Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Σήμερα έκανα την αυχενική. Ο γιατρός είπε πως κ τα δύο μωρά είναι πολύ όμορφα!! Όλα βγήκανε σωστά!!

Μάλλον είναι κορίτσια!

Βέβαια μέσω του αλγοριθμου μου έβγαλε πιθανότητα για down 1/999, μας είπε πως με τις ενδείξεις του υπερηχου κ με τον προεμφυτευτικο θεωρεί δεν υπάρχει θέμα κ ο υπολογισμός έχει να κάνει καθαρά με την ηλικία που λαμβάνει υπόψη ο αλγόριθμος αλλά κ που η papp βγήκε χαμηλή 0.406 ΜοΜ που κ πάλι η τιμή να οφείλεται στην ηλικία μου, 41. Θα κάνουμε από βδομάδα NIPT για επιβεβαίωση κ μόνο.

Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι έχω πιθανότητα να εμφανίσω προεκλαψια, οπότε θα ξεκινήσω σαλοσπιρ, ένα το βράδυ 

Υπεροχα νεα κοριτσι μου.. ολα καλα!! Το φυλο;?; δεν εκαναν προβλεψη;? (Εσεις τι προτιματε με τον αντρα σου;?)

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

λοιπον....θελω να παω για ψωνια αλλα 1ον δεν εχω λεφτα χαχαχχαα κ 2ον δεν εχω κουραγιο να περπαταω....πολυ κουραση γαμωτο....για πειτε εσεις πηρατε κιλακια?

εχω παρει ηδη 5,5!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμεις Σοφη ασχετα ονοματα δινουμε στα παιδια μας και μαλιστα το πρωτοακουν ολοι στην εκκλησια!!

Αυτο με τα πρωτοξαδερφα που πρεπει να πεις <<του>> για να καταλαβεις για ποιο μιλας εχει καταντησει γελοιο!

Ναι και εγω θα ηθελα να δωσω ασχετο ονομα στο παιδι μου αλλα μετα σκεφτηκα να τιμησω καποιον που με βοηθησε να ξεκινησω την ζωη μου, που η βοηθεια του ηταν πολυτιμη αλλιως δεν θα ειχα σπιτι να μενω...τον πατερα μου - η την μανα μου!!Ετσι το σκεφτηκα και μαλλον εκει θα καταληξουμε κ δεν ακουω κουβεντα απο κανεναν!!!Τα πεθερικα δεν μας βοηθησαν σχεδον καθολου κ εμεναν μακρια.Απλα ερχονταν κ εβλεπαν τα κατορθωματα μας..πως ανακαινιζαμε ενα ολοκληρο σπιτι απο την αρχη...

Γι'αυτο δεν εχω και καμια υποχρεωση να βγαλω το ηδη βγαλμενο ονομα του πεθερου..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

μια χαρα ειμαστε απο κιλακια ολες η μου φαινεται?!!!! αχ μπηκα να δω τον καιρο βλεπω απο αυριο συννεφια κ βροχες αλλα απο Παρασκευη παλι ζεστη........γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ναι και εγω θα ηθελα να δωσω ασχετο ονομα στο παιδι μου αλλα μετα σκεφτηκα να τιμησω καποιον που με βοηθησε να ξεκινησω την ζωη μου, που η βοηθεια του ηταν πολυτιμη αλλιως δεν θα ειχα σπιτι να μενω...τον πατερα μου - η την μανα μου!!Ετσι το σκεφτηκα και μαλλον εκει θα καταληξουμε κ δεν ακουω κουβεντα απο κανεναν!!!Τα πεθερικα δεν μας βοηθησαν σχεδον καθολου κ εμεναν μακρια.Απλα ερχονταν κ εβλεπαν τα κατορθωματα μας..πως ανακαινιζαμε ενα ολοκληρο σπιτι απο την αρχη...

