Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Έχει και κάτι άλλα όμορφα με αυτάκια, να τα φας!!

Αχ είδα χθες ένα πολύ κακό όνειρο και ξύπνησα! Το μωρό λέει βγήκε εκτός κοιλιάς και έπιανα το χεράκι του μες τον σάκο. Αλλά ήταν πολύ μικροσκοπικό,σ αν ένα σπουργιτάκι. Ήμουν εκτός σπιτιού και το χάιδευα και όταν γύρισα σπίτι συνηδητοποίησα πόσο σοβαρό είναι και ό,τι δεν θα ζήσει έτσι.

Τρόμαξα κορίτσια...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω τα περισσότερα ρουχα απο τα τζαμπο τα πήρα.. αφού λέω και το καθησματάκι αυτοκηνιτου αν τελικα δεν βρω το σετ του καροτσιου που έχω να παω στο τζαμπο να πάρω ένα!!

Ελευθερία είδες βρε που έχουμε και αρκετά κοινα εμείς;)

ελπιζω να μην κρατουμε κακια για το προηγούμενο ε;;:tongue:

Καλέ που τα είδες τα κοινά???Εγώ είπα πως δεν έχω πάρει αρκετά ρουχαλάκια από το τζάμπο ενώ εσύ λες πως τα περισσότερα από εκεί τα πήρες:tongue:

Αν δεν υπήρχαν οι διαφωνίες δεν θα υπήρχε και ο διάλογος και η ελευθερία και η δημοκρατία που κοιτάνε να μας την φάνε!!! Καμιά κακία από μέρους μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσάκι μου το 95% των γαλάτων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αγελαδινά, για τα βρεφικά μιλάω. Υπάρχει και κατσικίσιο σε σκόνη, δεν το βρίσκεις όμως σε συμβατικά σούπερ μάρκετ, για μωρά που έχουν αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

Ποιο γάλα πίνει ο γιος σου?

Κοριτσια καταλαβετε'το οτι θελουν μας ταιζουν, και στα γαλατα και στα τροφιμα και παντου.

Και αν ο μικρος σου πινει πολυ ενα γαλα και εσυ διαβασες την πινακιδα του και δε σου αρεσει με οσα γραφει, και του εχεις δοκιμασει ενα σωρο γαλατα και δεν τα θελει τι κανεις??

Ειναι 9 χρωνων ο μεγαλος μου και 6 ο μικρος και εχουμε δοκιμασει ολα τα γαλατα του σουπερ-μαρκετ μεχρι να δω ποιο πινουν πιο πολυ.

Και ας ειμαι καχυποπτη για διαφορες μαρκες, αλλα στοχος μου ειναι ακομη να πινουν γαλα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια καταλαβετε'το οτι θελουν μας ταιζουν, και στα γαλατα και στα τροφιμα και παντου.

Και αν ο μικρος σου πινει πολυ ενα γαλα και εσυ διαβασες την πινακιδα του και δε σου αρεσει με οσα γραφει, και του εχεις δοκιμασει ενα σωρο γαλατα και δεν τα θελει τι κανεις??

Ειναι 9 χρωνων ο μεγαλος μου και 6 ο μικρος και εχουμε δοκιμασει ολα τα γαλατα του σουπερ-μαρκετ μεχρι να δω ποιο πινουν πιο πολυ.

Και ας ειμαι καχυποπτη για διαφορες μαρκες, αλλα στοχος μου ειναι ακομη να πινουν γαλα!!

Τίποτα καλέ τι να κάνεις? Σάμπως έχεις εναλλακτικές? Εμένα ο γιος μου μετά το μητρικό δεν ήθελε κανένα γάλα. Εφόσον δεν του άρεσε κανένα και κάποιο έπρεπε να μάθει του έμαθα το κατσικίσιο από την κατσίκα του παπού και αυτό πίνει. Εγώ πάντως δεν το πίνω, μυρίζει μπλιαχχχχ:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Το τι όνειρα βλεπουμε δεν λέγονται.. ασυνάρτητα... σας ειπα και εγω για το προψεσινό μου όνειρο.... αυτο που΄λέει η Ελευθερια το είδα σε πραγματική εικόνα..γιατρός εγχείριζε το εμβρυο και αυτό έβγαλε το χεράκι του απο την μήτρα και έπιασε το δάχτυλο του γιατρού σαννα τον ευχαριστούσε.... δεν ξέρω πόσο αληθηνή ήταν εκείνη η φωτο αλλά ήταν πολύ ανατρειχιαστική...

