Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Nima21 είπε:

Εγω στην προηγουμενη μετα απο 5 ημερες πηγα κανονικα δουλειά..δουλεια γραφείου ομως.. αναγκαστικά πηρα και μερες πριν γιατί επρεπε να ταξιδεψω.. και κανονικα μια μερα μετα την εμβρυομεταφορα μπηκα σε αεροπλανο, αλλα οκ δεν ταλαιπωρηθηκα.. ηρεμα.. τωρα λεω να γυρίσω μετα απο 4 μερες για να παρω  αδεια κ τη μερα της χοριακης.. ο,τι και να ειναι να ειμαι σπιτι μου όταν παρω τα αποτελεσματα! Σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα να γυμνάζεσαι πριν την εμβρυομεταφορα, εκτος αν κανεις σκληρη γυμναστικη! Αλλα θεωρω οτι μονο καλο θα σου κανει αν κανεις κατι τυπου πιλατες.. εγω μετανιωνω που ειχα καιρο να γυμναστω και δεν το εκμεταλλεύτηκα τοσο καιρο

Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή ιδέα, θα δω μήπως βάλω άδεια και τη μέρα της χοριακης. Βέβαια αν δε παει καλά θα χρειαστώ μέρες μετά να ανακάμψω ψυχολογικά. 
      Οσον αφορά το κομμάτι της γυμναστικής, έχω 3 μήνες που ξεκίνησα. Δεν είχα κάνει τίποτα ποτε γενικά αλλά σκέφτηκα πως ίσως με βοηθήσει στη διαδικασία. Pilates/reformer κάνω χαλαρά δλδ, όχι έντονη γυμναστική.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ο άντρας μου γελάει και της λέει όταν γεννηθεί και δείς τι μεγάλο πουλάκι έχουμε τότε θα σταματήσεις να μιλας... και αυτη λέει "καλαααααα"

Όχι ρε σιγά να μην την πάρω μαζί μου να τρελλάνει και την γιατρο...

Οχι δεν θα τους δώσω την ευχαρίστηση αυτη.. απο την στιγμή που πήρε το 1 μωρο το όνομα του πεθερού θα δώσω και το όνομα του μπαμπα μου.. αν ήταν έτσι καλύτερα να μην έδεινε σε κανενα όνομα όμως αφού έφτασα και έδωσα είδη το όνομα του πεθερού θα δώσω και του μπαμπα μου... ξέρεις πόσο θα χαρούν αν δεν το δώσω άσχετο;; και θα γυρνάνε και θα λένε "εμάς μας έκαναν την τιμη στους συμπεθέρους όμως δεν την έκαναν"

Σωστο και αυτο δεν το ειχα σκεφτει!!Βγαλε τον μπαμπα σου και αν θελει ο Θεος και κανεις 3ο και ειναι κοριτσι μην τολμησεις και δωσεις το ονομα της!!

Η πεθερα σου εχει ενα παιδι??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σωστο και αυτο δεν το ειχα σκεφτει!!Βγαλε τον μπαμπα σου και αν θελει ο Θεος και κανεις 3ο και ειναι κοριτσι μην τολμησεις και δωσεις το ονομα της!!

Η πεθερα σου εχει ενα παιδι??

Η πεθερά μου έχει τον άντρα μου και την κατα 5 χρόνια μικρότερη κόρη της.. και επειδή τα έκανε αυτή τα παιδιά της με τέτοια σειρά έχει την εντύπωση ότι και ο γιος της και η κορη της τα ίδια παιδιά μ' αυτήν θα κάνουν..γιαυτό πιστεύω κάνει έτσι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Η πεθερά μου έχει τον άντρα μου και την κατα 5 χρόνια μικρότερη κόρη της.. και επειδή τα έκανε αυτή τα παιδιά της με τέτοια σειρά έχει την εντύπωση ότι και ο γιος της και η κορη της τα ίδια παιδιά μ' αυτήν θα κάνουν..γιαυτό πιστεύω κάνει έτσι...

