Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μου μένει η απορία τώρα.. ασε όταν πάω σπίτι θα το κοιτάξω και θα σου πω...

Κοριτσάκι μου το 95% των γαλάτων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αγελαδινά, για τα βρεφικά μιλάω. Υπάρχει και κατσικίσιο σε σκόνη, δεν το βρίσκεις όμως σε συμβατικά σούπερ μάρκετ, για μωρά που έχουν αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

Ποιο γάλα πίνει ο γιος σου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκι μου το 95% των γαλάτων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αγελαδινά, για τα βρεφικά μιλάω. Υπάρχει και κατσικίσιο σε σκόνη, δεν το βρίσκεις όμως σε συμβατικά σούπερ μάρκετ, για μωρά που έχουν αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

Ποιο γάλα πίνει ο γιος σου?

http://www.humana.gr/

αυτό πίνει... κάπου στο τέλος της πρώτης παραγράφου αναφέρει ότι είναι χωρίς αγελαδινό γάλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σας είπα οτι εδώ έχουμε σήμερα όλη μέρα παλι βροχή και η θερμοκρασία είναι στους 14 βαθμούς????? Δεν ηξερα τι να φορέσω το πρωί που βγήκα...

Μηπως σιγά σιγά θα πρέπει να στρώσω και χαλιά?? Χα χα!!! Χειμερινές δουλειές ε?? Μμμμμ....Μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να γινουν οι ντουλάπες κατι με πιανει!!!! Και πόσα πλυντηρια και σίδερα θα έχω ε?? Ουφ...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σας είπα οτι εδώ έχουμε σήμερα όλη μέρα παλι βροχή και η θερμοκρασία είναι στους 14 βαθμούς????? Δεν ηξερα τι να φορέσω το πρωί που βγήκα...

Μηπως σιγά σιγά θα πρέπει να στρώσω και χαλιά?? Χα χα!!! Χειμερινές δουλειές ε?? Μμμμμ....Μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να γινουν οι ντουλάπες κατι με πιανει!!!! Και πόσα πλυντηρια και σίδερα θα έχω ε?? Ουφ...

Θέλω και εγω βροχες.........πότε;;;;;;;;;;;;;;

Οι ντουλάπες είναι το χείρότερο μου...και θα ήμαστε και με την κοιλια!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

προσπαθεις να μας κανεις να ζηλεψουμε???:tongue::tongue::tongue:

εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη θελω να σχολασω:-(:sad::-(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

http://www.humana.gr/

αυτό πίνει... κάπου στο τέλος της πρώτης παραγράφου αναφέρει ότι είναι χωρίς αγελαδινό γάλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Λέει πως παράγει και προιόντα χωρίς αγελαδινό γάλα για μωρά που έχουν αλλεργία. Για να δεις αν έχει γάλα αγελάδος κοίταξε τα συστατικά ή δες στην κατηγορία των προιόντων ποιο γάλα ακριβώς πίνει ο γιος σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τι έγινε καλε;; γιατι στεναχωριέσε;;;

το εγραψα και πριν !επεσε ο μικρος και χτυπησε στο σχολειο και εσχισε και τα ρουχα του και με πηρε τηλεφωνο και εκλαιγε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Λέει πως παράγει και προιόντα χωρίς αγελαδινό γάλα για μωρά που έχουν αλλεργία. Για να δεις αν έχει γάλα αγελάδος κοίταξε τα συστατικά ή δες στην κατηγορία των προιόντων ποιο γάλα ακριβώς πίνει ο γιος σου.

Ακριβώς γιαυτο τα βρεφικά γάλατα Humana δεν περιέχουν αγελαδινό.. συνεργάζονται με εταιρείες με γαλακτοκομικά κτλ κτλ...αυτό το γάλα το φέρνει ο γιος κάποιου γυναικολογου στο μεαιυτηριο που γέννησα και μας εξηγησαν ορισμένα πραγματα... επίσης μου το σύστησε και η παιδίατρος μου...

Κοιταξε μου φένετε ότι παρεξήγησες λίγο το θέμα.... εμεις απλα μιλούσαμε για τις εμπειρίες μας... στο κάτω κάτω δεν φταίμε εμείς που περάσαμε αυτά που περάσαμε με τον θηλασμό και δεν είναι κακό που προσπαθούμε να αποφύγουμε το να το ξαναπάθουμε.. απλά με τον τρόπο σου τώρα εμένα προσωπικά με κάνεις και νιώθω απαίσια που δεν κατάφερα να θηλάσω λόγω κινδύνου επιλόχιας..... δηλαδή με κάνεις να νιώθω ότι δεν προσφέρω στα παιδιά μου αυτό που μπόρω και ας πάθω και ψυχολογικά....συγνώμη αλλά αυτό μου βγάζεις...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δεν χτυπησε πολυ!!απο οτι μου ειπε η μαμα μου!!!μαλλον θα ετρεχε,:(:(

Έφη είναι με την μαμα σου τώρα;; Ευτύχώς δεν είναι κάτι σοβαρό... τέτοια χτυπήματα θα τα χιλιοπάθουν στην ηλικία τους.. τι να πεις ετσι ειναι τα παιδιά... ξέρω θα ήθελες να είσε μαζί του τώρα αλλά ορισμένες καταστάσεις δεν μας επιτρέπουν να γίνετε πάντα αυτό που θέλουμε....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Έφη είναι με την μαμα σου τώρα;; Ευτύχώς δεν είναι κάτι σοβαρό... τέτοια χτυπήματα θα τα χιλιοπάθουν στην ηλικία τους.. τι να πεις ετσι ειναι τα παιδιά... ξέρω θα ήθελες να είσε μαζί του τώρα αλλά ορισμένες καταστάσεις δεν μας επιτρέπουν να γίνετε πάντα αυτό που θέλουμε....

