Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά κάνεις, και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Στο τέλος έχεις και το άγχος του τοκετού και διάφορα άλλα να σε απασχολούν. Καλά είναι στον 8ο να έχεις ετοιμαστεί εφόσον έχεις και τον χρόνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια εχεις δημιουργησει λογαριασμο paypal για αγορες απο το e-bay??

Ναι και όχι μόνο από e-bay. Γενικώς επειδή ψωνίζω πολύ μέσω νετ το πέιπαλ αποτελεί ασφάλεια και το προτιμώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

και εγώ το ίδιο δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το Ιανουάριο 2/2 ειναι η πητ μου μπορεί να τύχει και πιο γρήγορα η και πιο αργά να γεννήσω, άσε που θα είμαστε με τη κοιλια στο στόμα εγώ λέω λίγα λιγά σιγά σιγά.

εμένα θα πάει ο αδερφός μου για σπουδές στην Αγγλία και είδα ωραία βρεφικά στο next και μπίκα στην ιστοσελίδα του next στην αγγλία και οι τιμές δεν είχανε καμια σχέση με τς τιμές εδω. 3 φορμάκια μαζί στη Κύπρο 31 ευρώ και στην Αγγλία τα ίδια ακριβώς 18 λίρες δηλαδη περίπου 20 με 21 ευρώ, λέω να πω στον αδερφό μου ποια μου αρέσουν και να μου τα φέρει το Δεκέμβριο όταν θα έρθει

Aυτο σκεφτομαι και εγω. Στη 1η εγκυμοσυνη την ειχα πατησει γιατι ημουν Χριστουγεννα στην Αθηνα και ειχα αφησει πολλα ψωνια για τοτε, και εκτος του οτι δεν μπορουσα να βγω καθε μερα λογω καιρου, οταν εβγαινα κουραζομουν πολυ ευκολα και σε καθε μαγαζι εψαχνα να κατσω!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αννούλα εσύ πότε γεννάς είπαμε? Οκ αν είσαι από νωρίς Αθήνα το καταλαβαίνω, θες να τα έχεις έτοιμα πριν φύγεις. Εγώ που γεννάω Γενάρη ή και Δεκέμβρη δεν παίζει να προλάβω εκπτώσεις αλλά έτσι και αλλιώς απέξω ψωνίζω.

Νίκη τι κάνεις βρε? Ξεκίνησε η σχολή και σε χάσαμε...Πώς πάει με τον σύντροφό σου?

Για ρούχα ψωνίζω και από εδώ

www.gymboree.com (Αμερική)

www.mandco.com (Αγγλία)

χμ και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα.

όχι σε 2 εβδομαδες ξεκινάω στη σχολή. . . :P:p:p απλά δεν πολύ καθομαι σπίτι τώρα και δεν βρίσκω χρόνο να μπω.....

μια χαρά με το σύντροφο μου και ευτυχώς και με τη μαμα μου που είδε τα πράγματα πιο χαλαρά για αρραβωνιάσματα ,,, α τωρα μένω σπίτι του συντρόφου μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ναι και όχι μόνο από e-bay. Γενικώς επειδή ψωνίζω πολύ μέσω νετ το πέιπαλ αποτελεί ασφάλεια και το προτιμώ.

Εγω εχω καρτα prepaid με την οποια εχω ψωνισει αρκετες φορες απο διαφορα site, αλλα στο e-bay θελουν paypal γι'αυτο σε ρωταω.

Απο Αμερικη αν παραγγειλεις κατι δε θα πληρωσεις τελωνειο, η τους λες να στο στειλουν με ταχυδρομειο??

Εγω εχω καρτα prepaid με την οποια εχω ψωνισει αρκετες φορες απο διαφορα site, αλλα στο e-bay θελουν paypal γι'αυτο σε ρωταω.

Απο Αμερικη αν παραγγειλεις κατι δε θα πληρωσεις τελωνειο, η τους λες να στο στειλουν με ταχυδρομειο??

Η prepaid σε εξασφαλίζει να μην σε χρεώσουν περισσότερα χρήματα από όσα κοστίζει η παραγγελία σου. Το πέιπαλ μπαίνει στην μέση για να λύσεις διαφορές σε περίπτωση που σε γελάσει ο πωλητής.

Ο,τιδήποτε παραγγέλνεις εκτός Ευρωπαικής Ένωσης κινδυνεύει να περάσει Τελωνείο. Ο κίνδυνος μετριάζεται όταν σου στείλουν κάτι με απλό ταχυδρομείο, με κούριερ σχεδόν έχεις στο τσεπάκι το Τελωνείο.

Από το συγκεκριμένο σάιτ έχω παραγγείλει 7 φορές, φροντίζω η παραγγελία να μην ξεπερνάει τα 130 Ευρώ και με τον Τελώνη δεν συναντήθηκα ποτέ. Επιλέγω ομως πάντα απλή αποστολή όχι εξπρες. Από e-bay και κάποια άλλα Αμερικάνικα σάιτ αλλά και από Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ταυλάνδη έχει τύχει να πληρώσω στο ταχυδρομείο 3 Ευρώ τέλη εκτελωνισμού.