Μήπως να τα βάλουν με τον Θεο που μας στέλνει και τα παιδιά?? Εσυ μην αγχώνεσαι για τιποτα Αντωνία μου!!! Ετσι κι αλλιώς δεν θα πορευόμαστε για μια ζωη με γονεις κ πεθερικα... Θα φυγουν καποια στιγμη και θα μεινουμε με την δικη μας οικογενεια !!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γιαυτό εκνευρίζομαι.. μπορεί να μην δυσκολευτηκα στο να μείνω έγκυος αλλα πριν κάνω τον γιο μου είχα και εγω μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη... και μπορει να ήτανε και κοριτσάκι...καλυτερα ήταν έτσι;;

Να πω κατι ασχετο! Οταν περασα 2 παλλινδρομες μετα τα παιδια μου και αφου ειχα και αλλη μια πριν τα παιδια μου, τι κουφο πεταξε η πεθερα μου??

Αχ, η Αννα δεν πιανει κοριτσια!!

Η κορη της δε ειχε ηδη μια κορη και προσπαθουσε χρονια να κανει 2ο και αφου επαθε 2 παλινδρομες εκανε ενα αγορακι περυσι.Απο τοτε η πεθερα μου το βουλωσε γιατι ειδε οτι πεταξε κοτσανα!!! χι,χι,χι...

Τωρα βεβαια και με εμενα τι να πει??

Χάρη θα τον λέμε..Δεν είναι σπουδαίο αλλά οκ τι να κάνουμε...

καλο ειναι,απο το χαραλαμπος φανταζομαι:rolleyes:

χαχχα πολυ ηλιθιος τροπος σκεψης!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Να γυρισεις να της πεις, εμενα μ'αρεσει που θα ειναι το ιδιο φυλλο τα παιδια μου και με μικρη διαφορα ηλικιας γιατι θα εχουν κοινα ενδιαφεροντα και θα παιζουν παντα μαζι, οπως ημουν εγω με την αδερφη μου!!

Εγω πες'της αγορι ηθελα!!

Μήπως να τα βάλουν με τον Θεο που μας στέλνει και τα παιδιά?? Εσυ μην αγχώνεσαι για τιποτα Αντωνία μου!!! Ετσι κι αλλιώς δεν θα πορευόμαστε για μια ζωη με γονεις κ πεθερικα... Θα φυγουν καποια στιγμη και θα μεινουμε με την δικη μας οικογενεια !!!

Ναι το ξέρω.. να σου πώ το ξεχνάω και δεν με ενοχλεί αλλά κατι θα κάνει σε κάποια φάση και θα το πει ξανα.. σαν προχτές πήγα με την ξαδελφη μου επισκεψη στο σπίτι της και μου κάτι μου είπε η ξαδέλφη μου για το μικρο και γυρίζει με άσχημο τροπο και της΄λέει "και εσυ Κουλα μου που ξέρεις ότι είναι αγοράκι;;;" και με νευρίασε πάλι καταλαβες....

Τέλος πάντων αλλάζουμε θέμα πριν νευριάσω περισσότερο;;;

Να σας ρωτήσω.. σας τυχαίνει κάθε φορά που σκύβετε ή που κάνετε μια απότομη κίνηση ή όταν περπατάτε πολύ να θέλετε να ουρήσετε:oops:;; με πιάνει έντονα.. ερωτήσεις πολλές αλλά στον πρώτο μου γιο δεν κατάλαβα ότι ήμου έγκυος..:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι το ξέρω.. να σου πώ το ξεχνάω και δεν με ενοχλεί αλλά κατι θα κάνει σε κάποια φάση και θα το πει ξανα.. σαν προχτές πήγα με την ξαδελφη μου επισκεψη στο σπίτι της και μου κάτι μου είπε η ξαδέλφη μου για το μικρο και γυρίζει με άσχημο τροπο και της΄λέει "και εσυ Κουλα μου που ξέρεις ότι είναι αγοράκι;;;" και με νευρίασε πάλι καταλαβες....

Τέλος πάντων αλλάζουμε θέμα πριν νευριάσω περισσότερο;;;

Να σας ρωτήσω.. σας τυχαίνει κάθε φορά που σκύβετε ή που κάνετε μια απότομη κίνηση ή όταν περπατάτε πολύ να θέλετε να ουρήσετε:oops:;; με πιάνει έντονα.. ερωτήσεις πολλές αλλά στον πρώτο μου γιο δεν κατάλαβα ότι ήμου έγκυος..:D

Λογικο δεν ειναι αφου πιεζεται η κυστη??

