Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωράκι οι μητέρες παλιότερα δεν είχαν επιλογή. Αν δεν θήλαζαν δεν μπορούσαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, τόσο απλά. Οπότε ξεπερνούσαν τα οποιαδήποτε προβλήματα, υπήρχαν και οι παραμάνες που βοηθούσαν. Σήμερα έχουμε εναλλακτικές και εκεί μπερδεύεται το πράγμα.

Ένστικτο είναι όταν η μητέρα δεν έχει άλλες ασχολίες και σίγουρα όχι τους σημερινούς ρυθμούς ζωής. Αν όλη μέρα ήταν στο σπίτι χωρίς άλλες φροντίδες και χωρίς άλλες υποχρεώσεις ναι θα θήλαζε. Σήμερα όμως στους 1-2 μήνες ή περισσότερο πρέπει να γυρίσει στην δουλειά της. Μην συγκρίνεις το τότε με το τώρα.

Η μητέρα ως ένα σημείο μπορεί να ελέγξει τι τρώει, μπορείς εσύ όμως σαν μητέρα να ελέγξεις τι τρώει η αγελάδα που θα παράγει το γάλα για το μωρό σου????

Δεν συγκρίνω ρε συ το 1821 με το 2011!!! Μιλαμε για την μανα μας ακι την γιαγια μας!! Η μανα μου πχ μου λεει οπως και ο γιατρος μου και η πεθερα μου,δεν θα ακους κανεναν οπως εσυ μπορεσεις και οπως σου βγει με τον θηλασμο!! Θα τα καταφερω , το ξερω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξαναείπα και πριν.. εγω ποτε δεν έδωσα στο μωρό μου γαλα φρέσκο αγελαδας.. σκόνη του δίνω.. δεν ξερω αν περιέχει συστατικά του αγελαδινού μέσα...

Δηλαδή από τι άλλο φτιάχνεται το γάλα σκόνης καλέ? Είναι γάλα αγελάδος σε σκόνη!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Παλι γνωμη μου,γιατι μανα δεν ειμαι ακομα...

Εμεις τα μαθαινουμε ετσι τα παιδια... Ο ξαδερφος μου πχ απο μηνων το μωρο δεν το πηρε ποτε διπλα τους στο κρεβατι ή στην κουνια μαζι τους... Το μωρο μπορει να εκλεγε καποιες φορες αλλα απο 2 μηνων κοιμαται μονο του ακι ετσι εμαθε τωρα!!! Αν το βαλεις απο την αρχη μαζι σου εχασες το παιχνιδι!! Μια φιλη μου 6 χρονων τωρα τον καταφεραν να φυγει απο την κρεβατοκαμαρα!!! Βεβαια κι εγω να μην λεω μεγαλες κουβεντες γιατι το πρωτο παιδι ειναι αλλιως,μετα καταλαβαινεις τα λαθη σου!

Μα αυτό που λέω είναι ότι ποτε μου δεν τον έβαλα μαζί μας στο κρεβάτι μας.. τον πήγα στο δωμάτιο του από 4 μηνων και όλα ήταν μια χαρα.. φετος τον Αύγουστο που πήγαμε διακοπες είχαμε πρόβλημα.. ήθελε να κοιμάτε μόνο στο πάτωμα... Όταν επιστρέψαμε δεν ήθελε με τίποτα το δωμάτιο του..ήθελε να κοιμάτε στο δωμάτιο μας..και τον ρώτησα "θέλεις να μείνεις μόνος στου εδώ και να πάμε με τον μπαμπα στο κρεβατι σου" και η απάντηση του ήταν "ναι" όντως φύγαμε με τον άντρα μου και στα 5' που πήγα να τον δώ κοιμόταν κανονικά:shock::shock::shock: Με το δωμάτιο του τα έχει αλλά γιατί ακριβώς μετά τις διακοπες ενώ πριν δεν είχε πρόβλημα...αντιθέτως του άρεσε πολύ το δωμάτιο του..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια να σας ρωτησω σε ποια μαγαζια που ειναι αλυσιδες οπως zara μπορω να βρω ρουχα εγκυμοσυνης? Θα παω Θεσσαλονικη την Δευτερα για την εξεταση και ευκαιρια ειναι να συνδιασω και την αγορα κανενος ρουχου(δεν θα μου χωραει και κατι φθινοπωρινο απο περσυ)!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δηλαδή από τι άλλο φτιάχνεται το γάλα σκόνης καλέ? Είναι γάλα αγελάδος σε σκόνη!!!!

Ε αφου είναι γαλα αγελάδας σε σκόνη τότε γιατι κάνουν τόση επεξεργασια για να γίνει σκόνη αφού προσθέτουμε νερό και γίνετε πάλι υγρο;; επισης όταν ρώτησα τηνπαιδιατρο ποτε να κόψω την σκόνη και να δίνω αγελαδινο μου είπε όχι ακόμα για τον λόγο ότι το αγελαδινό δεν περιέχει καμια βιταμίνη για το μωρό ενώ η σκονη πολλες....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μα αυτό που λέω είναι ότι ποτε μου δεν τον έβαλα μαζί μας στο κρεβάτι μας.. τον πήγα στο δωμάτιο του από 4 μηνων και όλα ήταν μια χαρα.. φετος τον Αύγουστο που πήγαμε διακοπες είχαμε πρόβλημα.. ήθελε να κοιμάτε μόνο στο πάτωμα... Όταν επιστρέψαμε δεν ήθελε με τίποτα το δωμάτιο του..ήθελε να κοιμάτε στο δωμάτιο μας..και τον ρώτησα "θέλεις να μείνεις μόνος στου εδώ και να πάμε με τον μπαμπα στο κρεβατι σου" και η απάντηση του ήταν "ναι" όντως φύγαμε με τον άντρα μου και στα 5' που πήγα να τον δώ κοιμόταν κανονικά:shock::shock::shock: Με το δωμάτιο του τα έχει αλλά γιατί ακριβώς μετά τις διακοπες ενώ πριν δεν είχε πρόβλημα...αντιθέτως του άρεσε πολύ το δωμάτιο του..

