Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Νομίζω είναι έξτρα, το ζητάς δηλ κ πληρώνεις τη διαφορά 

Εμενα στη nipt μου είπαν και το φύλο χωρίς εξτρά χρέωση, ήταν κάτι σα δώρο. Βέβαια πραγματικά, μόλις άκουσα όλα καλά δε ρώτησα καν! Η γραμματέας του εμβρυολογου μου είπε "δε θέλετε να μάθετε το φύλο?" "εεε εντάξει, πείτε μου!" 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

να ερθω καλε σιγα μια ωρα δρομος ειναι!!!φτανει να ειναι σαββατοκυριακο!!!να βρεθουμε στο mall δεν ξερω και καλα τους δρομους σας:rolleyes::rolleyes:

Ναι λογικο άμα ειναι άλη πόλη δεν την πολυξέρεις.. στο mall μια χαρα.. αυτό το ΣΚ δεν μπορώ. ούτε το άλλο θα έχω τα γενέθλεια του αδελφοτεκνου μου...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι λογικο άμα ειναι άλη πόλη δεν την πολυξέρεις.. στο mall μια χαρα.. αυτό το ΣΚ δεν μπορώ. ούτε το άλλο θα έχω τα γενέθλεια του αδελφοτεκνου μου...

πιο μετα καλε καποια μερα θα βρουμε:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πιο μετα καλε καποια μερα θα βρουμε:tongue::tongue::tongue:

Επέστρεψα.. πανω στο pc μου υπάρχει ένα πρόγραμμα λογηστικό και ανα πάσα στιγμή θα ρθειο λογιστηκος λειτουργός κάτι να μου περάσει πάνω οπότε θα βγω πάλι ξαφνικα..

Εφη σιγουρα μια μέρα θα βρεθεί και ελπίζω πριν φθινοπωριάσει καλά!! εσυ θα φέρεις και τον γιο σου;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Επέστρεψα.. πανω στο pc μου υπάρχει ένα πρόγραμμα λογηστικό και ανα πάσα στιγμή θα ρθειο λογιστηκος λειτουργός κάτι να μου περάσει πάνω οπότε θα βγω πάλι ξαφνικα..

Εφη σιγουρα μια μέρα θα βρεθεί και ελπίζω πριν φθινοπωριάσει καλά!! εσυ θα φέρεις και τον γιο σου;

αν θα εχει καπου να παιξουν τα παιδια να το φερω αλλιως θα τον αφησω στον αντρα μου!!δεν υπαρχη προβλημα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αν θα εχει καπου να παιξουν τα παιδια να το φερω αλλιως θα τον αφησω στον αντρα μου!!δεν υπαρχη προβλημα!!

στο mall δεν έχει κάπου να παίξουν..εχτος και αν καθησουμε fridays μονο εκει. εγω μάλλον θα τον φέρω γιατι ο άντρας μου σαββατο πηγαίνει δουλεια και κυριακή παίζει ποδόσφαιρο σε μια μικρή ομάδα και έχουν ματσ σχεδον καθε κυριακη..δεν ξέρω αν θα μπορει η μαμα μου να τον αφήσω αλλά δεν θέλω να πολυυποχρεώνω ούτε την μανα μου ούτε την πεθερά μου (ειδικά τηνπεθερά)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

στο mall δεν έχει κάπου να παίξουν..εχτος και αν καθησουμε fridays μονο εκει. εγω μάλλον θα τον φέρω γιατι ο άντρας μου σαββατο πηγαίνει δουλεια και κυριακή παίζει ποδόσφαιρο σε μια μικρή ομάδα και έχουν ματσ σχεδον καθε κυριακη..δεν ξέρω αν θα μπορει η μαμα μου να τον αφήσω αλλά δεν θέλω να πολυυποχρεώνω ούτε την μανα μου ούτε την πεθερά μου (ειδικά τηνπεθερά)

ναι ρε δεν εχει προβλημα θα το κανονησουμε αυτο αμα βρουμε ενα σαββατο που θα μπορουμε!!!σε καταλαμβαινω που δεν θες να υποχρεωνες!!εμενα παει και στο πατερα του τα σαββατοκυριακο ετσι θα δω αναλογος!!!

