Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σημερα το πρωι ειχα κατεβει Αργοστολι για εξετασεις θυρεοειδη και κατι αλλες δουλιτσες.Αυριο ομως θα ειμαι μεσα ολο το πρωι, θα βαλω τη φασολαδα μου και θα τα λεμε, καληνυχτα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια ωραία τα λέμε με τις συνταγές!!! Εσυ τίποτα περιέργο τοπικό που να τρώγεται έχεις να προτείνεις??

Εδω ειναι η κρεατοπιτα πιο πολυ, αλλα και η μπακαλιαροπιτα! μιαμ,μιαμ!!

Θα σου πω αυριο αν σε ενδιαφερει!

Εδω ειναι η κρεατοπιτα πιο πολυ, αλλα και η μπακαλιαροπιτα! μιαμ,μιαμ!!

Θα σου πω αυριο αν σε ενδιαφερει!

Καλό βράδυ Αννα μου!! Τα λέμε πρωί.. Εγώ θα βάλω γιουβαρλακια!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

τι εγινε καλε μας ανοιξε η ορεξη κ λεμε συνταγουλες? εγω ειχα τα πεθερικα μου εδω κ δεν μπηκα καθολου

Αννα κ εγω λατρευω τους λαχανοντολμαδες κ γενικα το αυγολεμονο!!! μμμ!

Δωρα εκει που ξεκινησες να λες τη συνταγη με το λαχανο μου θυμισες την γερμανιδα γιαγια του αντρα μου που φτιαχνει ξυνολαχανο. μια τελεια συνταγη που ταιριαζει απιστευτα με γερμανικα λουκανικα η κοτσι. δεν φανταζεστε νοστιμια! γενικα οταν τους γνωρισα ανοιξαν οι γευστικοι μου οριζοντες περα απο τα ελληνικα φαγητα που ομολογουμενως ειναι τελεια!

εγω για βραδι εφαγα μια πατατοσαλατα με καροτο, μαγιονεζα κ πικλες. ηταν πολυ καλη!!

παω να διαβασω κ μετα νανακια! τα λεμε αυριο....τι μαγειρευουμε αυριο ομως??? ααα φακες ισως?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!!!παλι δουλεια σημερα!αχ και νοιωθω πολυ κουρασμενη!!!:(:(

Καλημέρα Έφη μου!! και εγώ δουλειά... πολύ κίνηση στους δρόμους ρε παιδί μου.. ανοίξαν τα σχολεία και επιστρέψαν όλοι στις δουλειές τους και η κίνηση στους δρόμους επανήλθε... το καλοκαίρι έκανα 7 λεπτά να ρθω στην δουλειά μου τώρα κάνω 50:shock:

Υπομονή Έφη μου Τετάρτη σήμερα είμαστε στα μέσα της βδομάδας ακόμα... και την Κυριακή έχω βαφτήσια...:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Έφη μου!! και εγώ δουλειά... πολύ κίνηση στους δρόμους ρε παιδί μου.. ανοίξαν τα σχολεία και επιστρέψαν όλοι στις δουλειές τους και η κίνηση στους δρόμους επανήλθε... το καλοκαίρι έκανα 7 λεπτά να ρθω στην δουλειά μου τώρα κάνω 50:shock:

Υπομονή Έφη μου Τετάρτη σήμερα είμαστε στα μέσα της βδομάδας ακόμα... και την Κυριακή έχω βαφτήσια...:rolleyes:

καλημερα αντωνια μου!!!ναι πολυ κινηση και με τες κατασκευες του αποχετευτικου εγινε ακομα μεγαλητερη!!!παιρνω και το μικρο σχολειο και γινετε χαμος!!!ναι το καλο ειναι οτι φαγαμε την μιση εβδομαδα!!εγω εχω γαμο το σαββατο:rolleyes:ειπανε πως θα πεσει και η θερμοκρασια αντε να δουμε αν θα μας δροσισει και εμας λιγο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αντωνια μου!!!ναι πολυ κινηση και με τες κατασκευες του αποχετευτικου εγινε ακομα μεγαλητερη!!!παιρνω και το μικρο σχολειο και γινετε χαμος!!!ναι το καλο ειναι οτι φαγαμε την μιση εβδομαδα!!εγω εχω γαμο το σαββατο:rolleyes:ειπανε πως θα πεσει και η θερμοκρασια αντε να δουμε αν θα μας δροσισει και εμας λιγο!!!

Απότι άκουσα Πέμπτη Παρασκευή θα βρέχει αλλά Σαββατοκυριακο παλι τα ίδια θα έχουμε...

Ναι αυτό με το αποχετευτικό είναι ένα χάλι οι δρόμοι.. χάλασε χτίσε μας τρελάνανε..

Ουφ εγώ πίνασα και ακομα 9 δεν πήγε η ώρα.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Απότι άκουσα Πέμπτη Παρασκευή θα βρέχει αλλά Σαββατοκυριακο παλι τα ίδια θα έχουμε...

Ναι αυτό με το αποχετευτικό είναι ένα χάλι οι δρόμοι.. χάλασε χτίσε μας τρελάνανε..

Ουφ εγώ πίνασα και ακομα 9 δεν πήγε η ώρα.....

φαε κατι!!!εγω εφερα τοστ για το πρωι και γουβετσι για το μεσημερι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

φαε κατι!!!εγω εφερα τοστ για το πρωι και γουβετσι για το μεσημερι!!!!

και εγώ έφερα σαντουιτς είπα να περιμένω ακόμα λίγο όμως!!

Για το μεσημέρι τα κλασσικα...τιποτα.... αν πινάσω θα παραγγείλω κάτι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αυτο να κανεις μην μενεις ωρες νυστικη!!!

τι λες να κανονισουμε καμια συναντηση ολες οι κυπριες??μια και μαζευτηκαμε πολλες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Νια το πρωι δεν τρως πρωινο??

Καλημερα στις πρωινες! τι να πω και εγω που εχω το μνημοσυνο της μαμας μου το σαββατο....κ θα φτιαξω κ τα κολυβα? μακαβρια σας λεω πρωινιατικα συγνωμη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...