Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Νομίζω είναι έξτρα, το ζητάς δηλ κ πληρώνεις τη διαφορά 

Εμενα στη nipt μου είπαν και το φύλο χωρίς εξτρά χρέωση, ήταν κάτι σα δώρο. Βέβαια πραγματικά, μόλις άκουσα όλα καλά δε ρώτησα καν! Η γραμματέας του εμβρυολογου μου είπε "δε θέλετε να μάθετε το φύλο?" "εεε εντάξει, πείτε μου!" 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι το πρώτο της είναι :D:D:D:D:D..... ναι και να σου πω τώρα που εγώ μένω αλλού βλέπω ότι τα πηγαινουμε καλύτερα γιατί παλοιά είμασταν σαν το σκύλο με τη γάτα, τώρα μια χαρά όλα και πηγαίνω και σπίτι μου καθημερινά......

Χαχα! Αυτό ξαναπές το.. εγώ δεν είχα ποτε μου πρόβλημα ο άντρας μου είχε με τους δικούς του..καθεμέρα τσακωνωνταν..έσπασε το τραπέζι της κουζίνας, την εξώπορτα, την πόρτα του δωματίου του κτλ κτλ με τα νεύρα που του δημιουργούσαν.... ε σας είπα ξανα ότι τα πεθερικά μου είναι ολιγοντι σπαστικα ωρες ωρες...τώρα που δεν μένει μαζί τους καμία σχέση μελη γάλα είναι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Να την καθησυχάζεις μωρέ. Εννοείται θα το βλέπει, γιαγιά είναι. Άσε που θα χρειάζεσαι και βοήθεια. Όλα καλά Νίκη, μπράβο στην μαμά σου!

την καθησυχάζω όσο μπορώ...

απλά η μαμα μου εμενα δουλεύει συγκεκριμένα είναι κομμώτρια και είναι λίγο δύσκολο να μου το προσέχει καθημερινά,,, ενώ η πεθερά μου είναι όλη μέρα σπίτι, αυτη είναι η διαφορά αλλά τι να κάνω αφού έτσι είναι τα πράγματα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι το ξέρω:P:p:p:p..... απλα φοβάται ότι δεν θα της παίρνω να το προσέχει αλλά προς θεού καλέ μαμά μου είναι έτσι θα την αφήσω όποτε θέλει θα της το παίρνω το εγγονάκι....

Νίκη όταν γεννήσεις θα είσαι με τα πεθερικα; ίσως να νιωθει και λίγο ανταγωνιστικα απέναντι στην πεθερά σου γιαυτο να αντιδρά έτσι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Χαχα! Αυτό ξαναπές το.. εγώ δεν είχα ποτε μου πρόβλημα ο άντρας μου είχε με τους δικούς του..καθεμέρα τσακωνωνταν..έσπασε το τραπέζι της κουζίνας, την εξώπορτα, την πόρτα του δωματίου του κτλ κτλ με τα νεύρα που του δημιουργούσαν.... ε σας είπα ξανα ότι τα πεθερικά μου είναι ολιγοντι σπαστικα ωρες ωρες...τώρα που δεν μένει μαζί τους καμία σχέση μελη γάλα είναι!!

δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο χαχαχαχα:P:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Γι'αυτο χρειαζεται και η αποσταση, γενικα απο γονεις και πεθερικα, δλδ το να μη μενεις μαζι τους, γιατι ετσι ειναι για ολους καλυτερα και ειναι ολοι αγαπημενοι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γι'αυτο χρειαζεται και η αποσταση, γενικα απο γονεις και πεθερικα, δλδ το να μη μενεις μαζι τους, γιατι ετσι ειναι για ολους καλυτερα και ειναι ολοι αγαπημενοι.

Ακριβώς.. εδώ μου την σπάει να τους μιλάω στο τηλέφωνο καθημερινά όχι να μένω και μαζί τους...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νίκη όταν γεννήσεις θα είσαι με τα πεθερικα; ίσως να νιωθει και λίγο ανταγωνιστικα απέναντι στην πεθερά σου γιαυτο να αντιδρά έτσι..

ναι ίσως, κοίταξε σκέφτομαι τις πρώτες μέρες να μείνω στο σπίτι μου και μετά στα πεθερικά αλλά δεν ξέρω θα δούμε στη πορεία.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Θα το δεις Νίκη. Τις πρώτες μέρες με είχαν πιάσει τα ψυχολογικά μου και δεν ήθελα κανένα, μόνο τον άντρα μου.

Η μαμά μου μένει δίπλα. Είναι πολύ διακριτική αλλά μερικές φορές με ενοχλεί που μπορεί να χτυπήσει η πόρτα ανά πάσα στιγμή. Με το παιδί όμως με βολεύει πολύ γιατί τον αφήνω το πρωί και κοιμάται και φεύγω για δουλειά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι ίσως, κοίταξε σκέφτομαι τις πρώτες μέρες να μείνω στο σπίτι μου και μετά στα πεθερικά αλλά δεν ξέρω θα δούμε στη πορεία.....

δεν μπορεις να νοικιασεις κάτι προσωρινά ε;;; εχεις και το πανεπηστημιο τώρα...

Αν φύγεις και πας στην μαμα σου μόλις γεννήσεις δεν θα κακοφανιστεί η πεθερα μόλις ήρθε το μωρό έφυγες;; και μετά όταν φύγεις απο την μαμα σου για τα πεθερικα δεν θα κακοφανιστεί η μαμα σου;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Θα το δεις Νίκη. Τις πρώτες μέρες με είχαν πιάσει τα ψυχολογικά μου και δεν ήθελα κανένα, μόνο τον άντρα μου.

Η μαμά μου μένει δίπλα. Είναι πολύ διακριτική αλλά μερικές φορές με ενοχλεί που μπορεί να χτυπήσει η πόρτα ανά πάσα στιγμή. Με το παιδί όμως με βολεύει πολύ γιατί τον αφήνω το πρωί και κοιμάται και φεύγω για δουλειά.

θα δίξει ειλικρίνα δεν ξέρω πως θα είναι όταν γεννήσω......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

δεν μπορεις να νοικιασεις κάτι προσωρινά ε;;; εχεις και το πανεπηστημιο τώρα...

Αν φύγεις και πας στην μαμα σου μόλις γεννήσεις δεν θα κακοφανιστεί η πεθερα μόλις ήρθε το μωρό έφυγες;; και μετά όταν φύγεις απο την μαμα σου για τα πεθερικα δεν θα κακοφανιστεί η μαμα σου;;

νομίζω η παθερά μου δεν θα κακοφανιστεί για τη μαμα μου δεν ξέρω, αυτά σκεφτομαι και λέω θα δω στη πορεία, αλλά αν πάρω το μωρό και έρθω εδώ στη πεθερά μου από την πρώτη μέρα δεν θα κακοφανιστεί πάλι στη μαμα μου,; δύσκολα τα πράγματα,,,, αλλά θα δούμε η αποφαση είναι δική μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Που σκοπεύετε να μείνετε μετά που θα γεννήσεις? Αν εγκατασταθείς εκεί εξ αρχής και πριν γεννήσεις τότε θα θεωρηθεί αυτονόητο πως εκεί είναι η βάση σου και όποιος θέλει να σας δει θα έρθει εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...