Μπορούμε να μην ανοίξουμε πάλι την συζήτηση για τα γάλατα πληηηηηηηηζ;;;;;;;

Τελοςπαντων κοριτσια φευγω και εγω σιγά σιγά... Τα λέμε απόψε ή αυριο!!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Για να φάει το μωρό:

-6 μπιμπερό μεγάλα

-2 μπιμπερό μικρά

-βούρτσα μπιμπερό

-κουτι αποθήκευσης μπιμπερο

-αποστειρωτης

-λαβιδα μπιμπερο

-θερμος

-6 θηλές μπιμπερό

-διακορευτής θηλής (?)

-σακουλάκια φυλαξης μητρικού γαλακτος

-θηλαστρο

-πιπίλες και αλυσίδες πιπίλας

-Σαλιάρες

-Λαβέτες

-πιατακια/κουταλακια

-καρεκλακι φαγητου

Για να κοιμηθεί το μωρο:

-πανωσεντονα/κατωσεντονα

-κουβερτάκι καλαθούνας-πορτ μπεμπε

-Αδιαβροχα σελταδακια κρεβατιου

-κουβερτουλα κρεβατιου

-μαξιλαροθήκες

-μαξιλάρι αντιπνηκτικο(σφηνάκι)

Για να νιωθει ασφαλες:

-ενδοεπικοινωνία

-φωτακι νυχτος

-προστατευτικα επιπλων

Για το δωματιο του:

--κουνια-κρεβατακι

-παπλωμα κρεβατιου

-παντα

-κουνουπιέρα

-καλαθάκι καλλυντικών

-συρταριερα-αλλαξιέρα

-φωτιστικο οροφής

-ντουλάπα

-Ριλαξ

-παρκοκρέβατο

-θερμομετρο χωρου

-υγραντηρας

-διακοσμητικα δωματιου

Για να ντυθει

-φορμακια εσωρουχα

-φορμάκια εώρουχα

-ζακετάκια

-υπνόσακος

-νυχτικάκια

-σκουφάκια υπνου

-γαντάκια υπνου

-καλτσάκια

-σκουφάκι αυτιών(?)

-παραμάνες ασφαλειας

-πανες βαμβακερες

-πάνες αγκαλιάς

-αδιαβροχα σελτεδάκια

-κουβέρτα αγκαλιάς

-ρουχαλάκια εξόδου

-σακος εξόδου

Για να καλλωπιστει:

-σαμπουαν

-αφρολουτρο

-σαπούνι

-ταλκ

-κρεμα συγκάματος

-λαδακι

-γαλακτωμα

-κολωνια

-σετ βουρτσα-χτενα

-ψαλιδάκι νυχιών

-ωτοκαθαριστές ασφαλειας

-ομφαλεπιδεσμος

-θερμομετρο σωματος

-αποφρακτηρας μυτης

-σαπουνι πλυντηριου

-λεκανακι μπανιου

-φυσικο σφουγγαρακι

-θερμομετρο μπανιου

-μπουρνουζι-πετσετες

-μωρομαντηλα

Για να παει βολτα:

-πορτ μπεμπε

-καροτσι

-καθισμα αυτ/του

-τσαντα αλλαξιερα

-μαρσιπο

Δεν πιστευω να εχετε καμια παραπονο?? Θα πεσω να σας φαω!!!!:shock:

Με οσα διαφωνειτε πειτε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τίποτα καλέ τι να κάνεις? Σάμπως έχεις εναλλακτικές? Εμένα ο γιος μου μετά το μητρικό δεν ήθελε κανέναν γάλα. Εφόσον δεν του άρεσε κανένα και κάποιο έπρεπε να μάθει του έμαθα το κατσικίσιο από την κατσίκα του παπού και αυτό πίνει. Εγώ πάντως δεν το πίνω, μυρίζει μπλιαχχχχ:tongue:

Και εγω εχω κατσικισιο αν θελω εδω απο συγγενη μου , το οποιο δεν τους αρεσει και το τρωνε μονο σε ρυζογαλο. Τι θα κανω, θα σκασω, οτι θελουν ας πιουν, αλλα παιδια δεν το πινουν καθολου το γαλα.Στο κατω κατω ολα ειναι μολυσμενα τωρα και η γη που βοσκουν οι κατσικες...