ναι ειναι με την μαμα μου!!απλως με πηρε τηλεφωνο και εκλαιγε και στεναχωρηθηκα πολυ!!το ξερω πως δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Βρε Αντωνία τι λες??? Εγώ μιλάω για τα οφέλη του θηλασμού. Είπα πολλές φορές, το επανέλαβα πως ο θηλασμός είναι θεμιτός και καλός όταν δεν συντρέχουν ψυχολογικοί λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο την σχέση μητέρας-βρέφους...Με συγχωρείς αλλά μάλλον διαβάζεις επιλεκτικά τα μηνύματά μου...Και επίσης είπα πως κάθε μητέρα αποφασίζει για το καλό του παιδιού της και η απόφασή της είναι σεβαστή.

Εσύ γιατί θίκτηκες?

Με συγχωρείς και πάλι, καθένας έχει την εμπειρία του και σαφώς σε αυτήν βασίζεται, αλλά δεν μπορώ να ακούω ανακρίβειες και να μην μιλάω. Σε όσα ανέφερα έχω αποδείξεις, μερικές τις παρέθεσα και στην τελική δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το αυτονόητο ούτε βάζω βαθμολογία όπως είπα πριν. Δεν είναι ούτε ο ρόλος μου αυτός, ούτε και έχω τέτοια αρμοδιότητα.

Σε παρακαλώ, αναθεώρησε λίγο τις απόψεις σου σε ό,τι αφορά το άτομό μου. Αν μιλάω έτσι για τον θηλασμό είναι γιατί έχω γνώσεις και όχι απλά μια εμπειρία και γιατί έχω ασχοληθεί με το κομμάτι αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε Αντωνία τι λες??? Εγώ μιλάω για τα οφέλη του θηλασμού. Είπα πολλές φορές, το επανέλαβα πως ο θηλασμός είναι θεμιτός και καλός όταν δεν συντρέχουν ψυχολογικοί λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο την σχέση μητέρας-βρέφους...Με συγχωρείς αλλά μάλλον διαβάζεις επιλεκτικά τα μηνύματά μου...Και επίσης είπα πως κάθε μητέρα αποφασίζει για το καλό του παιδιού της και η απόφασή της είναι σεβαστή.

Εσύ γιατί θίκτηκες?

Με συγχωρείς και πάλι, καθένας έχει την εμπειρία του και σαφώς σε αυτήν βασίζεται, αλλά δεν μπορώ να ακούω ανακρίβειες και να μην μιλάω. Σε όσα ανέφερα έχω αποδείξεις, μερικές τις παρέθεσα και στην τελική δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το αυτονόητο ούτε βάζω βαθμολογία όπως είπα πριν. Δεν είναι ούτε ο ρόλος μου αυτός, ούτε και έχω τέτοια αρμοδιότητα.

Σε παρακαλώ, αναθεώρησε λίγο τις απόψεις σου σε ό,τι αφορά το άτομό μου. Αν μιλάω έτσι για τον θηλασμό είναι γιατί έχω γνώσεις και όχι απλά μια εμπειρία και γιατί έχω ασχοληθεί με το κομμάτι αυτό.

Ναι μιλάς για τα οφέλη του θηλασμού και δεν είπα ότι δεν έχεις γνώσεις και αποδείξεις αλλά μου φένετε ότι προσπαθείς να πεις ότι το γάλα που δίνουμε εμείς στα παιδια μας που δεν μπορέσαμε να τα θηλάσουμε δεν κάνουν για τίποτε... οχι δεν είναι έτσι.. και όχι δεν διαβάζω επιλεκτικα τα μηνυματα σου.. αν πας στα τελευταία 2-3-4 δενθυμάμαι μυνήματα σου θα καταλάβεις και εσύ ότι κάποιος που δεν σε ξέρει προσωπικά ίσως και να παρεξηγήσει λίγο τον τόνο σου...και πριν με την Δώρα ειχατε διαφωνίες και εγω άλλαξα συζήτηση γιατι σε κάποια φάση δεν μου άρεσε αυτό που γινόταν... πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για τον ΦΤ και την καισαρική... οι περισσότερες απο εδω γέννησαν με καισαρική.. εγω με ΦΤ.. οι περισσότερες προτιμούν με τα χιλια την καισαρικη.. δεν προσπάθησα όμως ούτε εγώ να πίσω κανένα για τίποτε...γιατί ο Φυσιολογικός τοκετός το λέει και η λέξει είναι φυσιολογικος... ο κάθε ένας έχει την άποψη του και το ξαναείπα.... με συγχωρείς αλλά με στεναχώρησες πολύ γιατί έκλαβα την στάση σου αυστηρή και επιβλητική απέναντι μου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...