Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω ποσο μικρο κ ευκολο το λες να μην αναπνεεις το βραδι...εμενα καθολου ευκολο δεν μου φαινεται! κ ειμαι κ ολημερα μετα με πονοκεφαλο κ πολυ κουρασμενη επειδη κοιμαμαι ασχημα..κουραστικο ειναι!

τωρα σοβαρο δεν ειναι αλλα δεν παει να σου σπαει τα νευρα κ τη διαθεση

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν ξερω ποσο μικρο κ ευκολο το λες να μην αναπνεεις το βραδι...εμενα καθολου ευκολο δεν μου φαινεται! κ ειμαι κ ολημερα μετα με πονοκεφαλο κ πολυ κουρασμενη επειδη κοιμαμαι ασχημα..κουραστικο ειναι!

συμφωνω οτι ειναι πολυ δυσκολο!!εχεις αλεργιες?γιατι το παθαινεις αυτο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλέ τι συνταγή να σας πω? Δεν μου έρχεται κάτι.

Αντωνία εφόσον γέννησες πρόσφατα λογικά θα υπάρχει ακόμη το σετ σου. Ποιο καρότσι έχεις?

Κορίτσια το καθισματάκι αυτό το χρησιμοποιείς για 7-8 ή και παραπάνω μήνες, δεν είναι μόνο για τον χειμώνα που γεννάμε. Οπότε το αν βολεύει ή όχι να κουμπώνει στο καρότσι μην το κοιτάτε μόνο για την αρχή που γεννάμε χειμώνα.

Όχι δεν έχω το σετ.. οπως είχα ξαναπεί την έπαθα την πρώτη φορά με το σετ που αγόρασα... το καθησματάκι δεν είχε ούτε βάση και εγώ μετά το πρόσεξα και κάθε φορά έπρεπε να ταλαιπωρούμε με τις ζώνες του αυτοκινήτου δέσε ξεδέσε... με το καροτσάκι στην αρχή δεν είχα πρόβλημα... στους 4-5 μηνες όμως δεν θυμάμαι ακριβώς έβγαλα το ρούχο για να το πλύνω και έφυγαν όλα τα κουμπιά από πάνω.... έτσι πήγα και πήρα τo peg perego το καρότσι και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.. το έβαλα 10000000 φορές στο πλυντηριο και δεν έπαθε το παραμικρό....καί θέλω να πάρω και το καθησματάκι για το αυτοκίνητο το σετ του.. το καροτσακι είναι αυτό περίπου αλλά σε λαχανί χρώμα.

FABRIC_00000182_LARGE_00000352.jpg

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

τωρα σοβαρο δεν ειναι αλλα δεν παει να σου σπαει τα νευρα κ τη διαθεση

μήπως είναι καμια ιγμορίτιδα;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω πως το λετε εκει απλα στα καλα καθουμενα ξεκινα και τρεχει αιμα !!!!

Έφη σου το έχω ξαναπεί.. μια γνωστή μου το πάθαινε συχνά και της είχε πεί ο γιατρός"να πας να στην καυτηριάσουν γιατι δεν θα έχω διάθεση την ώρα του τοκετού να σε τρέχω για την μύτη σου"..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Έφη σου το έχω ξαναπεί.. μια γνωστή μου το πάθαινε συχνά και της είχε πεί ο γιατρός"να πας να στην καυτηριάσουν γιατι δεν θα έχω διάθεση την ώρα του τοκετού να σε τρέχω για την μύτη σου"..

Στο γιο μου την καυστηριασα!!μπορει να παω και τωρα!!απλα δεν θα γεννησω φυσικα αρα δεν εχω τετοιο θεμα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Στο γιο μου την καυστηριασα!!μπορει να παω και τωρα!!απλα δεν θα γεννησω φυσικα αρα δεν εχω τετοιο θεμα!!!