Απλα προχωραμε και κανουμε τον σταυρο μας!!

Αχ δεν έχω χρόνο σχολάω!! Θα σχολιάσω αύριο.

Δωράκι αν έχεις σκοπό να θηλάσεις τα πρώτα είναι περιττά ή έστω πάρε 1-2 μπουκάλια όχι 6. Τα υπόλοιπα τα παίρνεις αν κάτι δεν πάει καλά, τα καταστήματα είναι ανοιχτά. Είχα πάρει και εγώ 10 μπουκάλια και ακόμη στέκονται και με κοιτάνε!

Για τα υπόλοιπα θα σου πω αύριο. Μωρέ είχα μια λίστα κάνει εγώ αλλά που την έχω??? Θα ψάξω σε κανέναν πισί σπίτι να δω αν βρω κάτι!

Αντωνία αυτό καλέ και αν είναι εφιάλτης που λες. Απλά εγώ τρόμαξα γιατί το μωρό κρεμόταν από την δικιά μου κοιλιά. Απαπα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω εχω κατσικισιο αν θελω εδω απο συγγενη μου , το οποιο δεν τους αρεσει και το τρωνε μονο σε ρυζογαλο. Τι θα κανω, θα σκασω, οτι θελουν ας πιουν, αλλα παιδια δεν το πινουν καθολου το γαλα.Στο κατω κατω ολα ειναι μολυσμενα τωρα και η γη που βοσκουν οι κατσικες...

Απλα προχωραμε και κανουμε τον σταυρο μας!!

Και εγώ δεν πίνω το κατσικίσιο αν και θεωρείται καλύτερο από το αγελαδινό. Δεν κατεβαίνει με τίποτα. Το χρησιμοποιώ στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική όπου μπορώ γιατί είναι και αραιό και δεν κάνει για τα πάντα, το έχω και τσάμπα μες το σπίτι μου οπότε είναι και θέμα οικονομίας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοιταξε τελικά δεν είναι αυτά που λες το πρόβλημα αλλα το πως τα λες.. στο ξαναείπα αν πας 2-3 μηνυματα πισω και δεις πως μιλούσες πριν πω αυτά που είπα θα κατάλάβεις...το ότι ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω απο εμένα τουλάχιστον δεν το αμφισβητώ... δεν είπα ότι πρόσβαλες καμια μας απλά λέω ότι είσαι απόλυτη σε σημείο να κάνεις τον αλλο να νιώθει ότι δεν προσφέρει τίποτε στο παιδί του αμα δεν θηλάσει.... μήπως τελικά εσύ διαβάζεις επιλεκτικα τα μηνυματα μου;;

Το 5 πραγματα παραπανω ειναι σχετικο, δεν θα ζυγισουμε εδω τις γνωσεις της καθεμιας!! Πριν κανω παιδια ειχαν περασει πολλα βιβλια απο τα χερια μου και πολλες εγκυκλοπαιδιες περι ανατροφης των παιδιων, περι θηλασμου , περι φυσιολ.τοκετου,...

Το θεμα ειναι οταν φτασει η ωρα στην πραξη τι κανεις!!!

Απο θεωριες και επιστημονικες ερευνες που η μια καταριπτει την αλλη αλλο τιποτα!!

Κι εγω δεν καπνιζα ποτε!

Εγω λιγο μετα το λυκειο δλδ κανα μηνα.

Ο αντρας μου το ιδιο και αυτος λιγο οταν ηταν φανταρος, κατα συμτωση, δε γνωριζομασταν τοτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...