Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σημαντικό και αυτό που είπε η Έφη. Βολεύει ρε γμτ πολύ να βγάζεις το μωράκι από το αυτοκίνητο μαζί με το κάθισμα και να το κουμπώνεις και στο καρότσι. Εμένα με έσωσε και γενικότερα βλέπω γύρω μου πως βολεύει πολύ κόσμο. Ιδίως την εποχή που γεννάμε και που είναι παγωνιά!

αυτο ειναι το πιο σημαντικο για εμενα τουλαχιστω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θέλω να πω Δώρα πως σου φουσκώνουν τα μυαλά με προδιαγραφές που κάποιες είναι πολύ σημαντικές αλλά κάποιες άλλες είναι απλά για να γράφονται. Αν δεν σε βολέψει για τώρα πάντως μην αγχωθείς. Παίρνεις ένα μικρό και αφήνεις αυτό για αργότερα, δεν χάλασε ο κόσμος. Θα το χρειαστείς σίγουρα κάποια στιγμή αυτό.

Εγώ είμαι 1,75 και ο άντρας μου 1,87. Οκ δεν είμαστε και πρώτο μπόι αλλά γενικότερα έχουμε ψηλούς και στις 2 οικογένειες. Η ανιψιά μου είναι 21 ετών και 1,82 και η άλλη 17 και 1,80.

Εεε... εμείς ειμαστε εγω 1,60 και ο ανδρας μου 1,73!!! Κ μου λες δεν ειστε ψηλοί??? Γκουχου γκουχου!!!:D:D

Βασικα υποτίθεται το πηραμε το καθισματακι για να εχουμε ενα απο 0-οσο παει.. Αυτο θα το βολέψει το μωρο είμαι σιγουρη!!! :tongue::tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σημαντικό και αυτό που είπε η Έφη. Βολεύει ρε γμτ πολύ να βγάζεις το μωράκι από το αυτοκίνητο μαζί με το κάθισμα και να το κουμπώνεις και στο καρότσι. Εμένα με έσωσε και γενικότερα βλέπω γύρω μου πως βολεύει πολύ κόσμο. Ιδίως την εποχή που γεννάμε και που είναι παγωνιά!

Την ιδια ωρα δεν θα παρει ρε κοριτσια να το βγαλεις χωρις το καθισματακι και απλα να το βαλεις στο καροτσι???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Την ιδια ωρα δεν θα παρει ρε κοριτσια να το βγαλεις χωρις το καθισματακι και απλα να το βαλεις στο καροτσι???

ναι αλλα αν το βγαλεις με το καθισμα θα το σκεπασεις με την κουβερτουλα και θα το βαλεις κατευθειαν στο καροτσι δεν θα παρει καθολου κρυο το παιδι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δωράκι αχ δεν έχεις εμπειρία καλή μου.

1ον αν κοιμάται θα το ξυπνήσεις, με ένα τσακ ξυπνάνε και τα περισσότερα κοιμούνται στο αμάξι.

2ον θα πρέπει να το ξεβολέψεις, να το σηκώσεις για να το βάλεις στο καρότσι.

3ον αν είναι χειμώνας θα το βγάλεις από τα ζεστά να το ακουμπήσεις σε ένα κρύο καρότσι ή έστω στην αγκαλιά σου.

4ον όσο μεγαλώνει και βαραίνει ναι είναι θέμα να το σηκώσεις, ιδίως για καθισματάκια που δεν έχουν περιστροφή να στο φέρνουν μπροστά σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μαργαριτα!!!

\σου λενε αν θες????δεν μπορεις ομως να κανεις και διαφορετικα!!!6 χιλιαδες ευρο θα μας στοιχησουν η γεννα ,η επισκεψεις και οι εξετασεις:shock::shock::shock:

καλα κ εγω δεν ξερω ποσο τελικα θα μου πανε ολα....καπου εκει φανταζομαι..αχ....σε ασχημους καιρους γενναμε :-(:sad:ελπιζω τα πραγματα να αλλαξουν προς το καλυτερο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα κ εγω δεν ξερω ποσο τελικα θα μου πανε ολα....καπου εκει φανταζομαι..αχ....σε ασχημους καιρους γενναμε :-(:sad:ελπιζω τα πραγματα να αλλαξουν προς το καλυτερο.

μακαρι γιατι δεν μας βλεπω να κανουμε αλλα παιδια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια με λιγα λογια μου λετε οτι εκανα σκατα επιλογη ε???

Τωρα εγινε,πιστεψαμε με τον ανδρα μου οτι ετσι ειναι καλυτερα τωρα τι ναπω?Θα δειξει...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια με λιγα λογια μου λετε οτι εκανα σκατα επιλογη ε???

Τωρα εγινε,πιστεψαμε με τον ανδρα μου οτι ετσι ειναι καλυτερα τωρα τι ναπω?Θα δειξει...

το αγορασες δηλαδη???συγνωμη νομιζα οτι απλωσ κοιτουσατε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εσας ποσα σας χρεώνει την επίσκεψη;;

Εμένα την πρώτη φορά 40 και τις υπόλοιπες 30 ευρώ.. για αναλύσεις έδωσα 135 για αυχενικό 85...

Τώρα για το Β επιπέδου θα σας πώ στις 3/10

την πρώτη φορά που γέννησα έδωσα για ΦΤ γύρω στα 3200 αν θυμάμαι καλα...250 ευρώ εξτρα η παιδίατρος που ερχότανε κάθε μέρα να δει το μωρό...

Ξέχασα κάτι;;

Κορίτσια εγώ έχω καρίτσι πρέπει όμως να αγοράσω το καθησμτάκι για το αυτοκήνητο.. ελπίζω να βρω το σετ του καροτσιού και να τεριάζει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...