Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να την βαλεις να την δουμε και εμεις!!!μην βαριεσε;)

Βαριέμαι ειπες???? "ναι,κύριε κουριερ,δεν χρειάζεται να στείλουμε τον κορμο στην κυρια"!!! :D:D:D:D:D

Θα την βάλω.. δωσε μου 10 λεπτα(οχι για να μην λες)!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βαριέμαι ειπες???? "ναι,κύριε κουριερ,δεν χρειάζεται να στείλουμε τον κορμο στην κυρια"!!! :D:D:D:D:D

Θα την βάλω.. δωσε μου 10 λεπτα(οχι για να μην λες)!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

χαχαχχα τωρα που τον εφαγα θα τον παρεις πισω:tongue::tongue::tongue::tongue:

αναμενουμε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι αλλα θα σου παρουν δωρα για το παιδι πριν γεννησεις??δεν το βρισκω σωστο αυτο!!

Συνήθως οι δικοί σου άνθρωποι σε ρωτούν ή τους λες εσύ πως έκανες εκεί λίστα και τα ψωνίζουν 1-2 μέρες αφού γεννήσεις! Τουλάχιστον έτσι έχω πάρει χαμπάρι πως γίνεται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Συνήθως οι δικοί σου άνθρωποι σε ρωτούν ή τους λες εσύ πως έκανες εκεί λίστα και τα ψωνίζουν 1-2 μέρες αφού γεννήσεις! Τουλάχιστον έτσι έχω πάρει χαμπάρι πως γίνεται.

αφου τα πραγματα πρεπει να τα εχουμε ετοιμα απο πριν πως θα προλαβουμε μετα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δώρα για τι ψιλολόγια μιλάς από το Τζάμπο? Στο Τζάμπο έχει και επώνυμα πράγματα δηλαδή chicco, nuk κτλ. Τώρα τα ρουχαλάκια του δεν τα γνωρίζω καλά. Ζιπουνάκια που έχω πάρει στον μικρό έχουν βγει αθάνατα. Αλλά επειδή ψωνίζω απέξω, δεν βρίσκω το Τζάμπο φθηνό για τις ποιότητές του!

Βάλε την λίστα να δούμε αν και το τι θα χρειαστεί η καθεμιά είναι υποκειμενικό θέμα.

Α για χαλί ρώτα πριν πάρεις. Μερικοί παιδίατροι το απαγορεύουν στην αρχή γιατί φοβούνται ακάραια και αλλεργίες, ιδίως σε βρέφη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αφου τα πραγματα πρεπει να τα εχουμε ετοιμα απο πριν πως θα προλαβουμε μετα!!!

Ναι μιλάω για εξοπλισμό όπως ριλάξ, κάθισμα αυτοκινήτου, αλλαξιέρα κτλ. Αυτά δεν χρειάζονται προετοιμασία και στήνονται εύκολα.

Τώρα αν ζητήσετε ρουχισμό πρέπει να τον πάρετε στα χέρια σας νωρίτερα και αν όχι πρέπει να έχετε πάρει κάποια βασικά για τις πρώτες μέρες μέχρι να τακτοποιήσετε τα δώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αντωνια,ναι οντως πρεπει να τα εχω νωριτερα ολα ετοιμα ε? Εκει καπου στον 8ο να ειναι ολα τακτοποιημενα!! Ετσι οπως τα ειπα εγω πριν δεν ξερω σε τι μηνα επεφταν τα λογια που έλεγα...

Ελευθερια,εχω κατι λιστες απο κατι μαγαζια με βρεφικα που λενε ολα οσα χρειαζεσαι... Ειχα πει καποια στιγμη να την βαλω κι εδω να μας πειτε κι εσεις που ηδη εχετε μωρα τι πρεπει οντως να παρουμε... Αν δεν βαρεθω θα την βαλω... Στα jumbo εχει καλα πργματακια ετσι απο αυτα τα ψιλολόγια που χρειάζονται?

Νομιζω στον 7ο έπεφταν!! σωστά μιλούσες:D σου λέει να έχεις και βαλίτσα έτοιμη μέσα του 7ου..

