Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ε εννοείται ότι μετα την αμνιο είσαι οριζοντιομενη για 2 μερες και προσεχείς γενικά για 1 βδομάδα.πάντως με γνωστές μου που μίλησα και την κάνανε ου είπαν ότι και στην επόμενη κύησης θα την έκαναν σε κΘε περίπτωση γιατι δεν είναι τίποτα.έχεις δικιο μάλλον το 1:200 που λένε είναι για να πούνε να είσαι extra προσεκτική.

MudPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι dolphin έχεις δίκιο είναι πανάκριβη και σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα απο ότι μου έχουν πει.το μετα την αμνιο διάστημα είναι λίγο επιφοβο για αποβολή αλλα και πάλι είναι Σπάνιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιον στο άμεσο περιβάλλον μου αλλα υπάρχουν κάποιοι μακρινού συγγενείς με τους οποίους δεν έχω σχεσεις που έχουν μια καθυστερηση αλλα δεν μπορω να πω ότι έχουν down.τώρα εδω που τα λέμε ποιος ξέρει τι έκανε ο αδερφός του προπαππου μας κτλ,δεν μπορείς να ξέρεις.τεσπα ίσως κάνω και τη β επιπεδου κ αποφασίζω μετα αν και εκει δεν φαίνεται απαραίτητα το συνδρομο

Σε εμενα επαιξε ρολο και το γεγονος οτι μου την εκανε ο ιδιος και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη. Μια ξαδερφη μου στην κερκυρα που ειναι 33χρ. και γεννησε το 1ο της παιδακι ζητησε απο μονη της να την κανει για να ειναι σιγουρη ενω ο γιατρος της της ελεγε πως δε χρειαζεται, εκεινη την εκανε.Ειναι καθαρα αποφαση δικη σου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ε εννοείται ότι μετα την αμνιο είσαι οριζοντιομενη για 2 μερες και προσεχείς γενικά για 1 βδομάδα.πάντως με γνωστές μου που μίλησα και την κάνανε ου είπαν ότι και στην επόμενη κύησης θα την έκαναν σε κΘε περίπτωση γιατι δεν είναι τίποτα.έχεις δικιο μάλλον το 1:200 που λένε είναι για να πούνε να είσαι extra προσεκτική.

Και εγω ετσι ελεγα πριν δυο εβδομαδες και εδω στο φορουμ οτι φοβαμαι το μετα...

Τωρα ομως λεω και εγω οτι θα την ξαναεκανα, δεν ειναι τιποτα, οχι βεβαια πως θα παω για 4ο!!! Λεμε τωρα....:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε;

Χθες πήραμε κρεβάτι καινούριο για τον γιό μου...στην αρχή ενθουσιάστηκε χοροπηδούσε πάνω κτλ κτλ... όταν ήρθε η ώρα να κοιμηθεί σηκώθηκε και ήρθε στο δωμάτιο μας.. δεν του είπα τίποτα...τον άφησα και κοιμηθηκε και τον πηγε ο άντρας μου στο κρεβάτι του...στις 5:30 τα ξήμερώματα πάλι σηκώνετε και έρχετε.. πάλι δεν του θύμωσα.. λέω πρώτη μέρα είναι άστον μέχρι να συνηθήσει...

Το νινι το μικρό πάλι δεν το πολυνιώθω ίσως να είναι μπρούμητα ακόμα.... σήμερα το πρωί ένιωσα κάποια χτυπηματάκια..τουλάχιστον δίνει σήμα αρεά και που...

Ανυπομωνώ για την Β επιπέδου.. Σε 2 βδομάδες.. Έχει κάποια γιατρο αυτή την βδομάδα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε;

Χθες πήραμε κρεβάτι καινούριο για τον γιό μου...στην αρχή ενθουσιάστηκε χοροπηδούσε πάνω κτλ κτλ... όταν ήρθε η ώρα να κοιμηθεί σηκώθηκε και ήρθε στο δωμάτιο μας.. δεν του είπα τίποτα...τον άφησα και κοιμηθηκε και τον πηγε ο άντρας μου στο κρεβάτι του...στις 5:30 τα ξήμερώματα πάλι σηκώνετε και έρχετε.. πάλι δεν του θύμωσα.. λέω πρώτη μέρα είναι άστον μέχρι να συνηθήσει...