εμας στο μολ στην λεμεσο εχει και παιχνιδοτοπο με μπαλιτσες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα! κουραστηκα μεχρι να διαβασω ολα αυτα ουφ.... οι τσακωμοι στα φορουμ κ οι παρεξηγησεις ειναι συνηθισμενο φαινομενο! ο γραπτος λογος πολλες φορες παραρμηνευεται επισης κ το υφος. εγω για τον θηλασμο δεν εχω ακομα αποψη. θα προσπαθησω παντως τουλαχιστον για οσο καιρο θα ειμαι σπιτι κ βλεπουμε.

Αννουλα να χαιρεσαι τον γιο σου!

εφακη περαστικα στον δικο σου! ελπιζω να μην χτυπησε πολυ.

σημερα λεω να κανω ενα φρικασε που μου αρεσει πολυ..

α δεν εχω παπουτσια! ολα τα χαμηλα ειναι δετα κ δεν μπορω να σκυβω! πρεπει να παρω μπαλαρινες. θα παω να ριξω μια ματιτσα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

GIA SAS KORITSAKIA TI MOU KANETE?ANTONIA EMIS MPOROUME NA VRETHOUME KAI APO KONTA MIA PORTA IMASTE ALLOSTE.NA SAS ROTISO KATI GIA PEDIATROUS ME ROTISE XTES I GIATROS AN EXO IPOPSI MOU KANENA TIS ANAFERA 2-3 ONOMATA SKEFTOME NA PAO NA MILISO SE 2-3 GIA NA APOFASISO INE KALA?SKEFTIKA OTI PREPI APO TORA MIAS KAI PREPI NA TOU PO POTE THA GENNISO KAI THELO KAI MERIKES ALLES SIMVOULES.ANTONIA PIOS INE O PEDIATROS SOU EXIS KANENA IPOPSI?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Καλημερα! κουραστηκα μεχρι να διαβασω ολα αυτα ουφ.... οι τσακωμοι στα φορουμ κ οι παρεξηγησεις ειναι συνηθισμενο φαινομενο! ο γραπτος λογος πολλες φορες παραρμηνευεται επισης κ το υφος. εγω για τον θηλασμο δεν εχω ακομα αποψη. θα προσπαθησω παντως τουλαχιστον για οσο καιρο θα ειμαι σπιτι κ βλεπουμε.

α δεν εχω παπουτσια! ολα τα χαμηλα ειναι δετα κ δεν μπορω να σκυβω! πρεπει να παρω μπαλαρινες. θα παω να ριξω μια ματιτσα!

γεια σου μαργαριτα!καλα ειναι ο μικρος απλωσ φοβηθηκε λιγο ,δεν κτυπησε πολυ!!1

να πας να παρεις μπαλαρινες για τωρα θα σε βολεψουν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαργαριτα!!Ευχαριστω πολυ και εσυ να χαρεις την κορουλα σου οπως επιθυμεις!

Και εγω θελω να παω για παπουτσια , αλλα πρεπει να βρω και κατι να ειναι μαλακο, ουφ δεν ξερω!!

Φρικασε, ε??Τραιλενομαι!! Με τι κρεας το φτιαχνεις, χοιρινο η αρνακι??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

GIA SAS KORITSAKIA TI MOU KANETE?ANTONIA EMIS MPOROUME NA VRETHOUME KAI APO KONTA MIA PORTA IMASTE ALLOSTE.NA SAS ROTISO KATI GIA PEDIATROUS ME ROTISE XTES I GIATROS AN EXO IPOPSI MOU KANENA TIS ANAFERA 2-3 ONOMATA SKEFTOME NA PAO NA MILISO SE 2-3 GIA NA APOFASISO INE KALA?SKEFTIKA OTI PREPI APO TORA MIAS KAI PREPI NA TOU PO POTE THA GENNISO KAI THELO KAI MERIKES ALLES SIMVOULES.ANTONIA PIOS INE O PEDIATROS SOU EXIS KANENA IPOPSI?

γεια σου ανιττα!!να πας να τους δεις να παρεις μια γνωμη απο κοντα!!!εγω δεν μπορω να σε βηθησω σε ονοματα γιατι δεν ξερω κανενα στην λευκωσια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...