Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι ειναι με την μαμα μου!!απλως με πηρε τηλεφωνο και εκλαιγε και στεναχωρηθηκα πολυ!!το ξερω πως δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα!!!

Το ξέρω Έφη μου.. το να ακούς το μωρό σου να κλαίει και να μην είσαι κοντά του δεν είναι και το πιο ωραίο....τουλάχιστον υπάρχουν τα τηλέφωνα που μπορεις να πέρνεις συχνά για να δεις αν είναι καλύτερα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξέρω Έφη μου.. το να ακούς το μωρό σου να κλαίει και να μην είσαι κοντά του δεν είναι και το πιο ωραίο....τουλάχιστον υπάρχουν τα τηλέφωνα που μπορεις να πέρνεις συχνά για να δεις αν είναι καλύτερα..

ναι ευτυχως!!!ατε σε 2 ωρες θα σχολασω να παω να δω τι γινετε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Με λίγα λόγια εγώ δημιουργώ πρόβλημα στο καφέ?

πιστευω οτι η καθε μια κοπελα εχει τες αποψεις τις για τον θηλασμο ας το αφησουμε το θεμα και ας κανει η καθε μια οτι νομιζει καλητερο για την ιδια και το παιδι της!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Με λίγα λόγια εγώ δημιουργώ πρόβλημα στο καφέ?

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ προς Θεού δεν είπα κάτι τέτοιο... Αλίμονο να μην υπάρχουν διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας....

οπως σου ξαναείπα εγω προσωπικά ένιωσα ότι τελικα αφού δεν θήλασα δεν έκανα τιποτα για το μωρο μου..... αυτό με λίγα λόγια....Σορρυ αν ακούστηκα λανθασμένα αλλα λογικό είναι αφού δεν γνωριζόμαστε προσωπικά τα γραφόμενα μας να παρεξηγούντε κάπως..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

πιστευω οτι η καθε μια κοπελα εχει τες αποψεις τις για τον θηλασμο ας το αφησουμε το θεμα και ας κανει η καθε μια οτι νομιζει καλητερο για την ιδια και το παιδι της!!!

Δεν είπα κάτι αντίθετο Έφη. Το ίδιο πράγμα είπα και πριν και πιο πριν και πιο πιο πριν! Γιατί παρεξήγησε η Αντωνία δεν κατάλαβε και γιατί κάνει τον συνήγορο της Δώρας επίσης...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ προς Θεού δεν είπα κάτι τέτοιο... Αλίμονο να μην υπάρχουν διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας....

οπως σου ξαναείπα εγω προσωπικά ένιωσα ότι τελικα αφού δεν θήλασα δεν έκανα τιποτα για το μωρο μου..... αυτό με λίγα λόγια....Σορρυ αν ακούστηκα λανθασμένα αλλα λογικό είναι αφού δεν γνωριζόμαστε προσωπικά τα γραφόμενα μας να παρεξηγούντε κάπως..

Μα πώς? Πάλι δεν κατάλαβα? Είπες πως σε πρόσβαλα και το ίδιο έκανα και με την Δώρα τις προάλλες και είχα άλλη άποψη για τον φυσιολογικό...Και γιατί να μην έχω? Γιατί η άποψή μου πρέπει να συμφωνεί με την δική σου και της άλλης?

Ειδικά στο θέμα του θηλασμού λέω 5 πράγματα γιατί τα γνωρίζω. Δεν θίγω κανέναν και φυσικά καθεμιά κάνει το καλύτερο για το παιδί της. Τόσα και τόσα παιδιά μεγαλώνουν με αγελαδινό γάλα, είναι μαστ στην κοινωνία μας και όχι κατακριτέο. Το ίδιο θα έκανα και εγώ αν κάτι πήγαινε στραβά ή αν κάπου με εγκατέλειπαν οι δυνάμεις μου. Δεν είπα ποτέ ό,τι το αγελαδινό είναι άχρηστο και όσες το δίνουν στα παιδιά τους, μην τρελαθούμε! Είπα ό,τι το μητρικό είναι καλύτερο!!! Το είπα και το ξαναλέω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν είπα κάτι αντίθετο Έφη. Το ίδιο πράγμα είπα και πριν και πιο πριν και πιο πιο πριν! Γιατί παρεξήγησε η Αντωνία δεν κατάλαβε και γιατί κάνει τον συνήγορο της Δώρας επίσης...

Πρώτη που το είπε αυτό ήμουν εγώ... εγώ την Δώρα την ανάφερα για να δείξω ότι αρχικά έκοψα την συζήτηση για να μην φτάσει εδώ που έφτασε... και τώρα όμως όπως και πριν η ειρωνία δεν έλειψε.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια τι έγινε???? Πηγα να φάω κ γύρισα και κοντευετε να μαλωσετε?? Ηρεμααα!!!! Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε έτσι,η καθεμία λέει την άποψη της κ την εμπειρία της εδώ γι'αυτό υπάρχει το καφε!!και που διαφωνούμε χρήσιμο είναι!!! Και δεν χρειάζομαι συνήγορο καλέ ποια το ειπε? Ηρεμειστε βρε μετά λένε οι άντρες... Γυναίκες!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια τι έγινε???? Πηγα να φάω κ γύρισα και κοιμαστε να μαλωσετε?? Ηρεμααα!!!! Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε έτσι,η καθεμία λέει την άποψη της κ την εμπειρία της εδώ γι'αυτό υπάρχει το καφε!!και που διαφωνούμε χρήσιμο είναι!!! Και δεν χρειάζομαι συνήγορο καλέ ποια το ειπε? Ηρεμειστε βρε μετά λένε οι άντρες... Γυναίκες!!!!

