Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα που είσα βρε?? Υπέκυψα και παράγγειλα τελικά από mini-raxevsky! Έχω παραγγείλει πολλές φορές για τον γιο μου, έχουν τέλεια ρουχαλάκια! Α πήρα το 9 μηνών, τα φοβάμαι τα νούμερα ρε γμτ! Ελπίζω να μην βγει μινιατουρέξ η μπεμπούλα!

ακριβα δεν ειναι καλε??μια ματια που εριξα ετσι μου φανηκε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι αλλα πότε θα αρχισουμε να ψωνιζουμε? Ο αντρας μου λεει ειναι νωρις ακομα... Για να τον πεισω με το καροτσι και το καθισματακι ρίξαμε ματς!! Εδω βεβαια θελει να παρω καποια πραγματα κατα τον Νοεμβρη πχ γιατι μετα θα πιασει κανενα χιονι και δεν μας βλεπω καλα!!!

Η μεση μου δεν με ξανα πονεσε,ευτυχως!!

Δεν με πονάει η μέση ακριβώς, με ενοχλεί όταν κάνω όμως συγκεκριμένες κινήσεις. Εγώ σκύβω και συχνά να μαζεύω όσα πετάει κάτω ο Πρίγκηψ, έτσι την έχω πατήσει. Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει και κρίση καθαριότητας και χειροτέρεψα!

Κοίτα στον 7ο συνήθως ξεκινάνε τα ψώνια. Αλλά έρευνα μπορείς να κάνεις από τώρα, θέλει χρόνο να αποφασίσεις και χρόνο παράδοσης επίσης. Πάντως αν νιώθεις άνετα και τώρα, βουρ! Εγώ ρουχαλάκια έχω ψωνίσει μερικά (5-6 κομμάτια), δεν θα χρειαστώ και τίποτα από βαριά δηλαδή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ακριβα δεν ειναι καλε??μια ματια που εριξα ετσι μου φανηκε!!!

Ψωνίζω μόνο προσφορές, το θεωρώ άσκοπο να δώσω 50 Ευρώ για ένα φορμάκι. Δεν έχω τόσα λεφτά ώστε να παίρνω τόσο ακριβά ρούχα, 1-2 κομμάτια οκ την παλεύω.

Προσφορές έχει καλές όμως και πολύ όμορφα ρούχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποτε λες να σταματησεις απο την δουλειά εσυ?

Μετά τα Χριστούγεννα αν αντέξω.....

Για το θέμα του τσιγάρου... κάπνιζα.. στον μεγάλο το έκοψα μαχαίρι μολις έμαθα για την εγκυμοσύνη...μετά το ξαναξεκίνησα.. λίγο τα ψυχολογικα μου λιγο το ένα το άλλο....

Τώρα πάλι το σταμάτησα μαχαίρι μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη.. δεν κρύβω όμως ότι με τραβάει πάρα παρα πολυ......

Όσο αφορά τα ψώνια στον μεγάλο ξεκινησα στον 7ο μήνα.... τώρα προς τον 8ο αν θα παρω κάτι καινουριο....εξάλλου τα περισσότερα τα έχω....φυσικά αν ήταν κοριτσάκι το 2ο μπορεί να ξεκινούσα πιο νωρίς....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Δεν με πονάει η μέση ακριβώς, με ενοχλεί όταν κάνω όμως συγκεκριμένες κινήσεις. Εγώ σκύβω και συχνά να μαζεύω όσα πετάει κάτω ο Πρίγκηψ, έτσι την έχω πατήσει. Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει και κρίση καθαριότητας και χειροτέρεψα!

Κοίτα στον 7ο συνήθως ξεκινάνε τα ψώνια. Αλλά έρευνα μπορείς να κάνεις από τώρα, θέλει χρόνο να αποφασίσεις και χρόνο παράδοσης επίσης. Πάντως αν νιώθεις άνετα και τώρα, βουρ! Εγώ ρουχαλάκια έχω ψωνίσει μερικά (5-6 κομμάτια), δεν θα χρειαστώ και τίποτα από βαριά δηλαδή.

εμένα με ενοχλά πολύ η μέση μου όταν ξαπλώνω ανάσκελα... αφόρητος πόνος... μόνο τότε όμως..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω παλι το μονο που ξερω ειναι οτι θα παραγγειλω κρεβατακι και συρταριερα μαλλον κατα τα μεσα Νοέμβρη... Κανουν ενα μηνα να ερθουν και να τα στησουμε πες,θα παει αρχες Δεκέμβρη μετα Χριστούγεννα γιορτές θα ψωνίσουμε και τα υπόλοιπα να τα πλύνουμε κτλ...Εφτασε ο καιρος για την Γέννα!! Καλα δεν λέω??? Να τωρα πηρα καρότσι σε καμια 15μερες που εχουμε πανηγυρι θα πάρω χαλί και σιγά σιγά ξεκινάω!!!

Ασχετο,σημερα πήρα και το ψηφιακο αλμπουμ του γαμου μου!!Επιτελους μετα απο 11μηνες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εγώ ανάσκελα έχω ενόχληση, ίσως επειδή πέφτει το βάρος του μωρού, της μήτρας και όλων των άλλων πάνω στην μέση! Ο γιατρός μου είπε πως αυτά είναι προμηνύματα πως θα έχω πρόβλημα με την μέση μου αργότερα. Μες την αισιοδοξία πάντα ο γιατρός μου!

