Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα!!!

Καλώς όρισες taspaa στην παρέα μας! Με το καλό να δεχτείς κι εσύ το μωράκι σου!

Τώρα όσον αφορά την απότριχωση μετά το πρώτο τρίμηνο επιτρέπεται. Έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει 2 κοπέλες αισθητικοί.

Labc81 μένεις πολύ κοντά στο πατρικό μου. Και εγώ Αθήνα έμενα κοντά στην Ηρακλείου αλλά προς Άνω Πατήσια. 3-4 στάσεις από Νέα Ιωνία με το λεωφορείο! Όμως παντρεύτηκα και μένουμε Κρήτη.

Fouskitsa και Μargo αν σας πιάσει πανικός μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η ολική νάρκωση.;) Μια γνωστή που ανέβασε παλμούς όταν κατάλαβε τι θα γινόταν την κοίμησαν τελείως.

Αλήθεια?Εγώ μένω στην αρχή της αγοράς της Νέας Ιωνίας!Το πρώτο μου παιδί εμένα με ολική νάρκωση μου το έβγαλαν..11:30 με νάρκωσαν,12:00 είχα ξυπνήσει!και 12:30 μου τον έφεραν μέσα στο πυρεξάκι του μοσχοπλυμένο και πανέμορφο!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα ο γιατρός μου δίνει προληπτικά utrogestan και σαλοσπίρ και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Μην ανυσηχεις και ολα καλα θα πανε!!:D

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αλήθεια?Εγώ μένω στην αρχή της αγοράς της Νέας Ιωνίας!Το πρώτο μου παιδί εμένα με ολική νάρκωση μου το έβγαλαν..11:30 με νάρκωσαν,12:00 είχα ξυπνήσει!και 12:30 μου τον έφεραν μέσα στο πυρεξάκι του μοσχοπλυμένο και πανέμορφο!:)

Μια χαρά! Μετά η ανάρρωση πως ήταν;

Που γέννησες το πρώτο σου;

Jfnqp3.png

Οσες δεν εχετε γεννησει...η αγνοια κινδυνου σας σωζει! χαχαχαχα

Εγω ξερω τι με περιμένει...οποτε εχω χεστει ηδη πανω μου! Δεν ειχα κ την καλυτερη αντιδραση στην επισκληρ. κ μετα ειχα πονους στη πλατη για κανενα 9μηνο. Σκατουλες!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Μια απο τις παρενεργειες της επισκληριδιου και της ραχιαιας ειναι οι εντονοι πονοκεφαλοι για αρκετο καιρο.Εμενα ητανε τοσο εντονος ο πονοκεφαλος που νομιζα οτι θα μου πεταχτουν τα ματια εξω! Πρωτη φορα στη ζωη μου εχω νιωσει τοσο αφορητο πονοκεφαλο!Οποτε ολα εχουν το τιμημα τους.

Καλως ορισαν τα καινουργια κοριτσια στην παρεα μας!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω διαβαζω ολα τα μηνυματα αλλα δεν προλαβαινω να σας απαντησω ρε κοριτσια!

Να ανοιξω ενα θεμα να μου πειτε την γνωμη σας?

Φοβοσαστε το κακο ματι?Δηλαδη τωρα στην εγκυμοσυνη φοβοσαστε να το κοινοποιησετε μη συμβει κατι κακο? Ή φοβοσαστε μη σας παει κατι στραβα στην εγκυμοσυνη απο γλωσσοφαγια? Και πως το αντιμετωπιζετε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εγω διαβαζω ολα τα μηνυματα αλλα δεν προλαβαινω να σας απαντησω ρε κοριτσια!

Να ανοιξω ενα θεμα να μου πειτε την γνωμη σας?

Φοβοσαστε το κακο ματι?Δηλαδη τωρα στην εγκυμοσυνη φοβοσαστε να το κοινοποιησετε μη συμβει κατι κακο? Ή φοβοσαστε μη σας παει κατι στραβα στην εγκυμοσυνη απο γλωσσοφαγια? Και πως το αντιμετωπιζετε?

Γεια σας κοριτσια!Μολις ξυπνησα και εφαγα ενα κομματι μωσαικο! χε,χε,χε!Αφου εκανα προχθες την καμπυλη σακχαρου 1ου τριμηνου και ηταν καλη επρεπε να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου!!:-P:razz: Τωρα για το κακο ματι: Εγω επειδη οπως αναφερω και πιο πανω ειχα 2 παλινδρομες και τοτε ειχα κανει τη βλακεια και το ειχα ανακοινωσει νωρις, τωρα ξερουν οι γνωστοι μου για αυτο και δεν μου αρεσει.Βεβαια χειροτερα ειναι την εποχη που το παθαινεις και πρεπει να δωσεις και εξηγησεις,και ακομα χειροτερα αν δεν εχεις και παιδια.Ευτυχως εγω ειχα 2 αλλα ποιος ο λογος να ξερει ο καθενας τι γινεται στο σπιτι σου?Τωρα ειμαι αισιως στην 12η εβδομαδα και το γνωριζουν μονο οι γονεις μας και η αδερφη μου.Βεβαια αρχιζει η κοιλια μου να φαινεται, και περιμενω την αλλη εβδομαδα να κανω την αυχενικη για να αρχιζω να το επιβεβαιωνω σε οποιον με ρωταει.Για να σηκωσω το τηλεφωνο και να αρχισω να κανω ανακοινωσεις αποκλειεται!Οσο μεγαλωνεις αλλαζεις και τον τροπο σκεψης σου.;)

