Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ξερω οτι μετα τον 5ο μηνα μπορεις να κανεις ανταυγες.fouskitsa εμενα απο Κοζανη ειναι ο πατερας μου αλλα ζουσε για πολλα χρονια στην Αθηνα οπου και παντρευτηκε.Εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα Αθηνα αλλα τα τελευταια 12 χρονια που παντρευτηκα ζω Κεφαλονια:D

Είσαι κατά το ήμισυ πατριώτισσα δηλ.??? Αχ τι ωραία να μένεις σε νησί!!Και ειδικά την Κεφαλλονιά που είναι πανέμορφη!Έχω έρθει δύο φορές!

Καλέ προσπάθησες με το τικεράκι????:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλήθεια? Χθες το βραδυ μας ξενυχτυσε η μια κ κατα τις 5 , αν θυμαμαι καλά,ειχε στον αλφα την εκπομπη που παρουσιαζει πολλα μερη του κοσμου. Ειχε χθες το Εδιμβουργο...το λατρεψα. Ποσο σας στοιχισε? Εμεις ειχαμε παει το 08 Παρισι κ περάσαμε τελεια, ηταν κ ομηνας του μελιτος. Τωρα αν μεγαλωσουν λιγο τα μικρακια θελω Σκωτια!

καλημερα! 4000 μας στοιχισε με αεροπορικα+ξενοδοχειο καταπληκτικο στο κεντρο του Εδιμβουργου για 6 βραδια. πηγαμε μονοι μας, οχι με γκρουπ, ολα μεσω ιντερνετ τα κλεισαμε. αξιζε παντως, η πολη ειναι σαν παραμυθι, οτι κ να πω ειναι λιγο...

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! 4000 μας στοιχισε με αεροπορικα+ξενοδοχειο καταπληκτικο στο κεντρο του Εδιμβουργου για 6 βραδια. πηγαμε μονοι μας, οχι με γκρουπ, ολα μεσω ιντερνετ τα κλεισαμε. αξιζε παντως, η πολη ειναι σαν παραμυθι, οτι κ να πω ειναι λιγο...

Αχ υπάρχει καλύτερο πράγμα απο τα ταξίδια??? Να δω τώρα πότε θα μπορέσουμε να ξαναπάμε...:(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ υπάρχει καλύτερο πράγμα απο τα ταξίδια??? Να δω τώρα πότε θα μπορέσουμε να ξαναπάμε...:(

ελα ντε....καλα να ειμαστε και βλεπω να κλεινω τη μαμα μου μεσα το επομενο καλοκαιρι!

BJVqp3.png

Eγω παντως του ειπα του αντρα μου φετος να ξεχασουμε τις διακοπες ενω εκεινος ηθελε.Ο λογος ειναι οτι μετα τα 2 παιδια μου ειχα 2 παλινδρομες κυησεις και ετσι τωρα ηθελα να περασουν οι πρωτοι 3 μηνες να σιγουρευτω οτι ολα ειναι καλα γιατι φοβομουν.Αλλωστε και εδω στο νησι μια χαρα περναμε:D:D:D

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μην με πιάσει καμία παράνοια την ώρα που θα εχω μπροστά μου το παραβάν που λες και καμια ταχυπαλμια απο το αγχος και δεν ξέρουν τι να με κάνουν.....:D

Επίσης τα πόδια σου που λένε τα νιώθεις???