αυτο ειπα και εγω κοψετε την συζητηση εδω περι θηλασμου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Μα πώς? Πάλι δεν κατάλαβα? Είπες πως σε πρόσβαλα και το ίδιο έκανα και με την Δώρα τις προάλλες και είχα άλλη άποψη για τον φυσιολογικό...Και γιατί να μην έχω? Γιατί η άποψή μου πρέπει να συμφωνεί με την δική σου και της άλλης?

Ειδικά στο θέμα του θηλασμού λέω 5 πράγματα γιατί τα γνωρίζω. Δεν θίγω κανέναν και φυσικά καθεμιά κάνει το καλύτερο για το παιδί της. Τόσα και τόσα παιδιά μεγαλώνουν με αγελαδινό γάλα, είναι μαστ στην κοινωνία μας και όχι κατακριτέο. Το ίδιο θα έκανα και εγώ αν κάτι πήγαινε στραβά ή αν κάπου με εγκατέλειπαν οι δυνάμεις μου. Δεν είπα ποτέ ό,τι το αγελαδινό είναι άχρηστο και όσες το δίνουν στα παιδιά τους, μην τρελαθούμε! Είπα ό,τι το μητρικό είναι καλύτερο!!! Το είπα και το ξαναλέω!

Κοιταξε τελικά δεν είναι αυτά που λες το πρόβλημα αλλα το πως τα λες.. στο ξαναείπα αν πας 2-3 μηνυματα πισω και δεις πως μιλούσες πριν πω αυτά που είπα θα κατάλάβεις...το ότι ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω απο εμένα τουλάχιστον δεν το αμφισβητώ... δεν είπα ότι πρόσβαλες καμια μας απλά λέω ότι είσαι απόλυτη σε σημείο να κάνεις τον αλλο να νιώθει ότι δεν προσφέρει τίποτε στο παιδί του αμα δεν θηλάσει.... μήπως τελικά εσύ διαβάζεις επιλεκτικα τα μηνυματα μου;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ακριβώς γιαυτο τα βρεφικά γάλατα Humana δεν περιέχουν αγελαδινό.. συνεργάζονται με εταιρείες με γαλακτοκομικά κτλ κτλ...αυτό το γάλα το φέρνει ο γιος κάποιου γυναικολογου στο μεαιυτηριο που γέννησα και μας εξηγησαν ορισμένα πραγματα... επίσης μου το σύστησε και η παιδίατρος μου...

Κοιταξε μου φένετε ότι παρεξήγησες λίγο το θέμα.... εμεις απλα μιλούσαμε για τις εμπειρίες μας... στο κάτω κάτω δεν φταίμε εμείς που περάσαμε αυτά που περάσαμε με τον θηλασμό και δεν είναι κακό που προσπαθούμε να αποφύγουμε το να το ξαναπάθουμε.. απλά με τον τρόπο σου τώρα εμένα προσωπικά με κάνεις και νιώθω απαίσια που δεν κατάφερα να θηλάσω λόγω κινδύνου επιλόχιας..... δηλαδή με κάνεις να νιώθω ότι δεν προσφέρω στα παιδιά μου αυτό που μπόρω και ας πάθω και ψυχολογικά....συγνώμη αλλά αυτό μου βγάζεις...

Μπορεις να μου πεις απο το παραπάνω μήνυμα πως βγήκαμε εδω;; εγω απλα σου είπα ότι τα όσα λες με έκαναν να νιωσω άσχημα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σόρρυ "η άλλη" που είδα σε ένα μήνυμα της Ελευθερίας είμαι εγώ?? Δώρα με λένε.... Και σας παρακαλώ δεν ήμουν μπροστά είχα πάει για φαγητό την ώρα που διαφωνουσατε γιατί βάλατε το όνομα μου στην κουβεντα? Εγώ δεν νομίζω τουλάχιστον σήμερα να διαφώνησα με κάποια... Και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτό το κλίμα τώρα!! Στοπ!!! Εχω κορμό σοκολάτα να φάμε να πάνε κάτω τα φαρμακια!???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σόρρυ "η άλλη" που είδα σε ένα μήνυμα της Ελευθερίας είμαι εγώ?? Δώρα με λένε.... Και σας παρακαλώ δεν ήμουν μπροστά είχα πάει για φαγητό την ώρα που διαφωνουσατε γιατί βάλατε το όνομα μου στην κουβεντα? Εγώ δεν νομίζω τουλάχιστον σήμερα να διαφώνησα με κάποια... Και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτό το κλίμα τώρα!! Στοπ!!! Εχω κορμό σοκολάτα να φάμε να πάνε κάτω τα φαρμακια!???

για στειλε ρε δωρα μου κανενα κομματι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οκ Αντωνία, προφανώς τότε για σένα δεν είναι ευχάριστο να διαβάζεις τα μηνύματά μου εφόσον είναι απόλυτα. Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...