Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Νομίζω είναι έξτρα, το ζητάς δηλ κ πληρώνεις τη διαφορά 

Εμενα στη nipt μου είπαν και το φύλο χωρίς εξτρά χρέωση, ήταν κάτι σα δώρο. Βέβαια πραγματικά, μόλις άκουσα όλα καλά δε ρώτησα καν! Η γραμματέας του εμβρυολογου μου είπε "δε θέλετε να μάθετε το φύλο?" "εεε εντάξει, πείτε μου!" 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

νομίζω η παθερά μου δεν θα κακοφανιστεί για τη μαμα μου δεν ξέρω, αυτά σκεφτομαι και λέω θα δω στη πορεία, αλλά αν πάρω το μωρό και έρθω εδώ στη πεθερά μου από την πρώτη μέρα δεν θα κακοφανιστεί πάλι στη μαμα μου,; δύσκολα τα πράγματα,,,, αλλά θα δούμε η αποφαση είναι δική μου...

Αφου εχεις διλημμα δες το πρακτικα το θεμα, δλδ σε ποιο σπιτι θα βολευτεις καλυτερα, μετα τη γεννα? Και σκεψου και τις ωρες του θηλασμου μηπως με την πεθερα μπροστα ειναι καπως, και αλλιως ειναι με τη μαμα σου?? Εχε υποψιν σου και ποια απο τις 2 ειναι και πολυ πιεστικη στο να σου δωσει καποια συμβουλη.Σκεψου τα αυτα και αποφασιζεις με τον αντρα σου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομίζω η παθερά μου δεν θα κακοφανιστεί για τη μαμα μου δεν ξέρω, αυτά σκεφτομαι και λέω θα δω στη πορεία, αλλά αν πάρω το μωρό και έρθω εδώ στη πεθερά μου από την πρώτη μέρα δεν θα κακοφανιστεί πάλι στη μαμα μου,; δύσκολα τα πράγματα,,,, αλλά θα δούμε η αποφαση είναι δική μου...

δεν θα κακοφανιστεί επειδή μένεις εκεί απο τώρα... αν είναι να μένεις στην μαμα σου μετά καλύτερα να πας απο πριν γεννήσεις... ε πρέπει να το αποφασίσεις για να δεις και που θα βάλεις τα πραγματα του μωρού.. ποιος έχει παραπάνω χώρο στο σπίτι; η μαμα ή η πεθερά.. σκέψου ότι θα μπει κρεβατάκι αλλάχτρα μπανάκι καροτσακι ρουχαλάκια κτλ κτλ.. στην πεθερά σου εσυ νιώθεις άνετα;; σκέψου θα ξυπνάς την νύχτα ίσως και 2 φορές και θα πρέπει να πηγαίνεις στην κουζίνα να περνεις αποστηρωμένα μπιμπερό κτλ κτλ... στα λέω αυτά για να σε βοηθήσω να καταλάβεις. εγω πχ δεν θα μπορούσα με τιποτα να μένω στην πεθερά μου και να ξέρω ότι κάθε φορά που θα ξυπνά το μωρό θα είναι μεσα στα πόδια μου...και σκέψου εγω γεννούσα Δευτέρα 9/11 και Σάββατο 7/11 μετακόμισα στο σπίτι μου.... μολις που πρόλαβα ευτυχώς..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σημερα ο μικρος μου εχει γενεθλια, γινεται 6 χρονων!!

Νια ο μικρουλης σου χτυπησε πολυ εχθες??

να χαιρεσε τον μικρο σου!!!

Να σου ζήσει ο μικρός σου!!!! Θα κάνετε παρτάκυ;; Ο μικρός της Έφης χτύπησε χτες...

Εφάκη ναι για πες;; χτυπησε πολύ ο γιος σου;;

καλα ειναι δεν ηταν τιποτα τελικα λιγο κτυπησε!!!

ΕΦΗ πού είσαι;;;;;;;;;;

εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

με εστειλε το αφεντικο εξω για κατι εξωτερικες δουλειες εσκασα στην ζεστη μεχρι να γυρισω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αφου εχεις διλημμα δες το πρακτικα το θεμα, δλδ σε ποιο σπιτι θα βολευτεις καλυτερα, μετα τη γεννα? Και σκεψου και τις ωρες του θηλασμου μηπως με την πεθερα μπροστα ειναι καπως, και αλλιως ειναι με τη μαμα σου?? Εχε υποψιν σου και ποια απο τις 2 ειναι και πολυ πιεστικη στο να σου δωσει καποια συμβουλη.Σκεψου τα αυτα και αποφασιζεις με τον αντρα σου.

ενα περιπου αυτά εννοω και εγω:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Που σκοπεύετε να μείνετε μετά που θα γεννήσεις? Αν εγκατασταθείς εκεί εξ αρχής και πριν γεννήσεις τότε θα θεωρηθεί αυτονόητο πως εκεί είναι η βάση σου και όποιος θέλει να σας δει θα έρθει εκεί.