Μια χαρά! Μετά η ανάρρωση πως ήταν;

Που γέννησες το πρώτο σου;

Γέννησα στο Μητέρα!Είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου οπότε ένιωθα και ασφάλεια...Επιπλέον κ εγώ εκεί γεννήθηκα:)

Όσο για την ανάρρωσή μου...έχω να πω ότι μόλις με πήγαν στο δωμάτιο μετά από λίγο έφαγα κανονικά ,σε λίγες ώρες είχα βγάλει τον καθετήρα και είχα σηκωθεί για να περπατήσω..αυτά με βοήθησαν να αναρρώσω σύντομα..βέβαια τις 2 πρώτες μέρες έφαγα τις παυσίπονές μου αλλά από την τρίτη μέρα και μετά ένιωθα καλύτερα..μάλιστα είχαν έρθει 3 φίλες μου κ κατέβηκα στην καφετέρια για καφέ και γενικά έκοβα βόλτες..

όσο για το κακό μάτι,επειδή το 2ο παιδάκι μου το έχασα όταν ήμουν έγκυος στον 5ο-6ο μήνα ,γενικά προσέχω και δεν ανακοινώνω παντού ότι είμαι έγκυος και ειδικά ότι έχω δίδυμα....

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γέννησα στο Μητέρα!Είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου οπότε ένιωθα και ασφάλεια...Επιπλέον κ εγώ εκεί γεννήθηκα:)

Όσο για την ανάρρωσή μου...έχω να πω ότι μόλις με πήγαν στο δωμάτιο μετά από λίγο έφαγα κανονικά ,σε λίγες ώρες είχα βγάλει τον καθετήρα και είχα σηκωθεί για να περπατήσω..αυτά με βοήθησαν να αναρρώσω σύντομα..βέβαια τις 2 πρώτες μέρες έφαγα τις παυσίπονές μου αλλά από την τρίτη μέρα και μετά ένιωθα καλύτερα..μάλιστα είχαν έρθει 3 φίλες μου κ κατέβηκα στην καφετέρια για καφέ και γενικά έκοβα βόλτες..

όσο για το κακό μάτι,επειδή το 2ο παιδάκι μου το έχασα όταν ήμουν έγκυος στον 5ο-6ο μήνα ,γενικά προσέχω και δεν ανακοινώνω παντού ότι είμαι έγκυος και ειδικά ότι έχω δίδυμα....

Μετα απο καισαρικη και εφαγες κανονικα?Εμενα γιατι μου εδιναν στο ΙΑΣΩ τη πρωτη μερα μονο τσαι και φρυγανιες τη 2η σουπα φιδε και απο τριτη ετρωγα? Μαλλον θα ειναι θεμα γιατρου σου.Οχι τιποτε αλλο πληρωσα και μονοκλινο!!! Πλακα κανω!Ασχετο!!:rolleyes:

Μετα απο καισαρικη και εφαγες κανονικα?Εμενα γιατι μου εδιναν στο ΙΑΣΩ τη πρωτη μερα μονο τσαι και φρυγανιες τη 2η σουπα φιδε και απο τριτη ετρωγα? Μαλλον θα ειναι θεμα γιατρου σου.Οχι τιποτε αλλο πληρωσα και μονοκλινο!!! Πλακα κανω!Ασχετο!!:rolleyes:

Ναι το ξέρω!Οι άλλες στο δωμάτιο είχαν εξαντληθεί οι καημένες με το τσάι!Είναι θέμα γιατρού!Αφού μόλις έλεγα στις νοσοκόμες το όνομα του γιατρού μου μου έλεγαν:Α!Εντάξει!!Εσύ θα φας!!!χεχε!Και αυτό με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου πιστεύω γιατί μόνο με τσάι θα είχα φάει το κρεβάτι!:):)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθαμε κι εμεις,λιγο αργα βεβαια αφου δεν ειχα ιντερνετ,αλλα σας βρηκα...για να ξανασυστηθω,στο αλλο ειμαι η redrose,εδω ειμαι η dimitragiwrgos αλλα για καποιο λογο το παλιο ψευδωνυμο δεν μου το παιρνε και αλλαξα...φτασαμε αισιως 15εβδ+2μ. και ολα πανε καλα,το επομενο μας ραντεβου ειναι τεταρτη που ελπιζω να δουμε το φυλο για να σιγουρευτουμε,προς το παρον ξερουμε για κοριτσι..για να δουμε..εσεις ολα καλα??παω να ξαναδιαβασω απο την αρχη!

