Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω πεινάω αλλά τι να φάω;;;;;;

Εχω θα εκανα με τετοιον καιρο που εχουμε τραχανα... αλλα δεν εχω!! χα χα

Ζηλεψα ομως και την πιτσα που ειπε η Αννα!!! ΜΙαμ μιαμ...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εχω θα εκανα με τετοιον καιρο που εχουμε τραχανα... αλλα δεν εχω!! χα χα

Ζηλεψα ομως και την πιτσα που ειπε η Αννα!!! ΜΙαμ μιαμ...

Εδω ειμαι! Και ειναι ολα δικα μου, και η ζυμη και η σαλτσα.Βαζω και τα τυρια....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχ πιτσα ε??? Πω πω αρχισαμε να τρωμε ρε συ και μας βλέπω τόφαλους στο τέλος!!! Στείλε ενα κομμάτι!!! Μπες μετα να σου πω και μια συνταγη!!!

Αχ, τι συνταγη??

Διαφημίσεις

μας ανοίγεις την ορέξη και δεν έχουμε και τίποτα να φάμε.....:shock::shock::shock:

Οταν δεν εχω τιποτα τρωω ενα γιαουρτι με μελι η ενα γαλα με fitness τα βραδυα

Αχ, τι συνταγη??

Δεν ξέρω αν την έχεις ακούσει ξανά,ίσως να την κάνουμε μόνο εμείς... Χειμωνιάτικο κ λίγο βαρύ φαγητό αλλά μούρλια. Λαχανο με κρέας... Κανείς το κρέας όπως το κοκκινιστο με σαλτσουλα δηλ,και το αφήνεις στην άκρη.. Μετά στην χύτρα βάζεις βουτηρο η μαργαρίνη και ρίχνεις το κομμένο λίγο χοντρόκομμένο λαχανο. Αυτό με τα υγρα που βγάζει κ το νερό που θα προσθεσεις θα βρασει. Λίγο πριν τελειώσει το βρασιμο βάζεις κ το κρέας με την σάλτσα μέσα κ το αφήνεις λίγο ακόμα.... Αυτό είναι. Πιπέρι κ αλάτι κ λίγο δαφνοφυλλο που θα έχει το κρέας,αυτα βάζεις.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οταν δεν εχω τιποτα τρωω ενα γιαουρτι με μελι η ενα γαλα με fitness τα βραδυα

τελικά το βρήκαμε θα κάνουμε χαμπουργερ :D:D:D:D!!!!!!! αλλά και το γιαούρτι καλό είναι αλλά με το γιαουρτι τώρα και με την πείνα που έχω θα είχα λιγούρες όλη νύχτα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Δεν ξέρω αν την έχεις ακούσει ξανά,ίσως να την κάνουμε μόνο εμείς... Χειμωνιάτικο κ λίγο βαρύ φαγητό αλλά μούρλια. Λαχανο με κρέας... Κανείς το κρέας όπως το κοκκινιστο με σαλτσουλα δηλ,και το αφήνεις στην άκρη.. Μετά στην χύτρα βάζεις βουτηρο η μαργαρίνη και ρίχνεις το κομμένο λίγο χοντρόκομμένο λαχανο. Αυτό με τα υγρα που βγάζει κ το νερό που θα προσθεσεις θα βρασει. Λίγο πριν τελειώσει το βρασιμο βάζεις κ το κρέας με την σάλτσα μέσα κ το αφήνεις λίγο ακόμα.... Αυτό είναι. Πιπέρι κ αλάτι κ λίγο δαφνοφυλλο που θα έχει το κρέας,αυτα βάζεις.

Εχω σκεφτει πολλες φορες να το κανω αυτο, γιατι το εχω δει μεσα στα βιβλια μου ,τα οποια ειναι 60!! Ναι, ναι καλα ειδατε 60. Εχω βιβλιοθηκη μονο για αυτα και στο ντουλαπι απο κατω εχω ολα τα τευχη του realfood και τα μικρα βιβλιαρακια της Βεφας που ηταν με τα περιοδικα!

Λοιπον αυτο το φαι εμενα θα μου αρεσει γιατι μου αρεσει το λαχανο ετσι, το εκανε και η μαμα μου χωρις κρεας, μ'αρεσει γενικα το λαχανο οπως και οι λαχανοντολμαδες, αλλα δε θα μου το φανε τα παιδια και ο αντρας μου.Οσες φορες κανω λαχανοντολμαδες τους ξετυλιγουν (κριμα στην ταλαιπορια μου) και τρωνε το μεσα! Εγω μαζευω τα πιατα τους!!

Μπορει ομως να το κανω σε μια κατσαρολιτσα λιγο για μενα και στο υπολοιπο κοκκινιστο να τους βαλω πατατες!

Εχω σκεφτει πολλες φορες να το κανω αυτο, γιατι το εχω δει μεσα στα βιβλια μου ,τα οποια ειναι 60!! Ναι, ναι καλα ειδατε 60. Εχω βιβλιοθηκη μονο για αυτα και στο ντουλαπι απο κατω εχω ολα τα τευχη του realfood και τα μικρα βιβλιαρακια της Βεφας που ηταν με τα περιοδικα!

Λοιπον αυτο το φαι εμενα θα μου αρεσει γιατι μου αρεσει το λαχανο ετσι, το εκανε και η μαμα μου χωρις κρεας, μ'αρεσει γενικα το λαχανο οπως και οι λαχανοντολμαδες, αλλα δε θα μου το φανε τα παιδια και ο αντρας μου.Οσες φορες κανω λαχανοντολμαδες τους ξετυλιγουν (κριμα στην ταλαιπορια μου) και τρωνε το μεσα! Εγω μαζευω τα πιατα τους!!

Μπορει ομως να το κανω σε μια κατσαρολιτσα λιγο για μενα και στο υπολοιπο κοκκινιστο να τους βαλω πατατες!

Εμείς οι δύο πρέπει να βρεθούμε να βγούμε για φαγητό!!! Χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εμείς οι δύο πρέπει να βρεθούμε να βγούμε για φαγητό!!! Χα χα

Φανταζεσαι?? και με τις κοιλιες τουρλα!!:tongue::tongue:

βρε κορίτια ξερετε καμια καλή συνταγή με μακαρόνια και θαλασσινά;;;;

Μμμ.. Δεν τα τρώμε τα θαλασσινά εμείς μόνο τα μεγάλα ψάρια αλλά μπορείς να κανείς μακαρόνια με γαρίδες καθαρισμενες μικρές... Απλά οι γαρίδες θέλουν πολύ λίγο βρασιμο γιατί σκληραίνουν...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

βρε κορίτια ξερετε καμια καλή συνταγή με μακαρόνια και θαλασσινά;;;;

Αν εννοεις γαριδες η καραβιδες ναι. Αν εννοεις μυδια, στρειδια τα σιχαινομαι αν και θα μπορουσα να σου βρω συνταγη!

Φανταζεσαι?? και με τις κοιλιες τουρλα!!:tongue::tongue:

Αχ κοριτσια ωραία τα λέμε με τις συνταγές!!! Εσυ τίποτα περιέργο τοπικό που να τρώγεται έχεις να προτείνεις??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...