Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίκη να έχεις υπόψιν ό,τι τα μεγαλύτερα ρουχαλάκια φοριούνται, τα μικρότερα όχι. Περίμενε λίγο να δεις και τις προβλέψεις του γιατρού. Συνήθως προβλέπουν αν θα είναι μεγάλο, βαρύ ή ψηλό το μωρό. Εμάς μας το είχε πει στην β' επιπέδου πως θα είναι ψηλό, το βλέπουν από τα οστά. Και πάντα μας έλεγε πως θα έχει μεγάλο βάρος γέννησης οπότε δεν πήρα ούτε ένα κομμάτι για νεογέννητο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη να έχεις υπόψιν ό,τι τα μεγαλύτερα ρουχαλάκια φοριούνται, τα μικρότερα όχι. Περίμενε λίγο να δεις και τις προβλέψεις του γιατρού. Συνήθως προβλέπουν αν θα είναι μεγάλο, βαρύ ή ψηλό το μωρό. Εμάς μας το είχε πει στην β' επιπέδου πως θα είναι ψηλό, το βλέπουν από τα οστά. Και πάντα μας έλεγε πως θα έχει μεγάλο βάρος γέννησης οπότε δεν πήρα ούτε ένα κομμάτι για νεογέννητο.

δεν θα τα πάρω όλα απο τώρα αλλά λέω σιγα σιγά να πάρω μερικά, απλα είδα ενα τέλιο παντελονάκι σε χρώμα μπεζ και τρελάθηκα μαζι με μια φανέλιτσα πολυ τέλια.... και σκέφτομαι να το πάρω μέχρι 3 μηνών, αν δεν του κάνει στην αρχή θα του κάνει πιο μετά.....:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Δωράκι αχ δεν έχεις εμπειρία καλή μου.

1ον αν κοιμάται θα το ξυπνήσεις, με ένα τσακ ξυπνάνε και τα περισσότερα κοιμούνται στο αμάξι.

2ον θα πρέπει να το ξεβολέψεις, να το σηκώσεις για να το βάλεις στο καρότσι.

3ον αν είναι χειμώνας θα το βγάλεις από τα ζεστά να το ακουμπήσεις σε ένα κρύο καρότσι ή έστω στην αγκαλιά σου.

4ον όσο μεγαλώνει και βαραίνει ναι είναι θέμα να το σηκώσεις, ιδίως για καθισματάκια που δεν έχουν περιστροφή να στο φέρνουν μπροστά σου!

Ναι, Ελευθερια μου ωραια και καλα αυτα που λες αλλα πρωτα ο Θεος γενναμε Φεβρουαριο ,και επειδη και εγω ειχα γεννησει Ιανουαριο και ξερω την εποχη , εχω να πω οτι τουλαχιστον απο τη γεννηση μεχρι τελος Μαρτιου που θα τα παμε τα μωρα μας??Ειναι εκεινη η εποχη για βολτες??Ειδικα η Δωρα στην Κοζανη θα το βγαλει σιγουρα απο Απριλη και μετα, οποτε αυτο που λετε με τις μετακομισεις του μωρου απο το αυτοκ. στο καροτσι δε νομιζω οτι ισχυει.Εγω που δεν ειχα καθισμα να βγαινει μαζι με το μωρο, οταν αρχισαμε να βγαινουμε την Ανοιξη μια χαρα τον εβγαζα και τον εβαζα στο καροτσι με το ζακετακι του.Και αν ειναι να ξυπνησει θα ξυπνησει, εμενα ξυπναγαν με το παραμικρο τσακ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια με λιγα λογια μου λετε οτι εκανα σκατα επιλογη ε???

Τωρα εγινε,πιστεψαμε με τον ανδρα μου οτι ετσι ειναι καλυτερα τωρα τι ναπω?Θα δειξει...

Δωρα μου μην αγχωνεσαι, το παιδι δε θα βγει απο το σπιτι τοσο μωρο η θα βγει με -10?? Απο ανοιξη γιατι να μη σε βολεψει? εγω ειδα οτι εχει και το μαξιλαρακι μεσα, και παλι βλεποντας και κανοντας. Θα παρεις και πορτ-μπεμπε? Αυτο ειναι το πολυ-πολυ για 2 μηνες, αλλα αν το παρεις μπορεις και με αυτο να μεταφερεις το παιδι, βεβαια αν καθεσαι και εσυ πισω μαζι του.

Διαφημίσεις

κοπέλες γεια σας !!!!!

εσείς οι παλαιοτερες μανούλες τι size ρουχα αγοράζατε για τα μωράκια σας όταν ήταν νεογενννητα, εχω δει ότι υπάρχουν size (νεογεννητα), (1 μηνων), (0-3 μηνών) και δεν εχω ιδέα τι να πάρω.

