Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Nima21 είπε:

Εγω στην προηγουμενη μετα απο 5 ημερες πηγα κανονικα δουλειά..δουλεια γραφείου ομως.. αναγκαστικά πηρα και μερες πριν γιατί επρεπε να ταξιδεψω.. και κανονικα μια μερα μετα την εμβρυομεταφορα μπηκα σε αεροπλανο, αλλα οκ δεν ταλαιπωρηθηκα.. ηρεμα.. τωρα λεω να γυρίσω μετα απο 4 μερες για να παρω  αδεια κ τη μερα της χοριακης.. ο,τι και να ειναι να ειμαι σπιτι μου όταν παρω τα αποτελεσματα! Σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα να γυμνάζεσαι πριν την εμβρυομεταφορα, εκτος αν κανεις σκληρη γυμναστικη! Αλλα θεωρω οτι μονο καλο θα σου κανει αν κανεις κατι τυπου πιλατες.. εγω μετανιωνω που ειχα καιρο να γυμναστω και δεν το εκμεταλλεύτηκα τοσο καιρο

Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή ιδέα, θα δω μήπως βάλω άδεια και τη μέρα της χοριακης. Βέβαια αν δε παει καλά θα χρειαστώ μέρες μετά να ανακάμψω ψυχολογικά. 
      Οσον αφορά το κομμάτι της γυμναστικής, έχω 3 μήνες που ξεκίνησα. Δεν είχα κάνει τίποτα ποτε γενικά αλλά σκέφτηκα πως ίσως με βοηθήσει στη διαδικασία. Pilates/reformer κάνω χαλαρά δλδ, όχι έντονη γυμναστική.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νυσταξαααααααααααααααααααααααα

ουφ και εχω ακομα 2 ωρες:-(:-(

Έφη μου παρεούλα θα κάνουμε! και εγώ έχω 2 ώρες ακόμα.. και βαριέμαιιιιιιιιιιιιι... έχω και πολύ δουλεια....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Έφη μου παρεούλα θα κάνουμε! και εγώ έχω 2 ώρες ακόμα.. και βαριέμαιιιιιιιιιιιιι... έχω και πολύ δουλεια....

και εγω εχω αλλα βαριεμαι,οτι κανω σιγα σιγα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον....θελω να παω για ψωνια αλλα 1ον δεν εχω λεφτα χαχαχχαα κ 2ον δεν εχω κουραγιο να περπαταω....πολυ κουραση γαμωτο....για πειτε εσεις πηρατε κιλακια?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Και εγω θελω να παω για ψωνια αλλα τι να παρω??Δεν εχω παρει ακομα πολλα κιλα κ δεν ξερω τι να παρω??Βεβαια ουτε τα προηγουμενα παντελονια μου κανουν...

Απο κιλα μαλλον 1,5 -2 κιλα εχω παρει.αυριο το πρωι θα ζυγιστω για να δω..

Παντως ολα μου τα σουτιεν με πιεζουν..μου κανουν αλλα με ενοχλουν , με πιεζουν κατω απο το στηθος.Τι να κανω να παρω σουτιεν εγκυμοσυνης??Και σε τι νουμερο?Σε αυτο που φοραω τωρα?ή μεγαλυτερο?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

λοιπον....θελω να παω για ψωνια αλλα 1ον δεν εχω λεφτα χαχαχχαα κ 2ον δεν εχω κουραγιο να περπαταω....πολυ κουραση γαμωτο....για πειτε εσεις πηρατε κιλακια?

Μέχρι τις 5/9 που ζυγίστηκα ήμουν στα +2. Ζυγίζομαι κάθε φορά που πάω στην γιατρο για να ξέρω ακριβως πόσα πέρνω με τον μηνα..΄Θα ξαναπάω στις 5/10 υπολογιζω να πήρα ακόμα 2!

Εσείς??

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

πηρα 5 κιλα προστο παρον και τα ρουχα μου δεν μου κανουν ετσι το σαββατο βγηκα για ψωνια πηρα ενα τζιν ενα μαυρο παντελονι ,ενα κολαν και δυο μπλουζες και εδωσα 220 ευρο!!!με βλεπω να μην εχω μια μεχρι το τελος του μηνα:-(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πηρα 5 κιλα προστο παρον και τα ρουχα μου δεν μου κανουν ετσι το σαββατο βγηκα για ψωνια πηρα ενα τζιν ενα μαυρο παντελονι ενα κολαν και δυο μπλουζες και εδωσα 220 ευρο!!!με βλεπω να μην εχω μια μεχρι το τελος του μηνα:-(

΄

και εγω με τα κολαν με βλέπω να την βγάζω..και τηνπρώτη φορά ήταν τα μόνα που με βόλεψαν.. Μου είπαν ότι το ZARA έχει κάτι τζιν λαστιχένια.. είδα μια κοπέλα που το φορουσε δεν φενόταν καθόλου ότι ήτανε λαστιχο.. νόμιζες τζιν κανονικο ηταν... εγω προς το παρων θα βολευτώ με οτι έχω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

΄

και εγω με τα κολαν με βλέπω να την βγάζω..και τηνπρώτη φορά ήταν τα μόνα που με βόλεψαν.. Μου είπαν ότι το ZARA έχει κάτι τζιν λαστιχένια.. είδα μια κοπέλα που το φορουσε δεν φενόταν καθόλου ότι ήτανε λαστιχο.. νόμιζες τζιν κανονικο ηταν... εγω προς το παρων θα βολευτώ με οτι έχω...

εμενα αυτο που πηρα ειναι τζιν με ελαστικοτητα και με μεγαλο λαστιχο στην μεση που γυρναει πρως τα κατω

καπως ετσι

27707474.jpg

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...