Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αν ζουσε θα ηταν τοοοσο χαρουμενη που ουτε η αρρωστια δεν θα την αγγιζε. αλλα ελπιζω η ψυχουλα της να χαιρεται εκει ψηλα κ να ξερει ποσο την σκεφτομαι κ την λατρευω.

Αυτο θα γινεται να εισαι σιγουρη!

Τι εκανες με τη μυτη σου τελικα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, αυτα τα κιλα!! Εγω ειμαι στα +5.5! , ενω πριν μια εβδομαδα ημουν στα +4.5!!

Η ορεξη μου δεν εχει ανοιξει μπορω να πω ,τρωω οπως ετρωγα, για να μη πω οτι τα βραδια δεν εχω και πολυ ορεξη! Τρωω συνηθως ενα γιαουρτι η με μελι η με κομποστα ροδακινο 2 κομματακια.

Εχθες το βραδυ που εφτιαξα πιτσα εφαγα 2 μικρα κομματια που αλλες φορες αν την εφτιαχνα μπορει να ετρωγα και 4 και 5 και οχι μικρα!!!

Στις 5/9 που ζυγηστηκα ήμουν στα +2...δεν ζυγίζομαι κάθε βδομάδα για να ξέρω πόσα πέρνω με τον μήνα.. Εγώ ασχέτος το ότι δεν τρώω το μεσημέρι τρώω παρα πολύ όταν πάω σπίτι... και δεν είναι καλό αυτό.. τρώω φαγητό για 2:shock: και πολλά γλυκά.. αν έχω μια τουρτα μπροστά μου δεν θα αρκεστώ με το ενα κομμάτι θα θέλω και 3ο....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ρε συ ναι! τι ειναι αυτο το πραγμα? χτες εφαγα το μεσημερι σε ενα πιατακι του γλυκου λιγα φασολακια με κοτοπουλο (μιση μεριδα το πολυ) το πρωι ενα κουλουρι το απογευμα ενα μηλο ενα αχλαδι κ το βραδι πατατοσαλατα ενα μικρο πιατο αλλα κ μια φετα ψωμι. οι πολλες φυτικες ινες θα φταινε δεν μπορει! δεν θελω να παρω πολλα φοβαμαι οτι δεν χανω ευκολα γενικα κ δεν θελω να μεινω βουβαλι!

Μπα θα τα χασεις μην ανησυχεις!!

Εγω που ειναι η τριτη φορα τι να πω, και ειμαι και πιο μεγαλη!

Πρεπει μετα μπορω δε μπορω, μ'αρεσει δε μ'αρεσει να κατεβαινω στο υπογειο του σπιτιου μου και να χτυπιεμαι στα οργανα γυμναστικης!!

Τι να κανω ομως θα το κανω γιατι θελω να μπορω να φοραω οτι θελω!

Καταρχην βεβαια θα αρχισω με διατροφη!

ρε συ ναι! τι ειναι αυτο το πραγμα? χτες εφαγα το μεσημερι σε ενα πιατακι του γλυκου λιγα φασολακια με κοτοπουλο (μιση μεριδα το πολυ) το πρωι ενα κουλουρι το απογευμα ενα μηλο ενα αχλαδι κ το βραδι πατατοσαλατα ενα μικρο πιατο αλλα κ μια φετα ψωμι. οι πολλες φυτικες ινες θα φταινε δεν μπορει! δεν θελω να παρω πολλα φοβαμαι οτι δεν χανω ευκολα γενικα κ δεν θελω να μεινω βουβαλι!

Δεν ξέρω γιατι συμβαίνει το να μην τρως πολύ και να βάζεις.. ισως να είναι κατακράτηση... στον πρώτο μου γιο στις 19+4 ήμουν στα +5 κιλα. αφού μόνο στον 4ο είχα πάρει 3-4 κιλά... τώρα 19+4 ήμαι +2..στον μεγάλο δεν έτρωγα τίποτα απολυτως.. δεν είχα όρεξη για φαγητό.. έτρωγα πολλές σαλάτες και φρούτα.. γλυκά δεν ήθελα να δω..και όμως πήρα 16.. τώρα που είναι ακριβώς το αντίθετο δηλαδή τρώω παρα πολύ τρώω συνεχώς γλυκά κτλ κτλ πήρα μόνο 2 προς το παρόν...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αυτο θα γινεται να εισαι σιγουρη!