Είναι λίγο θέμα τύχης αλλά αν κρατάς κάποιες προφυλάξεις, η τύχη είναι συνήθως με το μέρος σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ολα θελουν το χρονο τους με τα παιδια, καθετι που κανεις! Με λιγη υπομονη και επιμονη θα στρωσει, αρκει να μην ενδωσεις στο να ερθει στο κρεβατι σας!

Το ειδες το π.μ.?

Ναι σίγουρα πρέπει να έχουμε γερή υπομονή...ξέρεις γιατί ενδίδω; γιατί νιώθω πτώμα ΄ξέρω ότι θα ξυπνήσω πρωί για την δουλειά και δεν έχω αντοχες.. λάθος μου το ξέρω αλλά θα βρώ την δύναμη να το κάνω το ξέρω...Το είδα τώρα το πμ:!:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ τέλεια Νίκη τα νέα σας, με το καλό κοριτσάκι μου! Φαντάζομαι η μητέρα σου θα γλυκάνει πολύ και με το παιδί, είνα το πρώτο της εγγόνι?

ναι το πρώτο της είναι :D:D:D:D:D..... ναι και να σου πω τώρα που εγώ μένω αλλού βλέπω ότι τα πηγαινουμε καλύτερα γιατί παλοιά είμασταν σαν το σκύλο με τη γάτα, τώρα μια χαρά όλα και πηγαίνω και σπίτι μου καθημερινά......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Η prepaid σε εξασφαλίζει να μην σε χρεώσουν περισσότερα χρήματα από όσα κοστίζει η παραγγελία σου. Το πέιπαλ μπαίνει στην μέση για να λύσεις διαφορές σε περίπτωση που σε γελάσει ο πωλητής.

Ο,τιδήποτε παραγγέλνεις εκτός Ευρωπαικής Ένωσης κινδυνεύει να περάσει Τελωνείο. Ο κίνδυνος μετριάζεται όταν σου στείλουν κάτι με απλό ταχυδρομείο, με κούριερ σχεδόν έχεις στο τσεπάκι το Τελωνείο.

Από το συγκεκριμένο σάιτ έχω παραγγείλει 7 φορές, φροντίζω η παραγγελία να μην ξεπερνάει τα 130 Ευρώ και με τον Τελώνη δεν συναντήθηκα ποτέ. Επιλέγω ομως πάντα απλή αποστολή όχι εξπρες. Από e-bay και κάποια άλλα Αμερικάνικα σάιτ αλλά και από Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ταυλάνδη έχει τύχει να πληρώσω στο ταχυδρομείο 3 Ευρώ τέλη εκτελωνισμού.

Είναι λίγο θέμα τύχης αλλά αν κρατάς κάποιες προφυλάξεις, η τύχη είναι συνήθως με το μέρος σου.

Με την prepaid τα ξερω ολα αυτα και απο Αγγλια μια χαρα ερχονται τα πραγματα χωρις τελωνειο.Απο Κινα που παρηγγειλα την 1η φορα με πηραν τηλεφωνο απο το τελωνειο οτι θελουν 130 ευρω για να μου το στειλουν!

Τις επομενες φορες που παρηγγειλα τους εγραφα οπωσδηποτε με ταχυδρομειο να το στειλουν και ετσι εκαναν και πληρωνα 3ευρω.

Αλλα σε ρωταω γιατι δεν ξερω τι παιζει με Αμερικη και τι παιζει με τo e-bay

ναι το πρώτο της είναι :D:D:D:D:D..... ναι και να σου πω τώρα που εγώ μένω αλλού βλέπω ότι τα πηγαινουμε καλύτερα γιατί παλοιά είμασταν σαν το σκύλο με τη γάτα, τώρα μια χαρά όλα και πηγαίνω και σπίτι μου καθημερινά......

Kατσε να δεις με το μωρο τι θα κανει οταν ερθει η ωρα!!

Από Αμερική είναι κάτι αντίστοιχο με Κίνα. Αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 130-150 Ευρώ και αν αποσταλεί με κούριερ σίγουρα κινδυνεύεις. Επίσης αν το αντικείμενο που θα πάρεις είναι ογκώδες είναι άλλος ένας λόγος να σε τσακώσουν.

Το e-bay έχει διάφορους πωλητές. Αν ψωνίσεις από το e-bay.co.uk οι περισσότεροι πωλητές στέλνουν από Βρετανία οπότε δεν κινδυνεύεις. Αν ψωνίσεις από το e-bay.com τότε έχεις έναν μεγαλύτερο φόβο αλλά για μια αλλαξιά ρούχα δεν έχεις θέμα. Έχω πάρει φόρμα νάικ του γιου μου από Αμερική χωρίς πρόβλημα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι το ξέρω:P:p:p:p..... απλα φοβάται ότι δεν θα της παίρνω να το προσέχει αλλά προς θεού καλέ μαμά μου είναι έτσι θα την αφήσω όποτε θέλει θα της το παίρνω το εγγονάκι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...