Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ευχαριστώ Έφη. Ο γιος σου είναι μεγάλος, φαντάζομαι αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η μαμά είναι έγκυος. Ο δικός μου δεν έχει καταλάβει τι θα συμβεί σε λίγους μήνες και θέλω να τον βοηθήσω!

λογικο ειναι!!και καλα κανεις και θες να προετοιμαστεις!!!απλα εμενα το αντιλαμβανετε μεν αλλα δειχνει αδιαφορος δεν ξερω ανα θα αλλαξει κατι στην πορεια θα δουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ναι! με ενδιαφέρει και εμένα ένα τέτοιο βιβλίο... εμένα ο δικός μου είναι αρνητικός προς το παρόν...εσύ προετοίμασες τον δικό σου;

Ρώτησα στο κατάστημα που το αγόρασα.. απ'οτι φένεται είμαι η μονη που πήρε μόνο το καρότσι και όχι το καθησματάκι γιατι απ΄ότι μου είπαν έχει μόνο ένα ακριβώς το χρώμα του καροτσιού μου... ΄και από 180 μου το αφήνει 130 ευρώ.. μεσα στον νιοβρη όμως θα το πάρω ελπίζω να μην μου το πάρουν:rolleyes:

εχει και βαση για το αυτοκινιτο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εχει και βαση για το αυτοκινιτο?

Ναι Έφη μου.. απ' οτι κατάλαβα είναι το σετ του δικού μου καροτσιου:D

Αν πωληθεί μέχρι τον Νιοβρη θα πάρω κάτι απο jumbo να βολευτώ...έχουν και αυτά την βάση τους. Τουλάχιστον στην απλή μετακίνηση π.χ απο το αυτοκίνητο σε ένα άλλο χώρο να βγαίνει και να το κρατάμε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι Έφη μου.. απ' οτι κατάλαβα είναι το σετ του δικού μου καροτσιου:D

Αν πωληθεί μέχρι τον Νιοβρη θα πάρω κάτι απο jumbo να βολευτώ...έχουν και αυτά την βάση τους. Τουλάχιστον στην απλή μετακίνηση π.χ απο το αυτοκίνητο σε ένα άλλο χώρο να βγαίνει και να το κρατάμε...

ναι ετσι ειναι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αντωνία ίσως θα μπορούσες να δώσεις μια μικρή προκαταβολή και να το κλείσεις από τώρα να μην το χάσεις ως τον Νοέμβρη!

Τον προετοιμάζω. Ξέρει πως η μαμά θα κάνει μπέμπα και στην κοιλίτσα μέσα είναι μια σουρλουλού. Έτσι την λέει και μάλιστα λέει 'σουρλουλού κοιμίσου', 'η σουρλουλού κλοτσάει' και άλλα τέτοια χαριτωμένα αλλά άμα του πεις τι θα κάνουμε την μπέμπα 'λέει νταντά, σα την δείρω'!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Από βιβλία έχω υπόψιν 1-2. Η μαμά γέννησε μωρό είναι ένα αλλά ρε γμτ πρέπει να βρεις βιβλίο αντίστοιχο για εσένα πχ. που περιμένεις αγόρι να προετοιμάζει τον μεγάλο για τον μικρό αδερφό. Αυτό που σου λέω προετοιμάζει τον μεγάλο αδερφό να δεχτεί αδερφούλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αντωνία ίσως θα μπορούσες να δώσεις μια μικρή προκαταβολή και να το κλείσεις από τώρα να μην το χάσεις ως τον Νοέμβρη!

Τον προετοιμάζω. Ξέρει πως η μαμά θα κάνει μπέμπα και στην κοιλίτσα μέσα είναι μια σουρλουλού. Έτσι την λέει και μάλιστα λέει 'σουρλουλού κοιμίσου', 'η σουρλουλού κλοτσάει' και άλλα τέτοια χαριτωμένα αλλά άμα του πεις τι θα κάνουμε την μπέμπα 'λέει νταντά, σα την δείρω'!!!

Ναι το σκέφτηκα αυτό με την προκαταβολή..δε το ρώτησα..θα το ρωτήσω όμως τώρα που μου το θύμησες:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια κ η μέση με πονάει κ η μύτη μου είναι σαν της Μαργαρίτας!!! Δεν μπορώ κ με τίποτα να βολευτω στον ύπνο... Κ είναι νωρίς ακόμα αργότερα δηλ αυπνη θα μένω?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καμια ιδεα για φαγητο?τι να μαγειρεψω για αυριο?

Κριθαρακι στο φούρνο με ντοματουλα και φέτα σαν συνοδευτικό μαζί με μπουκιτσες κοτόπουλο...

Φασολακια...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κριθαρακι στο φούρνο με ντοματουλα και φέτα σαν συνοδευτικό μαζί με μπουκιτσες κοτόπουλο...

Φασολακια...

με το κοτοπουλο ειμαι μαλωμενη ουτε το τρωω αλλα ουτε και το μαγειρευω!!!αλλα κανενα κριθαρακι με κειμα δεν ειναι κακη ιδεα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

με το κοτοπουλο ειμαι μαλωμενη ουτε το τρωω αλλα ουτε και το μαγειρευω!!!αλλα κανενα κριθαρακι με κειμα δεν ειναι κακη ιδεα!!!

Το γιαουρτλου είναι επίσης πολύ νόστιμο... Αν δεν ξέρεις τι είναι σου λέω..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δεν ξερω για δωσε συνταγη!!!

Έτσι το κάνω εγώ...

Θα κανείς τα μπιφτεκια όπως ξέρεις. Μετά εγώ παίρνω πίτες από γύρο και τις βάζω με λίγο λαδακι στον πάτο από ένα ταψακι μικρό. Μετά βάζω πάνω τα μπιφτεκια και τα περιχυνω με σάλτσα που κάνω όπως για το κοκκινιστο...ξέρεις ε? Μετά βάζω λίγο δυόσμο τριμμενο κ τέλος το γιαούρτι στραγγιστο βάζω,με λίγη παπρικα. Το ψηνω για λίγο στο φούρνο κανένα τέταρτο. Τα μπιφτεκια ξέχασα να σου πω ψημενα τα βάζεις όχι ωμα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...