Τι εκανες με τη μυτη σου τελικα??

τιποτα....βαζω συνεχεια φυσιομερ κ τωρα μονο το βραδι εχω θεμα... ελπιζω να υποχωρησει με τους καθαρισμους

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Στις 5/9 που ζυγηστηκα ήμουν στα +2...δεν ζυγίζομαι κάθε βδομάδα για να ξέρω πόσα πέρνω με τον μήνα.. Εγώ ασχέτος το ότι δεν τρώω το μεσημέρι τρώω παρα πολύ όταν πάω σπίτι... και δεν είναι καλό αυτό.. τρώω φαγητό για 2:shock: και πολλά γλυκά.. αν έχω μια τουρτα μπροστά μου δεν θα αρκεστώ με το ενα κομμάτι θα θέλω και 3ο....

Και εγω ειμαι γλυκατζου!! Γι'αυτο και αποφευγω να μπαινουν γλυκα στο σπιτι. Μονο οταν φτιαχνω εγω, γιατι αν εχεις και μικρα παιδια κατι θελουν, και για να αποφευγω τα αγοραστα τους φτιαχνω εγω..

Μαργαριτα το εφτιαξες το κεικ??

Ναι, Ελευθερια μου ωραια και καλα αυτα που λες αλλα πρωτα ο Θεος γενναμε Φεβρουαριο ,και επειδη και εγω ειχα γεννησει Ιανουαριο και ξερω την εποχη , εχω να πω οτι τουλαχιστον απο τη γεννηση μεχρι τελος Μαρτιου που θα τα παμε τα μωρα μας??Ειναι εκεινη η εποχη για βολτες??Ειδικα η Δωρα στην Κοζανη θα το βγαλει σιγουρα απο Απριλη και μετα, οποτε αυτο που λετε με τις μετακομισεις του μωρου απο το αυτοκ. στο καροτσι δε νομιζω οτι ισχυει.Εγω που δεν ειχα καθισμα να βγαινει μαζι με το μωρο, οταν αρχισαμε να βγαινουμε την Ανοιξη μια χαρα τον εβγαζα και τον εβαζα στο καροτσι με το ζακετακι του.Και αν ειναι να ξυπνησει θα ξυπνησει, εμενα ξυπναγαν με το παραμικρο τσακ.

Καλημέρα!!! Αννούλα μου το καθισματάκι του αυτοκινήτου δεν είναι για 1-2 μήνες μέχρι να έρθει η Άνοιξη αλλά για 6-7 μπορεί και παραπάνω αναλόγως το παιδί. Οπότε η εποχή δεν είναι κάτι που πρέπει να παίζει ρόλο στην απόφαση του καθίσματος αφού θα χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές.

Προσωπικά εμένα με βόλεψε πολύ που το κάθισμα κούμπωνε στο καρότσι απάνω, μπορεί να με βόλευε και κάποιο που δεν κούμπωνε δεν το ξέρω. Όμως από την δική μου εμπειρία λέω πως καλύτερα να κουμπώνει πάνω. Αργότερα που πήραμε το μεγαλύτερο καθισματάκι από 9 μέχρι 12 μηνών που περπάτησε ο γιος μου δεν μας βόλευε ιδίατερα γιατί έπρεπε να τον σηκώνουμε κάθε φορά να τον βάζουμε στο καρότσι. Έχοντας αυτές τις δυο εμπειρίες κρίνω και μιλάω. Τώρα καθένας κάνει αυτό που θεωρεί πιο σωστό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ε αν ζυγιστεις κ τωρα κ εισαι π.χ +3 με ολο αυτο το φαι θα εισαι για βραβειο καλου μεταβολισμου!!!

