Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα στις πρωινες! τι να πω και εγω που εχω το μνημοσυνο της μαμας μου το σαββατο....κ θα φτιαξω κ τα κολυβα? μακαβρια σας λεω πρωινιατικα συγνωμη!

καλημερα μαργαριτα μου!!!τι να κανουμε ειναι και αυτα μεσα στη ζωη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!

Νια το πρωι δεν τρως πρωινο??

Το πρωι πριν φυγω απο το σπιτι δεν προλαβαίνω να φάω.. απλά κανω το φραπε μου και το φέρνω μαζί μου.. όταν πέρνω το μωρό στην μαμα μου, μου έχει έτοιμο σαντουιτς το οποίο φέρνω μαζί μου στην δουλεια και τρώω σε κάποια φάση..το μεσημέρι τις παραπάνω φορές δεν τρώω κάτι... αν μείνει φαί από την προηγούμενη μπορεί να φέρω ειδαλλιως ή θα παραγγείλω κάτι ή θα περιμένω μέχρι το βράδυ που θα πάω σπίτι για να φάω..

Σήμερα όμως πινάω πολύ..... δεν με έχει ξαναπιάσει τέτοια πίνα από το πρωί....

Έφη καλή ιδέα... να το κανονίσουμε;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα στις πρωινες! τι να πω και εγω που εχω το μνημοσυνο της μαμας μου το σαββατο....κ θα φτιαξω κ τα κολυβα? μακαβρια σας λεω πρωινιατικα συγνωμη!

Καλημερα Μαργαριτα , ηταν μεγαλη?

Πως και δε σκεφτηκατε το ονομα της η εστω μαζι με το Ευα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Το πρωι πριν φυγω απο το σπιτι δεν προλαβαίνω να φάω.. απλά κανω το φραπε μου και το φέρνω μαζί μου.. όταν πέρνω το μωρό στην μαμα μου, μου έχει έτοιμο σαντουιτς το οποίο φέρνω μαζί μου στην δουλεια και τρώω σε κάποια φάση..το μεσημέρι τις παραπάνω φορές δεν τρώω κάτι... αν μείνει φαί από την προηγούμενη μπορεί να φέρω ειδαλλιως ή θα παραγγείλω κάτι ή θα περιμένω μέχρι το βράδυ που θα πάω σπίτι για να φάω..

Σήμερα όμως πινάω πολύ..... δεν με έχει ξαναπιάσει τέτοια πίνα από το πρωί....

Έφη καλή ιδέα... να το κανονίσουμε;)

Το πρωι καλο θα ηταν να τρως πρωινο, αυτο ειναι καλο για ολους , ποσο μαλλον για τις εγκυες. Το σαντουιτσακι να το τρως ενδιαμεσα και για μεσημεριανο αν αναγκαστεις να παραγγειλεις απο εξω να μην τρως σαλατες ειναι επικυνδυνες για τα μωρα μας τωρα αν δεν ειναι πολυ καλα πλυμενες! Σορυ για τις συμβουλες αλλα ενιωθα πως επρεπε να σου τα πω!;);)

Διαφημίσεις

Το πρωι καλο θα ηταν να τρως πρωινο, αυτο ειναι καλο για ολους , ποσο μαλλον για τις εγκυες. Το σαντουιτσακι να το τρως ενδιαμεσα και για μεσημεριανο αν αναγκαστεις να παραγγειλεις απο εξω να μην τρως σαλατες ειναι επικυνδυνες για τα μωρα μας τωρα αν δεν ειναι πολυ καλα πλυμενες! Σορυ για τις συμβουλες αλλα ενιωθα πως επρεπε να σου τα πω!;);)

Μην μου λες σορρυ καλε, άλλωστε γι' αυτό δεν είμαστε εδώ;; για να ανταλλάζουμε απόψεις και συμβουλές..

