Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Nima21 είπε:

Εγω στην προηγουμενη μετα απο 5 ημερες πηγα κανονικα δουλειά..δουλεια γραφείου ομως.. αναγκαστικά πηρα και μερες πριν γιατί επρεπε να ταξιδεψω.. και κανονικα μια μερα μετα την εμβρυομεταφορα μπηκα σε αεροπλανο, αλλα οκ δεν ταλαιπωρηθηκα.. ηρεμα.. τωρα λεω να γυρίσω μετα απο 4 μερες για να παρω  αδεια κ τη μερα της χοριακης.. ο,τι και να ειναι να ειμαι σπιτι μου όταν παρω τα αποτελεσματα! Σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα να γυμνάζεσαι πριν την εμβρυομεταφορα, εκτος αν κανεις σκληρη γυμναστικη! Αλλα θεωρω οτι μονο καλο θα σου κανει αν κανεις κατι τυπου πιλατες.. εγω μετανιωνω που ειχα καιρο να γυμναστω και δεν το εκμεταλλεύτηκα τοσο καιρο

Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή ιδέα, θα δω μήπως βάλω άδεια και τη μέρα της χοριακης. Βέβαια αν δε παει καλά θα χρειαστώ μέρες μετά να ανακάμψω ψυχολογικά. 
      Οσον αφορά το κομμάτι της γυμναστικής, έχω 3 μήνες που ξεκίνησα. Δεν είχα κάνει τίποτα ποτε γενικά αλλά σκέφτηκα πως ίσως με βοηθήσει στη διαδικασία. Pilates/reformer κάνω χαλαρά δλδ, όχι έντονη γυμναστική.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμενα αυτο που πηρα ειναι τζιν με ελαστικοτητα και με μεγαλο λαστιχο στην μεση που γυρναει πρως τα κατω

καπως ετσι

27707474.jpg

Αυτό το πήρα την πρώτη φορά αλλά δεν μου άρεσε...το φόρεσα μόνο μια φορά....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειμαι στα +3,5. εγω παρει ενα τζινακι απο τα H&M με τελεια εφαρμογη με θηκη στην κοιλια. κ ειδικο κολαν απο εκει. αλλα με αυτη τη ζεστη ακομα δεν το φορεσα. αντε να δροσισει επιτελους εχω τρελαθει με την αλλεργικη ρινιτιδα κ τα κλιματιστικα ολη μερα...ασε που βαρεθηκα την λιακαδα...δεν μπορω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!! αστε που ζεσταινομαι υπερβολικα...σημερα εχω κ λιγη ναυτια..λετε να ειναι που αλλαζω εβδομαδα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν ξέρω Έφη δεν με βόλεψε... Ήταν πολύ "καμπάνα" για μενα...πάνω μου δεν ήταν ωραίο..

δεν ειναι καμπανα στα ποδια αλλα σε ισια γραμμη!!!

εγω ειμαι στα +3,5. εγω παρει ενα τζινακι απο τα H&M με τελεια εφαρμογη με θηκη στην κοιλια. κ ειδικο κολαν απο εκει. αλλα με αυτη τη ζεστη ακομα δεν το φορεσα. αντε να δροσισει επιτελους εχω τρελαθει με την αλλεργικη ρινιτιδα κ τα κλιματιστικα ολη μερα...ασε που βαρεθηκα την λιακαδα...δεν μπορω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!! αστε που ζεσταινομαι υπερβολικα...σημερα εχω κ λιγη ναυτια..λετε να ειναι που αλλαζω εβδομαδα?

μπορει να ειναι και απο αυτο αλλα και η ζεστη παιζει πολυ μεγαλο ρολο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία σουτιέν εγκυμοσύνης όταν λες εννοείς σουτιέν θηλασμού?

Ναι αυτο εννοω.Και εγω εχω παρει ενα τζιν με θηκη στην κοιλια κ ενα μαυρο κολαν απο τα h&m αλλα πως να τα βαλεις με τετοια ζεστη??Αντε να δροσισει ..βαρεθηκα την ζεστη!!!Και κατι αλλο θελω διακοπεςςςςςς....Θελω να φυγω για 2-3 μερες να αλλαξω παραστασεις...Αλλα δεν παω πουθενα μεχρι την επομενη Δευτερα που εχω την Β επιπεδου..Μετα βλεπουμε..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ναι αυτο εννοω.Και εγω εχω παρει ενα τζιν με θηκη στην κοιλια κ ενα μαυρο κολαν απο τα h&m αλλα πως να τα βαλεις με τετοια ζεστη??Αντε να δροσισει ..βαρεθηκα την ζεστη!!!Και κατι αλλο θελω διακοπεςςςςςς....Θελω να φυγω για 2-3 μερες να αλλαξω παραστασεις...Αλλα δεν παω πουθενα μεχρι την επομενη Δευτερα που εχω την Β επιπεδου..Μετα βλεπουμε..

