Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εφάκη αυτό το 'δεν έχω θηλές' μου το κοπανούσαν στο μαιευτήριο από την στιγμή που γέννησα. Μήνες μετά σκέφτηκα να πάρω το παιδί αγκαλιά και να πάω να τους πω 'να δείτε, δεν έχω θηλές'!!!!

Ναι συμβαίνει αλλά λύνεται.

πως ρε ελευθερια με ψευτικες??οι δικες μου ηταν μεσα στο στηθος και το παιδι 4 κιλα και πεινουσε και τοση ταλαιπωρια για το τιποτα,μια χαρα εγινε το αγορι μου και με το ξενο γαλα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως ηταν?? Χα, χα , χα, μια εμπειρια παρομοια με τη δικη σου!

Δεν τα καταφερνα εκει που ελεγα πως το παιδι χορτασε και το εβαζα για υπνο αυτο εκλαιγε και ξανα εγω με το β..ι εξω να θηλαζω επι 1 ωρα και να μενει αχορταγο, ετσι του εδινα ξενο. Με το θηλαστρο ενα μαστυριο ηταν , ειχα πολυ γαλα, και αν το αφηνα μεσα πετρωνε και μου εκανε μαστιτιδα!!Ετσι και στα 2 παιδια μου το εκοβα στις 2 εβδομαδες.

Σε ρωτησα πριν γιατι οποια θηλαζει απο γυναικες που εχω μιλησει αργει να χασει τα κιλα, παρολλο που αλλο λεγεται για τον θηλασμο!! Εκτος αν το βρισκουν σα δικαιολογια για να τρωνε περισσοτερο, αλλιως δεν εξηγειται!!

Τωρα στο 3ο θα κανω παλι μια προσπαθεια για να παρει και το πρωτογαλα, και βλεπουμε.Αν και βλεπω το ιδιο να γινεται και τωρα , εμενα μου αρεσει γενικα το προγραμμα και με το θηλασμο ειναι κατι που δεν μπορεις να εχεις μεχρι να εδραιωθει!!

Τωρα αν θελουν να με πουν κακια μανα ας με πουν!! εμενα μου φτανει τι λεει ο αντρας μου και κανενας αλλος!!

Ούτε εμένα με νοιάζει τι θα πουν... πριν γεννήσω τοπρώτο μου ήθελα πολυ να θηλασω. και μου έλεγαν κάτι άντρες θείει μας "οχι να μηνθηλάσεις και δεν έχει ποιο ωραιο πράγμα κτλ κτλ" και εσύ που το ξέρεις ότι δεν έχει ποιο ωραίο πράγμα;; με τον άντρα μου το συζήτησα και του είπα ότι δεν θα θηλάσω τώρα (θα παρω χαπι) και τους υπόλοιπους θα τους πω ότι απλά δεν έχω γάλα.. δεν έχω την όρεξη τους να μου λένε για αυτό το θέμα απο την στιγμή που το έζησα και ξέρω τι θα πέράσω...

Και εμένα η παιδίατρος μου μου είπε ότι τα σημερινά (ξένα) γάλατα κατασκευάζονται με βάση ανάλυσης του μητρικού...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ πιάσατε ευαίσθητο θέμα. Κορίτσια ο θηλασμός δεν είναι εύκολο πράγμα, νευριάζω με όσες τα παρουσιάζουν ρόδινα.

Πάντως όποια θέλει βοήθεια μπορώ να την βοηθήσω. Έχω κάνει διδακτορικό στο θέμα:)

Αννούλα και Αντωνία αν δεν χρησιμοποιείς σωστό θήλαστρο δεν αδειάζει καλά το στήθος και πονάς. Τα πέρασα και εγώ, με το νοσοκομειακό σώθηκα.

Εγω παντως απο θηλες μια χαρα ειμαι, αλλα ολη η αλλη διαδικασια αστα να πανε!!

Το θηλαστρο αυτο το μεγαλο λες που το βαζεις διπλα σου πανω στο τραπεζι? Αυτο ειχαν στο ιασω και μετα εξω δεν το βρηκα πουθενα, αυτα του φαρμακειου ειναι μ....ες!!

