Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι εγω δεν το είδα απο κοντα,απλα πολλά βιντεάκια στο youtube!! Λες να έκανα μαλ...α??? Μονο στον αντρα μου μην το πειτε γιατι μεχρι να τον πείσω ειδα κ επαθα... :tongue::tongue:

Βασικα και στα πιο μικρά καθισματακια σαμπως και θα μπορει να κοιμηθει άνετα?? Ουφ με έβαλες σε σκέψεις!!

το θεμα ειναι οτι τα πιο μικρα καθισματα εχουν βαση του αυτοκινιτου και δεν χρειαζετε να βγαζεις το μωρακι απο το καθισμα αλλα το βγαζεις μαζι με αυτο και επειδη θα κανει κρυο θα ειναι πολυ καλητερο να μην το βγαζεις το παιδι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!Τι κανετε?

Εγω δουλειααα.....Βγηκαν για εξωτερικες δουλειες και μπηκα να δω τι κανετε!

Βροχουλα και εδω αλλα ακομα ζεστη εχει!

Και εχω να σας πω οτι την τελευταια εβδομαδα η κοιλια μου εχει μεγαλωσει αισθητα!Νομιζω οτι θα σκασω..και ολο με τραβαει αμα ειμαι ορθια..αρα μεγαλωνει και αλλο..πφφ

καλημερα βουλα!!!αυτο δεν ηθελες??επιτελουσ φουσκωσες!!!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα βουλα!!!αυτο δεν ηθελες??επιτελουσ φουσκωσες!!!!!:tongue::tongue:

ναι ναι...αλλα αρχιζει να με ενοχλει!τελικα ειναι ωραιο οταν το βλεπεις!και που ειμαστε ακομα!το καλο ειναι οτι για να φουσκωνω, θα μεγαλωνει και το μωρο!Αντε και τη Δευτερα παω να το δω..:P

Δεν ξερω τι να βαλω ομως ρε κοριτσια..φοραω μια φορμα με κορδονι και παλι με ενοχλει!θελω να ειμαι με το βρακιιιι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Στα μικρά καθισματάκια ναι μπορεί να κοιμηθεί αφού έχουν το σχήμα που έχουν στην κοιλιά μέσα. Αργότερα το αλλάζεις γιατί δεν τα βάζει στο ύψος περισσότερο. Να κάτι τέτοιο είναι αυτό που έχω εγώ

http://www.bimbomarket.it/it/en/car-seat-synthesis-xt-plus-garnet-P17854.htm

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τα χαρακτηριστικα απο το καθισματακι....

Το “Marco Polo” είναι ένα εξελιγμένο κάθισμα αυτοκινήτου σχεδιασμένο για την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού από τη γέννηση του, που συνοδεύει το μωρό στην ανάπτυξή του μέχρι 18 κιλά. Το “Marco Polo” έχει εγκριθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ECE R44/04, και εγγυάται στο παιδί σας όλη την άνεση και την προστασία που χρειάζεται το μωρό όταν είναι νεογέννητο. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός του επιτρέπει στο παιδί να ταξιδεύει με ασφάλεια και πλήρη άνεση.

· Κάθισμα αυτοκινήτου εγκεκριμένο για το Group 0+/1 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ECE R44/04.

· Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μωρά από 0 έως 18 κιλά (κατά προσέγγιση από 0 μηνών έως 4 ετών).

· Πλευρική Προστασία για το Κεφάλι, τεχνολογία για περισσότερη ασφάλεια του παιδιού ακόμη και σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

· Σύστημα πρόσδεσης 5 σημείων αγκίστρωσης με εσωτερική απορρόφηση κραδασμών στα πόδια που λειτουργεί με κεντρική εντολή.

· Το κούμπωμα της ζώνης ασφαλείας είναι τοποθετημένη και στις δύο πλευρές ώστε να επιτρέπει την εγκατάσταση και στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και στην αριστερή.

· Πλαϊνές ζώνες ασφαλείας ώστε να τοποθετείται εύκολα το μωρό στο κάθισμα και οι οποίες είναι επενδυμένες .

· Ζώνες ασφαλείας με επεκτάσιμο υλικό για περισσότερη άνεση.

· Σειρά από επένδυση που μικραίνει τις διαστάσεις του καθίσματος ώστε να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για νεογέννητα μωρά.

· Το παιδικό κάθισμα αυτοκ/του ανακλίνεται σε 6 διαφορετικές θέσεις από τη θέση ταξιδίου μέχρι τη θέση που είναι κατάλληλη για ύπνο.

· Η επένδυση αφαιρείται εντελώς και πλένεται σο χέρι στους 30ο.

· Επίσης, η επένδυση είναι απαλή, κατάλληλη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα σας!Τι κανετε?

Εγω δουλειααα.....Βγηκαν για εξωτερικες δουλειες και μπηκα να δω τι κανετε!

Βροχουλα και εδω αλλα ακομα ζεστη εχει!

