Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρεούλα όπως θα αντέξουμε και εμείς!! τι φαγητό έχεις για απόψε;

για αποψε δεν ξερω τι θα φτιαξω!!καμια ιδεα??τωρα εφαγα πουργουρι με γιαουρτι και σαλατα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμείς θα πάμε τον μικρό οφθαλμίατρο απόψε και μάλλον δεν θα πάω καθόλου σπίτι. Θα κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά μέχρι να κατέβει ο μικρός με τον μπαμπά του, οπότε θα φάω κάτι εκτός.

Αντωνία έκανες δωμάτιο στον γιο σου ή απλά του πήρες μονό κρεβάτι? Θα τον πας κάποιον παιδικό ή θα τον έχεις μαζί σου όταν γεννηθεί και ο μπέμπης?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

για αποψε δεν ξερω τι θα φτιαξω!!καμια ιδεα??τωρα εφαγα πουργουρι με γιαουρτι και σαλατα!!!

EFAKI EGO SIMERA EFAGA PSARI FRESKO FILLETO VRASTO ME PATATOULLA,KAROTO KAI KOLOKITHAKI.

PSARI FILLETTO STON FOURNO ISOS?KOTOPOULLO STON FOURNO?MAKARONIA TRIKOLORE?MPIFTEKIA STON FOURNO

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Εμείς θα πάμε τον μικρό οφθαλμίατρο απόψε και μάλλον δεν θα πάω καθόλου σπίτι. Θα κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά μέχρι να κατέβει ο μικρός με τον μπαμπά του, οπότε θα φάω κάτι εκτός.

Αντωνία έκανες δωμάτιο στον γιο σου ή απλά του πήρες μονό κρεβάτι? Θα τον πας κάποιον παιδικό ή θα τον έχεις μαζί σου όταν γεννηθεί και ο μπέμπης?

Το δωμάτιο του το έφτιαξα απο όταν γεννήθηκε.. βαψαμε τον ένα τοίχο λαχανί χρώμα και έβαλα χαρούμενες ζωγραφιές πάνω.. υπάρχει η γκαρταρόμπα του η αλλάχτρα του και το κρεβατάκι του και φυσικά τα παιχνίδια του...και του άρεσε πάρα πολύ εκει μέσα...όταν του πήρα το κρεβάτι το μονο (ενάμιση είναι κατακριβια) το βάλαμε στο δωμάτιο πήραμε και το πάπλωμα που σε σχέδια που του αρέσουνε αλλά δεν πήραξα τίποτα από μέσα.. ουτε το κρεβατάκι το μιρκό δεν έφυγα για να μην νιώσει οτι του το περνουμε...

Όταν με το καλό γεννήσω ο΄μικρός θα είναι μαζί μου σπίτι και θα πάει παιδικό όταν επιστρέψω εγώ στην δουλειά.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εννοούσα αν του έφτιαξες παιδικό με βιβλιοθήκη γραφείο κτλ. Έτσι είναι το δικό μας δωμάτιο, εννοώ φτιαγμένο. Προς το παρόν θα βάλω ένα μονό κρεβάτι μόνο και θα βγάλω την κούνια για την μικρή. Παιδικό δωμάτιο σκέφτομαι να του φτιάξω σε 3-4 χρόνια, όταν θα πάει σχολείο.

Κάτι με παιδικό παλεύω εγώ αλλά δεν βλέπω να μου βγαίνει και πολύ προβληματίζομαι!

Για αύριο βλέπω να την βγάζουμε με ομελέτα. Εφόσον θα πάμε γιατρό θα αργήσουμε να γυρίσουμε σπίτι, πότε να μαγειρέψω?

Για φαγητό θα πρότεινα κλασσικά μακαρόνια με κιμά, μοσχάρι στιφάδο που το είχα χθες, μοσχάρι γιουβέτσι, ρολό στον φούρνο με ρυζώτο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δεν ξέρω.. αν βρέξει ίσως φτιάξω σουπιτσα τραχανα!!!! να πηγαίνει με το κλιμα:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εννοούσα αν του έφτιαξες παιδικό με βιβλιοθήκη γραφείο κτλ. Έτσι είναι το δικό μας δωμάτιο, εννοώ φτιαγμένο. Προς το παρόν θα βάλω ένα μονό κρεβάτι μόνο και θα βγάλω την κούνια για την μικρή. Παιδικό δωμάτιο σκέφτομαι να του φτιάξω σε 3-4 χρόνια, όταν θα πάει σχολείο.

Κάτι με παιδικό παλεύω εγώ αλλά δεν βλέπω να μου βγαίνει και πολύ προβληματίζομαι!

Για αύριο βλέπω να την βγάζουμε με ομελέτα. Εφόσον θα πάμε γιατρό θα αργήσουμε να γυρίσουμε σπίτι, πότε να μαγειρέψω?

Για φαγητό θα πρότεινα κλασσικά μακαρόνια με κιμά, μοσχάρι στιφάδο που το είχα χθες, μοσχάρι γιουβέτσι, ρολό στον φούρνο με ρυζώτο.

Οχι δεν έβαλα βιβλιοθήκη και γραφείο μεσα.. πιστεύω είναι λίγο νωρίς ακομα.. σιγά σιγα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

EFAKI EGO SIMERA EFAGA PSARI FRESKO FILLETO VRASTO ME PATATOULLA,KAROTO KAI KOLOKITHAKI.

PSARI FILLETTO STON FOURNO ISOS?KOTOPOULLO STON FOURNO?MAKARONIA TRIKOLORE?MPIFTEKIA STON FOURNO

δεν ξέρω.. αν βρέξει ίσως φτιάξω σουπιτσα τραχανα!!!! να πηγαίνει με το κλιμα:D

ωραιες ιδεες ασε θα ρωτησω και το συζηγο τι προτιμα και θα δω τι θα κανω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν έβαλα βιβλιοθήκη και γραφείο μεσα.. πιστεύω είναι λίγο νωρίς ακομα.. σιγά σιγα..

εμενα στο δωματιο του εχει κρεβατι διπλο και τα δυο κομοτινα μια σιμφωνιερα και ενα γραφιο απλο στο οποιο δεν καθησε ποτε,εχω τον σταθερο μου υπολογιστη εκει επειδη δεν εχω αλλου χωρο!!και του εκανα αλλο γραφειο με βιβλιοθηκη για να διαβαζει σε ενα αλλο δωματιο που ειναι διπλα στην κουζινα,αυτο το εκανα περσι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αρχισε να συνεφιάζει!!!!

Έφη τι γίνεται στην Λεμεσό;

ακομα τιποτα λιακαδα ,εσεις??

Κορίτσια μηπως ξέρετε πότε αλλάζει η ώρα;; τελευταία κυριακή του Οκτώβρη ή κάνω λάθος;;

ναι το τελευταιο σαβατοκυριακο του οκτωβρη

Έφη καλά εφόσον έχεις μεγάλο σπίτι δεν θα έχεις πρόβλημα χώρου. Εμείς στα 110 τετραγωνικά που να χωρέσουμε!

ναι ειναι μεγαλο το σπιτι 260 τετραγωνικα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...