Εσυ γεννησες στο μητερα στην Αθηνα?? Νομιζω οτι αυτα τα θηλαστρα στα νοικιαζουν η κανω λαθος??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Α και κάτι άλλο... έχω ένα θείο 35 χρονων η γυναίκα του 32. δεν τους είπα ποτε θειε θεια γιατι δεν μπορώ.. και σιγά την διαφορά ηλικιας που έχουμε.. τελος παντων...η κοπέλλα έκανε 2 παιδια..κοριτσάκια...τα θήλαζε΄μέχρι 3 χρονων:shock: Εχτός του ότι τα κιλά της της έμειναν μέχρι τώρα....τα κοριτσια της μια φορά τον μήνα είναι άρρωστα...λένε ότι με το να θηλάζει το μωρό πέρνει ναι πολλά αντισώματα και το βοηθά στο να μην αρρωστά... πως γίνεται αύτο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ούτε εμένα με νοιάζει τι θα πουν... πριν γεννήσω τοπρώτο μου ήθελα πολυ να θηλασω. και μου έλεγαν κάτι άντρες θείει μας "οχι να μηνθηλάσεις και δεν έχει ποιο ωραιο πράγμα κτλ κτλ" και εσύ που το ξέρεις ότι δεν έχει ποιο ωραίο πράγμα;; με τον άντρα μου το συζήτησα και του είπα ότι δεν θα θηλάσω τώρα (θα παρω χαπι) και τους υπόλοιπους θα τους πω ότι απλά δεν έχω γάλα.. δεν έχω την όρεξη τους να μου λένε για αυτό το θέμα απο την στιγμή που το έζησα και ξέρω τι θα πέράσω...

Και εμένα η παιδίατρος μου μου είπε ότι τα σημερινά (ξένα) γάλατα κατασκευάζονται με βάση ανάλυσης του μητρικού...

Και εγω σκεφτομουν να παρω αυτο το χαπι που παιρνουν πριν τη γεννα για να μη κατεβει το γαλα, αλλα σκεφτομαι οτι το μωρο δεν θα παρει ουτε το πρωτογαλα και θα εχω τυψεις που το πηραν τα αλλα 2.

Σκεφτομαι να δοκιμασω παλι, αλλα δε νομιζω να εχω υπομονη!

ΑΠΟΡΙΑ, οι αντρες θειοι σας εχουν εμπειρια απο θηλασμο????:tongue::tongue::tongue:

Αντε απο 'κει που ο καθενας λεει και τη γνωμη του!!

Διαφημίσεις

πως ρε ελευθερια με ψευτικες??οι δικες μου ηταν μεσα στο στηθος και το παιδι 4 κιλα και πεινουσε και τοση ταλαιπωρια για το τιποτα,μια χαρα εγινε το αγορι μου και με το ξενο γαλα!!!

Κρέμες, ψευδοθηλές και ένα καλό θήλαστρο βοηθούν. εγώ χρησιμοποίησα ψευδοθηλές για 1 μέρα μόνο, μετά έφτιαξαν οι θηλές. Ο θηλασμός και το θήλαστρο βγάζουν έξω την θηλή. Θέλει υπομονή και επιμονή, είπα δεν είναι εύκολο πράγμα ιδίως όταν είσαι νέα μανούλα και άπειρη και έχεις και τον καθένα να σε αγχώνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το θηλαστρο αυτο το μεγαλο λες που το βαζεις διπλα σου πανω στο τραπεζι? Αυτο ειχαν στο ιασω και μετα εξω δεν το βρηκα πουθενα, αυτα του φαρμακειου ειναι μ....ες!!

Εσυ γεννησες στο μητερα στην Αθηνα?? Νομιζω οτι αυτα τα θηλαστρα στα νοικιαζουν η κανω λαθος??

Και εμένα απο φαρμακείο ήταν το θήλαστρο και ήταν μια χαρα.. η αγορά του ήταν 150 ευρώ νομίζω..ακριβό... medela νομίζω η μάρκα και ήταν΄πολύ καλο.. μετά το δάνεισα σε μια φίλη μου η οποία πάλι από το φαρμακειο πήρε την ανταλλακτικη συλικόνη (αυτό που εφαρμόζει στο στήθος) 5 ευρώ:shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τα νοσοκομειακά θήλαστρα που λέω είναι διαφόρων ειδών, το καλύτερο είναι το symphony διπλής άντλησης της medela. Τα ενοικιάζουν διάφορες εταιρίες. εγώ το ενοικίασα από Θεσσαλονίκη, όχι από νοσοκομείο. Του φαρμακείου και γενικότερα του εμπορίου είναι για περιστασιακές αντλήσεις, μερικά δεν κάνουν ούτε και γι' αυτές. Για περιστασιακή άντληση έχω το swing της medela. Έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 4-5 θήλαστρα εμπορίου, μακράν το καλύτερο από όλα το swing.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α και κάτι άλλο... έχω ένα θείο 35 χρονων η γυναίκα του 32. δεν τους είπα ποτε θειε θεια γιατι δεν μπορώ.. και σιγά την διαφορά ηλικιας που έχουμε.. τελος παντων...η κοπέλλα έκανε 2 παιδια..κοριτσάκια...τα θήλαζε΄μέχρι 3 χρονων:shock: Εχτός του ότι τα κιλά της της έμειναν μέχρι τώρα....τα κοριτσια της μια φορά τον μήνα είναι άρρωστα...λένε ότι με το να θηλάζει το μωρό πέρνει ναι πολλά αντισώματα και το βοηθά στο να μην αρρωστά... πως γίνεται αύτο...