Δώρα αρχικά έχεις σκεφτεί τι θα αγοράσεις? Κάνε καμιά λίστα, βοηθάει να μην παίρνεις άσκοπα πράγματα. Επίσης λογικά και αν το έχετε συνήθειο κάποιοι θα σε ρωτήσουν αν θες κάτι να σου πάρουν. Εγώ τα πήρα όλα από εξωτερικό μέσω νετ, οπότε δεν ήθελα να μου πάρει κανείς και τίποτα αλλά πολλοί ζητάνε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω παλι το μονο που ξερω ειναι οτι θα παραγγειλω κρεβατακι και συρταριερα μαλλον κατα τα μεσα Νοέμβρη... Κανουν ενα μηνα να ερθουν και να τα στησουμε πες,θα παει αρχες Δεκέμβρη μετα Χριστούγεννα γιορτές θα ψωνίσουμε και τα υπόλοιπα να τα πλύνουμε κτλ...Εφτασε ο καιρος για την Γέννα!! Καλα δεν λέω??? Να τωρα πηρα καρότσι σε καμια 15μερες που εχουμε πανηγυρι θα πάρω χαλί και σιγά σιγά ξεκινάω!!!

Ασχετο,σημερα πήρα και το ψηφιακο αλμπουμ του γαμου μου!!Επιτελους μετα απο 11μηνες!!

Δώρα και εγω ξέρω ότι οι περισσότεροι αρχίζουν τα ψώνια στον 7ο... τα ρούχα τα ετοιμάζεις μόλις μπεις στον 8ο. δεν θα τα πλήνεις όλα την ίδια μέρα... Τώρα έχει άλλες κοπέλες που θέλουν να τα ετοιμάζουν πιο γρήγορα για να είναι ξέγνιαστες.. όταν πήγα εγω να δω για το καροτσακι κρεβατακι κτλ κτλ και ήμουν στον 7ο υπηρχαν κοπελες στον 4-5 μηνα που πηγανε να παρουνε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και εγώ ανάσκελα έχω ενόχληση, ίσως επειδή πέφτει το βάρος του μωρού, της μήτρας και όλων των άλλων πάνω στην μέση! Ο γιατρός μου είπε πως αυτά είναι προμηνύματα πως θα έχω πρόβλημα με την μέση μου αργότερα. Μες την αισιοδοξία πάντα ο γιατρός μου!

Δώρα αρχικά έχεις σκεφτεί τι θα αγοράσεις? Κάνε καμιά λίστα, βοηθάει να μην παίρνεις άσκοπα πράγματα. Επίσης λογικά και αν το έχετε συνήθειο κάποιοι θα σε ρωτήσουν αν θες κάτι να σου πάρουν. Εγώ τα πήρα όλα από εξωτερικό μέσω νετ, οπότε δεν ήθελα να μου πάρει κανείς και τίποτα αλλά πολλοί ζητάνε.

Προβλήματα αργότερα ε;;; οχχχ κατάλαβα...

Αυτό με την λίστα είναι καλό... δεν ξερω αν το έχετε και εσεις αλλα εμας εδω ορισμένα καταστήματα κανουν όπως την λίστα γαμου ενα πραμα.. πας εσυ και τα παραγγέλλεις και όταν σε ρωτανε τι θέλεις τους λες εχω λιστα στον ταδε τόπο πηγαινετε να δειτε.... σε γνωστή μου της τα αγοράσανε όλα και δεν έμεινε τιποτα να πάρει αυτή....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Αντωνια,ναι οντως πρεπει να τα εχω νωριτερα ολα ετοιμα ε? Εκει καπου στον 8ο να ειναι ολα τακτοποιημενα!! Ετσι οπως τα ειπα εγω πριν δεν ξερω σε τι μηνα επεφταν τα λογια που έλεγα...

Ελευθερια,εχω κατι λιστες απο κατι μαγαζια με βρεφικα που λενε ολα οσα χρειαζεσαι... Ειχα πει καποια στιγμη να την βαλω κι εδω να μας πειτε κι εσεις που ηδη εχετε μωρα τι πρεπει οντως να παρουμε... Αν δεν βαρεθω θα την βαλω... Στα jumbo εχει καλα πργματακια ετσι απο αυτα τα ψιλολόγια που χρειάζονται?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Προβλήματα αργότερα ε;;; οχχχ κατάλαβα...

Αυτό με την λίστα είναι καλό... δεν ξερω αν το έχετε και εσεις αλλα εμας εδω ορισμένα καταστήματα κανουν όπως την λίστα γαμου ενα πραμα.. πας εσυ και τα παραγγέλλεις και όταν σε ρωτανε τι θέλεις τους λες εχω λιστα στον ταδε τόπο πηγαινετε να δειτε.... σε γνωστή μου της τα αγοράσανε όλα και δεν έμεινε τιποτα να πάρει αυτή....

ναι αλλα θα σου παρουν δωρα για το παιδι πριν γεννησεις??δεν το βρισκω σωστο αυτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αντωνια,ναι οντως πρεπει να τα εχω νωριτερα ολα ετοιμα ε? Εκει καπου στον 8ο να ειναι ολα τακτοποιημενα!! Ετσι οπως τα ειπα εγω πριν δεν ξερω σε τι μηνα επεφταν τα λογια που έλεγα...

Ελευθερια,εχω κατι λιστες απο κατι μαγαζια με βρεφικα που λενε ολα οσα χρειαζεσαι... Ειχα πει καποια στιγμη να την βαλω κι εδω να μας πειτε κι εσεις που ηδη εχετε μωρα τι πρεπει οντως να παρουμε... Αν δεν βαρεθω θα την βαλω... Στα jumbo εχει καλα πργματακια ετσι απο αυτα τα ψιλολόγια που χρειάζονται?

να την βαλεις να την δουμε και εμεις!!!μην βαριεσε;)

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...