Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Νομίζω είναι έξτρα, το ζητάς δηλ κ πληρώνεις τη διαφορά 

Εμενα στη nipt μου είπαν και το φύλο χωρίς εξτρά χρέωση, ήταν κάτι σα δώρο. Βέβαια πραγματικά, μόλις άκουσα όλα καλά δε ρώτησα καν! Η γραμματέας του εμβρυολογου μου είπε "δε θέλετε να μάθετε το φύλο?" "εεε εντάξει, πείτε μου!" 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

KAI EGO THELO MPALARINES TIS LATREVO KORITSIA... SKEFTOME NA PARO KAI KANENA JEAN LIGO PIO XONTRO GIA EGKIMOSINI KAI KANENA MAVRO GIA KALO.SKEFTOME NA MIN PARO POLLA OMOS GIATI DEKEMVRI GENNAO...POSO TO PERIMENO.

AN XERETE TA ROUXA EGKIMOSINIS MPOROUN NA FORETHOUN KAI META TIN GENNA ENNOO OSPOU NA FIGI I KILLIA?EGO MONO KILLIA EKANA.

I GIATROS MOU XTES MOU IPE OTI PLEON I PERISSOTERI GIATRI DEN KANOUN OLIKI NARKOSI ALLA EPISKLIRIDIO STIN KESSARIKI.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

GIA SAS KORITSAKIA TI MOU KANETE?ANTONIA EMIS MPOROUME NA VRETHOUME KAI APO KONTA MIA PORTA IMASTE ALLOSTE.NA SAS ROTISO KATI GIA PEDIATROUS ME ROTISE XTES I GIATROS AN EXO IPOPSI MOU KANENA TIS ANAFERA 2-3 ONOMATA SKEFTOME NA PAO NA MILISO SE 2-3 GIA NA APOFASISO INE KALA?SKEFTIKA OTI PREPI APO TORA MIAS KAI PREPI NA TOU PO POTE THA GENNISO KAI THELO KAI MERIKES ALLES SIMVOULES.ANTONIA PIOS INE O PEDIATROS SOU EXIS KANENA IPOPSI?

Ναι εμείς είμαστε πολυ κοντά οπότε κανονιζετε πιο εύκολα!!

Και εγώ είχα πάει κοντά στον 8ο για γνωριμία μαζί της γιατί και εμένα μου την είχαν συστήσει και μπορεί να μην μου άρεσε..μου άρεσε πολύ όμως και είμαι και πολύ ευχαριστημένη. να φανταστείς ο γιος μου κάθε φορά που πάμε χτυπιέται και δεν θέλει να φύγειι:shock:

Στην πρώτη γνωριμία με συμβούλεψε για την αποστείρωση τον θηλασμό κτλ κτλ λογικά όλοι το κάνουν αυτό..Θα σου στείλω πμ για τό όνομα της και για κάποια άλλη καλη παιδίατρο που ξέρω.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

GIA SAS KORITSAKIA TI MOU KANETE?ANTONIA EMIS MPOROUME NA VRETHOUME KAI APO KONTA MIA PORTA IMASTE ALLOSTE.NA SAS ROTISO KATI GIA PEDIATROUS ME ROTISE XTES I GIATROS AN EXO IPOPSI MOU KANENA TIS ANAFERA 2-3 ONOMATA SKEFTOME NA PAO NA MILISO SE 2-3 GIA NA APOFASISO INE KALA?SKEFTIKA OTI PREPI APO TORA MIAS KAI PREPI NA TOU PO POTE THA GENNISO KAI THELO KAI MERIKES ALLES SIMVOULES.ANTONIA PIOS INE O PEDIATROS SOU EXIS KANENA IPOPSI?

Γεια σου Αννιτακι!! Τι εκανες τελικα πηγες σε αλλο γιατρο που ελεγες για μια δευτερη γνωμη??

Παντως η καισαρικη με επισκλειριδιο ειναι μια χαρα που αποφασισατε, μην ανησυχεις καθολου!! Θα δεις και το μωρο αμεσως και θα στο δωσουν αγκαλια, ασε που και το ιδιο δε θα ταλαιπωρηθει καθολου!! Ο 1ος μου γιος που γεννηθηκε και αυτος με καισαρικη, μου ελεγαν οι μαιες οτι γελαγε!!

Αυτοι τον εκαναν να κλαψει μετα για τη φωνη του!! Θα σου βαλουν και παραβαν και δε θα βλεπεις τους γιατρους, μια χαρα θα ειναι ολα!!

Για τον παιδιατρο εμενα και στα 2 παιδια μου ερχοταν στο σπιτι να τα δει πρωτη φορα στις 15 μερες περιπου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλή όρεξη Έφη!

Αννίτα εξαρτάται πόσο εύκολα και σύντομα θα επανέλθεις. Τα ρούχα της εγκυμοσύνης προσωπικά δεν τα έβαλα ποτέ ξανά, μόνο τώρα από τον 4ο μήνα και μετά. Είναι λίγο τεράστια εκτός και αν πάρεις παντελόνια με λάστιχο τα οποία μπαίνουν και μετά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω δεν είναι θέμα φύλου του γιατρού αλλά χαρακτήρα και το τι σου εμπνέει. Υπάρχουν και γυναίκες που είναι ψαγμένες και διευθύντιες σε Δημόσια Νοσοκομεία και μεγάλες κλινικές.

