Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σίγουρα θα είμαι στα +4 υπολογίζω.. έχω ακόμα 2 βδομάδες φυσικά.. απλά επειδή απογεύγω να ζυγίζομαι κάθε βδομάδα λέω τον τελευταίο αριθμό που είδα στην ζυγαριά της γυναικολόγου:D

Μου το είπε η γιατρός μου αυτό.. Οτι δηλαδή πρέπει να έχω πολύ καλό μεταβολισμό για να μην βάζω πολλά κιλά ενώ τρώω σαν σκύλος...

Στον γιό μου έφυγα απο την κλινική με +5. έχανα 1 κιλο το 3μηνο... στον 1 χρόνο ήμουν τα έχασα όλα συν ακόμα 2! δηλαδή από 5 που είχα έχασα 7 χωρίς καμια προσπάθεια.

Λένε ότι όταν θυλάζεις τα χάνεις όλα πολύ εύκολα..

Εσυ θηλασες στο 1ο??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ συνταγούλες βλέπω πιάσατε ε? Χθες έκανα εγώ μοσχάρι στιφάδο, σήμερα θα φτιάξω και μια τηγανιτή πατάτα στην φριτέζα του Μαμαλάκη και όλα καλά. Για αύριο έχω κανονίσει όσπριο, μάλλον μαυρομάτικα.

Το λάχανο εμένα δεν μου αρέσει, λαχανοντολμάδες μπορεί να φάω 1-2 όχι παραπάνω. Γενικώς το έχω σαν σαλατικό, ζεστό δεν μου κάθεται.

Ρε κορίτσια το Αναστασάκι τι έγινε? Ανησύχησα με το μήνυμά της το Σαββάτο.

Σημερα εβαλα φασολαδα! Απο τον Σεπτεμβρη καθε φορα ξεκιναω τα οσπρια και τα παω ενναλαξ καθε εβδομαδα, μια φασολια , μια φακες, καμμια φορα γιγαντες....

Εμενα απλα η απορια μου ειναι η εξης. Αν το παιδι ειναι μεγαλο και βαρυ οπως το δικο σου ηταν , πως μπορεις να σηκωνεις το παιδι μαζι με το καθισμα??

Τελος παντων ειναι και θεμα συνηθειας, ολα βολευουν αν εσυ το μαθεις λιγο στην αρχη!

Παντως απο 3χρ. και μετα εμενα με ειχε βολεψει ενα μικρο που ειναι μονο βαση και στο οποιο καθεται και το δενεις με τη ζωνη του αυτοκινητου, στην ουσια υπερυψωνει το παιδι, γιατι και σε εκεινη την ηλικια αρχιζουν και στριμωχνονται μεσα στο αλλο.

Το καθισματάκι δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ καλέ, η βάση παραμένει στο αμάξι. Τι να σου πω βρε αγάπη, εμένε με βόλεψε πολύ που κούμπωνε τσακ στο καρότσι. Επίσης βόλευε να το πάω σε άλλο σπίτι γιατί το ακουμπούσα εκεί όπου και αν πήγαινα. Δεν χρειαζόταν να το βγάλω να το βάλω σε καρότσι. Πολλές φορές μάλιστα δεν έπαιρνα καρότσι. Τζακ από το αυτοκίνητο στο άλλο σπίτι και τέρμα. Όταν κοιμόταν συνέχιζε και τον ύπνο του. Γενικότερα έχω δει πολλούς γονείς που το κάνουν αυτό.

Ε είναι σίγουρα και θέμα συνήθειας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εχω και εγω για μεσα στο σπιτι παρα πολλα απο τα αγορια, αλλωστε απο το αγορι στο κοριτσι το φορας ανετα. Αλλα για εξω να μην εχει κατι καινουριο και κοριτσιστικο?? Εκει προς το τελος μαρτιου αρχες απριλιου ακομα χειμερινα θα φοραμε εδω. Τα καλοκαιρινα τα πηρα για 6 μηνων θεωρησα καλες τις τιμες γιατι τα ξερω σαν ποιοτητα και ειναι και γουστοζικα!:P

Ναι είναι φανταστικά, έχω στον γιο μου αρκετά κομμάτια. Απλά Γενάρη βγάζουν εκπτώσεις οπότε αυτά τα χειμερινά θα τα ρίξουν πολύ. Τότε θα αγοράσω. Τώρα είναι ευκαιρία να πάρεις καλοκαιρινά που είναι πανέμορφα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σημερα εβαλα φασολαδα! Απο τον Σεπτεμβρη καθε φορα ξεκιναω τα οσπρια και τα παω ενναλαξ καθε εβδομαδα, μια φασολια , μια φακες, καμμια φορα γιγαντες....

Το μενού έχει 2 φορές την εβδομάδες όσπριο,1 λευκό κρέας, 2 κόκκινο, 1 ψάρι και 1 λαχανικά! Κανονικά είχε 2 λαχανικά αλλά λόγω σιδήρου έχω φορτώσει το μενού με κόκκινο κρέας για μένα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εσυ θηλασες στο 1ο??