Ελευθερία πως και μπαίνεις στον 6ο?? Απο ποια εβδομάδα είναι ο 6ος?? Εσυ εισαι 22 και 4 μερες αρα δεν εισαι 23 εβδομάδες ακομη... Μπερδεύτηκα???

Επιτέλους εβαλα και τα γεμιστα μουσ το φουρνο!Ασχετο....

Έχει 19 ο μήνας και κάθε 19 αλλάζω μήνα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία πως και μπαίνεις στον 6ο?? Απο ποια εβδομάδα είναι ο 6ος?? Εσυ εισαι 22 και 4 μερες αρα δεν εισαι 23 εβδομάδες ακομη... Μπερδεύτηκα???

Επιτέλους εβαλα και τα γεμιστα μουσ το φουρνο!Ασχετο....

Ειπαμε οτι αλλαζεις μηνα συμφωνα με την τελευτ.περιοδο σου.Μη μπερδευεσαι με τις εβδ.

Εγω ειχα τελευτ.περιοδο 17-5 δλδ στις 17-9 μπηκα στον 5ο

Πωπω τι κάλο που έχουν Θεέ μου. Εμένα μου λέει προχθές μια φαρμακόγλωσση γειτόνισσα 'χμ εσύ θα κάμεις την κόρη, η εγγονή μου πάλι γιο θα κάνει' λέω δεν πειράζει, υγεία να έχουν. Ε πως πως ήθελε το δεύτερο να είναι αγόρι αλλά λίγες είναι οι τυχερές σαν εσένα. Βρε ουστ! Έτοιμη ήμουν να την μουτζώσω!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πωπω τι κάλο που έχουν Θεέ μου. Εμένα μου λέει προχθές μια φαρμακόγλωσση γειτόνισσα 'χμ εσύ θα κάμεις την κόρη, η εγγονή μου πάλι γιο θα κάνει' λέω δεν πειράζει, υγεία να έχουν. Ε πως πως ήθελε το δεύτερο να είναι αγόρι αλλά λίγες είναι οι τυχερές σαν εσένα. Βρε ουστ! Έτοιμη ήμουν να την μουτζώσω!!!

Γι'αυτον ακριβως το λογο δε λεμε τι παιδι περιμενουμε!! Επειδη ολοι κανουν και καποιο σχολιο!! Το ιδιο θα γινεται και εκει φανταζομαι!!

Μονο οι γονεις μας και τα αδερφια μας το ξερουν και τους ειπα να μη μιλανε!

Ολοι λενε α, πας για την κορη τωρα εε?? Βρα αντε απο εκει κι εσενα τι σε νοιαζει?? Κουμανταδορο στο βρακι μου θα βαλω?? Τους λεμε οτι δε μας καιει και θα το αφησουμε εκπληξη για το τελος!!

Μα δεν το είπα εγώ Αννούλα μου, το πεθερικό πρόφταξε και το είπε. Η συγκεκριμένη γειτόνισσα όταν ήμουν στον 3ο μου είχε πει 'γιο θα κάνεις πάλι κακομοίρα μου' και τα είχα πάρει κρανίο. Άκου 'κακομοίρα μου' που θα με αξιώσει πάλι ο Θεός να κάνω έναν άγγελο!!! Της είχα πει τότε πως δεν με νοιάζει ό,τι και να είναι! Ε και τώρα που έμαθε πως είναι κορίτσι έκανε πάλι το σχόλιό της η οχιά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μα δεν το είπα εγώ Αννούλα μου, το πεθερικό πρόφταξε και το είπε. Η συγκεκριμένη γειτόνισσα όταν ήμουν στον 3ο μου είχε πει 'γιο θα κάνεις πάλι κακομοίρα μου' και τα είχα πάρει κρανίο. Άκου 'κακομοίρα μου' που θα με αξιώσει πάλι ο Θεός να κάνω έναν άγγελο!!! Της είχα πει τότε πως δεν με νοιάζει ό,τι και να είναι! Ε και τώρα που έμαθε πως είναι κορίτσι έκανε πάλι το σχόλιό της η οχιά!

Εγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα! Πως εμεις δε μιλαμε και κοιταμε και πως θα το παρει ο αλλος και αν θα στεναχωρηθει??

Αλλα τι περιμενεις αυτες οι οχιες που ετσι εχουν μαθει να σχολιαζουν και να ειναι περιεργες που να ξερουν τι θα πει <κυρια>??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...