Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια..Ειμαι και εγω προσεχως μανουλα Φεβρουαριου!

Ειχαμε ανοιξει και ενα αλλο καφε "Φεβρουαριος 2012"..Ολο και ολο 2-3 κοριτσια ειχαν ερθει!Και λεω..εμεις ειμαστε μονο?Αλλα τελικα εδω κρυβοσασταν!!!

Αχ τι καλα...βαδιζουμε ολες μαζι!

Την Δευτερα εχω ραντεβου στο γιατρο για την κλασσικη εξεταση(απο την κοιλια πλεον..χιχι) και την Τριτη παω για αυχενικη..ουφ!

Η εγκυμοσυνη μου ειναι πολυ ηρεμη..ουτε μια φορα δεν ειχα εξαγωγες..Εεε μη βαρατε..δεν φταιω εγω..ευχομαι καμια να μην ειχε!

Αντε και με εναν πονο ρε κοριτσια..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειχαμε ανοιξει και ενα αλλο καφε "Φεβρουαριος 2012"..Ολο και ολο 2-3 κοριτσια ειχαν ερθει!Και λεω..εμεις ειμαστε μονο?Αλλα τελικα εδω κρυβοσασταν!!!

Την Δευτερα εχω ραντεβου στο γιατρο για την κλασσικη εξεταση(απο την κοιλια πλεον..χιχι) και την Τριτη παω για αυχενικη..ουφ!

Η εγκυμοσυνη μου ειναι πολυ ηρεμη..ουτε μια φορα δεν ειχα εξαγωγες..Εεε μη βαρατε..δεν φταιω εγω..ευχομαι καμια να μην ειχε!

Καλώς ήρθες,στο παρεάκι μας!!! Με το καλό το μωράκι σου!! Κι εγώ δεν είχα το παραμικρό απο αναγούλες και εξαγωγές όπως λες!! Απολύτως κανένα πρόβλημα... Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα για την αυχενική της Τρίτης...

Άντε ωραία γίναμε πολλές στο cafe μας!!! :P

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλα κοριτσια εχασα την μπαλα με το διαβασμα!! Γιναμε πολλες ε;; Δυστηχως δεν μπορω να γραφω πολυ απο το κινητο γιατι δενμε βολευει καθολου! Σας διαβαζω ομως συνεχως!!

Φουσκιτσα μου αποτριχωση μονο ξυραφι κανω εσυ τι εννοεις σε αισθητικο; Κερι η ριζικη; Εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω μπανακια αν ειναι καθαρη κ να αλλαζω αμεσως μαγιω. Σας φιλω ολες τα λεμε αυριοοοο

Είδες έφυγες εσύ και μαζεύτηκε κόσμος!!! :D:D:D:D

Πώς περνάς??Επιτέλους απο αύριο κι εγώ θα είμαι διακοπούλες!!! Κάνεις κανονικά μπάνιο δηλ.ε?Κι εμένα τα ίδια μου είπε αρκεί να μην είναι πολύ κρύα το νερό.

Για αποτρίχωση εννοούσα με κερί και μάλλον θα πάω σήμερα να κάνω δεν γίνεται σε λίγο θα βγάλει καρπούς το δέντρο...!!! Καλή συνέχεια στις διακοπές σου!!! Φιλιά!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α,τώρα είδα οτι είσαι απο Θεσσαλονίκη!!! Επιτέλους και μια απο τα βόρεια μέρη! Εγώ απο Κοζάνη!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλώς ήρθες,στο παρεάκι μας!!! Με το καλό το μωράκι σου!! Κι εγώ δεν είχα το παραμικρό απο αναγούλες και εξαγωγές όπως λες!! Απολύτως κανένα πρόβλημα... Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα για την αυχενική της Τρίτης...

Άντε ωραία γίναμε πολλές στο cafe μας!!! :P

Ουφ..Ευχαριστω πολυ..Αντε να φυγει και αυτο το αγχος..!

2 μερες συνεχομενες θα το δω!Και τωρα θα ειναι ανθρωπακι πλεον!

Ιανουαριο εχεις πητ?Εμενα μου ειπε 23/2 κανονικα..αλλα μεχρι 14-15/2 υπολογιζει να εχω γεννησει!Και εγω εχω γεννεθλια 19/2...:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Α,τώρα είδα οτι είσαι απο Θεσσαλονίκη!!! Επιτέλους και μια απο τα βόρεια μέρη! Εγώ απο Κοζάνη!!

Ναιιι Θεσσαλονικη!!!Εεεε μας τρωνε λαχανο οι αλλες απο κατω...Ειμαστε λιγες απο Βορεια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ιανουαριο εχεις πητ?Εμενα μου ειπε 23/2 κανονικα..αλλα μεχρι 14-15/2 υπολογιζει να εχω γεννησει!Και εγω εχω γεννεθλια 19/2...:P

Εμένα δεν μου είπε ο ίδιος πιθανή ημερομηνία αλλά απ'οτι είδα στο υπερηχογράφημα το τελευταίο γράφει 30/01-02/02!! Βέβαια εγώ είμαι πλέον η μόνη σίγουρη οτι θα πάω με καισαρική οπότε θα είναι μάλλον 2-3 βδομάδες νωρίτερα απο αυτές τις ημερομηνίες...Και λέω καισαρική γιατί έχω πολύ μυωπία και πίεση στα μάτια...Δυστυχώς...:(

Άντε το μωρό σου θα είναι δώρο γενεθλίων!!!Τι καλά!!! Το πρώτο σου είναι?

