Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Του το πρότεινα Έφη. του πρότεινα επίσης να πάει με τον μπαμπα του να κοιμηθεί γιατι του έχει και λιγο περισσότερη αδυναμία απο μ'ενα και παιζουν κιολας τουμπες στο κρεβάτι αλλά δεν΄θέλει. ο άτρας μου του πρότεινε να΄πάμε όλοι μαζί στο κρεβάτι του και πάλι δεν θέλει...

εμενα ο μικρος οταν χωρισα με τον πατερα του ηταν 16 μηνων και κανεις δεν του χαλουσε χατιρι γιατι ηταν κριμα το παιδι ελεγαν, με αποτελεσμα να κοιματε μονο μεσα στο αυτοκινιτο το τι δραμμα περασα για τουλαχιστω 6 μηνες !!!μετα που τα δοκιμασαμε ολα καταληξαμε να κοιματε στο κρεβατι μας με μονο λογο να παρακολουθα τηλεωραση που εμεις ειχαμε στο δωματιο ,τελικα του πηρα μια δικη του και λυθηκε το προβλημα κοιματε απο τοτε στο δωματιο του μονος του με την τηλεωραση!!δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο αλλα για εμενα ηταν σωτηρια λυση!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ειναι να μη σου τυχει! Ξερω μεγαλες γυναικες που ειχαν θηλασει και αρρωστησαν απο αυτο και αλλες που δεν θηλασαν δεν επαθαν τιποτα!

Ενταξει δε λεω μπορει σε ενα μικρο ποσοστο να σε βοηθαει ο θηλασμος αλλα ξερεις ποτε τι γινεται με το υπολοιπο ποσοστο??

Μα πάντα για ποσοστά μιλάμε. Δεν σημαίνει πως κάθε μητέρα που θηλάζει δεν θα πάθει καρκίνο των ωοθηκών, απλά έχει λιγότερες πιθανότητες. Και για να ισχύσει αυτό θα πρέπει να θηλάσει πέραν του 1 έτους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εμενα ο μικρος οταν χωρισα με τον πατερα του ηταν 16 μηνων και κανεις δεν του χαλουσε χατιρι γιατι ηταν κριμα το παιδι ελεγαν, με αποτελεσμα να κοιματε μονο μεσα στο αυτοκινιτο το τι δραμμα περασα για τουλαχιστω 6 μηνες !!!μετα που τα δοκιμασαμε ολα καταληξαμε να κοιματε στο κρεβατι μας με μονο λογο να παρακολουθα τηλεωραση που εμεις ειχαμε στο δωματιο ,τελικα του πηρα μια δικη του και λυθηκε το προβλημα κοιματε απο τοτε στο δωματιο του μονος του με την τηλεωραση!!δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο αλλα για εμενα ηταν σωτηρια λυση!!!

Αχ γιαυτό θα θέλει να κοιμάτε στο δωμάτιο μας.. γιατ εκεί βλέπει boomerang!!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Υπαρχουν ομως περιπτωσεις που για να το θηλαζουν τη νυχτα το εχουν η μαζι τους στο κρεβατι τους η διπλα τους στην κουνια για παρα πολυ καιρο, ετσι συνηθιζει!

Όταν θηλάζεις για μεγάλο διάστημα και επειδή συνήθως όσα μωρά θηλάζουν ξυπνούν την νύχτα, θα αναγκαστείς να το πάρεις δίπλα σου. Είναι η μόνη σωτήρια λύση για κάθε μητέρα που θηλάζει, το co sleeping.

Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Όχι όλη νύχτα, ίσως γι'αυτό ζορίστηκα τόσο. Στο τελευταίο γεύμα θήλαζε ξαπλωτός και αποκοιμιόταν και μετά τον μεταφέραμε στην κούνια του. Το ίδιο γίνεται και τώρα χωρίς να θηλάζει, απλά ξαπλώνω εγώ ή ο μπαμπάς του μαζί του και του λέμε μια ιστορία.

