Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σόρρυ "η άλλη" που είδα σε ένα μήνυμα της Ελευθερίας είμαι εγώ?? Δώρα με λένε.... Και σας παρακαλώ δεν ήμουν μπροστά είχα πάει για φαγητό την ώρα που διαφωνουσατε γιατί βάλατε το όνομα μου στην κουβεντα? Εγώ δεν νομίζω τουλάχιστον σήμερα να διαφώνησα με κάποια... Και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτό το κλίμα τώρα!! Στοπ!!! Εχω κορμό σοκολάτα να φάμε να πάνε κάτω τα φαρμακια!???

Συγνώμη Δώρα την Ελευθερία εννοούσα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δωράκι η άλλη δεν είσαι εσύ, δεν αναφέρομαι σε καμία. Γενικό ήταν, γιατί να συμφωνώ με την αποψή σου ή της άλλης...

Δεν έβαλα το όνομά σου στην κουβέντα.

Βρε κορμό σοκολάτας έφτιαξα και εγώ το ΣΚ και τον έχω ξεχάσει στην κατάψυξη, καλά που το είπες!!!!!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Συγνώμη Δώρα την Ελευθερία εννοούσα....

Συγνώμη γιατί ζητάς?? Δεν με είπες εσυ "άλλη"... Αλλά βασικα δεν είμαστε εδώ για να λέμε συγνώμη αλλά να ανταλλασουμε απόψεις!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπορεις να μου πεις απο το παραπάνω μήνυμα πως βγήκαμε εδω;; εγω απλα σου είπα ότι τα όσα λες με έκαναν να νιωσω άσχημα...

Πολύ απλά δεν έπρεπε να νιώθεις άσχημα. Αν κάπου σε έθιξα ζητώ συγνώμη. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, εξάλλου καθεμία μανούλα είναι η καλύτερη για το παιδάκι της.

Εύχομαι σε όλες να έρθουν δεξιά τα πράγματα και όσον αφορά τον τοκετό και τον θηλασμό, να μην χρειαστεί καμιά βοήθεια σε ό,τι αποφασίσει να κάνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δωράκι η άλλη δεν είσαι εσύ, δεν αναφέρομαι σε καμία. Γενικό ήταν, γιατί να συμφωνώ με την αποψή σου ή της άλλης...

Βρε κορμό σοκολάτας έφτιαξα και εγώ το ΣΚ και τον έχω ξεχάσει στην κατάψυξη, καλά που το είπες!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να κόβετε γιατί δεν θα φτάσει ο δικός μου για όλες!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οκ Αντωνία, προφανώς τότε για σένα δεν είναι ευχάριστο να διαβάζεις τα μηνύματά μου εφόσον είναι απόλυτα. Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους!

Συγνώμη αλλά αποτι φένεται η παρεξήγηση μεγαλώνει και απότι καταλαβαίνω δεν θέλεις να λυθεί...τα περνεις οπως θέλεις νομίζω τα πράγματα... δεν πειράζει τι να γίνει;;; τόσο καιρό μια χαρά είμασταν...αν μου φενόντουσαν όσα λες απολυτα δεν θα σου μιλουσα καν.... απολυτη είσαι στο θέμα του θηλασμού και ναι εγώ δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα... ίσως αν ήμουν σε διαφορετική ψυχολογία και μπορούσα να θηλάσω να το έψαχνα και εγώ το θέμα όσο εσύ... Δεν πειράζει ομως.... μου φένεται θα φοβάμαι να μιλησω απο δω και περα μην παρεξηγηθώ πάλι...παω να φάω κανενα κομάτι σοκολατινα απο την Δώρα εγω τώρα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Έτσι όπως το έγραψες ήταν σαν να λες για εμένα το άλλη... Έπρεπε να πεις "γιατί να συμφωνώ με την γνώμη σου και της καθεμιάς"... Εκεί ναι δεν είμαι σίγουρα εγώ!! Τώρα όμως που το διευκρινησες οκ κανένα πρόβλημα!!! Αρκεί να μην συνεχίσετε κ με την Αντωνία! Και να στείλεις κ κορμό!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά αποτι φένεται η παρεξήγηση μεγαλώνει και απότι καταλαβαίνω δεν θέλεις να λυθεί...τα περνεις οπως θέλεις νομίζω τα πράγματα... δεν πειράζει τι να γίνει;;; τόσο καιρό μια χαρά είμασταν...αν μου φενόντουσαν όσα λες απολυτα δεν θα σου μιλουσα καν.... απολυτη είσαι στο θέμα του θηλασμού και ναι εγώ δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα... ίσως αν ήμουν σε διαφορετική ψυχολογία και μπορούσα να θηλάσω να το έψαχνα και εγώ το θέμα όσο εσύ... Δεν πειράζει ομως.... μου φένεται θα φοβάμαι να μιλησω απο δω και περα μην παρεξηγηθώ πάλι...παω να φάω κανενα κομάτι σοκολατινα απο την Δώρα εγω τώρα....

Άντε τώρα κι εσυ σταματηστε! Κορμό σοκολάτας θέλεις μάλλον ε? Στέλνω κ σε σένα!!!! Είναι και διακριτικός(λέμε τώρα!)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πολύ απλά δεν έπρεπε να νιώθεις άσχημα. Αν κάπου σε έθιξα ζητώ συγνώμη. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, εξάλλου καθεμία μανούλα είναι η καλύτερη για το παιδάκι της.

Εύχομαι σε όλες να έρθουν δεξιά τα πράγματα και όσον αφορά τον τοκετό και τον θηλασμό, να μην χρειαστεί καμιά βοήθεια σε ό,τι αποφασίσει να κάνει.

Ακριβώς κάθε μανούλα είναι η καλύτερη για το δικό της παιδί μονο και μονο που το κρατάει αγγαλια...όχι δεν χρειαζετε συγνώμη... στο ξαναείπα.. δεν γνωριζόμαστε προσωπικά.. εσυ μπορει να μιλάς με χιουμορ και εγω να το εκλαμβάνω σαν ειρωνία...ή το αντιθετο... είναι λογικό να δημιουργούνται παρεξηγήσεις καμια φορά όταν δεν ξέρεις τον άλλο προσωπικά... μια διευκρίνηση ήταν μόνο....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Άντε τώρα κι εσυ σταματηστε! Κορμό σοκολάτας θέλεις μάλλον ε? Στέλνω κ σε σένα!!!! Είναι και διακριτικός(λέμε τώρα!)

Ναι απ'αυτόν θέλω.... οτι ναναι αρκει να υπάρχει σοκολάτα μέσα....

Διακριτικότατος ο κορμος ε;;;:lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...