι!!! Αντε να γεννησουμε να μην εχουμε τετοια να σκεφτομαστε... χα χα

Εσυ εχεις fb?

Μετά θα μετράμε τους μήνες, θα κάνουμε μηνογενέθλια:D

Έχω αλλά μπαίνω σπάνια, δεν τον συμπαθώ το φιμπι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Tι κανεις Δωρα?? Ευχαριστω για τις ευχες!!

Με γεια το μαλλι σου, ειδες βρε παιδι μου νιωθεις αλλος ανθρωπος!

Θα παω και εγω μες στην εβδομαδα κομμωτηριο για χτενισμα.Ειχα κανει φυτικη βαφη πριν 2 εβδομαδες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπερα κοριτσια αν και νομιζω οτι παλι δεν σας προλαβα..!Εδω κ 2 μερες εχουμε φιλοξενουμενο στο σπιτι και δεν καταφερνω να σας γραψω.Διαβασα βεβαια ολα οσα γραψατε κ συμφωνω με την αποψη οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειται γι'αυτο δεν υπαρχει λογος να κανουμε επιθεσεις...Εδω ειμαστε για να ανταλλασουμε αποψεις και βεβαια να δινουμε συμβουλες η μια στην αλλη.Κατα τ'αλλα η καθεμια θα κανει το καλυτερο που θεωρει για το παιδι της...Και εγω θα προσπαθησω να θηλασω και οτι γινει..γινει!

Αννα μου να χαιρεσαι το παιδακι σου!!Να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

Εφη μου ολα οκ με τον μικρο?

Αχ τι ωραια που ειναι δροσισε λιγακι ..τωρα εχει πολλη συννεφια κ λεω οτι θα ριξει μπορα...!

Την Δευτερα εχουμε την β'επιπεδου κ ανυπομονω ..Να πανε ολα καλα!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...