Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια, να σας πω κατι?Αλλα μην κοροϊδευετε...Μωρε ειχα πουλακια..τωρα εχω ενα ενα καναρινι!Οταν εμεινα εγκυος, πριν ακομα το μαθω, εβλεπα τα πουλακια στον υπνο μου..Μετα απο λιγες μερες, εμαθα οτι ειμαι εγκυος!Ομως εξακολουθω να τα βλεπω , λιγες μερες πριν παω στο γιατρο..Ετσι ειδα και χθες το πουλακι μου..Να βγαινει απο το κλουβι και να ερχεται να καθεται στο κεφαλι μου..Τη Δευτερα εχω γιατρο..Λετε το μυαλο μου να τα δημιουργει μωρε?

Ομως μου εχει δημιουργηθει καπως σαν οιωνος, οτι οταν τα βλεπω ειναι για καλο και οτι εχει να κανει σχεση με την εγκυμοσυνη..και ειναι καλο!

Τα πουλια στον ύπνο μας συμβολίζουν την επιυμία μας για ελευθερία.... τώρα το τι σχέση έχει με την εγκυμοσύνη δεν ξέρω... και τα βλέπεις λίγο πριν πας γιατρό ε;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

helloooo κορίτσια!!!Να σας ρωτήσω ,δεν θυμάμαι ποια αλλά κάποια είχε αναφερει καποια στιγμη ότι εχει παρει φορητο doppler,,,πηρα κ γω σημερα.,,,αλλα θελω να ρωτησω πρεπει να παρω κ το ειδικο τζελ που βαζει ο γιατρός πανω στην κοιλια ή μπορώ κ χωρίς τζελ να ακουσω τις καρδιές τους????thanx

Καλημέρα Λαμπρινή! Εγώ είχα πει για το ντόπλερ. Στο κουτί είχε μέσα ένα ειδικό ζελέ. Αν δεν έχει τέτοιο τότε κάνεις μια χαρά δουλειά και με το βρεφικό λαδάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Λαμπρινή! Εγώ είχα πει για το ντόπλερ. Στο κουτί είχε μέσα ένα ειδικό ζελέ. Αν δεν έχει τέτοιο τότε κάνεις μια χαρά δουλειά και με το βρεφικό λαδάκι!

Πόσα κάνει αυτό; και που το πουλάνε; στα φαρμακεία;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Άννα να χαίρεσαι τον γιόκα σου. Πολύχρονος και τυχερός να είναι στην ζωή του, να γίνει ένας καλός και αξιόλογος άνθρωπος!!!

Αντωνία πώς κοιμήθηκε ο μικρός χθες?

Έφη οκ ο γιος σου? Χτύπησε πολύ?

Δώρα η λίστα περιέχει πράγματα χρήσιμα και άχρηστα. Πολλές φορές αυτό που για μένα είναι χρήσιμο για εσένα είναι άχρηστο, πάρε λίγα πράγματα στην αρχή και συμπληρώνεις αργότερα σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Κορίτσια εσείς που γεννάτε Φλεβάρη-Μάρτη έχετε υπόψιν πως θα προλάβετε και τις εκπτώσεις του Γενάρη, ιδίως για ρουχαλάκια. Στον εξοπλισμό δεν ξέρω αν έχει εκπτώσεις (καρότσια, κούνιες κτλ), στα ρουχαλάκια όμως έχει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποιο πόσο κάνει? Το ντόπλερ ή το βρεφικό λαδάκι?

το ντοπλερ.

Ο μικρός μου χτες κοιμήθηκε όπως συνήθως...πήγαμε στο κρεβάτι του ξαπλώσαμε να πουμε παραμυθάκια τραγουδάκια ήρθε και ο μπαμπας και παίξανε.. όταν είπαμε φτάνει ώρα για ύπνο άρχισε η διαμαρτυρία... ΄σηκώθηκε και ήρθε στο κρεβάτι μας.. κοιμήθηκε τονπήγα στο κρεβάτι του και στις 6:00..........τσουπ....... νατος ο κύριος "μαμα σελω γαλα"

Υπομονή θα κάνω ακόμα λίγο... Θα δοκιμάζω κάθε βράδυ.. που θα πάει θα στώσει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Να χαιρεστε και εσεις τα παιδια σας!!

Εγω δε θα περιμενω τον Ιανουαριο για να ψωνισω με τιποτα!

Μ'αρεσει να τελειωνω τις δουλειες μου οσο πιο νωρις μπορω, και επειδη τα ρουχα του νεογεννητου θελω να ειναι φρεσκαρισμενα οταν φυγω για Αθηνα θα τα εχω ετοιμασει ηδη.Τωρα τον Ιανουαριο που θα ειμαι Αθηνα επειδη καποια στιγμη θα τυχει να ειμαι και στα μαγαζια μπορει να παρω εκπτωτικα , αν βρω κατι και μου αρεσει, σε πιο μεγαλο μεγεθος, ισως και για τον επομενο χειμωνα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Το ντόπλερ εγώ το πήρα από e-bay αλλά είνα σχεδόν 3 χρόνια πίσω και δεν θυμάμαι καθόλου το κόστος!!!!Δεν ήταν πολύ ακριβό όμως, 30 Ευρώ ας πούμε? Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να βρω κάτι ανάλογο, ταπεινή μου γνώμη όμως είναι πως όταν νιώθεις τις κινήσεις του μωρού σου είναι περιττό. Και στις 2 εγκυμοσύνες το χρησιμοποίησα λίγο στην αρχή και αυτό με μέτρο γιατί φοβόμουν και τα ραδιοκύματα.