Δυστυχώς δεν κατάφερα να θηλάσω όσο θα ήθελα.. θήλασα στην κλινικη 1 και 2 βδομάδες μετά που ήρθα σπίτι... μετά το έβγαζα με το θήλαστρο και μετά ξαφνικά κοπηκε πριν τον 1 μήνα..

Κάθε φορα που ερχόταν η ώρα για τον θηλασμό έκλαιγα.. με έπιανε κατάθληψη.. εγώ περίμενα ότι θα ήταν όπως μου το περιγράφαν όλες ότι είναι πολύ ωραίο πράγμα κτλ κτλ.. για μένα μόνο ωραίο δεν ήταν.. δεν ξέρω γιατι με έπιασε αυτό.. έκλαιγα τσακώνομουν με τον άντρα μου τα έβαζα με όλους δεν ηθελα να βλέπουν οι άλλο το μωρό εχτός από τους δικούς μου... μόλις σταμάτησα ήμουν άλλος άνθρωπος.. φιλικη χαμογελαστή, πρόσχαρη κτλ. Αφού για τώρα το σκέφτομαι...σκέφτομαι να μην θηλάσω καθόλου:oops: Ξέρω ότι είναι άδικο για το παιδί αλλά δεν αντέχω να ξαναπεράσω τα ίδια και να φτάσω ξανα στα πρόθυρα της επιλόχιου κατάθληψης......

Για πες μου εσένα πως ήταν;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το μενού έχει 2 φορές την εβδομάδες όσπριο,1 λευκό κρέας, 2 κόκκινο, 1 ψάρι και 1 λαχανικά! Κανονικά είχε 2 λαχανικά αλλά λόγω σιδήρου έχω φορτώσει το μενού με κόκκινο κρέας για μένα.

Ετσι κοιταζω να τα μοιραζω και εγω μεσα στην εβδομαδα! Αυριο το μενου εχει ψαρι με πατατες στο φουρνο, λεμονατο!

Το καθισματάκι δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ καλέ, η βάση παραμένει στο αμάξι. Τι να σου πω βρε αγάπη, εμένε με βόλεψε πολύ που κούμπωνε τσακ στο καρότσι. Επίσης βόλευε να το πάω σε άλλο σπίτι γιατί το ακουμπούσα εκεί όπου και αν πήγαινα. Δεν χρειαζόταν να το βγάλω να το βάλω σε καρότσι. Πολλές φορές μάλιστα δεν έπαιρνα καρότσι. Τζακ από το αυτοκίνητο στο άλλο σπίτι και τέρμα. Όταν κοιμόταν συνέχιζε και τον ύπνο του. Γενικότερα έχω δει πολλούς γονείς που το κάνουν αυτό.

Ε είναι σίγουρα και θέμα συνήθειας!

και εγω αυτο εκανα και με βολεψε πολυ!!!

Δυστυχώς δεν κατάφερα να θηλάσω όσο θα ήθελα.. θήλασα στην κλινικη 1 και 2 βδομάδες μετά που ήρθα σπίτι... μετά το έβγαζα με το θήλαστρο και μετά ξαφνικά κοπηκε πριν τον 1 μήνα..

Κάθε φορα που ερχόταν η ώρα για τον θηλασμό έκλαιγα.. με έπιανε κατάθληψη.. εγώ περίμενα ότι θα ήταν όπως μου το περιγράφαν όλες ότι είναι πολύ ωραίο πράγμα κτλ κτλ.. για μένα μόνο ωραίο δεν ήταν.. δεν ξέρω γιατι με έπιασε αυτό.. έκλαιγα τσακώνομουν με τον άντρα μου τα έβαζα με όλους δεν ηθελα να βλέπουν οι άλλο το μωρό εχτός από τους δικούς μου... μόλις σταμάτησα ήμουν άλλος άνθρωπος.. φιλικη χαμογελαστή, πρόσχαρη κτλ. Αφού για τώρα το σκέφτομαι...σκέφτομαι να μην θηλάσω καθόλου:oops: Ξέρω ότι είναι άδικο για το παιδί αλλά δεν αντέχω να ξαναπεράσω τα ίδια και να φτάσω ξανα στα πρόθυρα της επιλόχιου κατάθληψης......

ουτε και εγω καταφερα να θηλασω!!δεν ειχα θηλες για να τες πιασει το παιδι κατεβηκε και το γαλα αποτομα και στο τελος επαθα μαστιτιδα δεν εχω σκοπο να θηλασω σε αυτο το παιδι!!:-(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

και εγω αυτο εκανα και με βολεψε πολυ!!!