Καλησπερα Νικη!

Θα σου πω οσον αφορα τα αγορια που ξερω μιας και εσυ αγορι περιμενεις!

Ειχα φορτωθει με πολλα φορμακια για νεογεννητο απο τα οποια πολλα μου εμειναν καινουρια, γιατι τα αγορια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.!Να φανταστεις τελος του 1ου μηνα το μεγεθος για νεογεννητο δεν του εκανε,πηγαμε στο επομενο.Ηταν και γεναρης και δεν βγαιναμε απο το σπιτι, οποτε να υπολογισεις λιγα δλδ 5-6 να εχεις να αλλαζεις, και μαλιστα μπορεις να εχεις αυτα που ειναι για μεσα στο σπιτι , σε στυλ πυζαμακι,οχι πολυ χοντρα. Μετα το νουμερο το επομενο παρε και πιο χοντρα αυτα τα βελουτε που ειναι για τις βολτες, αλλα να ξερεις οτι θα σου φερουν και πολλα δωρα, και το νουμερο 1-3 θα σου κρατησει μεχρι τελος 2ου! Αν ειστε και ψιλοι εσυ και ο αντρας σου....

Εγω σου τα λεω αυτα που ειμαστε 1,60 και 1,75 αντιστοιχα.

Εμενα τελικα ο γιατρος μου ειναι ο πιο ακριβος! Καταρχην δεν εχει υπερυχο στο ιατρειο του (ειναι της παλιας σχολης) αν και δεν ειναι πολυ μεγαλος, γυρω στα 55.Αλλα σε στελνει σε ενα αλλο κεντρο υπερυχων το οποιο το εχει μαζι με αλλους γιατρους απο το Αλεξανδρα ,κανεις τον υπερυχο πληρωνεις και μετα πας επισκεψη σε αυτον για να τον δει και να μιλησεις και σου παιρνει 80 ευρω. Για τον β'επιπεδου που εκλεισα ραντεβου μου ειπαν 120ευρω.

Δωράκι πάνω κάτω όλα τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν και αυτό που αναφέρει πως έχει μαξιλαράκια για να μικραίνει τον χώρο για νεογέννητα τον έχουν και όσα είναι 0-13 κιλά. Μην ξεγελιέσαι. Έχω κάνει εντριφήσ τα καθισματάκια. Επίσης το μέχρι 4 ετών είναι σχετικό! Ο γιος μου είναι 2 και κοντεύει τα 16 κιλά!!! Μικρό καλάθι κράτα σε όσα διαβάζεις γενικότερα!

Αννούλα στο mini-raxevsky χάζευα και εγώ χθες αλλά έχει μόνο καλοκαιρινά!

Εγω παρηγγειλα παντως κατι καλοκαιρινα ΤΕΛΕΙΑ για 6μηνων, γιατι μου αρεσαν και σιγουρα το καλοκαιρι αυτο το νουμερο θα φοραμε.Πηρα και μια ζακετουλα ,και κατι φορμακια χεινωνιατικα απο τα καινουρια!Αφου εχει new collection δεν τα ειδες?

πως μπορώ να βάλω φωτογραφια να δείτε που έχω αποθηκευμένη πανω στο pc μου;;;

Δεν ξερω δεν εχω προσπαθησει να βαλω ετσι, θα το δεχεται εδω στο φορουμ?? Αν δοκιμασεις απο τα συνημενα σου να την κανεις κοπυ ??

Διαφημίσεις

Δεν ξερω δεν εχω προσπαθησει να βαλω ετσι, θα το δεχεται εδω στο φορουμ?? Αν δοκιμασεις απο τα συνημενα σου να την κανεις κοπυ ??

νομίζω την βγάζει ότι έχει αρκετούς χαρακτήρες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας κορίτσια...

Εδω συνεχίζει και εχει ψυχρα και βροχη.. Με μπουφανακι πηγα στην μαμά μου!!

Τι κανετε??????

Και εδω κανει λιγο ψυχρα σημερα και εβρεχε και μου αρεσει!!

Παω να φαμε πιτσα που εφτιαξα, θα ξαναμπω

Και εδω κανει λιγο ψυχρα σημερα και εβρεχε και μου αρεσει!!

Παω να φαμε πιτσα που εφτιαξα, θα ξαναμπω

Αχ πιτσα ε??? Πω πω αρχισαμε να τρωμε ρε συ και μας βλέπω τόφαλους στο τέλος!!! Στείλε ενα κομμάτι!!! Μπες μετα να σου πω και μια συνταγη!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...