καλα Σοφακι δες το μυνημα μου! ουτε συνενοημενες να ειμασταν!!!! αχχαχαχχαα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

:Dτα ίδια με την Μαργαρίτα γράφετε:D

δεν ειναι καμπανα στα ποδια αλλα σε ισια γραμμη!!!

μπορει να ειναι και απο αυτο αλλα και η ζεστη παιζει πολυ μεγαλο ρολο!!!

ααα τότε βγήκανε νέα!! πρέπει να πάω να δω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σοφία εγώ χρησιμοποιούσα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σουτιέν θηλασμού και με είχαν βολέψει πολύ αλλά δεν είναι τόσο σταθερά όσο τα κανονικά σουτιέν. Αυτή την φορά πήρα 2 σουτιέν 1 νούμερο μεγαλύτερα και είμαι οκ, πολύ πιο σταθερά από του θηαλσμού τα οποία να πω πως για όσες σκοπεύουν να θηλάσουν είναι πολύ χρήσιμα. Έλιωσα 5 τέτοια σουτιέν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλα Σοφακι δες το μυνημα μου! ουτε συνενοημενες να ειμασταν!!!! αχχαχαχχαα

Ναι τωρα το ειδα..αφου τα ειχαμε πει τοτε που πηγαμε κ στο H&m.

Ουτως η αλλιως ολες τα ιδια θελουμε εδω μεσα , να φυγει η παλιοζεστη!!!χαχαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Σοφία εγώ χρησιμοποιούσα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σουτιέν θηλασμού και με είχαν βολέψει πολύ αλλά δεν είναι τόσο σταθερά όσο τα κανονικά σουτιέν. Αυτή την φορά πήρα 2 σουτιέν 1 νούμερο μεγαλύτερα και είμαι οκ, πολύ πιο σταθερά από του θηαλσμού τα οποία να πω πως για όσες σκοπεύουν να θηλάσουν είναι πολύ χρήσιμα. Έλιωσα 5 τέτοια σουτιέν!

αληθεια τι μαρκα ειναι αυτα που πηρες??Απο που?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι τωρα το ειδα..αφου τα ειχαμε πει τοτε που πηγαμε κ στο H&m.

Ουτως η αλλιως ολες τα ιδια θελουμε εδω μεσα , να φυγει η παλιοζεστη!!!χαχαχα!

να φυγει !!!να ερθουν τα χριστουγεννα!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αληθεια τι μαρκα ειναι αυτα που πηρες??Απο που?

Από motehrcare τα είχα πάρει απευθείας από το αγγλικό σάιτ. Τώρα δεν στέλνει Ελλάδα και θα τα πάρω μέσω άλλης υπηρεσίας.

Δοκίμασα και άλλες μάρκες αλλά ήταν μακράν τα καλύτερα και τα πιο βολικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλα τι επικαιρη συζητηση ανοιξατε ...

Χθες ημουν σε βαφτιση κ το παιδι πηρε το ονομα του παππου του το οποιο το εχει παρει ηδη και αλλο εγγονι (απο τον 1ο του γιο).Την στιγμη που λεει ο παπας το ονομα φυσιολογικα συγκινηθηκε ο παππους.Μετα στο τραπεζι τον ακουσα να λεει οτι τα επομενα παιδια των γιων του θα παρουν το ονομα της γυναικας του αν ειναι κοριτσια...Καλα σπαστηκα αφανταστα!!!Ποιος ειναι αυτος να αποφασιζει??

γυριζοντας ελεγα στον αντρα μου οτι μου την δινει τοσο πολυ να ακουγεται ενα ονομα πανω απο 1 φορα!!!Δεν σε τιμησε το ενα σου παιδι(αν θελει κιολας) και εδωσε το ονομα σου??Ποσες φορες πρεπει να το ακουσεις??Ελεος!!!Πως μπορουν αλλοι να αποφασιζουν για το τι ονομα θα δωσουμε στο παιδι μας???

Εγω με τον αντρα μου θα δωσουμε το ονομα που θα αποφασισουμε κ δεν σηκωνω κουβεντα!!!Και βεβαια θεωρω ποταπους κ ρηχους τους ανθρωπους που ενδιαφερονται για το τι παιδι θα κανουμε , αγορι ή κοριτσι.Αλλοι δεν μπορουν να κανουν παιδι !δεν ντρεπονται μονο που το σκεφτονται??Υγεια να εχει κ ας ειναι οτι θελει!!!

Και εμεις Σοφη ασχετα ονοματα δινουμε στα παιδια μας και μαλιστα το πρωτοακουν ολοι στην εκκλησια!!

Αυτο με τα πρωτοξαδερφα που πρεπει να πεις <<του>> για να καταλαβεις για ποιο μιλας εχει καταντησει γελοιο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...