Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Νομίζω είναι έξτρα, το ζητάς δηλ κ πληρώνεις τη διαφορά 

Εμενα στη nipt μου είπαν και το φύλο χωρίς εξτρά χρέωση, ήταν κάτι σα δώρο. Βέβαια πραγματικά, μόλις άκουσα όλα καλά δε ρώτησα καν! Η γραμματέας του εμβρυολογου μου είπε "δε θέλετε να μάθετε το φύλο?" "εεε εντάξει, πείτε μου!" 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω στον 1ο ολικη, στον 2ο επισκλειρηδιο.Σιγουρα στην επισκλ.ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα στην αναρρωση!!

Αυτο που λες οτι φοβασαι τη διαδικασια μια ιδεα ειναι, γιατι δεν βλεπεις εσυ τιποτα![/QU

ANTONIA PIGA STON PAPAPETROU STIN KLINIKI MITERA KAI PEDI INE O GIATROS TIS MAMAS MOU,MOU MILISE KALA.

Αννίτα σε αυτή την κλινική πάω..εκεί γέννησα και εκεί θα γεννησω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν βλέπεις δεν πονάς αλλά νιώθεις τι σου κάνουνε; έτσι μου είπαν εμένα..

μήπως ήταν πιο εύκολη η ανάρρωση επειδη ήτανη 2η φορά και δεν είχε σχέση η επισκληρηδιος;

Καλα οτι νιωθεις , νιωθεις μονο τη στιγμη που τραβουν το παιδι να το βγαλουν μια πιεση. Το κοψιμο και το ραψιμο δεν τα νιωθεις, αλλα αν εννοεις οτι το εχεις στο μυαλο σου ενταξει μπορει να το εχεις.Σου μιλανε ομως και ο γιατρος και οι κοπελες, προσπαθουν και αυτοι να φτιαξουν ενα κλιμα πιο ευχαριστο για σενα.Τουλαχιστον ετσι εγινε με εμενα.

Οτι ηταν η 2η σιγουρα επαιξε ρολο στην αναρρωση ειναι πολυ καλυτερα!

Αλλα και η επισκλ. περναει γρηγορα, αρχιζεις σιγα σιγα και ξεμουδιαζεις, οπως ειναι με την αναισθησια που κανει ο οδοντιατρος, και σε 1 περιπου ωρα νιωθεις το σωμα σου απο τη μεση και κατω.

Στην 1η με την ολικη μετα ημουν πρησμενη για 2 μερες, μαλλον απο το φαρμακο, τα ματια μου κοκκινα εκεινη τη μερα οταν με ξυπνησαν ενιωθα λιγο σα μαστουρωμενη, και ειχα για 1 εβδομαδα ξεροβυχα μαλλον απο ενα σωληνακι που σου βαζουν στο λαιμο για τα σαλια, μονο στην ολικη αυτο.

Αυτα τα ολιγα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω στον 1ο ολικη, στον 2ο επισκλειρηδιο.Σιγουρα στην επισκλ.ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα στην αναρρωση!!

Αυτο που λες οτι φοβασαι τη διαδικασια μια ιδεα ειναι, γιατι δεν βλεπεις εσυ τιποτα![/QU

ANTONIA PIGA STON PAPAPETROU STIN KLINIKI MITERA KAI PEDI INE O GIATROS TIS MAMAS MOU,MOU MILISE KALA.

Αννα με λενε, Αντωνια ειναι η Νια! :P:p

Εμένα στην επισκληρίδιο (αν και δεν πρόλαβε να με πιάσει, άλλο θέμα αυτό) με έπιασε τρέμουλο μετά την γέννα. Τρόμαξα γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο και νόμιζα πως κάτι είχα πάθει. Θυμάμαι μου είχαν ρίξει η νοσοκόμες 3 διπλες κουβέρτες και εγώ πάλι έτρεμα σαν το σκυλάκι. Άλλη παρενέργεια δεν είχα ποτέ.

Έχω ακούσει ό,τι μερικές κοπέλες ζητάνε να παίζει μουσική στο δωμάτιο όταν γεννάνε με καισαρική+ επισκληρίδιο, υπάρχει τέτοια επιλογή?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλα οτι νιωθεις , νιωθεις μονο τη στιγμη που τραβουν το παιδι να το βγαλουν μια πιεση. Το κοψιμο και το ραψιμο δεν τα νιωθεις, αλλα αν εννοεις οτι το εχεις στο μυαλο σου ενταξει μπορει να το εχεις.Σου μιλανε ομως και ο γιατρος και οι κοπελες, προσπαθουν και αυτοι να φτιαξουν ενα κλιμα πιο ευχαριστο για σενα.Τουλαχιστον ετσι εγινε με εμενα.

Οτι ηταν η 2η σιγουρα επαιξε ρολο στην αναρρωση ειναι πολυ καλυτερα!

Αλλα και η επισκλ. περναει γρηγορα, αρχιζεις σιγα σιγα και ξεμουδιαζεις, οπως ειναι με την αναισθησια που κανει ο οδοντιατρος, και σε 1 περιπου ωρα νιωθεις το σωμα σου απο τη μεση και κατω.