Κοιτα..κάθε πρωί ξυπνώ στις 6:20..Ντύνομαι για την δουλειά και ξυπνάει και ο μπέμπτη.. μέχρι να τον ετοιμάσω να του ετοιμάσω το γάλα του περνάει η ώρα.. τον πέρνω στην μαμα μου κάνουμε και 10' μέχρι να με αφήσει να φύγω.. θέλω και 50' να ρθώ στην δουλειά από την κίνηση... ε δεν προλαβαίνω... για να προλάβω να φάω πρόγευμα πρέπει να ξυπνήσω από τις 530:D

Τα Σαββατοκυριακα που είμαι σπίτι τρώω πολύ καλό πρωινό.. καθημερινά όμως λόγω δουλειάς δεν μπορω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Μαργαριτα , ηταν μεγαλη?

Πως και δε σκεφτηκατε το ονομα της η εστω μαζι με το Ευα?

Καλημερα Αννουλα μου. Ηταν 70χρονων κ τρομερα αξιαγαπητη. αλλα περασε πολυ ασχημα στη ζωη της κ αν της δωσω το ονομα μου φαινεται σαν να συνεχιζω την μοιρα της κατα καποιο τροπο..δεν ξερω αν σας φαινομαι τρελλη αλλα καπως ετσι το νιωθω...την λατρευα βεβαια κ το σκεφτηκα παρα πολυ καλα για το ονομα μην νομιζεις...την ελεγαν Μαρια κ τη φωναζαν Μανια που το λατρευω κιολας. αλλα ειχε πολυ κακο καρμα η καημενη η μανουλα μου...

απο τυπικους λογους εμεις δεν εχουμε καθολου θεμα με τα ονοματα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μην μου λες σορρυ καλε, άλλωστε γι' αυτό δεν είμαστε εδώ;; για να ανταλλάζουμε απόψεις και συμβουλές..

Κοιτα..κάθε πρωί ξυπνώ στις 6:20..Ντύνομαι για την δουλειά και ξυπνάει και ο μπέμπτη.. μέχρι να τον ετοιμάσω να του ετοιμάσω το γάλα του περνάει η ώρα.. τον πέρνω στην μαμα μου κάνουμε και 10' μέχρι να με αφήσει να φύγω.. θέλω και 50' να ρθώ στην δουλειά από την κίνηση... ε δεν προλαβαίνω... για να προλάβω να φάω πρόγευμα πρέπει να ξυπνήσω από τις 530:D

Τα Σαββατοκυριακα που είμαι σπίτι τρώω πολύ καλό πρωινό.. καθημερινά όμως λόγω δουλειάς δεν μπορω...

Κοιτα τις καθημερινες 10' νωριτερα αν σηκωνοσουν μπορουσες να πιεις 1 ποτηρι γαλα με κανενα κουλουρακι η κεικ η φρυγανια με βουτηρο και μελι.Γιατι ξυπνας παρα πολυ πρωι και τωρα για σενα ειναι ηδη μεσιμερι!

Ο καφες νηστικη δε σε πειραζει?? Εγω δε μπορω καθολου να τον πιω αν δεν εχω φαι κατι, ασε που και χωρις καφε παλι δε θα μπορουσα να κατσω νηστικη!!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα Αννουλα μου. Ηταν 70χρονων κ τρομερα αξιαγαπητη. αλλα περασε πολυ ασχημα στη ζωη της κ αν της δωσω το ονομα μου φαινεται σαν να συνεχιζω την μοιρα της κατα καποιο τροπο..δεν ξερω αν σας φαινομαι τρελλη αλλα καπως ετσι το νιωθω...την λατρευα βεβαια κ το σκεφτηκα παρα πολυ καλα για το ονομα μην νομιζεις...την ελεγαν Μαρια κ τη φωναζαν Μανια που το λατρευω κιολας. αλλα ειχε πολυ κακο καρμα η καημενη η μανουλα μου...

απο τυπικους λογους εμεις δεν εχουμε καθολου θεμα με τα ονοματα.

Αν το σκεφτεσαι εσυ ετσι τοτε δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε!

Ξερεις ειναι και να μη σου μπει η ιδεα για κατι!

Παντως να εισαι καλα να τη θυμασαι και να εισαι σιγουρη οτι θα νιωθει τη χαρα σου για το παιδι!!;);)

Αχ, αυτα τα κιλα!! Εγω ειμαι στα +5.5! , ενω πριν μια εβδομαδα ημουν στα +4.5!!