Κοίτα υπάρχουν 'κακές' συνήθειες που αποκτούν τα παιδιά με τον θηλασμό. Υπάρχουν και άλλες όμως που δεν τους αγγίζουν. Πχ. ο γιος μου δεν έπιασε ποτέ μπιμπερό ή πιπίλα, οπότε δεν αντιμετωπίσαμε κανένα θέμα να τα κόψει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Όταν θηλάζεις για μεγάλο διάστημα και επειδή συνήθως όσα μωρά θηλάζουν ξυπνούν την νύχτα, θα αναγκαστείς να το πάρεις δίπλα σου. Είναι η μόνη σωτήρια λύση για κάθε μητέρα που θηλάζει, το co sleeping.

Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Όχι όλη νύχτα, ίσως γι'αυτό ζορίστηκα τόσο. Στο τελευταίο γεύμα θήλαζε ξαπλωτός και αποκοιμιόταν και μετά τον μεταφέραμε στην κούνια του. Το ίδιο γίνεται και τώρα χωρίς να θηλάζει, απλά ξαπλώνω εγώ ή ο μπαμπάς του μαζί του και του λέμε μια ιστορία.

Κοίτα υπάρχουν 'κακές' συνήθειες που αποκτούν τα παιδιά με τον θηλασμό. Υπάρχουν και άλλες όμως που δεν τους αγγίζουν. Πχ. ο γιος μου δεν έπιασε ποτέ μπιμπερό ή πιπίλα, οπότε δεν αντιμετωπίσαμε κανένα θέμα να τα κόψει.

εμεις την πιπιλα και το μπιμπερο τα κοψαμε πολυ ευκολα ,δεν ειχαμε θεμα:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σιγουρα δεν είνα θέμα θηλασμού αφου ήδη έχει αδυναμία στον μπαμπα του! μια ρουτίνα έχουμε ακριβώς όπως το είπες.. μπανακι, γαλατάκι στο κρεβάτι λίγο παιχνιδάκι με τον μπαμπα και τραγουδάκι με την μαμα...δεν μένει μόνος του όμως.. και δεν θέλω να τον κάνω να κλαίει να νιώθει ότι τον διώχνω...και όταν αρχίσει να κλαίει ο μικρός μου δεν σταματάει:rolleyes:

Θέλει να ξαπλώνουμε όλοι μαζί αλλά στο δικό μας κρεβάτι όχι στο δικό του...

Ωχ τα ίδια θα αντιμετωπίσω και εγώ. Τον προετοίμασες καθόλου ψυχολογικά για την αλλαγή? Εγώ αυτό κάνω τώρα...'Μάνο θα πάρουμε ένα μεγάλο κρεβάτι να κοιμάσαι μόνος σου και άνετα εκεί, η κούνια έιναι μικρούλα για σένα πια (τον χωράει ίσα ίσα έτσι και αλλιώς), θα κοιμάσαι στο δικό σου δωμάτιο κτλ. Δεν ξέρω αν θα πιάσει, αντιδράσεις σίγουρα θα έχουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εμεις την πιπιλα και το μπιμπερο τα κοψαμε πολυ ευκολα ,δεν ειχαμε θεμα:rolleyes::rolleyes:

Εσείς, για ρώτα και άλλους? Τα περισσότερα παιδιά δυσκολεύονται! Όσο για την τηλεόραση ναι δεν είναι καλό αλλά όπως λες τι να κάνεις...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ούτε εγώ έχω θέμα.. το μπιμπερο του το δίνω μόνο την νύχτα γιατι κοιμάτε πιο εύκολα και την πιπιλα πάλι μονο όταν νυστάξει πολύ την ζητά..

αρα μια τηλεοραση μικρη στο δωματιο του θα σε σωσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν θα το θελα όχι... είμαι λίγο εναντίον σε αυτό.. δεν ξέρω αν είναι σωστό...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εσείς, για ρώτα και άλλους? Τα περισσότερα παιδιά δυσκολεύονται! Όσο για την τηλεόραση ναι δεν είναι καλό αλλά όπως λες τι να κάνεις...