εγω παλι σημερα ξυπνησα κ πηγα τουαλετα κ οταν συμβαινει αυτο μετα πειναω λυσσασμενα! χαχα εφαγα ενα τοστ ενα μεγαλο ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι κ μετα μια φετα χωριατικο ψωμι με μελι! κ θελω κ αλλο αλλα ειπαμε!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω παρηγγειλα παντως κατι καλοκαιρινα ΤΕΛΕΙΑ για 6μηνων, γιατι μου αρεσαν και σιγουρα το καλοκαιρι αυτο το νουμερο θα φοραμε.Πηρα και μια ζακετουλα ,και κατι φορμακια χεινωνιατικα απο τα καινουρια!Αφου εχει new collection δεν τα ειδες?

40-45 Ευρώ για ένα φορμάκι που άντε να φορεθεί 3-4 φορές? Πολλά δεν είναι???? Βρεφικά έχω αρκετά από τον γιο μου, τα περισσότερα που είχα πάρει ήταν ουδέτερα οπότε για μες το σπίτι θα βολευτούμε. 2-3 κομμάτια για εκτός χρειάζομαι, μην την βγάζω μόνο με λευκά και λαχανί:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπα θα τα χασεις μην ανησυχεις!!

Εγω που ειναι η τριτη φορα τι να πω, και ειμαι και πιο μεγαλη!

Πρεπει μετα μπορω δε μπορω, μ'αρεσει δε μ'αρεσει να κατεβαινω στο υπογειο του σπιτιου μου και να χτυπιεμαι στα οργανα γυμναστικης!!

Τι να κανω ομως θα το κανω γιατι θελω να μπορω να φοραω οτι θελω!

Καταρχην βεβαια θα αρχισω με διατροφη!

ολα ειναι θεμα μεταβολισμου! κ ηλικιας λιγο αλλα κυριως μεταβολισμου. κ εγω εχω χαλια!!! κοιτα αφου τα εχασες τις αλλες φορες θα τα χασεις κ τωρα ειναι σιγουρο! εγω δεν ξερω τι με περιμενει! κ αν κολλησει κ δεν πεφτει? ασε που δεν μπορω τις διαιτες το προγραμμα κ ολα αυτα. μου φαινεται οτι θα ειμαι τοσο πελαγωμενη κ αυπνη με το μωρο που ολα θα θελω να τρωω!! ξερω κ γω? ειμαι εντελως ασχετη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Αννούλα μου το καθισματάκι του αυτοκινήτου δεν είναι για 1-2 μήνες μέχρι να έρθει η Άνοιξη αλλά για 6-7 μπορεί και παραπάνω αναλόγως το παιδί. Οπότε η εποχή δεν είναι κάτι που πρέπει να παίζει ρόλο στην απόφαση του καθίσματος αφού θα χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές.

Προσωπικά εμένα με βόλεψε πολύ που το κάθισμα κούμπωνε στο καρότσι απάνω, μπορεί να με βόλευε και κάποιο που δεν κούμπωνε δεν το ξέρω. Όμως από την δική μου εμπειρία λέω πως καλύτερα να κουμπώνει πάνω. Αργότερα που πήραμε το μεγαλύτερο καθισματάκι από 9 μέχρι 12 μηνών που περπάτησε ο γιος μου δεν μας βόλευε ιδίατερα γιατί έπρεπε να τον σηκώνουμε κάθε φορά να τον βάζουμε στο καρότσι. Έχοντας αυτές τις δυο εμπειρίες κρίνω και μιλάω. Τώρα καθένας κάνει αυτό που θεωρεί πιο σωστό.

Εμενα απλα η απορια μου ειναι η εξης. Αν το παιδι ειναι μεγαλο και βαρυ οπως το δικο σου ηταν , πως μπορεις να σηκωνεις το παιδι μαζι με το καθισμα??

Τελος παντων ειναι και θεμα συνηθειας, ολα βολευουν αν εσυ το μαθεις λιγο στην αρχη!

Παντως απο 3χρ. και μετα εμενα με ειχε βολεψει ενα μικρο που ειναι μονο βαση και στο οποιο καθεται και το δενεις με τη ζωνη του αυτοκινητου, στην ουσια υπερυψωνει το παιδι, γιατι και σε εκεινη την ηλικια αρχιζουν και στριμωχνονται μεσα στο αλλο.

