Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμεις για διακοπες θα δουμε!πηγαμε αρχες Ιουνιου εξωτερικο και χαλασαμε πολλα λεφτα οποτε δεν υπηρχε περιπτωση. αλλα επειδη ο αντρας μου μπουχτισε στο νοσοκομειο με τη μανα του λεει αν βγει να παμε καπου λιγες μερες. αντε να δουμε.οσο για 3 παιδια πραγματικα βγαζω το καπελο σε οσες το θελουν και το καταφερνουν!

Που πήγατε εξωτερικό;

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε τσουπρες?

Μεγαλώνει το παρεακι μας κ χαιρομαι!!!!

Τσουρεκακι μου με τις διδυμες ηταν ζορικα τους πρωτους μηνες. Η μια μου ειχε κολικους ολο το βραδυ κ κοιμοταν κατα τις 7 το πρωι, ενω η αλλη μου κοιμοταν ολο τα βραδυ κ ξυπνουσε στις 7...οποτε ειχαμε βρυκολακιασει. Εχω κ βοηθεια απο γιαγιαδες ανα πασα στιγμη, ειμαι τυχερη σε αυτο.Ομως, γενικα δεν ειμαστε κ απο τους κλασικους γονεις, νεανιζουμε θα έλεγα. Γενικα ειμαστε τρελοκομειο!

Ειδα κ αλλη μελλουσα διδυμομανα στην παρεα μας κ μαλλον με κοριτσάκια κ χαρηκα ιδιαιτερα!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Λοιπόν εμείς από διακοπές είχα πάει μερικές μέρες Αθήνα να δω τους δικούς μου.

Τώρα θα ξαναπάω Αθήνα κατά τις 20 Αυγούστου γιατί έχω κλείσει ραντεβού στο Λητώ για να κάνω την αυχενική. Μετά στις 25 πετάμε για Ρόδο για πέντε μερούλες. Αυτές θα είναι οι διακοπές μου.

Εμένα κορίτσια ο γιατρός μου είπε να κάνω μπάνιο στη θάλασσα μετά το πρώτο τρίμηνο. Εσάς από ό,τι κατάλαβα μερικές σας αφήνει ο γιατρός σας;

Επίσης για αποτρίχωση δεν τον ρώτησα αλλά γενικά έχω ακούσει ότι μέτα το πρώτο τρίμηνο είναι ασφαλές να κάνεις.

Sophie Jolie έχω ακούσει 2-3 περιπτώσεις όπου στο Έλενα δεν έκαναν με τίποτα επισκληρίδιο και άφηναν πολλές ώρες τις κοπέλες έτσι. Δεν ξέρω αν είναι πολιτική του νοσοκομείου ή ορισμένων γιατρών αλλά ρώτα το γιατρό σου για καλό και για κακό σε περιπτώση που θελήσεις επισκληρίδιο.

Αυτά για την ώρα. Τώρα θα βγούμε βολτούλα με το σύζυγο. Φιλάκια!

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε τσουπρες?

Μεγαλώνει το παρεακι μας κ χαιρομαι!!!!

Τσουρεκακι μου με τις διδυμες ηταν ζορικα τους πρωτους μηνες. Η μια μου ειχε κολικους ολο το βραδυ κ κοιμοταν κατα τις 7 το πρωι, ενω η αλλη μου κοιμοταν ολο τα βραδυ κ ξυπνουσε στις 7...οποτε ειχαμε βρυκολακιασει. Εχω κ βοηθεια απο γιαγιαδες ανα πασα στιγμη, ειμαι τυχερη σε αυτο.Ομως, γενικα δεν ειμαστε κ απο τους κλασικους γονεις, νεανιζουμε θα έλεγα. Γενικα ειμαστε τρελοκομειο!

Ειδα κ αλλη μελλουσα διδυμομανα στην παρεα μας κ μαλλον με κοριτσάκια κ χαρηκα ιδιαιτερα!

εδώ εδώ....μάλλον κορίτσια είπε ο γιατρός,,άντε να δούμε!έχω ήδη ένα αγοράκι 19 μηνών :)

αλλά φαντάζομαι με δίδυμα θέλει πολύ οργάνωση και βοήθεια...αχαχ!ας γεννηθούν και βλέπουμε..:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

σκωτια, εδιμβουργο. τελεια ηταν! ευτυχως δεν ηξερα ακομα οτι ημουν εγκυος κ περασα καταπληκτικα!