Αντωνία μου αν τα κοριτσάκια δεν θήλαζαν θα ήταν άρρωστα 3 φορές τον μήνα. Ο θηλασμός περνάει αντισώματα στο παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αρρωσταίνει ποτέ το παιδί που θηλάζει.

Ο γιος μου πάντως είναι 2 ετών και έχει αρρωστήσει μόνο 1 φορά με πυρετό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγω σκεφτομουν να παρω αυτο το χαπι που παιρνουν πριν τη γεννα για να μη κατεβει το γαλα, αλλα σκεφτομαι οτι το μωρο δεν θα παρει ουτε το πρωτογαλα και θα εχω τυψεις που το πηραν τα αλλα 2.

ΑΠΟΡΙΑ, οι αντρες θειοι σας εχουν εμπειρια απο θηλασμο????:tongue::tongue::tongue:

Μετά την γέννα το παίρνεις το χάπι γιατι θυμάμαι μόλις γέννησα είπε η γυναικολόγος "ώρα 9:15 Αντωνία μου θα θηλάσουμε" για να μου το φέρει εκείνη την ώρα να το πιω..

Οι άντρες θείοι μας όλα τα ξέρουν νομίζουν..γιαυτό και εγώ θα τους πω έτσι για να μην τους έχω πάνω στο κεφάλι μου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εγω θα παρω το χαπι!!!

Κρέμες, ψευδοθηλές και ένα καλό θήλαστρο βοηθούν. εγώ χρησιμοποίησα ψευδοθηλές για 1 μέρα μόνο, μετά έφτιαξαν οι θηλές. Ο θηλασμός και το θήλαστρο βγάζουν έξω την θηλή. Θέλει υπομονή και επιμονή, είπα δεν είναι εύκολο πράγμα ιδίως όταν είσαι νέα μανούλα και άπειρη και έχεις και τον καθένα να σε αγχώνει.

πολυ δυσκολο αυτο!!δεν τολμω να τα ξανα περασω ολα αυτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ Αννούλα αυτά που λένε για τα ξένα γάλατα είναι μύθοι. Ναι προσπαθούν να φτιάξουν γάλατα κοντά στο μητρικό αλλά το μητρικό είναι κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό, παράγεται από τον άνθρωπο και όχι την αγελάδα. Φτάνει να σου πω ό,τι ένα γραμμάριο περιέχει περίπου 1 εκατ. βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η παιδιατρος μου μου εχει πει οτι οσο θηλαζει μονο τοτε εχει αντισωματα , αυτο δεν εχει να κανει με τη μετεπειτα ζωη του. Αυτη εννοει βεβαια για μωρο, οχι για ενα παιδι 2-3 χρονων που αναγκαστικα θελοντας και μη θα ερθει σε επαφη με κοσμο!! Απο εκει και μετα θα αρρωστησει ετσι και αλλιως!

Και τι νοημα εχει να θηλαζεις ενα παιδι πανω απο τον 7-8ο μηνα?? Αυτα που θα τρωει μετα θα ειναι υγειινα??Ξερουμε τι τρωμε?? Η η μανα που θηλαζει τρωει υγειινα τη σημερον ημερα?? Χωρια που δεν μπορει να φαει και καποιες τροφες οταν θηλαζει!!Ξερω γνωστη μου που της ειχαν πει να κοψει το αγελαδινο γαλα εκεινη, να κοψει και τα σαλατικα και τα χορταρικα γιατι με το γαλα της ο μπεμπης ειχε κολικους!!

Το αποτελεσμα?? Η κοπελα ειχε να παει τουαλετα δεν ξερω και εγω ποσες μερες, κοντεψε να παθει τυμπανισμο ολο με τα ψητα κρεατα και να μη μπορει να πιει και γαλα! Τελικα το εκοψε!

Αντωνία μου αν τα κοριτσάκια δεν θήλαζαν θα ήταν άρρωστα 3 φορές τον μήνα. Ο θηλασμός περνάει αντισώματα στο παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αρρωσταίνει ποτέ το παιδί που θηλάζει.

Καλα κατσε να ξεκινησει παιδικο και τα λεμε!!

Αυτο το σταδιο της 1ης χρονιας δεν το γλιτωνεις, και εμενα με τον σταθμο αρχισαν να αρρωσταινουν, δλδ μετα τα 2,5χρ.

Δεν είπα ότι δεν αρρωσταίνουν ποτέ τα παιδάκια που θηλάζουν αλλά όχι και τόσο συχνά.. εμένα ο γιος μου που θήλασε μόνο 2 εβδομαδες αρρώστησε 2 φορές περσυ τον χειμώνα και μια φορά φέτος το καλοκαίρι..

Δεν αντιλέγω ότι ο θηλασμός ειναι κάτι πολύ καλό για το παιδί.. τι γίνεται όμως με την μητέρα αν είναι με ψυχολογικά 24 ώρες το 24ωρο;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...