Γι'αυτο δεν εχω και καμια υποχρεωση να βγαλω το ηδη βγαλμενο ονομα του πεθερου..!

Αχ ρε Σοφία!! ούτε εγώ να τα έγραφα!! ακριβώς τα ίδια!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και εγω τον πατερα μου θα βγαλω που μας βοηθησε πολυ οικονομικα και θα μας βοηθησει και στην γεννα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Από motehrcare τα είχα πάρει απευθείας από το αγγλικό σάιτ. Τώρα δεν στέλνει Ελλάδα και θα τα πάρω μέσω άλλης υπηρεσίας.

Δοκίμασα και άλλες μάρκες αλλά ήταν μακράν τα καλύτερα και τα πιο βολικά.

Απο εκει ειχα παρει και εγω θηλασμου και ειναι οντως πολυ βολικα, αλλα για την εγκυμοσυνη καλυτερα αλλα, αυτα δεν ειχαν μπανελες για να στο κρατουν..

μια χαρα ειμαστε απο κιλακια ολες η μου φαινεται?!!!! αχ μπηκα να δω τον καιρο βλεπω απο αυριο συννεφια κ βροχες αλλα απο Παρασκευη παλι ζεστη........γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????

εμας παλι καμια αλλαγη ζεστη και παλι ζεστη:-(:-(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Απο εκει ειχα παρει και εγω θηλασμου και ειναι οντως πολυ βολικα, αλλα για την εγκυμοσυνη καλυτερα αλλα, αυτα δεν ειχαν μπανελες για να στο κρατουν..

εγω κανονικα φοραω απλα τα πηρα ενα size πιο μεγαλο!!!τα πηρα απο τα yamamay μου αρεσουν πολυ τα εσωρουχα τους

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμεις εδω με αυτον το σ.....οκαιρο εχουμε τα βραδυα πολυ υγρασια με αποτελεσμα τη νυχτα να εχει κουνουπια που δεν ειχαμε ολο το καλοκαιρι και να θες και κλιματισμο για να κοιμηθεις που δεν τον χρειαστηκαμε ολο το καλοκαιρι!!

Διαφημίσεις

Αννούλα το είπα πριν, για εγκυμοσύνη χρησιμοποιώ κανονικά με μπανέλες, έχω και πλούσιο στήθος και δεν γίνεται χωρίς. Για τον θηλασμό είναιι βολικά όμως. Είχα πάρει και νυχτικά και πιτζάμες θηλασμού που επίσης με βοήθησαν πολύ.

Το Σαββάτο εμείς πήγαμε για μπάνιο. 32 βαθμούς έχει εδώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δείτε τι χαζεύω, αυστηρά για κοριτσομανούλες πλιζ!!!:)

http://www.ebay.co.uk/itm/Bonnie-Jean-Newborn-Girl-Pink-Fleece-Coat-Hat-/250885492333?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item801139332b

Εχεις ψωνισει ποτε απο εκει??Γιατι εχω δει και εγω πολλα πραγματα αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι καινουρια η μεταχειρισμενα?

Αννούλα το είπα πριν, για εγκυμοσύνη χρησιμοποιώ κανονικά με μπανέλες, έχω και πλούσιο στήθος και δεν γίνεται χωρίς. Για τον θηλασμό είναιι βολικά όμως. Είχα πάρει και νυχτικά και πιτζάμες θηλασμού που επίσης με βοήθησαν πολύ.

εδω 37 πως μας βρισκεις??βαρεθηκα και την θαλασσα και τα μπανια:-(:sad:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι έχω ψωνίσει, από τον συγκεκριμένο πωλητή με ρωτάς ή από το e-bay γενικότερα? Και στα 2 απαντώ ναι! Τα φορέματα δεν είναι μεταχειρισμένα φυσικά! Αμερικάνικα είναι και άπαιχτη ποιότητα και σχέδια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το καταλαβα παιδι μου οτι το ειπες απλα συμφωνω και εγω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...