Αλήθεια? Χθες το βραδυ μας ξενυχτυσε η μια κ κατα τις 5 , αν θυμαμαι καλά,ειχε στον αλφα την εκπομπη που παρουσιαζει πολλα μερη του κοσμου. Ειχε χθες το Εδιμβουργο...το λατρεψα. Ποσο σας στοιχισε? Εμεις ειχαμε παει το 08 Παρισι κ περάσαμε τελεια, ηταν κ ομηνας του μελιτος. Τωρα αν μεγαλωσουν λιγο τα μικρακια θελω Σκωτια!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

εδώ εδώ....μάλλον κορίτσια είπε ο γιατρός,,άντε να δούμε!έχω ήδη ένα αγοράκι 19 μηνών :)

αλλά φαντάζομαι με δίδυμα θέλει πολύ οργάνωση και βοήθεια...αχαχ!ας γεννηθούν και βλέπουμε..:)

Μην αγχωνεσαι, ειναι τελεια εμπειρια! Στην εγκυμοσυνη εχει πολλη πλακα οταν θα τρως κλωτσιες απο παντου. Μεσα σου θα ειναι σαν να ζει ενα χταποδι.:D Θελει βοηθεια σιγουρα, ειδικα το πρωτο διμηνο.Επισης στο 6 μηνο που θα ξεκινησουν στερεες τροφες θελει στρατιωτικο προγραμμα. Δηλ. να τρωνε κ να κοιμουνται παντα μαζι. Θα τα καταφερεις, εχεις κ εμπειρια απο το πρωτο, οποτε δε θα κανεις τις υπερβολες της νεας μανας.Οτι θελεις εδω ειμαι.

8GTIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ τώρα μπήκα να σας διαβάσω. Είχα πάει το πρωί για καφεδάκι και μετά καθόταν ο άντρας μου όλο το απόγευμα στον υπολογιστή.

Γιαυτο και εγω εβαλα τον αντρα μου και μου αγορασε δικο μου laptop για να μην σπρωχνομαστε......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ τι ωραια τα λετε οι διδυμομανουλες.Γενικα πιστευω πως ανεξαρτητα ποσα παιδια εχεις πρεπει να υπαρχει σωστος προγραμματισμος,βεβαια οσο πιο πολλα παιδια τοσο πιο δυσκολο το εργο της μανας.Αχ κοριτσακια μου ανυπομονω να γεννησω!!!!Τι λεω τωρα ε???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι, ειναι τελεια εμπειρια! Στην εγκυμοσυνη εχει πολλη πλακα οταν θα τρως κλωτσιες απο παντου. Μεσα σου θα ειναι σαν να ζει ενα χταποδι.:D Θελει βοηθεια σιγουρα, ειδικα το πρωτο διμηνο.Επισης στο 6 μηνο που θα ξεκινησουν στερεες τροφες θελει στρατιωτικο προγραμμα. Δηλ. να τρωνε κ να κοιμουνται παντα μαζι. Θα τα καταφερεις, εχεις κ εμπειρια απο το πρωτο, οποτε δε θα κανεις τις υπερβολες της νεας μανας.Οτι θελεις εδω ειμαι.

Σ'ευχαριστώ!Σίγουρα θα χρειαστώ συμβουλές σου!σε ποιά βδομάδα γέννησες τα διδυμάκια σου?ήταν και σένα μονοχωριακά?

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Για να πώ την αλήθεια χαίρομαι πολύ που μεγάλωσε η παρέα μας!!!! Αλλά βρε αγαπούλες μου μπερδεύτηκα και πρέπει να ανατρέχω στα παλιά μηνύματα να βλέπω ποια είναι απο που,πόσα παιδιά έχει ... Βάλτε λοιπόβ όλες όσες δεν έχετε τικεράκια να μην μπερδευόμαστε!!!! χα χα Σας αγαπώ όλες όμως...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa,εχω βρει και εγω σχεδιακι απο τη lilypie,μου εχουν στειλει e-mail επιβεβαιωσης αλλα δε μπορω να το βαλω κατω απο τα μυνηματα μου.Πως γινεται αυτο?

Αν ανατρέξεις στα παλιά μηνύματα εδώ θα δείς κάπου το γράφω αναλυτικά στην Νοvember rain.. Αν δεν το βρεις πες μου!!! :cool:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλα κοριτσια εχασα την μπαλα με το διαβασμα!! Γιναμε πολλες ε;; Δυστηχως δεν μπορω να γραφω πολυ απο το κινητο γιατι δενμε βολευει καθολου! Σας διαβαζω ομως συνεχως!!

Φουσκιτσα μου αποτριχωση μονο ξυραφι κανω εσυ τι εννοεις σε αισθητικο; Κερι η ριζικη; Εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω μπανακια αν ειναι καθαρη κ να αλλαζω αμεσως μαγιω. Σας φιλω ολες τα λεμε αυριοοοο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...