Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ διάβαζα την συζήτησή σας για την άμνιο. Σίντι και εγώ 32 είμαι, είχα όμως ποσοστό 1:8050 βάση ηλικίας οπότε δεν τέθηκε και θέμα για άμνιο. Στην δική σου περίπτωση και αν σε κάνει να νιώσεις πιο σίγουρη και πιο καλά να την κάνεις. Είναι περίεργα αυτά τα πράγματα. Από ό,τι κατάλαβα ο γιατρός σε παροτρύνει να την κάνεις ε?

Η β' επιπέδου κορίτσια δείχνει καθαρά την ανατομία του εμβρύου δεν είναι εξέταση για σύνδρομα. Ίσως κάτι ύποπτο να φανεί αν κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν γίνεται για να βρει σύνδρομα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς όρισες κάτια. Να χαίρεσαι το αγόρι σου και με το καλό και το επόμενο. Φύλο έμαθες? Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Δωράκι με γειες τις νέες αγορές. Το καθισματάκι που λες το έχεις δει? Το 0-18κιλά με προβλημάτισε να λέω την αλήθεια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ευχαριστω female!!!Ειμαι στις 19 εδομαδα και ο γιατρος μου ειπε οτι 90% ειναι κοριτσακι

κορίτσια να ρωτήσω κάτι... 19 εβδομάδα και ποσοστό 90% και 80% ποσοστά δίνουν, εμένα πως γίνετε στην 16η να μου είπε 100%;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα.. και ούτε θυμάμαι πόσα έδωσα περσι... θυμάμαι όμως ότι είναι πιο ακριβή από την αυχενική.. εσύ ενα περίπου ξέρεις;;

Καλημέρα Ελευθερίτσα!!:D

Κατια καλη σου μέρα! καλωσόρισες!!

εμενα μου ειπε 300 ευρο και μου φανηκε πολυ ακριβη!!!

κορίτσια να ρωτήσω κάτι... 19 εβδομάδα και ποσοστό 90% και 80% ποσοστά δίνουν, εμένα πως γίνετε στην 16η να μου είπε 100%;;

εμενα στην 12 μου ειπε 100%% επειδη στα αγορακια ειναι πιο σιγουρη σε αυτο που βλεπουν

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ωραία Κάτια! Στην 17η μου είχε δώσει και εμένα 95% πως είναι κορίτσι και επιβεβαιώθηκε στην β' επιπέδου! Κορίτσι θα είναι και το δικό σου.

Αντωνία τα αγόρια φαίνονται πολύ νωρίτερα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

300 Ευρώ για β' επιπέδου??? Εγώ πλήρωσα 160 Ευρώ ρε κορίτσια και μάλιστα στο Μητέρα που εδώ είναι το ακριβότερο κέντρο προγεννετικού και όχι μόνο!

ναι αλλα εδω ειναι κυπρος ,δυο γιατροι το κανουν σε ολοι την λεμεσο και χρωνουν οσα θελουν και σου λενε αν θες!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...