Αχ σορρυ δεν ειδα μαλλον ολη την συζητηση οτι κοιμοταν απο μωρο στο κρεβατι του!!! Σορρυ...!!! Ρε συ μηπως ειδε κανεναν εφιαλτη με το δωματιο του και δεν το θελει?? Η μηπως στα σκοταδια φανταστηκε καμια μορφη και φοβηθηκε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ε αφου είναι γαλα αγελάδας σε σκόνη τότε γιατι κάνουν τόση επεξεργασια για να γίνει σκόνη αφού προσθέτουμε νερό και γίνετε πάλι υγρο;; επισης όταν ρώτησα τηνπαιδιατρο ποτε να κόψω την σκόνη και να δίνω αγελαδινο μου είπε όχι ακόμα για τον λόγο ότι το αγελαδινό δεν περιέχει καμια βιταμίνη για το μωρό ενώ η σκονη πολλες....

Μα συγνώμη που διαφωνούμε? Το γάλα σε σκόνη είναι είτε αγελαδινό είτε κατσικίσιο (υπάρχουν και άλλα γάλατα αλλά κάτά βάση αυτές είναι οι πηγές) και είναι πιο εμπλουτισμένο από το αντίστοιχο φρέσκο γάλα αγελάδος ή κατσίκας.

Εγώ απλά λέω πως είτε σε σκόνη, είτε φρέσκο δεν συγκρίνεται με το μητρικό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια να σας ρωτησω σε ποια μαγαζια που ειναι αλυσιδες οπως zara μπορω να βρω ρουχα εγκυμοσυνης? Θα παω Θεσσαλονικη την Δευτερα για την εξεταση και ευκαιρια ειναι να συνδιασω και την αγορα κανενος ρουχου(δεν θα μου χωραει και κατι φθινοπωρινο απο περσυ)!!!!!!

Εγω δεν πήρα ρούχα εγκυμοσύνης..την έβγαζα με τα κολαν που μου έκαναν μια χαρα και ήταν της μόδας οι φανελες οι ριχτες οπότε βολευόμουν..πήρα μόνο 1 τζιν απο το Zara..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δωράκι δεν μιλάω για το 1800, η μάνα σου είχε επιλογή σε γάλα. Η δική μου τουλάχιστον που είχε δεν θήλασε ούτε εμένα, ούτε την αδερφή μου. Αν δεν είχε θα το έκανε. Αυτό είπα εγώ!

Φυσικά και θα θηλάσεις, δεν υπάρχει λόγος για το αντίθετο. Συζήτηση κάνουμε εδώ, δεν βάζουμε βαθμολογία!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μα συγνώμη που διαφωνούμε? Το γάλα σε σκόνη είναι είτε αγελαδινό είτε κατσικίσιο (υπάρχουν και άλλα γάλατα αλλά κάτά βάση αυτές είναι οι πηγές) και είναι πιο εμπλουτισμένο από το αντίστοιχο φρέσκο γάλα αγελάδος ή κατσίκας.

Εγώ απλά λέω πως είτε σε σκόνη, είτε φρέσκο δεν συγκρίνεται με το μητρικό!

Ναι ρε αυτό εννοείτε ότι δεν συγκρίνονται αλλά εγω δεν νομίζω ότι το γάλα σε σκόνη για μωρά είναι αγελαδινό ή κατσικίσιο.. δεν ξέρω από τι φτιάχνετε φυσικά αλλά δεν νομίζω να είναι έτσι...:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

στα h & m ακουσα πως εχει καλα και φθηνα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ σορρυ δεν ειδα μαλλον ολη την συζητηση οτι κοιμοταν απο μωρο στο κρεβατι του!!! Σορρυ...!!! Ρε συ μηπως ειδε κανεναν εφιαλτη με το δωματιο του και δεν το θελει?? Η μηπως στα σκοταδια φανταστηκε καμια μορφη και φοβηθηκε??

Λες;;; μα παλι δεν νομιζω γιατι μια νυχτα πριν φυγουμε για διακοπές ήταν όλα μια χαρα...μολις πήγαμε αρχισε το πρόβλημα.. και στην επιστροφή χειροτέρεψε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι ρε αυτό εννοείτε ότι δεν συγκρίνονται αλλά εγω δεν νομίζω ότι το γάλα σε σκόνη για μωρά είναι αγελαδινό ή κατσικίσιο.. δεν ξέρω από τι φτιάχνετε φυσικά αλλά δεν νομίζω να είναι έτσι...:rolleyes:

Πάρε το κουτί που έχεις σπίτι και διαπίστωσέ το!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λες;;; μα παλι δεν νομιζω γιατι μια νυχτα πριν φυγουμε για διακοπές ήταν όλα μια χαρα...μολις πήγαμε αρχισε το πρόβλημα.. και στην επιστροφή χειροτέρεψε...

Ναι ρε συ μηπως στις διακοπες ειδε κανενα ονειρο περιεργο με το δωματιο του?? Ρωτα τον με τροπο αν ειδε ποτε κανενα ονειρο... Αν του αλλαζες διαρρυθμιση στο δωματιο? δεν ξερω αν εχεις και δυνατοτητα χωρου τετοια... Ρωτα τον θα ηθελες να κανουμε καμια αλλαγη στο δωματιο? Αν πει ναι κατι τον ενοχλει εκει μεσα να ξερεις..κατι φοβαται....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...