Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα!έχω καιρο να μπω κ προσπάθησα να διαβάσω στα γρήγορα όσα γραψατε μέχρι τώρα αλλα είναι παρα πολλα!!θα ήθελα πολυ να ασχοληθώ με τα ψώνια του μωρού μου το οποίο είναι κοριτσάκι,αυτή τη στιγμη όμως με απασχολεί κάτι άλλο κ θα ήθελα ν ακούσω τι έχετε κάνει εσείς.σκέφτομαι να κάνω αμνιοπαρακεντηση.είμαι 32 χρόνων και οι τιμές του Papp a και της αυχενικης ήταν φυσιολογικές συγκεκριμένα 1:1027.αν και είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα είναι καλα όλοι οι γιατροί σου λένε ότι δεν είσαι 100 τοις εκατό καλυμμένη αν δεν κανεις αμνιο.εσείς κορίτσια κάνατε η θα κάνετε; :?:

MudPp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!έχω καιρο να μπω κ προσπάθησα να διαβάσω στα γρήγορα όσα γραψατε μέχρι τώρα αλλα είναι παρα πολλα!!θα ήθελα πολυ να ασχοληθώ με τα ψώνια του μωρού μου το οποίο είναι κοριτσάκι,αυτή τη στιγμη όμως με απασχολεί κάτι άλλο κ θα ήθελα ν ακούσω τι έχετε κάνει εσείς.σκέφτομαι να κάνω αμνιοπαρακεντηση.είμαι 32 χρόνων και οι τιμές του Papp a και της αυχενικης ήταν φυσιολογικές συγκεκριμένα 1:1027.αν και είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα είναι καλα όλοι οι γιατροί σου λένε ότι δεν είσαι 100 τοις εκατό καλυμμένη αν δεν κανεις αμνιο.εσείς κορίτσια κάνατε η θα κάνετε; :?:

Γεια σου cindy!!!!

Βασικά ποιοι όλοι οι γιατροί το λένε για τέτοιο ποσοστό να κάνεις αμνιο...??? Νομίζω οτι για τέτοιο νούμερο δεν θα έκανα με τίποτα!! Εγω είμαι σιγουρη οτι ειναι ολα καλά αλλά η απόφαση είναι δική σου!! Νομίζω οτι για ποσοστό κάτω απο 1 προς 300 σου λένε να κάνεις!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι φουσκιτσα μου σύμφωνοι,για 1:250 η 1:300 είναι υποχρεωτικό δεν έχει να το συζητήσεις.αλλα κα σε κάθε άλλη περίπτωση σου λένε ότι το papp α και η αυχενικη σου δίνουν μόνο πιθανότητες και όχι αποτελεσμα οπότε μπορει το παιδάκι να πάσχει απο το σύνδρομο τελικά.όταν λέω όλοι οι γιατροί εννοω και οι δυο οι γυναικολογοι μου,και ο γιατρός που κάνει τις αμνιο και η μικροβιολογος.πχ σήμερα μου έλεγε ο γιατρός μου ότι κοπέλα 24 χρόνων με Papp a 1:900 είχε παιδάκι με σύνδρομο.τεσπα μη σας κούραση,σκέφτομαι να την κάνω γιατι μου έχει μπει μια ανησυχία τώρα κ δεν ξέρω πως να την δίωξη.απλώς επειδή όλες είμαστε πάνω κάτω στην ίδια φάση γιαυτο θα με νδιεφερε να μου πείτε τη γνώμη σας ....;)

MudPp3.png

Διαφημίσεις

ΕΣΥ φουσκιτσα τι νούμερο είχες;

Συμφωνα με την ηλικια ειχα 1:1016!!!!

Ο γιατρός μου δεν ειπε τιποτα και μαλιστα συνεχεια σε ολους τους υπερηχους λεει οτι ολα ειναι τελεια!!

Επειδη εχουμε ξανασυζητησει εδω εγω πιστευω οτι ειναι λιγο εκμετάλλευση της γυναικας για να παρουν λεφτα επιπλεον.. Εγω δεν το εκανα και δεν μου ειπε κιολας οτι χρειαζεται!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έχεις δίκιο είναι σιγουρα εκμετάλλευση της γυναίκας γιατι η εξέταση είναι και πανάκριβη.κι εγω σου λέω πιστεύω ότι όλα είναι καλα αλλα με βάλανε σε τρόπαιο τώρα κ δεν μπορω να βγω.όχι ότι μου λένε να κάνω οι άνθρωποι απλώς μου λένε ότι η απόφαση είναι δική μου.αχ το έχετε ξανασυζητησει εδω ε;που να ψάχνω τώρα σε 200 σελίδες να βρω τη συζητηση:)