Και εγω αυτο φοβαμαι παρα πολυ! Μαλλον θα γεννησω με καισαρικη κ εγω λογω ενος ινομυωματος που εμποδιζει. Ας ελπισουμε να ειμαστε χαλαρες γιατι εμεις θα βασανιστουμε. Οι γιατροι τα εχουνδει ηδη ολα απο προηγουμενες εγκυουλες!!! Να σαι σιγουρη! Οταν ειχα παει για την αποξεση με ειχε πιασει μια ιστερια οταν ηταν να μπει η ναρκωση. Εκανα σαν τρελλη.. Για λιγο κ μετα κοιμηθηκα κ ησυχασα!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω αυτο φοβαμαι παρα πολυ! Μαλλον θα γεννησω με καισαρικη κ εγω λογω ενος ινομυωματος που εμποδιζει. Ας ελπισουμε να ειμαστε χαλαρες γιατι εμεις θα βασανιστουμε. Οι γιατροι τα εχουνδει ηδη ολα απο προηγουμενες εγκυουλες!!! Να σαι σιγουρη! Οταν ειχα παει για την αποξεση με ειχε πιασει μια ιστερια οταν ηταν να μπει η ναρκωση. Εκανα σαν τρελλη.. Για λιγο κ μετα κοιμηθηκα κ ησυχασα!!!

Κι εγώ όταν έκανα πέρσυ εγχείρηση διαφραγματος,ήμουν χεσμένη μέχρι το κόκκαλο!!!! Τους έλεγα δεν μπορώ,θα πάθω τίποτα θα βγεί η καρδιά μου απο τη θέση της!! χα χα Μετά κι εγω κοιμήθηκα και όλα οκ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα και από μένα!!!

Καλώς όρισες taspaa στην παρέα μας! Με το καλό να δεχτείς κι εσύ το μωράκι σου!

Τώρα όσον αφορά την απότριχωση μετά το πρώτο τρίμηνο επιτρέπεται. Έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει 2 κοπέλες αισθητικοί.

Labc81 μένεις πολύ κοντά στο πατρικό μου. Και εγώ Αθήνα έμενα κοντά στην Ηρακλείου αλλά προς Άνω Πατήσια. 3-4 στάσεις από Νέα Ιωνία με το λεωφορείο! Όμως παντρεύτηκα και μένουμε Κρήτη.

Fouskitsa και Μargo αν σας πιάσει πανικός μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η ολική νάρκωση.;) Μια γνωστή που ανέβασε παλμούς όταν κατάλαβε τι θα γινόταν την κοίμησαν τελείως.

Jfnqp3.png

Eγω παντως του ειπα του αντρα μου φετος να ξεχασουμε τις διακοπες ενω εκεινος ηθελε.Ο λογος ειναι οτι μετα τα 2 παιδια μου ειχα 2 παλινδρομες κυησεις και ετσι τωρα ηθελα να περασουν οι πρωτοι 3 μηνες να σιγουρευτω οτι ολα ειναι καλα γιατι φοβομουν.Αλλωστε και εδω στο νησι μια χαρα περναμε:D:D:D

Αν είδες και στα προηγούμενα αρκετές από εμάς περάσαμε παρόμοια εμπειρία.

Και μένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν παλίνδρομη. Οι γιατροί είπαν ότι η πρώτη θεωρείται τυχαία. Εσένα για τις δύο τί σου είπαν; Έκανες κάποιες εξετάσεις;

Jfnqp3.png

Tην 1η μου φορα που εμεινα εγκυος ειχαμε δει κενο σακο.Τοτε δεν το ψαξαμε γιατι ειπε ογιατρος μου στην Αθηνα οτι ηταν τυχαιο.Μετα ακολουθησαν τα 2 μου παιδια χωρις προβληματα στις εγκυμοσυνες, και υστερα ετυχαν οι 2 παλλινδρομες στις οποιες ειχαμε δει και εμβρυα και καρδια καθε φορα.Υστερα απο αυτες καναμε καποιες εξιδεικευμενες εξετασεις (πανακριβες), και μας βγηκε θρομβωφυλια.Μου ειπε ο γιατρος μου πως μπορει να υπεβοσκε αυτο και εμφανιστηκε τωρα γιατι ειμαι και 38χρ.Ετσι κανω ενεσεις υπαρινης καθε μερα τωρα.Δεν ειχα ιδεα γι'αυτες αλλα τωρα μεσα σε αυτο το site ειδα οτι ειναι συχνο φαινομενο!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...