Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερααααααααααα δωρα!!!

αχ και να ειμουν στην κοζανι ζηλεψα τωρα:-(

εδω ζεστη παλι!

Ζήλεψες???? Καλά κάτσε να αρχίσουν τα γερά τα κρύα και μετά μου λες!!! Θα άντεχες στους -10 πχ???:tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την Δώρα, καλημέρα και σε σένα. Πόνος στην μέση ε? Μια από τα ίδια και εγώ!

Είχα βάλει τον γιο μου σε τέτοιο καθισματάκι από 0-18 κιλά (όχι το ίδιο) όταν ήταν 9 μήνων και αποφάσισα να μην πάρω τέτοιο τελικά γιατί όταν κοιμόταν το κεφαλάκι του ερχόταν πολύ μπροστά, σχεδόν έπεφτε προς τα μπρος. Δεν είχε αρκετή κλίση και το reccaro που δοκίμασα και 2-3 άλλα της ίδια κατηγορίας. Για νεογέννητο σίγουρα τα συγκεκριμένα δεν θα έκαναν. Ελπίζω το δικό σου να έχει αρκετή κλίση!

Λέει οτι έχει 5 θέσης κλίσης και είναι απο νεογέννητο μεχρι 4 ετων... Τωρα λεει επισης οτι στις θεσεις ανάκλισης το μωρο μπορεί να κοιμηθεί αν θέλει... Τι να πω θα δειξει...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλώς την Δώρα, καλημέρα και σε σένα. Πόνος στην μέση ε? Μια από τα ίδια και εγώ!

Είχα βάλει τον γιο μου σε τέτοιο καθισματάκι από 0-18 κιλά (όχι το ίδιο) όταν ήταν 9 μήνων και αποφάσισα να μην πάρω τέτοιο τελικά γιατί όταν κοιμόταν το κεφαλάκι του ερχόταν πολύ μπροστά, σχεδόν έπεφτε προς τα μπρος. Δεν είχε αρκετή κλίση και το reccaro που δοκίμασα και 2-3 άλλα της ίδια κατηγορίας. Για νεογέννητο σίγουρα τα συγκεκριμένα δεν θα έκαναν. Ελπίζω το δικό σου να έχει αρκετή κλίση!

Εσυ ποιο είχες?? Μου είπες δεν θυμάμαι...:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ζήλεψες???? Καλά κάτσε να αρχίσουν τα γερά τα κρύα και μετά μου λες!!! Θα άντεχες στους -10 πχ???:tongue::tongue:

Κοιτα εμείς στην Κύπρο και ειδικά στις περιοχές που μένουμε και εγώ και η Έφη λίγο στα όνειρα μας για έτσι θερμοκρασίες...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μπορει να εχεισ δικιο αλλα αυτη την στιγμη δεν αντεχω την ζεστη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Λέει οτι έχει 5 θέσης κλίσης και είναι απο νεογέννητο μεχρι 4 ετων... Τωρα λεει επισης οτι στις θεσεις ανάκλισης το μωρο μπορεί να κοιμηθεί αν θέλει... Τι να πω θα δειξει...

Έτσι λένε όλα στις προδιαγραφές, από κοντά το είδες?

Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου. Ο Μάνος 9 μηνών ήταν 11 κιλά (αρκετά μεγάλο παιδί) και όμως δεν κοιμόταν άνετα εκεί μέσα. Βέβαια ξαναλέω δεν είδα το συγκεκριμένο, ίσως αυτό να έχει μεγάλη ανάκλιση και να βολέψει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοιτα εμείς στην Κύπρο και ειδικά στις περιοχές που μένουμε και εγώ και η Έφη λίγο στα όνειρα μας για έτσι θερμοκρασίες...

μονο στο τροοδος αν δουμε τετοιες θερμοκρασιες που και εκει δεν το βλεπω!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χα χα !!! Κι εγω ονειρευομαι πολλές φορες οτι ανοιγω την μπαλκονοπορτα και βλέπω θάλλασα,αλλα βλέπω την μουρη τς γειτόνισσας και ξενερώνω και επανερχομαι!!!:D:D:D:D

Παντως να σας στείλω λίγο χιόνι όταν ρίξει!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εσυ ποιο είχες?? Μου είπες δεν θυμάμαι...:tongue:

Από 0-13 κιλά είχα το chicco το καρουδότσουφλο που ήταν σετ με το καρότσι. Σίγουρα ιδανικό για νεογέννητο, έχει τελείως ξαπλωτό σχήμα.

Μετά πήρα το maxi cosi priorifix με βάση isofix από 9-18 κιλά. Και αρκετή κλίση έχει (όχι όμως για νεογέννητο) και είναι άπαιχτο κάθισμα με βάση ίσοφιξ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!Τι κανετε?

Εγω δουλειααα.....Βγηκαν για εξωτερικες δουλειες και μπηκα να δω τι κανετε!

Βροχουλα και εδω αλλα ακομα ζεστη εχει!

Και εχω να σας πω οτι την τελευταια εβδομαδα η κοιλια μου εχει μεγαλωσει αισθητα!Νομιζω οτι θα σκασω..και ολο με τραβαει αμα ειμαι ορθια..αρα μεγαλωνει και αλλο..πφφ

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Έτσι λένε όλα στις προδιαγραφές, από κοντά το είδες?

Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου. Ο Μάνος 9 μηνών ήταν 11 κιλά (αρκετά μεγάλο παιδί) και όμως δεν κοιμόταν άνετα εκεί μέσα. Βέβαια ξαναλέω δεν είδα το συγκεκριμένο, ίσως αυτό να έχει μεγάλη ανάκλιση και να βολέψει.

Κι εγω δεν το είδα απο κοντα,απλα πολλά βιντεάκια στο youtube!! Λες να έκανα μαλ...α??? Μονο στον αντρα μου μην το πειτε γιατι μεχρι να τον πείσω ειδα κ επαθα... :tongue::tongue:

Βασικα και στα πιο μικρά καθισματακια σαμπως και θα μπορει να κοιμηθει άνετα?? Ουφ με έβαλες σε σκέψεις!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα !!! Κι εγω ονειρευομαι πολλές φορες οτι ανοιγω την μπαλκονοπορτα και βλέπω θάλλασα,αλλα βλέπω την μουρη τς γειτόνισσας και ξενερώνω και επανερχομαι!!!:D:D:D:D

Παντως να σας στείλω λίγο χιόνι όταν ρίξει!!!!!

ωραια ιδεα θα περιμενουμε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα σας!Τι κανετε?

Εγω δουλειααα.....Βγηκαν για εξωτερικες δουλειες και μπηκα να ω τι κανετε!

Βροχουλα και εδω αλλα ακομα ζεστη εχει!

Και εχω να σας πω οτι την τελευταια εβδομαδα η κοιλια μου εχει μεγαλωσει αισθητα!Νομιζω οτι θα σκασω..και ολο με τραβαει αμα ειναι ορθια..αρα μεγαλωνει και αλλο..πφφ

Καλημέρα Βουλα!!! Εμ τι έτσι θα έμενε η κοιλιά??? Οπως λέω κι εγω..δεν μπορούμε να την καταπιούμε!!!:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...