μιλαω για μενα δεν ξερω για αλλους:rolleyes:

παρα να γυρναω με το αμαξι ή να κοιματε στο κρεβατι μου και να τον κουβαλαω καθε βραδι υπεκηψα στην τηλεοραση!!

παω να φαω και επιστρεφω!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ούτε εγώ έχω θέμα.. το μπιμπερο του το δίνω μόνο την νύχτα γιατι κοιμάτε πιο εύκολα και την πιπιλα πάλι μονο όταν νυστάξει πολύ την ζητά..

δεν θα το θελα όχι... είμαι λίγο εναντίον σε αυτό.. δεν ξέρω αν είναι σωστό...

ετσι και αλιως παρακολουθα στο δικο σου κρεβατι για αυτο δεν θελει το δικο του!!!οτι νομιζεις εγω το βρηκα πολυ αποτελεσματικο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τελικά όλα τα παιδιά σχεδόν αποκτούν κακές συνήθειες. Αυτά λέω στην μάνα μου που λέει πως εμείς ήμασταν αλλιώς, ρομποτάκια!

Έφη αυτό με το αμάξι το έχω ακούσει και από άλλους γονείς, πολύ βασανιστικό ρε συ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ωχ τα ίδια θα αντιμετωπίσω και εγώ. Τον προετοίμασες καθόλου ψυχολογικά για την αλλαγή? Εγώ αυτό κάνω τώρα...'Μάνο θα πάρουμε ένα μεγάλο κρεβάτι να κοιμάσαι μόνος σου και άνετα εκεί, η κούνια έιναι μικρούλα για σένα πια (τον χωράει ίσα ίσα έτσι και αλλιώς), θα κοιμάσαι στο δικό σου δωμάτιο κτλ. Δεν ξέρω αν θα πιάσει, αντιδράσεις σίγουρα θα έχουμε.

Φυσικά.... μόλις πηραμε το κρεβάτι ενθουσιάστηκε... βάλαμε και σκέπασμα gummybear που του αρέσει πολύ.... και λέγαμε "οοοοοο τι ωραίο κρεβάτι... θα κοιμηθείς εδώ απόψε;;"ναι" ωραία!! με τον gummy bear; ναι! ωραία! και έλεγε "δικό μου κρεβάτι μεγάλο" ναι αγάπη που δικό σου... το μικρό να το δώσουμε στο νινακι ε;;; "όχιιιιιιιιιιιι δικά μου όλα" και μόλις του είπα έτσι ήθελε να κοιμηθεί στην κούνια πάλι... είδα κι αποειδα να τον πεισω μετά...σήμερα το πρωί ξύπνησε και ήρθε και χαιδευε την κοιλιά μου.."μακια να κανω το νινι" να το κάνεις αγάπη μου... θα το αγαπάς όταν έρθει;; "οχιιιιιιιιιι"

δεν ξέρω...θα είναι πολύ δύσκολα μου φένετε....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ετσι και αλιως παρακολουθα στο δικο σου κρεβατι για αυτο δεν θελει το δικο του!!!οτι νομιζεις εγω το βρηκα πολυ αποτελεσματικο!!!

ναι όμως όταν θα μεγαλώσει και θα πάει σχολείο θα βλέπει όλη νύχτα και δεν θα κοιμάτε...και αν ζητήσει και το playstation sto δωμάτιο του μετά θα έχουμε τράβαλλα.... ξέρω γω ρε συ.. τι να πω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχαχα εμένα ο Μάνος λέει 'κακή μπέμπα, κάνω νταντά, σα δείρω'!!!

Με την κούνια βλέπω και εγώ όταν του αναφέρω πως θα την πάρει η μπέμπα, συναίσθημα αρνητικό. Ίσως θα έπρεπε για κάποιο διάστημα να κόψω τις συζητήσεις για την μπέμπα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...