Η ορεξη μου δεν εχει ανοιξει μπορω να πω ,τρωω οπως ετρωγα, για να μη πω οτι τα βραδια δεν εχω και πολυ ορεξη! Τρωω συνηθως ενα γιαουρτι η με μελι η με κομποστα ροδακινο 2 κομματακια.

Εχθες το βραδυ που εφτιαξα πιτσα εφαγα 2 μικρα κομματια που αλλες φορες αν την εφτιαχνα μπορει να ετρωγα και 4 και 5 και οχι μικρα!!!

Κοιτα τις καθημερινες 10' νωριτερα αν σηκωνοσουν μπορουσες να πιεις 1 ποτηρι γαλα με κανενα κουλουρακι η κεικ η φρυγανια με βουτηρο και μελι.Γιατι ξυπνας παρα πολυ πρωι και τωρα για σενα ειναι ηδη μεσιμερι!

Ο καφες νηστικη δε σε πειραζει?? Εγω δε μπορω καθολου να τον πιω αν δεν εχω φαι κατι, ασε που και χωρις καφε παλι δε θα μπορουσα να κατσω νηστικη!!:tongue:

Το πρωινό ξύπνημα για μένα είναι το χειρότερο μου. από τον καιρό του σχολείου..δεν το αντέχω με τίποτε...βάζω ξυπνητήρι π.χ στις 6. ο άντρας μου σηκώνετε αμέσως..εγώ το κλείνω και κάθε 5 λεπτά χτυπα και με ξαναξυπνά.. αν δεν γίνει 620 δεν σηκώνωμαι..σαν έφηβη κάνω:D και επειδή βιάζομαι να ετοιμάσω εμένα και το παιδί, να τον πάω στην μαμα μου κτλ κτλ εεε δεν προλβαίνω.. κάποιες φορές αν προλάβω σταματάω στον φουρνό και πέρνω κάτι στο πόδι.. σαν τον Βέγγο τρέχουμε όλοι κάθε πρωι:lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αν το σκεφτεσαι εσυ ετσι τοτε δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε!

Ξερεις ειναι και να μη σου μπει η ιδεα για κατι!

Παντως να εισαι καλα να τη θυμασαι και να εισαι σιγουρη οτι θα νιωθει τη χαρα σου για το παιδι!!;);)

αν ζουσε θα ηταν τοοοσο χαρουμενη που ουτε η αρρωστια δεν θα την αγγιζε. αλλα ελπιζω η ψυχουλα της να χαιρεται εκει ψηλα κ να ξερει ποσο την σκεφτομαι κ την λατρευω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αχ, αυτα τα κιλα!! Εγω ειμαι στα +5.5! , ενω πριν μια εβδομαδα ημουν στα +4.5!!

Η ορεξη μου δεν εχει ανοιξει μπορω να πω ,τρωω οπως ετρωγα, για να μη πω οτι τα βραδια δεν εχω και πολυ ορεξη! Τρωω συνηθως ενα γιαουρτι η με μελι η με κομποστα ροδακινο 2 κομματακια.

Εχθες το βραδυ που εφτιαξα πιτσα εφαγα 2 μικρα κομματια που αλλες φορες αν την εφτιαχνα μπορει να ετρωγα και 4 και 5 και οχι μικρα!!!

ρε συ ναι! τι ειναι αυτο το πραγμα? χτες εφαγα το μεσημερι σε ενα πιατακι του γλυκου λιγα φασολακια με κοτοπουλο (μιση μεριδα το πολυ) το πρωι ενα κουλουρι το απογευμα ενα μηλο ενα αχλαδι κ το βραδι πατατοσαλατα ενα μικρο πιατο αλλα κ μια φετα ψωμι. οι πολλες φυτικες ινες θα φταινε δεν μπορει! δεν θελω να παρω πολλα φοβαμαι οτι δεν χανω ευκολα γενικα κ δεν θελω να μεινω βουβαλι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...