Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι το ξέρω μιας όμως και θα πάρω αν βρω το σετ του θα το προτιμήσω..

Απλά ειναι πιο βαρια καροτσια αυτα που ειναι 3 σε 1 να ξερεις!! Εμενα ας πουμε που ειμαι σε ψηλο σημειο της πολης δεν θα με βολευε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Απλά ειναι πιο βαρια καροτσια αυτα που ειναι 3 σε 1 να ξερεις!! Εμενα ας πουμε που ειμαι σε ψηλο σημειο της πολης δεν θα με βολευε!!

Ναι σίγουρα αναλογος με το τι βολεύει την καθε μια... και να σου πω εδώ που τα λέμε την εποχή που θα γεννήσουμε εμείς θα κάνει κρύο οπότε δεν νομίζω να πήγαίνουμε και πολλές βόλτες;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια μου σας αφηνω... Σαν να με πονεσε λιγο η κοιλια μου ετσι πως καθομαι στον υπολογιστη... Παω να ζεστανω το φαγητο..!! Τα λεμε παλι!!!!! Φιλακια πολλά σε όλες!!! Καλό μεσημερι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας αφηνω... Σαν να με πονεσε λιγο η κοιλια μου ετσι πως καθομαι στον υπολογιστη... Παω να ζεστανω το φαγητο..!! Τα λεμε παλι!!!!! Φιλακια πολλά σε όλες!!! Καλό μεσημερι!

φιλια δωρα μου !!

καλο μεσημερη και καλη ξεκουραση:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλέ τι συνταγή να σας πω? Δεν μου έρχεται κάτι.

Αντωνία εφόσον γέννησες πρόσφατα λογικά θα υπάρχει ακόμη το σετ σου. Ποιο καρότσι έχεις?

Κορίτσια το καθισματάκι αυτό το χρησιμοποιείς για 7-8 ή και παραπάνω μήνες, δεν είναι μόνο για τον χειμώνα που γεννάμε. Οπότε το αν βολεύει ή όχι να κουμπώνει στο καρότσι μην το κοιτάτε μόνο για την αρχή που γεννάμε χειμώνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...