ουτε και εγω καταφερα να θηλασω!!δεν ειχα θηλες για να τες πιασει το παιδι κατεβηκε και το γαλα αποτομα και στο τελος επαθα μαστιτιδα δεν εχω σκοπο να θηλασω σε αυτο το παιδι!!:-(

Αυτό ξέχασα να τοαναφέρω.. ότι δεν είχα θηλές και έβαζα ψεύτικες και δεν τες έπιανε το μωρό και μου έπεφταν και χρειάζονταν αποστείρωση και ξανα απο την αρχή... ταλαιπωρία ήταν για μενα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πως ηταν?? Χα, χα , χα, μια εμπειρια παρομοια με τη δικη σου!

Δεν τα καταφερνα εκει που ελεγα πως το παιδι χορτασε και το εβαζα για υπνο αυτο εκλαιγε και ξανα εγω με το β..ι εξω να θηλαζω επι 1 ωρα και να μενει αχορταγο, ετσι του εδινα ξενο. Με το θηλαστρο ενα μαστυριο ηταν , ειχα πολυ γαλα, και αν το αφηνα μεσα πετρωνε και μου εκανε μαστιτιδα!!Ετσι και στα 2 παιδια μου το εκοβα στις 2 εβδομαδες.

Σε ρωτησα πριν γιατι οποια θηλαζει απο γυναικες που εχω μιλησει αργει να χασει τα κιλα, παρολλο που αλλο λεγεται για τον θηλασμο!! Εκτος αν το βρισκουν σα δικαιολογια για να τρωνε περισσοτερο, αλλιως δεν εξηγειται!!

Τωρα στο 3ο θα κανω παλι μια προσπαθεια για να παρει και το πρωτογαλα, και βλεπουμε.Αν και βλεπω το ιδιο να γινεται και τωρα , εμενα μου αρεσει γενικα το προγραμμα και με το θηλασμο ειναι κατι που δεν μπορεις να εχεις μεχρι να εδραιωθει!!

Τωρα αν θελουν να με πουν κακια μανα ας με πουν!! εμενα μου φτανει τι λεει ο αντρας μου και κανενας αλλος!!

Εφάκη αυτό το 'δεν έχω θηλές' μου το κοπανούσαν στο μαιευτήριο από την στιγμή που γέννησα. Μήνες μετά σκέφτηκα να πάρω το παιδί αγκαλιά και να πάω να τους πω 'να δείτε, δεν έχω θηλές'!!!!

Ναι συμβαίνει αλλά λύνεται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ πιάσατε ευαίσθητο θέμα. Κορίτσια ο θηλασμός δεν είναι εύκολο πράγμα, νευριάζω με όσες τα παρουσιάζουν ρόδινα.

Πάντως όποια θέλει βοήθεια μπορώ να την βοηθήσω. Έχω κάνει διδακτορικό στο θέμα:)

Αννούλα και Αντωνία αν δεν χρησιμοποιείς σωστό θήλαστρο δεν αδειάζει καλά το στήθος και πονάς. Τα πέρασα και εγώ, με το νοσοκομειακό σώθηκα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτό ξέχασα να τοαναφέρω.. ότι δεν είχα θηλές και έβαζα ψεύτικες και δεν τες έπιανε το μωρό και μου έπεφταν και χρειάζονταν αποστείρωση και ξανα απο την αρχή... ταλαιπωρία ήταν για μενα...

ταλαιπωρια δεν λεει τιποτα τελικα εκανα και πυρετο και πειρα χαπι να με κοψει!!!αυτη την ταλαιπωρια δεν θελω να την ξανα περασω!!!

Πως ηταν?? Χα, χα , χα, μια εμπειρια παρομοια με τη δικη σου!

Δεν τα καταφερνα εκει που ελεγα πως το παιδι χορτασε και το εβαζα για υπνο αυτο εκλαιγε και ξανα εγω με το β..ι εξω να θηλαζω επι 1 ωρα και να μενει αχορταγο, ετσι του εδινα ξενο. Με το θηλαστρο ενα μαστυριο ηταν , ειχα πολυ γαλα, και αν το αφηνα μεσα πετρωνε και μου εκανε μαστιτιδα!!Ετσι και στα 2 παιδια μου το εκοβα στις 2 εβδομαδες.

Σε ρωτησα πριν γιατι οποια θηλαζει απο γυναικες που εχω μιλησει αργει να χασει τα κιλα, παρολλο που αλλο λεγεται για τον θηλασμο!! Εκτος αν το βρισκουν σα δικαιολογια για να τρωνε περισσοτερο, αλλιως δεν εξηγειται!!

Τωρα στο 3ο θα κανω παλι μια προσπαθεια για να παρει και το πρωτογαλα, και βλεπουμε.Αν και βλεπω το ιδιο να γινεται και τωρα , εμενα μου αρεσει γενικα το προγραμμα και με το θηλασμο ειναι κατι που δεν μπορεις να εχεις μεχρι να εδραιωθει!!

Τωρα αν θελουν να με πουν κακια μανα ας με πουν!! εμενα μου φτανει τι λεει ο αντρας μου και κανενας αλλος!!

οτι θελουν ασ που η καθε γυναικα κανει τες επιλογες της για το τι νομιζει πως ειναι σωστο και αναλογα με τες εμπειριες της!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...