Δηλαδή δεν θέλει να ξαπλώσετε στο δωμάτιό του? Αν καθίσετε με χαμηλό φωτισμό και διαβάσετε παραμύθια και μετά ξαπλώσεις δίπλα του δεν θα κοιμηθεί?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

το ντοπλερ.

Ο μικρός μου χτες κοιμήθηκε όπως συνήθως...πήγαμε στο κρεβάτι του ξαπλώσαμε να πουμε παραμυθάκια τραγουδάκια ήρθε και ο μπαμπας και παίξανε.. όταν είπαμε φτάνει ώρα για ύπνο άρχισε η διαμαρτυρία... ΄σηκώθηκε και ήρθε στο κρεβάτι μας.. κοιμήθηκε τονπήγα στο κρεβάτι του και στις 6:00..........τσουπ....... νατος ο κύριος "μαμα σελω γαλα"

Υπομονή θα κάνω ακόμα λίγο... Θα δοκιμάζω κάθε βράδυ.. που θα πάει θα στώσει...

Ολα θελουν το χρονο τους με τα παιδια, καθετι που κανεις! Με λιγη υπομονη και επιμονη θα στρωσει, αρκει να μην ενδωσεις στο να ερθει στο κρεβατι σας!

Το ειδες το π.μ.?

Αννούλα εσύ πότε γεννάς είπαμε? Οκ αν είσαι από νωρίς Αθήνα το καταλαβαίνω, θες να τα έχεις έτοιμα πριν φύγεις. Εγώ που γεννάω Γενάρη ή και Δεκέμβρη δεν παίζει να προλάβω εκπτώσεις αλλά έτσι και αλλιώς απέξω ψωνίζω.

Νίκη τι κάνεις βρε? Ξεκίνησε η σχολή και σε χάσαμε...Πώς πάει με τον σύντροφό σου?

Για ρούχα ψωνίζω και από εδώ

www.gymboree.com (Αμερική)

www.mandco.com (Αγγλία)

χμ και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα εσύ πότε γεννάς είπαμε? Οκ αν είσαι από νωρίς Αθήνα το καταλαβαίνω, θες να τα έχεις έτοιμα πριν φύγεις. Εγώ που γεννάω Γενάρη ή και Δεκέμβρη δεν παίζει να προλάβω εκπτώσεις αλλά έτσι και αλλιώς απέξω ψωνίζω.

Νίκη τι κάνεις βρε? Ξεκίνησε η σχολή και σε χάσαμε...Πώς πάει με τον σύντροφό σου?

Για ρούχα ψωνίζω και από εδώ

www.gymboree.com (Αμερική)

www.mandco.com (Αγγλία)

χμ και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα.

Παμε πιο νωρις λογω 3ης καισαρικης, οποτε τελευταια ημερομηνια ειναι 10-2. Στην Αθηνα ομως θα παω απο τις 15-01 στο πατρικο μου, γιατι θελω να ειμαι εκει μη συμβει τιποτα.Χοντρικα τα ρουχα του και τα πραγματα του θα τα εχω ετοιμα μεχρι τα Χριστουγεννα!

Ετσι λειτουργω εγω παντα με το καθετι, δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Να χαιρεστε και εσεις τα παιδια σας!!

Εγω δε θα περιμενω τον Ιανουαριο για να ψωνισω με τιποτα!

Μ'αρεσει να τελειωνω τις δουλειες μου οσο πιο νωρις μπορω, και επειδη τα ρουχα του νεογεννητου θελω να ειναι φρεσκαρισμενα οταν φυγω για Αθηνα θα τα εχω ετοιμασει ηδη.Τωρα τον Ιανουαριο που θα ειμαι Αθηνα επειδη καποια στιγμη θα τυχει να ειμαι και στα μαγαζια μπορει να παρω εκπτωτικα , αν βρω κατι και μου αρεσει, σε πιο μεγαλο μεγεθος, ισως και για τον επομενο χειμωνα!

και εγώ το ίδιο δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το Ιανουάριο 2/2 ειναι η πητ μου μπορεί να τύχει και πιο γρήγορα η και πιο αργά να γεννήσω, άσε που θα είμαστε με τη κοιλια στο στόμα εγώ λέω λίγα λιγά σιγά σιγά.

εμένα θα πάει ο αδερφός μου για σπουδές στην Αγγλία και είδα ωραία βρεφικά στο next και μπίκα στην ιστοσελίδα του next στην αγγλία και οι τιμές δεν είχανε καμια σχέση με τς τιμές εδω. 3 φορμάκια μαζί στη Κύπρο 31 ευρώ και στην Αγγλία τα ίδια ακριβώς 18 λίρες δηλαδη περίπου 20 με 21 ευρώ, λέω να πω στον αδερφό μου ποια μου αρέσουν και να μου τα φέρει το Δεκέμβριο όταν θα έρθει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...