Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την!!!! με το καλό το μωράκι σου και να χαίρεσαι το πρωτότοκο!!! Εσύ απο που είσαι?? Τρίτη καισαρική ε?? Εγώ στανταρ θα πάω με καισαρικη οπότε θέλω να μου πεις εμπειρία!! :P

Εγω τη φοβομουν παρα πολυ και ημουν σιγουρη οτι θα κανω φτ.Ελα ομως που δεν ειχα διαστολη και αναγκαστικα μπηκαμε χειρουργειο!Τελικα μια χαρα ηταν!Με επισκληριδιο και παραβαν μπροστα σου το ζεις μια χαρα!Σου δινουν και το μωρο αγκαλια μεχρι να σε ραψουν και το βλεπεις!Η αναρρωση απο τους πονους μου πηρε 10 ημερες περιπου αλλα στο δευτερο παιδι μου επειδη πηγαμε αναγκαστικα με καισαρικη λογω 1ης αναρρωσα πολυ πιο γρηγορα και πιο ευκολα.Αυτο συμβαινει λεει ο γιατρος μου επειδη η 2η γινεται πανω στην 1η τομη η οποια ειναι ηδη νεκρη.Τελικα ολα μια ιδεα ειναι οταν δεις το μωρο σου τα ξεχνας ολα.Αλλωστε και με το φτ δεν μπορουν οι γυναικες ουτε να κατσουν για αρκετες ημερες.Γι'αυτο μη το σκεφτεσαι και απολαυσε το!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω τη φοβομουν παρα πολυ και ημουν σιγουρη οτι θα κανω φτ.Ελα ομως που δεν ειχα διαστολη και αναγκαστικα μπηκαμε χειρουργειο!Τελικα μια χαρα ηταν!Με επισκληριδιο και παραβαν μπροστα σου το ζεις μια χαρα!Σου δινουν και το μωρο αγκαλια μεχρι να σε ραψουν και το βλεπεις!Η αναρρωση απο τους πονους μου πηρε 10 ημερες περιπου αλλα στο δευτερο παιδι μου επειδη πηγαμε αναγκαστικα με καισαρικη λογω 1ης αναρρωσα πολυ πιο γρηγορα και πιο ευκολα.Αυτο συμβαινει λεει ο γιατρος μου επειδη η 2η γινεται πανω στην 1η τομη η οποια ειναι ηδη νεκρη.Τελικα ολα μια ιδεα ειναι οταν δεις το μωρο σου τα ξεχνας ολα.Αλλωστε και με το φτ δεν μπορουν οι γυναικες ουτε να κατσουν για αρκετες ημερες.Γι'αυτο μη το σκεφτεσαι και απολαυσε το!

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μην με πιάσει καμία παράνοια την ώρα που θα εχω μπροστά μου το παραβάν που λες και καμια ταχυπαλμια απο το αγχος και δεν ξέρουν τι να με κάνουν.....:D

Επίσης τα πόδια σου που λένε τα νιώθεις???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μην με πιάσει καμία παράνοια την ώρα που θα εχω μπροστά μου το παραβάν που λες και καμια ταχυπαλμια απο το αγχος και δεν ξέρουν τι να με κάνουν.....:D

Επίσης τα πόδια σου που λένε τα νιώθεις???

Με την επισκληριδειο δεν νιωθεις τιποτε απο τη μεση και κατω.Υστερα απο την εγχειρηση αρχιζεις σιγα σιγα να νιωθεις τα δαχτυλα των ποδιων και μετα σιγα σιγα προς τα πανω και υστερα που περναει η επισκλειρηδιο εχεις τους πονους στην κοιλια.

Με την επισκληριδειο δεν νιωθεις τιποτε απο τη μεση και κατω.Υστερα απο την εγχειρηση αρχιζεις σιγα σιγα να νιωθεις τα δαχτυλα των ποδιων και μετα σιγα σιγα προς τα πανω και υστερα που περναει η επισκλειρηδιο εχεις τους πονους στην κοιλια.