Να πας στην συνάντηση Αννίτα, θα μάθεις χρήσιμα πράγματα. Είχα πάει και εγώ στον 7ο σε μια συνάντηση του mothercare.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

SE euxaristo poli antonia mou. nai piga kai mou milise kai me kathisixase mou ipe oti ola osa niotho ine fisiologika meta apo osa perasa kai an thelo na pao se ena mina na me xanadi omos tha genniso stin giatro mou mou ipe tora na pigeno kathe 2 vdomades kai prin na pao na perno oura gia na elegxi to zaxaro kai to leukoma.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Ουτε και εγω τα ξαναεβαλα τα ρουχα εγκυμοσυνης, γιατι ηταν τεραστια!

Μαλλον θα βολευτεις καλυτερα με τα ρουχα που φοραγες πριν τα εγκυμοσυνης, δλδ αυτα που φοραγες οταν αρχισες να φουσκωνεις!

SE euxaristo poli antonia mou. nai piga kai mou milise kai me kathisixase mou ipe oti ola osa niotho ine fisiologika meta apo osa perasa kai an thelo na pao se ena mina na me xanadi omos tha genniso stin giatro mou mou ipe tora na pigeno kathe 2 vdomades kai prin na pao na perno oura gia na elegxi to zaxaro kai to leukoma.

Αννίτα σε ποιο γιατρο πήγες για 2η γνώμη;

Πάντως συμφωνώ και εγώ ότι η καισαρική με επισκληριδιο ειναι καλη επιλογή.. Αν μου τύχει εγώ θα φοβάμαι το γεγονος ότι θα είμαι ξύπνια και θα κάνουν όλα αυτά σχίζε ραβε κτλ αλλά μου είπανε και φίλες μου ότι δεν είναι τίποτα.. ειδικά έχω γνωστή που έκανε και ολική και επισκληριδιο και μου είπε με τα 1000 επισκληριδιο καί ότι ανάρρωσε πιο εύκολα..

Δεκέμβριο γεννάς ε;;;Χριστουγεννιάτικο θα είναι:D:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

NA ROTISO KAI KATI TRELLO INE KALITERI I ANTRES I I GINEKES PEDIATRI?EGO NOMIZO NIOTHO PERISSOTERI ASFALIA ME TOUS ANTRES NOMIZO INE PIO PSIXREMI.

Καλυτερα να κανεις μια πρωτη επαφη και μετα να αποφασισεις, δεν παιζει ρολο το θεμα του φυλλου.Αν σου πω εγω οτι εχω γυναικα και ειμαι υπερευχαριστημενη, και εσυ συναντησεις εκει καμμια γυναικα παιδιατρο , περιεργη και λιγομιλητη??

Αννίτα σε ποιο γιατρο πήγες για 2η γνώμη;

Πάντως συμφωνώ και εγώ ότι η καισαρική με επισκληριδιο ειναι καλη επιλογή.. Αν μου τύχει εγώ θα φοβάμαι το γεγονος ότι θα είμαι ξύπνια και θα κάνουν όλα αυτά σχίζε ραβε κτλ αλλά μου είπανε και φίλες μου ότι δεν είναι τίποτα.. ειδικά έχω γνωστή που έκανε και ολική και επισκληριδιο και μου είπε με τα 1000 επισκληριδιο καί ότι ανάρρωσε πιο εύκολα..

Δεκέμβριο γεννάς ε;;;Χριστουγεννιάτικο θα είναι:D:D

Εγω στον 1ο ολικη, στον 2ο επισκλειρηδιο.Σιγουρα στην επισκλ.ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα στην αναρρωση!!

Αυτο που λες οτι φοβασαι τη διαδικασια μια ιδεα ειναι, γιατι δεν βλεπεις εσυ τιποτα!

KORITSAKIA KAI ESIS PINATE SINEXIA?EGO NAI KAPOTE SIKONOME TA VRADIA KAI TROO KOULOURIA.AX MAKARI NA VREXI LATREVO TIN VROXI.

ναι πινάω συνεχώς:D αλλά δεν σηκώνωμαι τα βράδυα να τρώω!

ειπαν ότι θα βρέξει αλλά αποτι βλέπω αργά το απόγευμα αν θα κάνει καμια βροχούλα.. προς το παρόν εχει ήλιο.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω στον 1ο ολικη, στον 2ο επισκλειρηδιο.Σιγουρα στην επισκλ.ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα στην αναρρωση!!

Αυτο που λες οτι φοβασαι τη διαδικασια μια ιδεα ειναι, γιατι δεν βλεπεις εσυ τιποτα!

Δεν βλέπεις δεν πονάς αλλά νιώθεις τι σου κάνουνε; έτσι μου είπαν εμένα..

μήπως ήταν πιο εύκολη η ανάρρωση επειδη ήτανη 2η φορά και δεν είχε σχέση η επισκληρηδιος;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αυτο που λες οτι φοβασαι τη διαδικασια μια ιδεα ειναι, γιατι δεν βλεπεις εσυ τιποτα![/QU

ANTONIA PIGA STON PAPAPETROU STIN KLINIKI MITERA KAI PEDI INE O GIATROS TIS MAMAS MOU,MOU MILISE KALA.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...