Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εχεις ψωνισει ποτε απο εκει??Γιατι εχω δει και εγω πολλα πραγματα αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι καινουρια η μεταχειρισμενα?

αμα δεις την περιγραφει του προιοντος σου γραφει ανα ειναι καινουργιο ή μεταχειρισμενο!!εγω ψωνιζω συχνα απο το ebay διαφορα πραγματα αλλα κυριος τσαντες που εχω μανια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω 37 πως μας βρισκεις??βαρεθηκα και την θαλασσα και τα μπανια:-(:sad:

Και εγώ που έκανα ένα μπάνιο φέτος πάλι βαρέθηκα την ζέστη. Το θέμα είναι να μην δουλεύεις να χαρείς και καλοκαίρι αλλιώς τι να το κάνεις?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι έχω ψωνίσει, από τον συγκεκριμένο πωλητή με ρωτάς ή από το e-bay γενικότερα? Και στα 2 απαντώ ναι! Τα φορέματα δεν είναι μεταχειρισμένα φυσικά! Αμερικάνικα είναι και άπαιχτη ποιότητα και σχέδια!

Ρωταω γενικα για ολους τους πωλητες, και αν ειναι μεταχειρισμενο στο λενε??

Μια φορα εκανα κλικ σε ενα τσαντακι που μου αρεσε και συμφωνησα με την τιμη που ελεγε αλλα μετα μου ηρθε μηνυμα οτι δεν υπαρχει πια το συγκεκριμενο.Εγω πρεπει να βαζω μεγαλυτερη τιμη απο αυτη που λεει?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Το e-bay έχει διάφορα τρικ. Στην αναζήτηση σου δίνει δυνατότητα να επιλέξεις αν θες να δεις καινούργια ή μόνο μεταχειρισμένα κομμάτια ή όλα.

Όταν θες να ποντάρεις σε δημοπρασία βάζεις το ποσό αναλόγως με το τι θέλεις να κάνεις και σε πόση ώρα λήγει η δημοπρασία αλλά πάντα σου αναφέρει ποιο είναι το κατώτερο επιτρεπτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Eιμαι εγω εδω και μολις παρηγγειλα και εγω για το μωρο ρουχα απο τα mini raxevsky

Κορίτσι μου αντε καλορίζικα τα πρωτα ψωνάκια για το μωρο!!! Με το καλο να τα φορέσει!!!

Κι εμεις παραγγείλαμε χτές τελικά το καροτσάκι για την μπέμπα μας...

Ξερεις τελικά τι πήρα? Δεν επέλαξα απο τα 3 σε 1 γιατί πιστεύω οτι θα πάει χαμένο το πορτ-μπεμπέ και το καρεκλάκι που ειναι μεχρι 13kg θα χρειαζόμου κι άλλο!! Οπότε πήραμε χώρια καροτσάκι και χώρια ενα καθισματάκι για το αυτοκίνητο (0-18kg).

Για να μην τα πολυλογώ πήρα απο μια σελίδα στο ιντερνετ αυτά σε κόκκινο χρώμα...

http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/eanuooe-zippy-free-inglesina-1.html

http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/eueeoia-aooieeioio-marco-polo-inglesina.html

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσι μου αντε καλορίζικα τα πρωτα ψωνάκια για το μωρο!!! Με το καλο να τα φορέσει!!!

Κι εμεις παραγγείλαμε χτές τελικά το καροτσάκι για την μπέμπα μας...

Ξερεις τελικά τι πήρα? Δεν επέλαξα απο τα 3 σε 1 γιατί πιστεύω οτι θα πάει χαμένο το πορτ-μπεμπέ και το καρεκλάκι που ειναι μεχρι 13kg θα χρειαζόμου κι άλλο!! Οπότε πήραμε χώρια καροτσάκι και χώρια ενα καθισματάκι για το αυτοκίνητο (0-18kg).

Για να μην τα πολυλογώ πήρα απο μια σελίδα στο ιντερνετ αυτά σε κόκκινο χρώμα...

http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/eanuooe-zippy-free-inglesina-1.html

http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/eueeoia-aooieeioio-marco-polo-inglesina.html

Eιναι πολυ ωραια, καλοριζικα!! Και εγω χωρια τα ειχα παρει οχι 3 σε 1, πιστευω χωρια παιρνεις οτι θελεις και ειναι καλυτερα!! Αυτο το πορτ-μπεμπε του 3 σε1 μου φαινεται και εμενα μικρο.

Αυτη ειναι η 2η αγορα που κανω για τη μπεμπα, η 1η ηταν στην Αθηνα μετα την αμνιο.

Μπες στο σαιτ που σου ειπα ,θα παθεις πλακα με τα κοριτσιστικα, εχει και προσφορες πολλες!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Eιναι πολυ ωραια, καλοριζικα!! Και εγω χωρια τα ειχα παρει οχι 3 σε 1, πιστευω χωρια παιρνεις οτι θελεις και ειναι καλυτερα!! Αυτο το πορτ-μπεμπε του 3 σε1 μου φαινεται και εμενα μικρο.

Αυτη ειναι η 2η αγορα που κανω για τη μπεμπα, η 1η ηταν στην Αθηνα μετα την αμνιο.

Μπες στο σαιτ που σου ειπα ,θα παθεις πλακα με τα κοριτσιστικα, εχει και προσφορες πολλες!

στο mini raxevski??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...