Στην 1η με την ολικη μετα ημουν πρησμενη για 2 μερες, μαλλον απο το φαρμακο, τα ματια μου κοκκινα εκεινη τη μερα οταν με ξυπνησαν ενιωθα λιγο σα μαστουρωμενη, και ειχα για 1 εβδομαδα ξεροβυχα μαλλον απο ενα σωληνακι που σου βαζουν στο λαιμο για τα σαλια, μονο στην ολικη αυτο.

Αυτα τα ολιγα!!

Φαντάζομαι η ολική νάρκωση είναι σαν μια κανονικη εγχειρηση που σε κοιμίζουν και μετά είσε ζαλισμένη κτλ κτλ... η επισκλ. περνάει γρήγορα κ εγω που γέννησα ΦΤ με επισκληριδιο στην μια ώρα ήμου πολύ καλα..ούτε μούδιασμα ουτε τιποτε.. μόνο 1 εβδομάδα μετά δεν ένιωθα την μια πλευρά του προσώπου μου.. για να καταλάβεις χαμογελούσα μόνο απο την μια πλευρά... η άλλη δεν κουνιόταν.. τρόμαξα πολύ και θα ρωτούσα την γιατρό στο ραντεβού που είχα πέρασε όμως μέσα σε 5-7 μέρες και έτσι το ξέχασα...δεν ξέρω τι παρενέργεια ήταν αυτή μετά από μια βδομάδα:roll: και τώρα φοβάμαι ότι αν το ξαναπάθω και δεν είναι προσωρινό;; ακούσατε καμιά άλλη παρόμοια εμπειρία;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα στην επισκληρίδιο (αν και δεν πρόλαβε να με πιάσει, άλλο θέμα αυτό) με έπιασε τρέμουλο μετά την γέννα. Τρόμαξα γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο και νόμιζα πως κάτι είχα πάθει. Θυμάμαι μου είχαν ρίξει η νοσοκόμες 3 διπλες κουβέρτες και εγώ πάλι έτρεμα σαν το σκυλάκι. Άλλη παρενέργεια δεν είχα ποτέ.

Έχω ακούσει ό,τι μερικές κοπέλες ζητάνε να παίζει μουσική στο δωμάτιο όταν γεννάνε με καισαρική+ επισκληρίδιο, υπάρχει τέτοια επιλογή?

Ναι το άκουσα και εγω αυτό με την μουσική. και η αδελφη μου που γεννούσε φυσιολογικά της βάλανε μουσική για να περνά η ώρα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Στο Ιασω που γεννησα στις καισαρικες δε μου ειχαν μουσικη!!

Την ανοιξη που αφαιρεσα μια μεγαλη ελια στο ιατρικο στο μαρουσι με τοπικη και κρατησε μιση ωρα, στο χειρουργειο μου ειχαν. Αυτο πρεπει να ειναι και θεμα γιατρου!

Φαντάζομαι η ολική νάρκωση είναι σαν μια κανονικη εγχειρηση που σε κοιμίζουν και μετά είσε ζαλισμένη κτλ κτλ... η επισκλ. περνάει γρήγορα κ εγω που γέννησα ΦΤ με επισκληριδιο στην μια ώρα ήμου πολύ καλα..ούτε μούδιασμα ουτε τιποτε.. μόνο 1 εβδομάδα μετά δεν ένιωθα την μια πλευρά του προσώπου μου.. για να καταλάβεις χαμογελούσα μόνο απο την μια πλευρά... η άλλη δεν κουνιόταν.. τρόμαξα πολύ και θα ρωτούσα την γιατρό στο ραντεβού που είχα πέρασε όμως μέσα σε 5-7 μέρες και έτσι το ξέχασα...δεν ξέρω τι παρενέργεια ήταν αυτή μετά από μια βδομάδα:roll: και τώρα φοβάμαι ότι αν το ξαναπάθω και δεν είναι προσωρινό;; ακούσατε καμιά άλλη παρόμοια εμπειρία;;

Εννοειται πως στην ολικη , μιλαμε για εγχειρηση!

Ίσως και μαιευτηρίου Άννα ή να πρέπει να το ζητήσεις. Στο Μητέρα Κρήτης ξέρω 2 κοπέλες που γέννησαν με καισαρική, η μία ζήτησε μουσική η άλλη όχι, οπότε σε αυτήν που ζήτησε έβαλαν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λαμπρινή! Εγώ είχα πει για το ντόπλερ. Στο κουτί είχε μέσα ένα ειδικό ζελέ. Αν δεν έχει τέτοιο τότε κάνεις μια χαρά δουλειά και με το βρεφικό λαδάκι!

Ευχαριστώ πολύ!!!δεν ειχε μεσα τζελ και παρηγγειλα απο το φαρμακειο...αλλα θα δοκιμασω και με το βρεφικο μας λαδακι!thanx!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Εννοείται στον ίδιο γιατρό να συμπληρώσω!!!

Εγώ η μόνη ολική νάρκωση που έχω κάνει είναι στην παλλίνδρομη για την απόξεση αλλά φαντάζομαι είναι άλλο πράγμα, κρατάει λιγότερη ώρα οπότε και είναι λιγότερα τα συμπτώματα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...