Και εχω να σας πω οτι την τελευταια εβδομαδα η κοιλια μου εχει μεγαλωσει αισθητα!Νομιζω οτι θα σκασω..και ολο με τραβαει αμα ειμαι ορθια..αρα μεγαλωνει και αλλο..πφφ

που να φτάσεις στον 9ο! σαν την φωτο που έχεις δίπλα θα γίνουμε όλεςςςςς:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

που να φτάσεις στον 9ο! σαν την φωτο που έχεις δίπλα θα γίνουμε όλεςςςςς:tongue:

Εγω αρχισα να βαριέμαι να περιμένω μεχρι τον 9ο!!! Θελω να περασει γρηγορα ο καιρος... Δεν εχω και με τι να ασχολουμαι ολη μερα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωράκι πάνω κάτω όλα τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν και αυτό που αναφέρει πως έχει μαξιλαράκια για να μικραίνει τον χώρο για νεογέννητα τον έχουν και όσα είναι 0-13 κιλά. Μην ξεγελιέσαι. Έχω κάνει εντριφήσ τα καθισματάκια. Επίσης το μέχρι 4 ετών είναι σχετικό! Ο γιος μου είναι 2 και κοντεύει τα 16 κιλά!!! Μικρό καλάθι κράτα σε όσα διαβάζεις γενικότερα!

Αννούλα στο mini-raxevsky χάζευα και εγώ χθες αλλά έχει μόνο καλοκαιρινά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω αρχισα να βαριέμαι να περιμένω μεχρι τον 9ο!!! Θελω να περασει γρηγορα ο καιρος... Δεν εχω και με τι να ασχολουμαι ολη μερα!!

Εγω θα ακουσω την Αννα!Θα παμε τη Δευτερα στο γιατρο και αν δουμε οτι ειναι ολα καλα, θα ξεκινησουμε ετοιμασιες!Αρχικα πρεπει να αδειασω το δωματιο και να δω που θα βαλω τα πραματα!

Ειναι οντως καλυτερα οταν θα παρω την αδεια, να κατσω και να το απολαυσω παρα να τρεχω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ο καιρός θα περάσει χωρίς να το καταλάβουμε..... γι' αυτό απόλαυσε το... η 1η εγκυμοσύνη είναι πολύ διαφορετική από τις επόμενες και μια φορά την ζεις...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δωράκι πάνω κάτω όλα τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν και αυτό που αναφέρει πως έχει μαξιλαράκια για να μικραίνει τον χώρο για νεογέννητα τον έχουν και όσα είναι 0-13 κιλά. Μην ξεγελιέσαι. Έχω κάνει εντριφήσ τα καθισματάκια. Επίσης το μέχρι 4 ετών είναι σχετικό! Ο γιος μου είναι 2 και κοντεύει τα 16 κιλά!!! Μικρό καλάθι κράτα σε όσα διαβάζεις γενικότερα!

Αννούλα στο mini-raxevsky χάζευα και εγώ χθες αλλά έχει μόνο καλοκαιρινά!

Ε οποτε ειναι σαν να λεμε οτι και να παρεις τα ιδια σκατα ειναι ε??:tongue::tongue:

Καλά το δικο σου παιδι είναι πολυ μεγάλο ρε συ!! Ειστε ψηλοί γενικως και εσυ κ ο αντρας σου??? Εμας βλέπω να βγαίνει μικροκαμωμένη...:)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θέλω να πω Δώρα πως σου φουσκώνουν τα μυαλά με προδιαγραφές που κάποιες είναι πολύ σημαντικές αλλά κάποιες άλλες είναι απλά για να γράφονται. Αν δεν σε βολέψει για τώρα πάντως μην αγχωθείς. Παίρνεις ένα μικρό και αφήνεις αυτό για αργότερα, δεν χάλασε ο κόσμος. Θα το χρειαστείς σίγουρα κάποια στιγμή αυτό.

Εγώ είμαι 1,75 και ο άντρας μου 1,87. Οκ δεν είμαστε και πρώτο μπόι αλλά γενικότερα έχουμε ψηλούς και στις 2 οικογένειες. Η ανιψιά μου είναι 21 ετών και 1,82 και η άλλη 17 και 1,80.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σημαντικό και αυτό που είπε η Έφη. Βολεύει ρε γμτ πολύ να βγάζεις το μωράκι από το αυτοκίνητο μαζί με το κάθισμα και να το κουμπώνεις και στο καρότσι. Εμένα με έσωσε και γενικότερα βλέπω γύρω μου πως βολεύει πολύ κόσμο. Ιδίως την εποχή που γεννάμε και που είναι παγωνιά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω θα ακουσω την Αννα!Θα παμε τη Δευτερα στο γιατρο και αν δουμε οτι ειναι ολα καλα, θα ξεκινησουμε ετοιμασιες!Αρχικα πρεπει να αδειασω το δωματιο και να δω που θα βαλω τα πραματα!

Ειναι οντως καλυτερα οταν θα παρω την αδεια, να κατσω και να το απολαυσω παρα να τρεχω!

Κι εμεις την Δευτέρα έχουμε τον Β επιπεδου στη Θεσσαλονίκη... Ειναι καμία απο Θεσσαλονίκη ή πάλι δεν θυμάμαι καλά???? Κι εμεις ειπαμε μετα να πάμε στα λητω και γενικώς να δούμε μαγαζιά...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...