Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Έτσι το κάνω εγώ...

Θα κανείς τα μπιφτεκια όπως ξέρεις. Μετά εγώ παίρνω πίτες από γύρο και τις βάζω με λίγο λαδακι στον πάτο από ένα ταψακι μικρό. Μετά βάζω πάνω τα μπιφτεκια και τα περιχυνω με σάλτσα που κάνω όπως για το κοκκινιστο...ξέρεις ε? Μετά βάζω λίγο δυόσμο τριμμενο κ τέλος το γιαούρτι στραγγιστο βάζω,με λίγη παπρικα. Το ψηνω για λίγο στο φούρνο κανένα τέταρτο. Τα μπιφτεκια ξέχασα να σου πω ψημενα τα βάζεις όχι ωμα!!

ωραιο ακουγετε!!!αλλα θα θελει ωρα να γινει και σημερα εχω αρκετες δουλειες στο σπιτι μαλλον θα κανω γιουβετσι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι το κάνω εγώ...

Θα κανείς τα μπιφτεκια όπως ξέρεις. Μετά εγώ παίρνω πίτες από γύρο και τις βάζω με λίγο λαδακι στον πάτο από ένα ταψακι μικρό. Μετά βάζω πάνω τα μπιφτεκια και τα περιχυνω με σάλτσα που κάνω όπως για το κοκκινιστο...ξέρεις ε? Μετά βάζω λίγο δυόσμο τριμμενο κ τέλος το γιαούρτι στραγγιστο βάζω,με λίγη παπρικα. Το ψηνω για λίγο στο φούρνο κανένα τέταρτο. Τα μπιφτεκια ξέχασα να σου πω ψημενα τα βάζεις όχι ωμα!!

μιαμ μιαμ..... μου άνοιξε η ορεξη...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια κ η μέση με πονάει κ η μύτη μου είναι σαν της Μαργαρίτας!!! Δεν μπορώ κ με τίποτα να βολευτω στον ύπνο... Κ είναι νωρίς ακόμα αργότερα δηλ αυπνη θα μένω?

εσυ εχεις κ τη μεση ε? ωραια!!!! σε ποναει κ οταν εισαι ξαπλωμενη? ελα ντε δεν θα ξανακοιμηθουμε ποτε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω παλι με τον υπνο δεν εχω προβλημα!!!:rolleyes:

Ούτε και εγώ:tongue:

εσυ εχεις κ τη μεση ε? ωραια!!!! σε ποναει κ οταν εισαι ξαπλωμενη? ελα ντε δεν θα ξανακοιμηθουμε ποτε?

Μετά θα γεννήσουμε και θα ξυπνάμε 2-3 φορές την νύχτα να ταίσουμε και πάει λέγοντας...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Έχω να κοιμηθώ συνεχές 6ωρο 2,5 χρόνια κοπελιές!!! Να έχετε κουράγιο!

Με τον μεγάλο μου δεν είχα ποτε πρόβλη,α... πήγαμε σπιτι από τηνκινικη και ξυπνούσαμε για μια βδομάδα στις 430 το πρωι και μετά στις 8... μετα την βδομάδα τονέβαζα στις 1030 και ξυπνούσε στις 7!! καλοπερασα!! ελπίζω και ο μικρός να είναι το ίδιο:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοπέλες γεια σας !!!!!

εσείς οι παλαιοτερες μανούλες τι size ρουχα αγοράζατε για τα μωράκια σας όταν ήταν νεογενννητα, εχω δει ότι υπάρχουν size (νεογεννητα), (1 μηνων), (0-3 μηνών) και δεν εχω ιδέα τι να πάρω.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Τυχερή είσαι Αντωνία. Εμένα τελευταία άρχισε να κοιμάται συνεχόμενα 9 ώρες και αυτό όχι κάθε βράδυ αλλά ξυπνάω εγώ στις 3-4 ώρες πάνω από συχνοουρία!

Νίκη το 0 είναι για την πολύ πολύ αρχή και μπορεί να μην το βάλει και πάνω από 2 βδομάδες. Ιδίως όσες περιμένετε αγόρια προσοχή με τα νούμερα. Το 0-3 είναι καλύτερα αλλά και πάλι ανάλογα την εταιρεία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κοπέλες γεια σας !!!!!

εσείς οι παλαιοτερες μανούλες τι size ρουχα αγοράζατε για τα μωράκια σας όταν ήταν νεογενννητα, εχω δει ότι υπάρχουν size (νεογεννητα), (1 μηνων), (0-3 μηνών) και δεν εχω ιδέα τι να πάρω.

γεια σου νικη μου!!!αυτο εξαρταται απο το μεγεθος που θα εχει το παιδι οταν θα γεννηθει πχ εμενα που ηταν 4 κιλα πηγαμε κατευθειαν στα 0-3,το 1 μηνων του εκανα μεχρι να γινει 40 ημερων και αυτα για τα νεοεννητα δεν μας εκανα καθολου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοπέλες γεια σας !!!!!

εγώ έπερνα τα 0-3 για να με βγάλουν τουλάχιστο 3 μήνες. τα newborn αντε να σε βγάλουν για κανενα μηνα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ίσως πάρω κανα δυο 1 μηνού και τα άλλα μέχρι 3 μηνών, για νεογεννητα να μην το σκέφτομαι καν δηλαδη.....

και κάτι αλλό παίζει σημασιά πόσα κιλά θα γεννηθεί το μωρό με το πόσο γεννήθικαμε εμείς;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ίσως πάρω κανα δυο 1 μηνού και τα άλλα μέχρι 3 μηνών, για νεογεννητα να μην το σκέφτομαι καν δηλαδη.....

και κάτι αλλό παίζει σημασιά πόσα κιλά θα γεννηθεί το μωρό με το πόσο γεννήθικαμε εμείς;

δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. εγω γεννηθηκα 3150 ο άντρας μου 4 και ο γιος μας 3400

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...