Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

efaki kai ego edosa 250 euro stin kalika.gia tis analisis mou proxthes mazi me kampili glikozis 120 euro kai akoma to ximio mas kani kai ekptosi.koritsia evala kai ton antra mou na kani kampili glikozis giati anisixo gia zaxari troi polla glika kai i mama tou exi diabete.simera vgainoun ta apotelesmata.simera xipnisa poli pinasmeni.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

efaki kai ego edosa 250 euro stin kalika.gia tis analisis mou proxthes mazi me kampili glikozis 120 euro kai akoma to ximio mas kani kai ekptosi.koritsia evala kai ton antra mou na kani kampili glikozis giati anisixo gia zaxari troi polla glika kai i mama tou exi diabete.simera vgainoun ta apotelesmata.simera xipnisa poli pinasmeni.

καλα αποτελεσματα να εχετε αννιτα μου:P!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα εδω ειναι κυπρος ,δυο γιατροι το κανουν σε ολοι την λεμεσο και χρωνουν οσα θελουν και σου λενε αν θες!!!!

2 γιατροι ε;; και πλερώνεις και τους 2;; εμένα μόνη της μου το έκανε και την΄πρώτη φορά..αφού είναι η ειδικότητα της όπως ξαναείπα..

Ωραία Κάτια! Στην 17η μου είχε δώσει και εμένα 95% πως είναι κορίτσι και επιβεβαιώθηκε στην β' επιπέδου! Κορίτσι θα είναι και το δικό σου.

Αντωνία τα αγόρια φαίνονται πολύ νωρίτερα!

ναι ότι φαίνονται πιο γρήγορα το κατάλαβα... αφού μέχρι και εγώ το είδα το όργανο του :D

Καλημέρα Αννίτα!! πολλά λεφτά εδωσες ρε παιδί μου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

2 γιατροι ε;; και πλερώνεις και τους 2;; εμένα μόνη της μου το έκανε και την΄πρώτη φορά..αφού είναι η ειδικότητα της όπως ξαναείπα..

ναι ότι φαίνονται πιο γρήγορα το κατάλαβα... αφού μέχρι και εγώ το είδα το όργανο του :D

Καλημέρα Αννίτα!! πολλά λεφτά εδωσες ρε παιδί μου....

οχι καλε απλα χρεωνουν και οι δυο το ιδιο περιπου αρα μονοπολειο

οπου και να πας το ιδιο σου ερχετε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αντωνία και εγώ στην αυχενική στον γιο μου είχα καταλάβει πως ήταν αγόρι. Έβγαζε μάτι καλέ:)

Στον πρώτο μου δεν το κατάλαβα:rolleyes:....τώρα το κατάλαβα μόλις έβαλε το μηχάνημα και το έδειξε στην οθόνη:lol:....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα!!!

Κατια καλωσορισες εχεις κ το ονομα της κολλητης μου!

ρε κοριτσια τι τιμες ειναι αυτες στην κυπρο? μα που ζουνε οι γιατροι δεν βλεπουν τι γινεται? ερε ξυλο που θελουν μερικοι.

Ασχετο...μα που ειναι η βροχη οεο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

οχι καλε απλα χρεωνουν και οι δυο το ιδιο περιπου αρα μονοπολειο

οπου και να πας το ιδιο σου ερχετε!!!

Οχχχ.. ευτυχώς που το ραντεβού μόυ είναι αρχές του μήνα:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα αγαπημένες!!!!

Εδω όλη νυχτα έβρεχε και τωρα εχει υγρασία και λιγο ψυχρούλα! Κατα τα ξημερώματα σηκώθηκα με απιστευτο πόνο στη μέση μου,δεν μπορουσα να βολευτω... Με ετριψε λιγο ο Παναγιώτης και ξάπλωσα στον καναπέ οπου κα ξυπνησα πριν λίγο!!

Ελευθερία γιατί σε προβλημάτισε το καθισματάκι???

Κάτια καλώς ήρθες στην παρέα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα!!!

Κατια καλωσορισες εχεις κ το ονομα της κολλητης μου!

ρε κοριτσια τι τιμες ειναι αυτες στην κυπρο? μα που ζουνε οι γιατροι δεν βλεπουν τι γινεται? ερε ξυλο που θελουν μερικοι.

Ασχετο...μα που ειναι η βροχη οεο?

καλημερα μαργαριτα!!!

\σου λενε αν θες????δεν μπορεις ομως να κανεις και διαφορετικα!!!6 χιλιαδες ευρο θα μας στοιχησουν η γεννα ,η επισκεψεις και οι εξετασεις:shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα αγαπημένες!!!!

Εδω όλη νυχτα έβρεχε και τωρα εχει υγρασία και λιγο ψυχρούλα! Κατα τα ξημερώματα σηκώθηκα με απιστευτο πόνο στη μέση μου,δεν μπορουσα να βολευτω... Με ετριψε λιγο ο Παναγιώτης και ξάπλωσα στον καναπέ οπου κα ξυπνησα πριν λίγο!!

Ελευθερία γιατί σε προβλημάτισε το καθισματάκι???

Κάτια καλώς ήρθες στην παρέα!!!

καλημερααααααααααα δωρα!!!

αχ και να ειμουν στην κοζανι ζηλεψα τωρα:-(

εδω ζεστη παλι!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλώς την Δώρα, καλημέρα και σε σένα. Πόνος στην μέση ε? Μια από τα ίδια και εγώ!

Είχα βάλει τον γιο μου σε τέτοιο καθισματάκι από 0-18 κιλά (όχι το ίδιο) όταν ήταν 9 μήνων και αποφάσισα να μην πάρω τέτοιο τελικά γιατί όταν κοιμόταν το κεφαλάκι του ερχόταν πολύ μπροστά, σχεδόν έπεφτε προς τα μπρος. Δεν είχε αρκετή κλίση και το reccaro που δοκίμασα και 2-3 άλλα της ίδια κατηγορίας. Για νεογέννητο σίγουρα τα συγκεκριμένα δεν θα έκαναν. Ελπίζω το δικό σου να έχει αρκετή κλίση!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...