Όσο για τις βόρειες μόνο εμείς είμαστε!!!χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέεεε!!!!!!!!!!! Ξυπνήστε όλες οι υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που είστε?????????????? Έχουμε και καινούρια μανούλα στην παρέα!!!!!!!!!!!!!!! οοοοοουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμένα δεν μου είπε ο ίδιος πιθανή ημερομηνία αλλά απ'οτι είδα στο υπερηχογράφημα το τελευταίο γράφει 30/01-02/02!! Βέβαια εγώ είμαι πλέον η μόνη σίγουρη οτι θα πάω με καισαρική οπότε θα είναι μάλλον 2-3 βδομάδες νωρίτερα απο αυτές τις ημερομηνίες...Και λέω καισαρική γιατί έχω πολύ μυωπία και πίεση στα μάτια...Δυστυχώς...:(

Άντε το μωρό σου θα είναι δώρο γενεθλίων!!!Τι καλά!!! Το πρώτο σου είναι?

Όσο για τις βόρειες μόνο εμείς είμαστε!!!χα χα

Αααα μαλιστα!!Ενταξει..θα το εχεις πιο γρηγορα κοντα σου!!Εγω θελω με φτ και επισκληριδιο αν δεν υπαρχει προβλημα..Βεβαια ισως να εχω προβλημα στη μεση, οπου πρεπει να κανω ακτινογραφια για να το δω(οποτε μετα την γεννα..).Δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα στη μεση αν θα το επιβαρυνουμε με την επισκληριδιο..Αλλα φανταζομαι θα ερθει και η ωρα που θα τα πω με τον γιατρο...

Ναιιι το πρωτο μου ειναι!!!Θα πεσει πολυ γελιο οταν θα κανω το πρωτο του μπανιο...οταν θα το ταϊσω πρωτη φορα...Με το ενα χερι στο μωρο και το αλλο στο τηλεφωνο θα ειμαι, να παιρνω πληροφοριες απο τη μαμα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αααα μαλιστα!!Ενταξει..θα το εχεις πιο γρηγορα κοντα σου!!Εγω θελω με φτ και επισκληριδιο αν δεν υπαρχει προβλημα..Βεβαια ισως να εχω προβλημα στη μεση, οπου πρεπει να κανω ακτινογραφια για να το δω(οποτε μετα την γεννα..).Δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα στη μεση αν θα το επιβαρυνουμε με την επισκληριδιο..Αλλα φανταζομαι θα ερθει και η ωρα που θα τα πω με τον γιατρο...

Ναιιι το πρωτο μου ειναι!!!Θα πεσει πολυ γελιο οταν θα κανω το πρωτο του μπανιο...οταν θα το ταϊσω πρωτη φορα...Με το ενα χερι στο μωρο και το αλλο στο τηλεφωνο θα ειμαι, να παιρνω πληροφοριες απο τη μαμα!

χα χα Βασικά δεν νομίζω να το χρειαστείς το τηλέφωνο γιατί σίγα να μην αντέξει η μαμά σου μακρυά απο σένα και το μωρό!!!:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Καλως ηρθες στην παρεα μας taspaa;)Εχω και εγω γενεθλια στις 17-02 και αν ολα πανε καλα θα γεννησω στις 10-02.ΠΗΤ εχω στις 22-02 αλλα επειδη ειναι η 3η καισαρικη παμε πιο νωρις με προγραμματισμενη.Ειμαι και εγω δηλαδη 11εβδ κ' 3ημ! fouskitsa θα προσπαθησω τωρα για το τικερ και θα σου πω:!:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οσον αφορα το θεμα αποτριχωση εγω ξερω οτι μπορεις να κανεις αφοβα κερι.Εγω προσωπικα εκανα και στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες, οπως και αλλες γνωστες μου εγκυες.Ειμαστε και γυναικες τι να κανουμε!!!Δε συμαινει πως στην εγκυμοσυνη πρεπει να αμελουμε τον εαυτο μας!Εκεινο που απαγορευεται ρητα και κατηγορηματικα συμφωνα με τον γιατρο μου ειναι το leizer.Με τα μαλλια σας τι κανετε κοριτσια?Δηλαδη με τις βαφες?:rolleyes:

Οσον αφορα το θεμα αποτριχωση εγω ξερω οτι μπορεις να κανεις αφοβα κερι.Εγω προσωπικα εκανα και στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες, οπως και αλλες γνωστες μου εγκυες.Ειμαστε και γυναικες τι να κανουμε!!!Δε συμαινει πως στην εγκυμοσυνη πρεπει να αμελουμε τον εαυτο μας!Εκεινο που απαγορευεται ρητα και κατηγορηματικα συμφωνα με τον γιατρο μου ειναι το leizer.Με τα μαλλια σας τι κανετε κοριτσια?Δηλαδη με τις βαφες?:rolleyes:

Κι εγώ πάντως έλεγα να κάνω κερί,δεν πάει άλλο!

Όσο για τα μαλλιά δεν τον ρώτησα αλλά ξέρω σίγουρα οτι απαγορεύεται...

Και άσε είμαι γεμάτη άσπρες τρίχες...!!!:D Δεν πειράζει...!!! Αξίζει τον κόπο!Άλλες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά κι εμείς που μας χαρίζει ο Θεός αυτή τη δυνατότητα θα σκεφτούμε αν έχουμε βαμμένο μαλλί??Βέβαια όλες θέλουμε να είμαστε κοκέτες δεν λέω... Υπομονή λίγο ακόμα και αν θες κάνεις ανταύγειες!!:P

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν το κατάφερες το τικεράκι??????????:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ξερω οτι μετα τον 5ο μηνα μπορεις να κανεις ανταυγες.fouskitsa εμενα απο Κοζανη ειναι ο πατερας μου αλλα ζουσε για πολλα χρονια στην Αθηνα οπου και παντρευτηκε.Εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα Αθηνα αλλα τα τελευταια 12 χρονια που παντρευτηκα ζω Κεφαλονια:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...