Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα αγόρασα κοπελιά!!!!!!!!!!! Πιστεύω οτι δεν θα εχω πρόβλημα... Τι να πω...

ολα καλα τοτε!!απλα απο την δουλεια που ειμαι δεν μου ανοιγει τα site που βαζετε!!μια χαρα ειναι και αυτο οχι να σε αγχοσουμε και τωρα!!συγνωμη αν σε στεναχωρησα;)

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσας ποσα σας χρεώνει την επίσκεψη;;

Εμένα την πρώτη φορά 40 και τις υπόλοιπες 30 ευρώ.. για αναλύσεις έδωσα 135 για αυχενικό 85...

Τώρα για το Β επιπέδου θα σας πώ στις 3/10

την πρώτη φορά που γέννησα έδωσα για ΦΤ γύρω στα 3200 αν θυμάμαι καλα...250 ευρώ εξτρα η παιδίατρος που ερχότανε κάθε μέρα να δει το μωρό...

Ξέχασα κάτι;;

Κορίτσια εγώ έχω καρίτσι πρέπει όμως να αγοράσω το καθησμτάκι για το αυτοκήνητο.. ελπίζω να βρω το σετ του καροτσιού και να τεριάζει...

εμενα ειναι ακριβως χρεωνει 60 ευρο την επισκεψη και μου ειπε για την γεννα μαζι με την κλινικη θελει 3500 αν μεινω στην κλινικη τρεις μερες αν περισσοτερο αλλαζει η τιμη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα ειναι ακριβως χρεωνει 60 ευρο την επισκεψη και μου ειπε για την γεννα μαζι με την κλινικη θελει 3500 αν μεινω στην κλινικη τρεις μερες αν περισσοτερο αλλαζει η τιμη!!!

κοιτα εμένα η δική μου στον μεγάλο μου με χρέωνε 50 ευρώ την κάθε επίσκεψη.. ΄τώρα στο 2ο δεν ξέρω γιατι με χρεώνει πιο λίγα...ισως επειδη γέννησα ήδη μια φορά κοντά της και είμαι καλή πελατισσα:D:D δεν ξέρω.. Μακάρι να μου κάνει και στην γέννα καλύτερη τιμή:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοιτα εμένα η δική μου στον μεγάλο μου με χρέωνε 50 ευρώ την κάθε επίσκεψη.. ΄τώρα στο 2ο δεν ξέρω γιατι με χρεώνει πιο λίγα...ισως επειδη γέννησα ήδη μια φορά κοντά της και είμαι καλή πελατισσα:D:D δεν ξέρω.. Μακάρι να μου κάνει και στην γέννα καλύτερη τιμή:tongue:

μακαρι!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ολα καλα τοτε!!απλα απο την δουλεια που ειμαι δεν μου ανοιγει τα site που βαζετε!!μια χαρα ειναι και αυτο οχι να σε αγχοσουμε και τωρα!!συγνωμη αν σε στεναχωρησα;)

Οχι ρε συ τι να με στεναχωρησατε?? Σιγα εδω την γνωμη μας λεμε η καθεμια!! Κι εσυ και η Ελευθερία έχετε και άλλα παιδια κ ξέρετε.. Απλα κι εγω δεν πηρα ετσι την αποφαση... Ρωτησα καποιες φιλες μου μανουλες και ετσι κατεληξα.. Βασικα ειναι τι βολευει την καθεμια σιγα δεν θα σκασουμε κιολας!!! Θα τα βολεψουμε ρε κοριτσια οπως και να εχει... Ετσι κι αλλιώς εδω στην Κοζανη δεν θα μπορω να το βγάλω για βολτες στην αρχη γιατι κανει πολυ κρυο εκεινη την εποχη.. Μεχρι να σαραντησω και να φυγει η βαρυχειμωνια θα εχει παει 3 μηνων θα ειναι λιγο διαφορετικη η μετακινηση.. Οι γιατροι ερχονατι και στο σπιτι οποτε οκ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου παιρνει καθε φορα 40? επισκεψη και για την γεννα δεν συζητησαμε καθολου... Αλλα οσο ξερω κυμαινεται για καισαρικη γυρω στα 3200?. Για Κοζανη πολλά ειναι!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οχι ρε συ τι να με στεναχωρησατε?? Σιγα εδω την γνωμη μας λεμε η καθεμια!! Κι εσυ και η Ελευθερία έχετε και άλλα παιδια κ ξέρετε.. Απλα κι εγω δεν πηρα ετσι την αποφαση... Ρωτησα καποιες φιλες μου μανουλες και ετσι κατεληξα.. Βασικα ειναι τι βολευει την καθεμια σιγα δεν θα σκασουμε κιολας!!! Θα τα βολεψουμε ρε κοριτσια οπως και να εχει... Ετσι κι αλλιώς εδω στην Κοζανη δεν θα μπορω να το βγάλω για βολτες στην αρχη γιατι κανει πολυ κρυο εκεινη την εποχη.. Μεχρι να σαραντησω και να φυγει η βαρυχειμωνια θα εχει παει 3 μηνων θα ειναι λιγο διαφορετικη η μετακινηση.. Οι γιατροι ερχονατι και στο σπιτι οποτε οκ!!

αρα μια χαρα θα σε βολεψει και αυτο που πηρες!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμένα μου χρεώνει 60 Ευρώ για κάθε επίσκεψη όταν μου εξετάζει (κάνει υπέρηχο) και 30 Ευρώ όταν πάω να δει μόνο εξετάσει (πχ. αυχενική και β' επιπέδου). Στην γέννα νομίζω μου είχε πάρει 1400 αυτός και περίπου 2500 η κλινική για φυσιολογικό τοκετό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου χρεώνει 60 Ευρώ για κάθε επίσκεψη όταν μου εξετάζει (κάνει υπέρηχο) και 30 Ευρώ όταν πάω να δει μόνο εξετάσει (πχ. αυχενική και β' επιπέδου). Στην γέννα νομίζω μου είχε πάρει 1400 αυτός και περίπου 2500 η κλινική για φυσιολογικό τοκετό.

Τοσα πολλά ρε συ??????? Και καλα οταν πας να του δειξεις αποτελεσματα παλι πληρωνεις?? Ε οχι ρε παιδια τι εκμετάλλευση ειναι αυτη???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι τόσα πολλά και ακριβώς τα ίδια έδινα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Δεν μου έκανε καμία έκπτωση επειδή είναι η δεύτερη φορά. Είναι λίγο γδάρτης αλλά να σου πω εδώ οι επισκέψεις πάνε περίπου 50 Ευρώ έτσι και αλλιώς. Ε ό,τι χρεώνει για να δει εξετάσεις δεν το σχολιάζω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πολλά είναι όντως..εγώ μόνο την γιατρό 900 ευρω την πλήρωσα για φυσιολογικό τοκετό και η κλινική ήταν καμια 240ρια το βράδυ(εμεινα 4 βράδυα).. αλλά όπως ξαναείπα πληρωσα και 350 για επισκληριδιο, πλήρωσα και ορρούς και θερμοκοιτιδα και βεντούζα κτλ κτλ...

Και θυμάμαι στον μεγάλο τον τελευταίο μήνα που πάμε μια φορά την βδομάδα μόνο την μια φορά με χρέωσε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...