θα μείνουμε στα πεθερικά μου.....αυτό είπαμε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

το σπίτι που βολεύμαι καλύτερα είναι το δικο μου είναι πιο άνετο. και με τη μαμα μου καπώς θα ήμουν, γενικά με όλουσ την ώρα του θηλασμού κάπως θα είμαι εκτός με τον άντρα μου....πιο πιεστική είναι η μαμα μου για να λέμε την αλήθεια.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αν αποφασίσατε να μείνετε στα πεθερικά σου Νίκη, τότε καλύτερα να μην πας στην μαμά σου μερικές μέρες πριν γεννήσεις γιατί θα φανεί κάπως...Πρακτικά δεν θα σε βολεύει κιόλας εφόσον θα έχεις στήσει τα πράγματα του μωρού στο σπίτι των πεθερικών όπως είπαν και τα κορίτσια.

Οι αποφάσεις είναι σαφώς δικές σας, όπως αισθάνεσαι εσύ πιο άνετα, εμείς απλά συμβουλές δίνουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δεν θα κακοφανιστεί επειδή μένεις εκεί απο τώρα... αν είναι να μένεις στην μαμα σου μετά καλύτερα να πας απο πριν γεννήσεις... ε πρέπει να το αποφασίσεις για να δεις και που θα βάλεις τα πραγματα του μωρού.. ποιος έχει παραπάνω χώρο στο σπίτι; η μαμα ή η πεθερά.. σκέψου ότι θα μπει κρεβατάκι αλλάχτρα μπανάκι καροτσακι ρουχαλάκια κτλ κτλ.. στην πεθερά σου εσυ νιώθεις άνετα;; σκέψου θα ξυπνάς την νύχτα ίσως και 2 φορές και θα πρέπει να πηγαίνεις στην κουζίνα να περνεις αποστηρωμένα μπιμπερό κτλ κτλ... στα λέω αυτά για να σε βοηθήσω να καταλάβεις. εγω πχ δεν θα μπορούσα με τιποτα να μένω στην πεθερά μου και να ξέρω ότι κάθε φορά που θα ξυπνά το μωρό θα είναι μεσα στα πόδια μου...και σκέψου εγω γεννούσα Δευτέρα 9/11 και Σάββατο 7/11 μετακόμισα στο σπίτι μου.... μολις που πρόλαβα ευτυχώς..

παραπανω χώρο δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια το δικό μασ σπίτι είναι πιο μεγάλο αλλα και πάλι δεν ξέρω αν υπάρχει αρκετός χώρος. το σπίτι εδώ είναι ισόγειο ενω το δικό μου δυόροφο, και να σου πω δεν νομίζω να είναι μέσα στα πόδια μου κάθε φορά που θα ξυπνά είναι πολύ διακριτική τωρα αν της το ζητήσω εγω αυτό ειναι άλλο.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αρα εκει να πατε απο την αρχη και η μαμα σου θα ερχετε εκει να σε βλεπει!!!

ναι ρε. νομιζω απο την στιγμη που πήγες στα πεθερικά σου η μαμα σου το ξέρει ότι εκεί θα μεινεις και μετά.. Νίκη και τα πεθερικά σου είναι Ανθούπολη;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Αν αποφασίσατε να μείνετε στα πεθερικά σου Νίκη, τότε καλύτερα να μην πας στην μαμά σου μερικές μέρες πριν γεννήσεις γιατί θα φανεί κάπως...Πρακτικά δεν θα σε βολεύει κιόλας εφόσον θα έχεις στήσει τα πράγματα του μωρού στο σπίτι των πεθερικών όπως είπαν και τα κορίτσια.

Οι αποφάσεις είναι σαφώς δικές σας, όπως αισθάνεσαι εσύ πιο άνετα, εμείς απλά συμβουλές δίνουμε.

ναι αλλά δεν ξέρω θα δω εκείνο το καιρό και θα αποφασίσω γιατι τώρα είναι απλά λόγια....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι ρε. νομιζω απο την στιγμη που πήγες στα πεθερικά σου η μαμα σου το ξέρει ότι εκεί θα μεινεις και μετά.. Νίκη και τα πεθερικά σου είναι Ανθούπολη;

όχι πιο μακρία, Αρεδιού αν ξέρεις

yiORT7o.jpgwYStp3.png

όχι πιο μακρία, Αρεδιού αν ξέρεις

Ναι ξέρω!!

θα κανονισουμε καμια συναντηση η κυπριες,τι λετε????πριν να γεννησουμε:rolleyes:

Ναι αφού είπαμε να το κανονισουμε... Θα πρέπει να ρθεις Λευκωσία μου φένεται!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι ξέρω!!

Ναι αφού είπαμε να το κανονισουμε... Θα πρέπει να ρθεις Λευκωσία μου φένεται!!!

να ερθω καλε σιγα μια ωρα δρομος ειναι!!!φτανει να ειναι σαββατοκυριακο!!!να βρεθουμε στο mall δεν ξερω και καλα τους δρομους σας:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...