Γενικώς αντέχω τον πόνο... Είναι υποφερτοί έτσι δεν είναι... Μωρέ συγνώμη σε ζαλίζω ε???:rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γενικώς αντέχω τον πόνο... Είναι υποφερτοί έτσι δεν είναι... Μωρέ συγνώμη σε ζαλίζω ε???:rolleyes::rolleyes:

Στην 1η που σου ειπα ειναι λιγο πιο δυσκολη αλλα σου δινουν παυσιπονα οποτε ειναι οk.Απο τη δευτερη μερα ειναι πιο υποφερτοι οι πονοι και αν θες εσυ ζητας παυσιπονα.:P

Στην 1η που σου ειπα ειναι λιγο πιο δυσκολη αλλα σου δινουν παυσιπονα οποτε ειναι οk.Απο τη δευτερη μερα ειναι πιο υποφερτοι οι πονοι και αν θες εσυ ζητας παυσιπονα.:P

Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου για τις πληροφορίες!!! Τώρα βγαίνω πάω σε μια φίλη να δώ το μωράκι της... Είναι μόλις σχεδόν 2μηνων... Πάω να πάρω μαθήματα!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa,εχω βρει και εγω σχεδιακι απο τη lilypie,μου εχουν στειλει e-mail επιβεβαιωσης αλλα δε μπορω να το βαλω κατω απο τα μυνηματα μου.Πως γινεται αυτο?

Καλα πηγαινε τωρα στο καλο και τα ξαναλεμε.Παω και'γω να βαλω στους αντρες μου να φανε.Οπως θα καταλαβες εχω 2 γιους και τον αντρα μου!Φιλια!:D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!είμαι και εγώ στην παρέα σας!έχω πητ 12/2 και περιμένω δίδυμα!!έχω ήδη ένα αγοράκι 19 μηνών :)

Καλώς ήρθες labc81! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό να έρθουν και τα διδυμάκια σου!

Jfnqp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Ειμαι και εγω στην 12η εβδομαδα και ημερομηνια τοκετου γυρω στις 10-2.Εχω ηδη αλλα 2 παιδια και αν ολα πανε καλα παω για τριτη καισαρικη!Σας ανακαλυψα πριν 3 ημερες και ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας!;)

Καλώς ήρθες και εσύ dolphin73 στην παρέα μας. Να χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου!

Jfnqp3.png

α, πηγα χθες για την αυχενικη! ειχα ραντεβου στις 5 και ηρθε 7 παρα ο γιατρος γιατι κατι του ετυχε. οσο περιμεναμε πηγαμε και χτυπησαμε ενα παγωτακι με τον αντρα μου! μετα ημουν ετοιμη να κοιμηθω στον καναπε του ιατρειου! μετα τη δουλεια, μετα το φαι, μετα το παγωτο...δεν μπορουσα να κουνηθω! ολα καλα στην εξεταση! δυο ποδια, δυο χερια, ενα κεφαλι!!! 1,6 η αυχενικη. μου πηρε και αιμα και τα τελικα σε μια βδομαδα. συγκρινα και με των αλλων μου παιδιων και ειναι κοντα, οποτε καλα παμε. για το φυλλο δεν μας ειπε τιποτα. ποτε δε λεει αυτος στην αυχενικη. θα περιμενω μεχρι το β επιπεδου, εκτος και αν φανει νωριτερα. παντως, εκει που μας εδειχνε τους μηρους του, ειχε ενα εξογκωμα στη μεση, αλλα δεν τον ρωτησα! δεν πειραζει σε λιγο καιρο θα μαθουμε!

Μπράβο! Πολύ ωραία τα αποτελέσματα της αυχενικής. Και εγώ περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες να πάω να δω ότι όλα είναι καλά.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...