Εφακι μου οι στενοί συγγενεις θα σου τα πάρουνε.. π.χ αδέλφια γονεις παππούδες σου στενά ξαδέλφια ο νονος κτλ κτλ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αντωνία και Άννα που γεννήσατε χειμώνα...Ερώτηση...Φόρμα εξόδου θα χρειαστούμε? Δεν εννοώ μόνο για να βγάλουμε το μωρό από το μαιευτήριο αλλά γενικότερα κάτι τέτοιο για τον πρώτο καιρό, χρειάζεται?

http://www.ebay.co.uk/itm/BEAUTIFUL-BABY-GIRLS-NEWBORN-1-MONTH-HOODED-PRAMSUIT-SNOWSUIT-BNWT-M-S-/330612996234?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2937257723271534598

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς.. οι πολυ στενοί σου συγγενεις..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αντωνία και Άννα που γεννήσατε χειμώνα...Ερώτηση...Φόρμα εξόδου θα χρειαστούμε? Δεν εννοώ μόνο για να βγάλουμε το μωρό από το μαιευτήριο αλλά γενικότερα κάτι τέτοιο για τον πρώτο καιρό, χρειάζεται?

http://www.ebay.co.uk/itm/BEAUTIFUL-BABY-GIRLS-NEWBORN-1-MONTH-HOODED-PRAMSUIT-SNOWSUIT-BNWT-M-S-/330612996234?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2937257723271534598

Ναι!! εγώ το χρησιμοποιησα πολύ εγω αυτό το φορμάκι! πολύ μου αρέσει!! θα είναι σαν εσκυμώ το μωράκι:D:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια να σας ρωτησω σε ποια μαγαζια που ειναι αλυσιδες οπως zara μπορω να βρω ρουχα εγκυμοσυνης? Θα παω Θεσσαλονικη την Δευτερα για την εξεταση και ευκαιρια ειναι να συνδιασω και την αγορα κανενος ρουχου(δεν θα μου χωραει και κατι φθινοπωρινο απο περσυ)!!!!!!

Tι κανεις Δωρα?? Ξερω οτι τα μπενετον εχουν και μαλιστα παιρνω και εγω απο εδω και ειναι πολυ βολικα και οικονομικα, σχετικα με αλλα.Αλλα και η Μαργαριτα μας ελεγε για εγκυμοσυνης απο τα h&m.Επισης εχει και στα mothercare αλλα ειναι λιγο τσιμπημενα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ακριβώς.. οι πολυ στενοί σου συγγενεις..

εμενα η μητερα μου και η πεθερα μου χρηματα θα μου δωσουν και θα μου τα δωσουν στην γεννα!!οσο για τους υπολοιπους ας παρουν οτι νομιζουν!!εγω καροτσι θα παρω και καθισμα για το αμαξι και μια αλλαξιερα με μπανακι,απο τα υπολοιπα εχω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δώρα για τι ψιλολόγια μιλάς από το Τζάμπο? Στο Τζάμπο έχει και επώνυμα πράγματα δηλαδή chicco, nuk κτλ. Τώρα τα ρουχαλάκια του δεν τα γνωρίζω καλά. Ζιπουνάκια που έχω πάρει στον μικρό έχουν βγει αθάνατα. Αλλά επειδή ψωνίζω απέξω, δεν βρίσκω το Τζάμπο φθηνό για τις ποιότητές του!

Βάλε την λίστα να δούμε αν και το τι θα χρειαστεί η καθεμιά είναι υποκειμενικό θέμα.

Α για χαλί ρώτα πριν πάρεις. Μερικοί παιδίατροι το απαγορεύουν στην αρχή γιατί φοβούνται ακάραια και αλλεργίες, ιδίως σε βρέφη!

Και εγω τα περισσότερα ρουχα απο τα τζαμπο τα πήρα.. αφού λέω και το καθησματάκι αυτοκηνιτου αν τελικα δεν βρω το σετ του καροτσιου που έχω να παω στο τζαμπο να πάρω ένα!!

Ελευθερία είδες βρε που έχουμε και αρκετά κοινα εμείς;)

ελπιζω να μην κρατουμε κακια για το προηγούμενο ε;;:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...