Το νινι το μικρό πάλι δεν το πολυνιώθω ίσως να είναι μπρούμητα ακόμα.... σήμερα το πρωί ένιωσα κάποια χτυπηματάκια..τουλάχιστον δίνει σήμα αρεά και που...

Ανυπομωνώ για την Β επιπέδου.. Σε 2 βδομάδες.. Έχει κάποια γιατρο αυτή την βδομάδα;

καλημεραααααααααααααααααααααα

καλα ειμαι αντωνια μου εδω στην δουλεια!!τωρα θα βγαλετε το μικρο απο την κουνια?θα συνηθησει καθε αρχη ειναι λιγο δυσκολη!!!

δεν θυμαμαι να εχει καποια γιατρο αυτη την εβδομαδα:confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημεραααααααααααααααααααααα

καλα ειμαι αντωνια μου εδω στην δουλεια!!τωρα θα βγαλετε το μικρο απο την κουνια?θα συνηθησει καθε αρχη ειναι λιγο δυσκολη!!!

δεν θυμαμαι να εχει καποια γιατρο αυτη την εβδομαδα:confused:

Ναι τώρα θα τον βγάλουμε.. φοβόμουν να τον βγάλω πιο νωρίς για τους λόγους που αντιμετωπίζω τώρα.. δεν μπορώ να το καθυστερήσω άλλο όμως..πρέπει να συνηθήσει γρήγορα και πρέπει να φύγει και η κούνια να πάει στο άλλο δωμάτιο και θέλω να συνηθήσει στην ιδέα...και έγινε και άστατος ο ύπνος του στην κούνια.. δεν βολευόταν το καιμένο πλέον εκειμέσα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι τώρα θα τον βγάλουμε.. φοβόμουν να τον βγάλω πιο νωρίς για τους λόγους που αντιμετωπίζω τώρα.. δεν μπορώ να το καθυστερήσω άλλο όμως..πρέπει να συνηθήσει γρήγορα και πρέπει να φύγει και η κούνια να πάει στο άλλο δωμάτιο και θέλω να συνηθήσει στην ιδέα...και έγινε και άστατος ο ύπνος του στην κούνια.. δεν βολευόταν το καιμένο πλέον εκειμέσα..

ναι ρε λογικο ειναι αυτο!!πρεπει να συνηθησει για να μην ζηλεψει πολυ οταν ερθει το αδερφακι του!!!και εμενα περιπου τοσος ηταν οταν το εβγαλα απο την κουνια!!!κανε υπομονη και θα συνηθησει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ρε λογικο ειναι αυτο!!πρεπει να συνηθησει για να μην ζηλεψει πολυ οταν ερθει το αδερφακι του!!!και εμενα περιπου τοσος ηταν οταν το εβγαλα απο την κουνια!!!κανε υπομονη και θα συνηθησει!!!

σίγουρα... ακόμα πρώτη μέρα είναι... για να δούμε... υπολογίζω να πάρει καμια 10ριά μέρες..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα να μπω και εγω στην παρεα σας?

καλημερα!!!αμε καλοσωρισες!!!πες λιγα πραγματα για εσενα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

Πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας!

καλημερα ελευθερια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι σιγα σιγα!!!!ποσα σου ειπαν οτι θα στοιχισει η β επιπεδου?

Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα.. και ούτε θυμάμαι πόσα έδωσα περσι... θυμάμαι όμως ότι είναι πιο ακριβή από την αυχενική.. εσύ ενα περίπου ξέρεις;;

Καλημέρα Ελευθερίτσα!!:D

Κατια καλη σου μέρα! καλωσόρισες!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...