΄

Α ναι! το ξέχασα αυτό.. καλύτερα να πας όμως για να μην ταλαιπωρήσε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ααααααααααααααααα!!! χαχα εμεις το λεμε "ανοιγει"!!!
συμφωνω οτι ειναι πολυ δυσκολο!!εχεις αλεργιες?γιατι το παθαινεις αυτο?

Παντα ειχα αλλεργικη ρινιτιδα μια με επιανε μια με αφηνε..τωρα με την εγκυμοσυνη απογινε η κατασταση...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε κορίτσια εννοώ πως δεν είναι σοβαρό να πρέπει να κρεβατωθείς πχ. για 2-3 μήνες. Αυτά είναι τα σοβαρά. Την Κυριακή είχαμε πάει να δούμε ένα μωράκι και η μαμά του από τον 5ο έως τον 8ο που γέννησε ήταν στο κρεβάτι γιατί είχε λεπτά τοιχώματα στην μήτρα και ανά πάσα στιγμή υπήρχε φόβος να γεννήσει. Αυτά είναι τα σοβαρά και τα σπουδαία.

Αντωνία τα peg perego είναι γνωστά πολύ, σίγουρα θα βρεις καθισματάκι να ταιριάζει. Τώρα από την φώτο δεν μπορώ να δω το μοντέλο να σου πω αν έχει κάποιο καθισματάκι να κάθεται πάνω του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε κορίτσια έχετε κανένα βιβλίο στα υπόψιν που να βοηθάει το ένα αδερφάκι να υποδεχτεί το άλλο? Κάτι έχω στα υπόψιν αλλά θα ήθελα να μου πείτε την δική σας γνώμη αν γνωρίζετε κάτι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε κορίτσια έχετε κανένα βιβλίο στα υπόψιν που να βοηθάει το ένα αδερφάκι να υποδεχτεί το άλλο? Κάτι έχω στα υπόψιν αλλά θα ήθελα να μου πείτε την δική σας γνώμη αν γνωρίζετε κάτι.

δεν ξερω ελευθερια δεν το εψαξα καθολου,ο μεγαλος μου ειναι πολυ αδιαφορος προς το παρον!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ευχαριστώ Έφη. Ο γιος σου είναι μεγάλος, φαντάζομαι αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η μαμά είναι έγκυος. Ο δικός μου δεν έχει καταλάβει τι θα συμβεί σε λίγους μήνες και θέλω να τον βοηθήσω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ ναι! με ενδιαφέρει και εμένα ένα τέτοιο βιβλίο... εμένα ο δικός μου είναι αρνητικός προς το παρόν...εσύ προετοίμασες τον δικό σου;

Ναι βρε κορίτσια εννοώ πως δεν είναι σοβαρό να πρέπει να κρεβατωθείς πχ. για 2-3 μήνες. Αυτά είναι τα σοβαρά. Την Κυριακή είχαμε πάει να δούμε ένα μωράκι και η μαμά του από τον 5ο έως τον 8ο που γέννησε ήταν στο κρεβάτι γιατί είχε λεπτά τοιχώματα στην μήτρα και ανά πάσα στιγμή υπήρχε φόβος να γεννήσει. Αυτά είναι τα σοβαρά και τα σπουδαία.

Αντωνία τα peg perego είναι γνωστά πολύ, σίγουρα θα βρεις καθισματάκι να ταιριάζει. Τώρα από την φώτο δεν μπορώ να δω το μοντέλο να σου πω αν έχει κάποιο καθισματάκι να κάθεται πάνω του.

Ρώτησα στο κατάστημα που το αγόρασα.. απ'οτι φένεται είμαι η μονη που πήρε μόνο το καρότσι και όχι το καθησματάκι γιατι απ΄ότι μου είπαν έχει μόνο ένα ακριβώς το χρώμα του καροτσιού μου... ΄και από 180 μου το αφήνει 130 ευρώ.. μεσα στον νιοβρη όμως θα το πάρω ελπίζω να μην μου το πάρουν:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...