Και εγω ειμαι γλυκατζου!! Γι'αυτο και αποφευγω να μπαινουν γλυκα στο σπιτι. Μονο οταν φτιαχνω εγω, γιατι αν εχεις και μικρα παιδια κατι θελουν, και για να αποφευγω τα αγοραστα τους φτιαχνω εγω..

Μαργαριτα το εφτιαξες το κεικ??

οχι δεν το εφτιαξα γιατι τσιγκουνευομαι να παω να ψωνισω κατι πραγματακια που μου λειπουν. ασε που τρομαξα κ με τα κιλα σημερα! θα το φτιαξω στανταρ ομως καποια στιγμη! σοκολατα πορτοκαλι τελειος συνδιασμος...:rolleyes::rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αχ συνταγούλες βλέπω πιάσατε ε? Χθες έκανα εγώ μοσχάρι στιφάδο, σήμερα θα φτιάξω και μια τηγανιτή πατάτα στην φριτέζα του Μαμαλάκη και όλα καλά. Για αύριο έχω κανονίσει όσπριο, μάλλον μαυρομάτικα.

Το λάχανο εμένα δεν μου αρέσει, λαχανοντολμάδες μπορεί να φάω 1-2 όχι παραπάνω. Γενικώς το έχω σαν σαλατικό, ζεστό δεν μου κάθεται.

Ρε κορίτσια το Αναστασάκι τι έγινε? Ανησύχησα με το μήνυμά της το Σαββάτο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ε αν ζυγιστεις κ τωρα κ εισαι π.χ +3 με ολο αυτο το φαι θα εισαι για βραβειο καλου μεταβολισμου!!!

εγω παλι σημερα ξυπνησα κ πηγα τουαλετα κ οταν συμβαινει αυτο μετα πειναω λυσσασμενα! χαχα εφαγα ενα τοστ ενα μεγαλο ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι κ μετα μια φετα χωριατικο ψωμι με μελι! κ θελω κ αλλο αλλα ειπαμε!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σίγουρα θα είμαι στα +4 υπολογίζω.. έχω ακόμα 2 βδομάδες φυσικά.. απλά επειδή απογεύγω να ζυγίζομαι κάθε βδομάδα λέω τον τελευταίο αριθμό που είδα στην ζυγαριά της γυναικολόγου:D

Μου το είπε η γιατρός μου αυτό.. Οτι δηλαδή πρέπει να έχω πολύ καλό μεταβολισμό για να μην βάζω πολλά κιλά ενώ τρώω σαν σκύλος...

Στον γιό μου έφυγα απο την κλινική με +5. έχανα 1 κιλο το 3μηνο... στον 1 χρόνο ήμουν τα έχασα όλα συν ακόμα 2! δηλαδή από 5 που είχα έχασα 7 χωρίς καμια προσπάθεια.

Λένε ότι όταν θυλάζεις τα χάνεις όλα πολύ εύκολα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

40-45 Ευρώ για ένα φορμάκι που άντε να φορεθεί 3-4 φορές? Πολλά δεν είναι???? Βρεφικά έχω αρκετά από τον γιο μου, τα περισσότερα που είχα πάρει ήταν ουδέτερα οπότε για μες το σπίτι θα βολευτούμε. 2-3 κομμάτια για εκτός χρειάζομαι, μην την βγάζω μόνο με λευκά και λαχανί:tongue:

Εχω και εγω για μεσα στο σπιτι παρα πολλα απο τα αγορια, αλλωστε απο το αγορι στο κοριτσι το φορας ανετα. Αλλα για εξω να μην εχει κατι καινουριο και κοριτσιστικο?? Εκει προς το τελος μαρτιου αρχες απριλιου ακομα χειμερινα θα φοραμε εδω. Τα καλοκαιρινα τα πηρα για 6 μηνων θεωρησα καλες τις τιμες γιατι τα ξερω σαν ποιοτητα και ειναι και γουστοζικα!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...