Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Οσες προετοίμαζεστε για εμβρυομεταφορα,  πηγαίνατε για δουλεια μέχρι και την προηγούμενη μερα; Ποτε σταματήσατε πριν και πόσες μέρες μετά; Επίσης έχω ξεκινήσει γυμναστική εδώ και ενα τρίμηνο. Έλεγα να συνεχίσω κανονικά μέχρι και πριν τη μεταφορά. 

Ολα αυτά και βέβαια με τη προϋπόθεση πως δε θα μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.

Εγω στην προηγουμενη μετα απο 5 ημερες πηγα κανονικα δουλειά..δουλεια γραφείου ομως.. αναγκαστικά πηρα και μερες πριν γιατί επρεπε να ταξιδεψω.. και κανονικα μια μερα μετα την εμβρυομεταφορα μπηκα σε αεροπλανο, αλλα οκ δεν ταλαιπωρηθηκα.. ηρεμα.. τωρα λεω να γυρίσω μετα απο 4 μερες για να παρω  αδεια κ τη μερα της χοριακης.. ο,τι και να ειναι να ειμαι σπιτι μου όταν παρω τα αποτελεσματα! Σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα να γυμνάζεσαι πριν την εμβρυομεταφορα, εκτος αν κανεις σκληρη γυμναστικη! Αλλα θεωρω οτι μονο καλο θα σου κανει αν κανεις κατι τυπου πιλατες.. εγω μετανιωνω που ειχα καιρο να γυμναστω και δεν το εκμεταλλεύτηκα τοσο καιρο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αχαχα για σένα! Κρίμα τόσο όμορφο όνομα.

Και εμένα η δική μου οικογένεια με φωνάζει Ρίτσα (μπλιαχ!!!). Όλοι οι υπόλοιποι Ελευθερία!

εμενα ολοι εφη ,ασε που δεν γυριζω κιολας αμα με φωναξουν κατι αλλο:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναμαι και εμενα!!

Εγώ δεν έφαγα παλι αλλά μπορω να πω ότι ψηλοπινώ... για το βραδάκυ τι φαγητό εχετε;;

δεν ξερω ακομα τι θα φτιαξω,καμια ιδεα??τωρα εφαγα οσπρια που εφτιαξα εχτες!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Kαλα τι επικαιρη συζητηση ανοιξατε ...

Χθες ημουν σε βαφτιση κ το παιδι πηρε το ονομα του παππου του το οποιο το εχει παρει ηδη και αλλο εγγονι (απο τον 1ο του γιο).Την στιγμη που λεει ο παπας το ονομα φυσιολογικα συγκινηθηκε ο παππους.Μετα στο τραπεζι τον ακουσα να λεει οτι τα επομενα παιδια των γιων του θα παρουν το ονομα της γυναικας του αν ειναι κοριτσια...Καλα σπαστηκα αφανταστα!!!Ποιος ειναι αυτος να αποφασιζει??

γυριζοντας ελεγα στον αντρα μου οτι μου την δινει τοσο πολυ να ακουγεται ενα ονομα πανω απο 1 φορα!!!Δεν σε τιμησε το ενα σου παιδι(αν θελει κιολας) και εδωσε το ονομα σου??Ποσες φορες πρεπει να το ακουσεις??Ελεος!!!Πως μπορουν αλλοι να αποφασιζουν για το τι ονομα θα δωσουμε στο παιδι μας???

Εγω με τον αντρα μου θα δωσουμε το ονομα που θα αποφασισουμε κ δεν σηκωνω κουβεντα!!!Και βεβαια θεωρω ποταπους κ ρηχους τους ανθρωπους που ενδιαφερονται για το τι παιδι θα κανουμε , αγορι ή κοριτσι.Αλλοι δεν μπορουν να κανουν παιδι !δεν ντρεπονται μονο που το σκεφτονται??Υγεια να εχει κ ας ειναι οτι θελει!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

καλα φοβερα ολα αυτα που λετε για τα πεθερικα κ γενικοτερους σχολιαστες. πολυ τραγικο το βλεπω να πετας κακιες τετοιες ωρες. παλι καλα εγω ειμαι τυχερη γιατι φερνω στον κοσμο το μοναδικο μωρο της οικογενειας οποτε με εχουν ολοι μη σταξει!

μολις εφαγα κ εγω αλλα τωρα εχω μια λιγουρα για σοκοφρετα!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...