Δεν ξέρω σε ποια να πρωτοαναφερθώ!!! Γίναμε πολλές μανούλες!!!

Όντως δεν είναι και ότι καλύτερο να το ανακοινώνεις παντού απο την αρχή για την εγκυμοσύνη γιατί υπάρχει το κακό το μάτι,αλλά και απο την άλλη αν είναι να γίνει κάτι κακό γίνεται έτσι κι αλλιώς...

Για την καισαρική ή για την άγνοια που λέει η BLUBLU,τι να κάνουμε βρε κορίτσια δεν μπορούμε να το αποφύγουμε θα γεννήσουμε είτε θέλουμε είτε όχι!!!

Πόσο χαίρομαι που επιτέλους ήρθε και στην παρέα μας η αγαπημένη redrose!!!Τώρα πλέον dimitra!!! Θυμόμουν οτι είμαι μια βδομάδα σχεδόν πίσω σου στις εβδομάδες αλλά τώρα που είδα οτι είσαι 15εβδ. μου φάνηκε κάπως...πολύ!!Βλέπεις στο άλλο parents σε αφήσαμε πολύ πιο πίσω... χα χα!!!

Αχ τι ωραία είμαστε πολλές!!!!! Γιούπιιιι!!!

Αύριο όμως πάω κι εγώ διακοπές και ίσως να μην σας παρακολουθώ για λίγο....Θα κοιτάξω να πάρω στικάκι!!

Ααααα!!!!! Έκανα τελικά αποτρίχωση με κερί!!Πέθανα αλλά άξιζε τον κόπο.. Γυάλισε η περιοχή!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν ξέρω σε ποια να πρωτοαναφερθώ!!! Γίναμε πολλές μανούλες!!!

Όντως δεν είναι και ότι καλύτερο να το ανακοινώνεις παντού απο την αρχή για την εγκυμοσύνη γιατί υπάρχει το κακό το μάτι,αλλά και απο την άλλη αν είναι να γίνει κάτι κακό γίνεται έτσι κι αλλιώς...

Για την καισαρική ή για την άγνοια που λέει η BLUBLU,τι να κάνουμε βρε κορίτσια δεν μπορούμε να το αποφύγουμε θα γεννήσουμε είτε θέλουμε είτε όχι!!!

Πόσο χαίρομαι που επιτέλους ήρθε και στην παρέα μας η αγαπημένη redrose!!!Τώρα πλέον dimitra!!! Θυμόμουν οτι είμαι μια βδομάδα σχεδόν πίσω σου στις εβδομάδες αλλά τώρα που είδα οτι είσαι 15εβδ. μου φάνηκε κάπως...πολύ!!Βλέπεις στο άλλο parents σε αφήσαμε πολύ πιο πίσω... χα χα!!!

Αχ τι ωραία είμαστε πολλές!!!!! Γιούπιιιι!!!

Αύριο όμως πάω κι εγώ διακοπές και ίσως να μην σας παρακολουθώ για λίγο....Θα κοιτάξω να πάρω στικάκι!!

Ααααα!!!!! Έκανα τελικά αποτρίχωση με κερί!!Πέθανα αλλά άξιζε τον κόπο.. Γυάλισε η περιοχή!! χα χα

fouskitsa μου καλησπερα!Θα φυγεις και 'συ και με ποιον θα μιλαω?Ποτε θα γυρισεις και αν επιτρεπεται που θα πας?

fouskitsa μου καλησπερα!Θα φυγεις και 'συ και με ποιον θα μιλαω?Ποτε θα γυρισεις και αν επιτρεπεται που θα πας?

Μην μου αγχώνεσαι καλή μου!!Τόσες κοπέλες είμαστε στο Cafe!! Θα μιλάς με όλες!!

Θα πάω στην Αιδηψό,έχουμε σπίτι.Τώρα πότε θα γυρίσω??Μάλλον μετά τον 15Αύγουστο.Θα δούμε...

Για πες εσύ τι έκανες σήμερα όλη μέρα??:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μην μου αγχώνεσαι καλή μου!!Τόσες κοπέλες είμαστε στο Cafe!! Θα μιλάς με όλες!!

Θα πάω στην Αιδηψό,έχουμε σπίτι.Τώρα πότε θα γυρίσω??Μάλλον μετά τον 15Αύγουστο.Θα δούμε...

Για πες εσύ τι έκανες σήμερα όλη μέρα??:D

Σημερα εμεινα στο σπιτι ολη την ημερα γιατι εκανε πολυ ζεστη και προτιμησα την αυλη μου!Εχουν ερθει και πολυ Αγγλοι οπως και Ιταλοι και ειναι φοβος και τρομος η οδηγηση αυτον τον μηνα!Ασε μη παρω καμμια τρομαρα στο τιμονι!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...