MudPp3.png

Έχεις δίκιο είναι σιγουρα εκμετάλλευση της γυναίκας γιατι η εξέταση είναι και πανάκριβη.κι εγω σου λέω πιστεύω ότι όλα είναι καλα αλλα με βάλανε σε τρόπαιο τώρα κ δεν μπορω να βγω.όχι ότι μου λένε να κάνω οι άνθρωποι απλώς μου λένε ότι η απόφαση είναι δική μου.αχ το έχετε ξανασυζητησει εδω ε;που να ψάχνω τώρα σε 200 σελίδες να βρω τη συζητηση:)

Ναι μην ψάχνεις!!! Ειναι πιο παλιό!!! Ετσι κανουν σε κεμεταλλευονται... Εγω με πιο μικρο νουμερο λιγο απο εσενα και δεν μου ανεφερε καν οτι μπορει να μην παει κατι καλα!!! Σκεψου οτι και με την αμνιο εχεις 10% πιθανοτητα αποβολης ε??!!! Εσυ αποφασιζεις ομως!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Είναι 1 τοις εκατο η πιθανότητα αποβολής στη θεωρία και στην πράξη 1:1000.αυτο μου το είπε σήμερα ο γιατρός.ναι καλα φουσκιτσα σιγουρα εγω θα αποφασίσω.ουφ μακάρι να αποφάσιζε άλλος για μένα....:P

MudPp3.png

Διαφημίσεις

Είναι 1 τοις εκατο η πιθανότητα αποβολής στη θεωρία και στην πράξη 1:1000.αυτο μου το είπε σήμερα ο γιατρός.ναι καλα φουσκιτσα σιγουρα εγω θα αποφασίσω.ουφ μακάρι να αποφάσιζε άλλος για μένα....:P

Ευχομαι οτι αποφαση παρεις να ειναι η καλυτερη για το μωρακι σου!!! Που σιγουρα θα ειναι!!! Μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Με βάλανε σε τριπακι ήθελα να πω

Cindy καλησπερα και απο εμενα! Εγω εχω κανει 2 παιδια το 1 στα 30 και το αλλο στα 32, και παρολο που ο γιατρος μου ο ιδιος ειναι μεσα στις αμνιοπαρακεντησεις γιατι ειναι εξιδεικευμενος σε αυτο δεν μου ειχε κανει καμμια κουβεντα τοτε.

Τωρα που ειμαι παλι εγκυος και ειμαι 38χρ. μου την προτεινε λογω ηλικιας (πανω απο 35) λεγοντας μου οτι ειναι καλυτερη απο την αυχενικη. Μπορει να ειναι και θεμα εκμεταλευσης, τι να πω γιατι ομως δε μου το ελεγε και τοτε??Εγω σαν Αννα με τον αντρα μου αποφασισαμε να την κανουμε γιατι ειχα και 2 αποβολες τα τελευταια χρονια μετα τα παιδια μου και θελαμε να ειμαστε σιγουροι οτι πανε ολα καλα. Αν ομως ημουν κατω απο τα 35 ισως και να μην την εκανα.

Εσυ εισαι 32 δεν καταλαβαινω το λογο, υπαρχει ιστορικο στην οικογενεια??

Η αποφαση ειναι καθαρα δικη σας( του ζευγαριου) , παντως να ξερεις οτι η εξεταση , την εκανα εγω πριν 10 ημερες , δεν ειναι τιποτα, αλλα κοστιζει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Σε ευχαριστω πολυ φουσκιτσα μου είσαι πολυ καλη.όλες εύχομαι να έχουμε γερά μωρακια.συγνώμη αν σε κουρασα βραδιατικα,απο τα ψώνια στην αμνιο δεν είναι και ότι καλυτερο:-P

MudPp3.png

Η πιθανοτητα ειναι 0,5 %, για την ακριβεια.Δλδ 1:200.

Αυτο στο λενε για να προσεξεις μετα μερικες μερες.Αν εσυ π.χ κανεις βαριες δουλειες μετα ,η σηκωσεις βαρος , η κανεις σεξ τις επομενες μερες και κατι συμβει και αποβαλεις θα ζητησεις απο το γιατρο σου το λογο. Ποιο πολυ γι'αυτο στο λενε για να εισαι εσυ προσεκτικη!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι dolphin έχεις δίκιο είναι πανάκριβη και σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα απο ότι μου έχουν πει.το μετα την αμνιο διάστημα είναι λίγο επιφοβο για αποβολή αλλα και πάλι είναι Σπάνιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιον στο άμεσο περιβάλλον μου αλλα υπάρχουν κάποιοι μακρινού συγγενείς με τους οποίους δεν έχω σχεσεις που έχουν μια καθυστερηση αλλα δεν μπορω να πω ότι έχουν down.τώρα εδω που τα λέμε ποιος ξέρει τι έκανε ο αδερφός του προπαππου μας κτλ,δεν μπορείς να ξέρεις.τεσπα ίσως κάνω και τη β επιπεδου κ αποφασίζω μετα αν και εκει δεν φαίνεται απαραίτητα το συνδρομο

MudPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...